SEO vraag/mening

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Fullstack of back-end PHP developer

Functie Ieder onderdeel van de software draait op aparte servers en het bestaat dus echt uit verschillende componenten. Het team bestaat uit 4 developers, een klein team dus met korte lijnen. Alles in intern ontwikkeld en je werkt aan alle facetten. Van uitbreiding van de core tot maatwerk voor de klant. Ook liggen er verschillende uitdagingen op servervlak en databases. Je zult de eerste periode veel samenwerken met de lead developer om vervolgens echt je gang te gaan binnen de software. In het team streven ze naast de hoogst haalbare kwaliteit. Hiervoor werken ze nauw met elkaar samen en levert

Bekijk vacature »

PHP Developer gezocht!

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een PHP Developer! Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging? Lees dan snel verder! Voor een organisatie in de regio Utrecht die zich bezighoud met het verbeteren van de medicatieveiligheid zoeken wij een Software Developer. In deze functie zijn wij op zoek naar een slimme en enthousiaste Developer die interesse heeft in farmacie, logistiek en ICT. Daarnaast beschik je over een goed analytisch vermogen en ben je van nature gestructureerd en resultaatgericht. Je moet in deze functie daadkrachtig, flexibel en communicatief goed zijn. Je verantwoordelijkheden bestaan uit: Object georiënteerd programmeren; Werken in

Bekijk vacature »

C# Developer

Functie omschrijving Voor een softwarebedrijf in de omgeving van Veghel zijn we op zoek naar een C# developer. Word jij blij van ontwikkelen in C# en .NET? Lees dan snel verder! Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uit gaan zien: Door middel van ASP.NET, MVC Framework en C# ga je webshops, websites en webapplicaties ontwikkelen. Je zorgt voor de optimalisatie van bestaande software en de automatisering van bedrijfsprocessen. Op basis van de wensen van de klant ga je samen met je collega's ga je op zoek naar de juiste oplossingen en je gaat dit uitwerken tot een mooi eindproduct. Bedrijfsprofiel

Bekijk vacature »

Front-End Developer

As a Front-End Developer at Coolblue you improve the user-friendliness of our webshop for millions of customers. How do I become a Front-End Developer at Coolblue? As a Front-End Developer you work on the user-friendliness of our webshop for millions of customers. You enjoy working with the UX Designer to pick up stories. You get energy from coming up with creative solutions and are happy to present these within the team. You also take pride in your work and welcome any feedback. Would you like to become a Front-End Developer at Coolblue? Read below if the job suits you. You

Bekijk vacature »

Ervaren Full stack developer

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een uitdagende in-house functie bij een bedrijf met enorme groeipotentie? Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging vol afwisseling en gezelligheid? Dan ben je bij dit bedrijf aan het juiste adres! Wij zijn in omgeving Breda op zoek naar een ervaren full stack developer. Je gaat werken voor een zeer gewilde werkgever met goede arbeidsvoorwaarden. Je krijgt een plekje in het jonge IT team, work hard, play hard is hier duidelijk het motto! Jouw werkzaamheden zien er als volgt uit: Jij bent verantwoordelijk voor het ontwerpen en bouwen van webapplicaties. Je bent

Bekijk vacature »

Senior Front end developer

Functie Wij zijn op zoek naar een ambitieuze, zelfsturende Front-end Expert die ons (internationale) team komt versterken. Onze huidige software development afdeling bestaat uit 7 developers en designers. Wij zijn een écht softwarehuis, dus ervaring in software development is wel echt een must. Er wordt tegelijkertijd aan meerdere projecten gewerkt, voor mooie toonaangevende klanten. Je hebt dus regelmatig te maken met deadlines en opleveringen. Een deel van onze omgeving is in Angular.JS. Dit deel wordt langzamerhand omgebouwd naar de nieuwste versie van Angular. Jouw werkzaamheden zullen bestaan uit: Het aansturen en begeleiden van jouw collega’s Het implementeren van visuele elementen

Bekijk vacature »

Team Lead/ Lead developer gezocht (Hands-on, PHP,

Functie Als Team Lead ben je de leider van één van de ontwikkelteams binnen de organisatie. Je leidt als lead developer een goed draaiend team dat werkt aan complexe en duurzame applicaties en API’s. Vanuit je kennis en ervaring ben je in staat het grote plaatje te blijven overzien, en kritisch mee te denken over bijvoorbeeld de architectuur, maar ook de algehele aanpak binnen het project. Je laat je team niet alleen technisch goed functioneren maar ben ook betrokken bij het menselijke aspect. Zo weet jij je collega’s te motiveren en begeleiden in hun dagelijkse werk. Buiten het team ben

Bekijk vacature »

SQL database developer

Functie omschrijving Voor een softwarebedrijf gespecialiseerd in het ontwikkelen van logistieke software in omgeving Tilburg zijn wij op zoek naar een ervaren SQL database developer. Je gaat werken aan uitdagende, complexe projecten. Iedere klant/project betekent maatwerk in de database. Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uit zien: Je bent verantwoordelijk voor de gehele ontwikkelstraat. Van architectuur tot ontwikkeling Je gaat je bezig houden met het ontwerpen en ontwikkelen van MS SQL server databases. Je gebruikt hiervoor T-SQL als programmeer laag. Je begeleidt als lead developer de projecten bij klanten van A – Z. Je sluit aan bij meetings met klanten,

Bekijk vacature »

Fasttrack learning & development voor Java dev

Wat je gaat doen: Wij zoeken enthousiaste en ambitieuze junior en medior ontwikkelaars die toe zijn aan de volgende stap in hun carrière. Wij helpen je op je pad naar senior ontwikkelaar door ons fasttrack learning en development programma. Na een kort en intensief programma ga jij aan de slag bij klanten van DPA. Daarnaast krijg je veel ruimte om je te ontwikkelen als persoon en als specialist. De eerste maand gaan we aan de slag om je certificeringen te behalen waaronder OCP (Oracle Certified Professional). Daarnaast nemen we een deepdive in Spring Boot. Ook laten we je kennismaken met

Bekijk vacature »

Back-end Developer

Functieomschrijving Heb jij kort geleden je HBO ICT Informatica diploma in ontvangst mogen nemen? Of heb je een aantal jaar ervaring als Software Developer en ben je klaar voor een nieuw hoofdstuk in jouw carrière? Voor een gewaardeerde werkgever in de regio van Goirle zijn wij op zoek naar een junior/medior Back-end Developer met affiniteit met MS Acess. Samen met een vooruitstrevend team ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen van maatwerk software voor hun klanten. Je hebt kennis of ervaring van SQL en affiniteit met MS Acess. Je bent klantvriendelijk en flexibel ingesteld en vindt het leuk om klanten te

Bekijk vacature »

Fullstack developer (NodeJS, React, AWS)

Functie Als Fullstack developer kom je te werken in het ontwikkelteam, maar zoals gezegd komt er veel meer bij kijken dan alleen maar ontwikkelen. Je bent samen met je collega’s continu bezig om de software uit te breiden maar hiernaast doe je doorlopend onderzoek naar de inzet van bijvoorbeeld Machine Learning. Ze willen met hun software echt voorlopen op andere en toegevoegde waarde leveren voor de eindgebruiker. Mede hierom zijn ze erg benieuwd naar iemand zijn persoonlijkheid, of hij graag nieuwe dingen uitzoekt (Google!), en initiatief neemt. Maar waar staan ze nu? Na een onderzoeksfase van ruim een jaar zijn

Bekijk vacature »

C# .NET Backend Developer HBO Javascript

Samengevat: Deze werkgever is een professionele speler op gebied van IT en E-Commerce. Wil jij werken voor een e-commerce platform? Heb je ervaring met C#, Javascript en Scrum? Vaste baan: C# .NET Developer Backend E-Commerce 3.400 - 4.500 Backend Developer Wij ontwikkelen software voor E-Commerce toepassingen. Ons eigen Content Management systeem biedt een integrale oplossing met diverse ERP software. Onze systemen zijn vaak complex en omvangrijk en draaien bij grote organisaties. Maar ook kleine ondernemingen hebben steeds vaker behoefte aan een vlekkeloos werkende E-Commerce oplossing. Zij bieden een uitdagende werkomgeving met gezellige collega's. Je krijgt veel vrijheid en er is

Bekijk vacature »

Functioneel applicatiebeheerder - SOP-SYS-SAM

TenneT is hard groeiend om de onze ambities waar te kunnen maken. Zo nemen wij een leidende rol in het aanjagen van de energietransitie. Het werven van nieuw talent speelt daarin een cruciale rol. Wij zijn op zoek naar een gedreven Functioneel Applicatiebeheerder op onze locatie Arnhem die hieraan wil bijdragen en misschien ben jij dat wel? Jouw bijdrage aan TenneT Je gaat samenwerken in een team van circa 15 functioneel applicatiebeheerders en gaat onderdeel uitmaken van een DevOps team. Met dit team ga je applicaties (laten) ontwikkelen en beheren. Hierbij concentreer je je vooral op de functionele aspecten, zodat

Bekijk vacature »

PHP Developer

Functie omschrijving Als PHP / Laravel developer zal je in een klein team terecht komen. Wij zijn op zoek naar een echte specialist, iemand die de balans weet te vinden tussen techniek en perfectie. In de aankomende jaren wilt dit bedrijf flink groeien en daarom zijn ze op zoek naar jou! Wat ga je doen? Je draagt bij aan het ontwikkelen en onderhouden van bestaande webapplicaties die boordevol functionaliteit zitten. Deze applicaties worden gebruikt door de organisatie zelf en ook door de klanten. Inmiddels wordt er gewerkt met Laravel 8 en zijn er diverse koppelingen naar externe leveranciers. Verder zal

Bekijk vacature »

Android developer

De functie Schiphol is een plek om te reizen, te verblijven en te werken. Door middel van data en technologie richten we op al deze gebieden het leef- en werkklimaat optimaal in en zorgen we voor een slimmere en efficiëntere operatie. Wij ontwikkelen nieuwe producten en diensten vanuit de wensen en behoeften van onze klanten, voorspellen passagier flows en testen digitale oplossingen om rijen en andere pijnpunten in het proces te verminderen. Met slimme feedback van sensortechnologie maken we zelfs data van toiletten en stoelen inzichtelijk en bruikbaar. Het Commercial Platform bestaat uit multidisciplinaire teams met een end-2-end verantwoordelijkheid voor

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 3 volgende »

Chris PHP

Chris PHP

10/01/2013 10:17:09
Quote Anchor link
We weten dat Google en andere zoekmachines je site indexeert en rankt. Er zijn een hoop mogelijkheden om dit te beïnvloeden.

Ik heb enigszins een vraag, en aan de andere kant wil ik graag jullie mening. Dus het schippert een beetje tussen vraag en mening ;-)

Headers
We weten dat de headers (H1 t/m H6) mede invloed heeft op de ranking van je pagina, aan de hand van de relevante informatie die het bevat. Nu gebruiken de meeste mensen de headers voor koppen van pagina's, maar nu is mijn vraag "Straft Google het af om 'onzichtbare' headers te gebruiken?"

Dus met andere woorden, je gebruikt normale zichtbare headers voor je koppen van pagina's artikelen, etc. Maar om 'meer' relevante informatie te geven aan Google bots ga je ook gebruik maken van 'onzichtbare' headers.

Wat bedoel ik met onzichtbare headers? Dat is vrij makkelijk, je maakt in CSS je H1 t/m H6 normaal op hoe je ze op de site wil. Daarna maak je een class aan waar je de color dezelfde kleur geeft als de background. Wat het voor bezoekers dus onzichtbaar maakt, maar Google bots deze natuurlijk wel zien.

Zo kun je wat meer 'relevante' informatie aan Google bots schenken zonder dat je gebruikers lastig valt met rare headers.

Wat vinden jullie van deze methode? En denk je dat het afgestraft wordt door Google?
 
PHP hulp

PHP hulp

20/04/2024 15:27:48
 
No One

No One

10/01/2013 10:22:10
Quote Anchor link
heb geen idee of dit afgestraft wordt...maar daar zijn metatags voor wat jij wilt. zoek eens op de metatags keywords en description ;)
Gewijzigd op 10/01/2013 10:22:28 door No One
 
Chris PHP

Chris PHP

10/01/2013 10:25:48
Quote Anchor link
No One op 10/01/2013 10:22:10:
heb geen idee of dit afgestraft wordt...maar daar zijn metatags voor wat jij wilt. zoek eens op de metatags keywords en description ;)


Keywords wordt niet meer gebruikt door Google, alleen Description is nog enigszins relevant. Vandaar dat er meer met headers gewerkt kan/moet worden.

Tevens is het niet of/of het is en/en, je gebruikt zowel meta tags als headers. En niet of meta tags of headers, zo werkt Google nu eenmaal.
Gewijzigd op 10/01/2013 10:26:18 door Chris PHP
 
Bart V B

Bart V B

10/01/2013 10:28:25
Quote Anchor link
Google zou je straffen omdat je onzichtbare headers gebruikt?
Dat is onzin lijkt me.
Een h1 tag is belangrijkere informatie dan een h6 tag.
Dus als ik een h1 tag 10px maak en een h6 tag 300px dan blijft voor google de h1 tag het belangrijkst.
Een zoekmachine ziet dit niet zoals mensen. Die heeft een algoritme waarmee hij de bron scant, vervolgens kijkt naar de standaard dingen, en die pikt hij op indien hij dit relevant vind.
Dus qua opmaak hoe jij het aan de wereld toont is niet van belang.

Komt google de h1 tag niet tegen in je bron, dan zal hij denk ik daarmee niet zoveel doen.
Dus belangrijke tags verbergen heeft totaal geen zin, of je moet daar een hele goede reden voor kunnen bedenken.
 
No One

No One

10/01/2013 10:30:30
Quote Anchor link
true...maar als je een maffe titel wil die niemand mag zien...denk niet dat dat de manier is...
 
Ward van der Put
Moderator

Ward van der Put

10/01/2013 10:32:14
Quote Anchor link
Een algemene vuistregel is: gebruik (X)HTML zoals het bedoeld is. Lappen met tekst in een <h1>...</h1> proppen en die vervolgens met CSS opmaken als gewone tekst of verbergen, is een oude en beruchte black hat trick die niet werkt.
 
Bart V B

Bart V B

10/01/2013 10:33:53
Quote Anchor link
Quote:
true...maar als je een maffe titel wil die niemand mag zien...denk niet dat dat de manier is...

Als je een maffe titel erin wil hebben, die wel relevant is voor de gebruiker maar niet echt voor google kan je dat oplossen door iets van javascript of php te gebruiken.
Onzichtbaar maken met css lijkt me dan totaal geen optie.

EDIT:
Ward zat er aan te denken tijdens het tikken van dit bericht maar kon niet op de naam komen. :)
Gewijzigd op 10/01/2013 10:35:18 door Bart V B
 
Chris PHP

Chris PHP

10/01/2013 10:41:51
Quote Anchor link
@Bart,

Idd ik weet wat de prio's zijn m.b.t. de headers. Het gaat er mij om wat Google ermee doet als je het dus niet 'zichtbaar' maakt voor de bezoekers.

@No One,
Heeft niets met 'maffe' titels te maken, en ook niet of mensen het 'mogen' zien. Keywords zien mensen ook niet, echter nu dit niet meer gebruikt wordt wil ik een andere manier hebben om de pagina 'relevant' te maken.

@Ward,
Het gaat niet om teksten erin te proppen, maar om wat extra steekwoorden toe te voegen de relevant zijn aan de pagina die bezoekers niet hoeven te zien. Maar wat ervoor zorgt dat er een beter resultaat is wanneer er op verschillende steekwoorden gezocht wordt in Google.

Denk bij een IT bedrijf bijvoorbeeld aan <h1 class="niet_zichtbaar">IT diensten Amsterdam</H1> die je dus op je IT diensten pagina plaatst. Zodat die pagina eerder te zien is wanneer mensen op IT Amsterdam zoeken bijvoorbeeld.

Het spammen van de meta tag keywords was al niet toegestaan, dus zal met de headers ook niet toegestaan zijn. Het gaat er mij meer om of er dus gekeken wordt dat dit niet zichtbaar is voor de bezoekers.
 
Ward van der Put
Moderator

Ward van der Put

10/01/2013 10:51:52
Quote Anchor link
Maar "relevant voor de pagina en niet relevant voor bezoekers" bestaat in de optiek van Google niet. Google wil gebruikers immers leiden naar content die voor hen relevant is. Als je zoekwoorden enkel voor Googlebot toevoegt, is dat keyword stuffing, ongeacht wáár je die zoekwoorden zet.

Enige uitzondering zijn rich snippets waarmee je de informatieruimte kunt verrijken. De meeste gebruikers zullen bijvoorbeeld niet zoeken op een EAN-13 productcode, maar je kunt daarvoor wel een rich snippet opnemen waarmee je Google duidelijk maakt: deze webpagina gaat over dit product.
 
Bart V B

Bart V B

10/01/2013 11:00:01
Quote Anchor link
Misschien ga ik nu erg kort door de bocht..
Is het geen oplossing voor je om broodkruimels toe te voegen aan je site?
Voordeel is dat je bezoekers een stukje extra navigatie meegeeft, en volgens mij doet google daar wel zaken mee.
Althans, ik zie in sites die ik heb gemaakt dat google die broodkruimels onder mijn domeinen neerzet.
 
Chris PHP

Chris PHP

10/01/2013 11:02:35
Quote Anchor link
@Ward,

Maar het is relevant voor de gebruiker, want hij komt met een paar juiste termen precies uit waar hij naar op zoek is. Echter wil je als ontwerper/klant niet dat soort headers zichtbaar hebben, waarom wil je immers op elke pagina Amsterdam hebben staan in je header?

Let overigens wel dat ik geen display:none of iets dergelijks gebruik! Hier kan een bot op filteren, echter betwijfel ik of hij kijkt dat de background-color en de color van de tekst hetzelfde is. Op de manier zoals ik het doe (colors) zien mensen het niet, maar is het wel 'selecteerbaar' en aanwezig op de pagina.

Toevoeging op 10/01/2013 11:04:20:

@Bart,

Dat is een optie, maarja zou je voor kleinere site's (5 tot 10 pagina's) de moeite doen om een breadcrum te maken? Dan lijkt me dus deze header optie beter, vandaar dat ik erover begin.
 
Moose -

Moose -

10/01/2013 11:06:47
Quote Anchor link
Ik gebruik zelf altijd text-indent om het te verbergen, en geef mijn h1 een achtergrond mee. Ik gebruik h1 vrijwel altijd voor het logo. Ben ook wel benieuwd of google dit eruit filtert
 
Chris PHP

Chris PHP

10/01/2013 11:07:55
Quote Anchor link
@Not Moose,

Als je webmastertools gebruikt van Google, kun je precies zien wat hun bot wel en niet meepakt.
 
Bart V B

Bart V B

10/01/2013 11:12:01
Quote Anchor link
Of het nou 5 of 10 pagina's hebt maakt niet uit.
Je wil op de een of andere manier google duidelijk maken dat jij iets heel belangrijk vind.
Als dat een oplossing is dan is dat toch goed? Overigens was het maar een suggestie. :)

Als Amsterdam de term is waarop je een hit wil, dan moet dat in je pagina ergens voorkomen.
Vergeet niet, dat google ook nog in de andere tag's kijkt, dus als je daarop al gevonden bent waarom zou je dan nog veel moeite gaan doen? ;)

Iets van zo'n steekwoorden ding (weet de naam zo niet) zou ook nog kunnen.
Ik denk dat je niet te veel moet proberen het te manipuleren.
Dat kan immers nooit goed zijn voor je zoekresultaten.
 
Ward van der Put
Moderator

Ward van der Put

10/01/2013 11:16:24
Quote Anchor link
Witte tekst op een witte achtergrond is ook een black hat trick: niet doen. Matt Cutts (van Google) noemt zelfs bijna onzichtbare tekst (bijvoorbeeld #EEEEEE) een "SEO mistake":

http://www.mattcutts.com/blog/seo-mistakes-nearly-hidden-text/
 
Chris PHP

Chris PHP

10/01/2013 11:26:10
Quote Anchor link
@Ward,

Als je een off-white tint gebruikt wordt dit gezien als fout volgens de blog, niet wanneer je 100% dezelfde kleur aanhoudt.
 
Ward van der Put
Moderator

Ward van der Put

10/01/2013 11:34:37
Quote Anchor link
Je moet dat anders lezen: off-white is óók fout, net zoals solid white. Cutts schrijft immers dat het niet bepaald een verbetering is: “doing “#EEEEEE” instead of solid white isn’t really an improvement”.

Met andere woorden: solid white is nog slechter.
 
Chris PHP

Chris PHP

10/01/2013 11:41:22
Quote Anchor link
@Ward,

Ok het is dus niet verstandig om zo extra 'keywords' aan te maken, echter ben ik nog steeds benieuwd of Google je er op afstraft of niet. Even los van het feit of het netjes, juist of gebruikelijk is.
 
Ward van der Put
Moderator

Ward van der Put

10/01/2013 11:44:32
Quote Anchor link
Verderop in de blogpost van Matt Cutts kun je lezen dat de genoemde off-white site de spam heeft verwijderd en daarna een "reinclusion request" heeft ingediend. Dus ja: deze site werd door Google voor spam gestraft met uitsluiting.
 
Chris PHP

Chris PHP

10/01/2013 12:17:42
Quote Anchor link
Hier heb ik de officiële link naar Google gevonden m.b.t. het verbergen van teksten. Echter wordt hier alleen gesproken over overmatig gebruik van zoekwoorden.

Quote:
Het verbergen van tekst of links in uw inhoud om de positie in de zoekresultaten van Google te manipuleren kan als misleidend worden gezien en is een schending van de Richtlijnen voor webmasters van Google. Tekst (zoals overmatig veel zoekwoorden) kan op verschillende manieren worden verborgen, zoals:


Het kan misleidend gezien worden maar is het zeker niet in alle gevallen. Aangezien ik geen intentie heb in het overmatig gebruikmaken van zoektermen, twijfel ik om deze methode wel te gebruiken.


Toevoeging op 10/01/2013 12:51:44:

Deze link is van de voorwaarden van Google. En het lijkt me dus niet dat het gebruikmaken van acceptabele woorden die betrekking hebben tot de pagina in overtreding is van hun voorwaarden!

Quote:
Het overmatig gebruik van zoekwoorden verwijst naar de praktijk waarbij een groot aantal zoekwoorden of cijfers aan een webpagina wordt toegevoegd om te proberen de positie van de site in de zoekresultaten van Google te manipuleren. Deze zoekwoorden worden vaak verzameld in een lijst of groep of staan buiten de context (niet als normale tekst). Als u pagina's vult met zoekwoorden of cijfers, leidt dit tot een negatieve gebruikerservaring en kan dit nadelig zijn voor de positie van uw site. Streef ernaar om nuttige inhoud met veel informatie te maken waarin zoekwoorden op de juiste manier en in de context worden gebruikt.

Enkele voorbeelden van overmatig gebruik van zoekwoorden zijn:
•Lijsten telefoonnummers zonder significante toegevoegde waarde
•Blokken tekst met steden en provincies waarvoor de webpagina in aanmerking probeert te komen
•Het zo vaak herhalen van dezelfde woorden of woordgroepen dat dit onnatuurlijk klinkt, zoals:
We verkopen op maat gemaakte humidors voor sigaren. Onze op maat gemaakte humidors voor sigaren zijn handgemaakt. Als u graag een op maat gemaakte humidor voor sigaren wilt kopen, neemt u contact op met onze specialisten op het gebied van op maat gemaakte humidors voor sigaren via [email protected].
Gewijzigd op 10/01/2013 12:52:37 door Chris PHP
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

10/01/2013 13:47:23
Quote Anchor link
Chris. Eén advies: NIET doen!

Zorg gewoon dat je de juiste content op je site aanbiedt.

Teksten verbergen moet je niet willen. De kans is groot dat Google (of een andere zoekmachine) dit afstraft met een penalty. Stelregel is dat de content op je website gewoon goed moet zijn. Dus stel je wilt gevonden worden op het woord "computer", zorg er dan voor dat dat woord terugkomt in de kopjes en in de tekst, paginatitel, url. Maar ga vooral geen rare fratsen uithalen.

Je moet het zo zien: alles wat belangrijk is voor de bezoeker, moet je zichtbaar maken. Een zoekmachine pikt het dan vanzelf op.

Bezoekers naar je site lokken met verborgen content klopt gewoon niet. In feite zeg je "hé, hier is iets te vinden!!!" maar vervolgens kun je de betreffende informatie nergens op de pagina terugvinden. Dat is hetzelfde als bijvoorbeeld in het "echte" leven een computerwinkel een advertentie zou plaatsen "koop bij ons de nieuwste iPhone!". Jij snel naar die winkel toe, blijken ze helemaal geen iPhones te verkopen.

In de begintijd van Internet, toen zoekmachines steeds belangrijker werden, waren er veel websites die onzichtbare teksten plaatsten: "s#x f#ck p#ssy n##ken k#t t##ners" enzovoorts (ik heb er nu even een # in gezet, om te voorkomen dat deze site op die woorden wordt gevonden). Op deze manier werden er bezoekers naar de site gelokt. Vaak had de site zelf helemaal niks met s#x te maken, maar het was gewoon een lokmiddel. Tegenwoordig worden al dit soort trucs keihard afgestraft, en terecht als je het mij vraagt. Ook al zie jij het niet zo, toch is het een soort vorm van misleiding.
 

Pagina: 1 2 3 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.