serialize order bekijken

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

PHP ontwikkelaar

Functie Jij komt te werken in een development team van 9 man. Het grootste deel doet back end development en daarnaast is er 1 teamlead en 1 tester in het team. Dit Agile team is van groots belang voor de organisatie omdat zij voornamelijk alle eigen systemen in-house ontwikkelen. Naast het door ontwikkelen van het bestaande platform en de software die daarbij komt kijken, zul jij je ook bezighouden met het realiseren en opzetten van nieuwe projecten binnen het bedrijf. Je staat nauw met de klant in contact om zo hun wensen zo goed mogelijk te kunnen realiseren. Daarnaast ontwikkel

Bekijk vacature »

SQL database developer

Functie omschrijving Voor een softwarebedrijf gespecialiseerd in het ontwikkelen van logistieke software in omgeving Tilburg zijn wij op zoek naar een ervaren SQL database developer. Je gaat werken aan uitdagende, complexe projecten. Iedere klant/project betekent maatwerk in de database. Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uit zien: Je bent verantwoordelijk voor de gehele ontwikkelstraat. Van architectuur tot ontwikkeling Je gaat je bezig houden met het ontwerpen en ontwikkelen van MS SQL server databases. Je gebruikt hiervoor T-SQL als programmeer laag. Je begeleidt als lead developer de projecten bij klanten van A – Z. Je sluit aan bij meetings met klanten,

Bekijk vacature »

Senior Java developer

Als Senior Developer bij Sogeti ben je onderdeel van onze toonaangevende best-gecertificeerde Java community. Deze bestaat uit ruim 100 gepassioneerde professionals. In teamverband lever je mooie prestaties. Daarmee draag je aan bij de meerwaarde die wij leveren aan onze top-opdrachtgevers. Geen werkdag is hetzelfde! Je bent voortdurend bezig met het oplossen van allerlei complexe vraagstukken binnen bedrijfskritische systemen. Een voorbeeld hiervan is een cliënt-volgsysteem bij Reclassering Nederland. Andere klanten waar wij onder andere voor werken: KPN, Philips, Nationale-Nederlanden, Kamer van Koophandel, ABN AMRO, Bovemij, Aval en de Nationale Politie. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je verder te certificeren in dit vakgebied. We

Bekijk vacature »

Senior Fullstack Developer (GOLang, TypeScript)

Bedrijfsomschrijving Our client is one of the large worldwide accounting firms. Functieomschrijving We are looking for a senior (all-round) developer (Project On Demand / Tax Technology) Uses as much as possible technology in support of the development process: Git, Jenkins, Docker, npm, skaffold, helm, etc. We are looking for a real hands-on developer; ie not a team lead or other managerial-style role; Acts with integrity both internally and externally and takes personal responsibility in this respect; Curious about the developments within their field and driven to make a difference with the team; Able to empathize with colleagues and stakeholders and

Bekijk vacature »

Senior SQR Java Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Werklocatie: Eindhoven Vacature ID: 13333 Introductie Are you passionate about contributing to the world's most advanced machines. Do you thrive in a challenging environment working with highly motivated and skilled teams? If so, we have the perfect opportunity for you! We are seeking a Senior Software Design Engineer for Sequence Tooling to play a critical role in creating and maintaining mission-critical software applications. In this role, you will focus on achieving maintainable software architecture that is transparent and easy to extend while maintaining a strong focus on software quality. You will work closely with

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Wij hebben drie scrumteams. Het eerste team focust zich op het stukje hardware wat wij in huis doen. Zij maken als team o.a. gebruik van C++. De andere twee scrumteams zijn allebei bezig met data verwerking en maken hierbij in de backend gebruik van C# .NET / .NET Core. Het verschil tussen deze teams is dat één team de data verwerking doet voor de mobiele applicatie. Zij werken hierbij dus ook met Xamarin. Het andere team focust zich op de webapplicaties en maakt hierbij ook gebruik van ASP.NET MVC. Op basis van jouw ambities en kwaliteiten kijken wij samen

Bekijk vacature »

.Net developer

Sogeti is een organisatie met een goede werksfeer en zo min mogelijk hiërarchische verhoudingen. Ga je bij ons als .Net Developer aan de slag? Dan werk je dagelijks met collega’s aan de mooiste IT-projecten. Deze snelgroeiende groep collega’s krijgt energie van hun vak en dat merk je op de werkvloer. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je te certificeren. We organiseren regelmatig technische Meet-ups en doen we veel aan kennisdeling. Mede hierdoor zij wij dit jaar Microsoft Partner of the year geworden. Sogetisten staan klaar voor elkaar, hebben lol met elkaar en daarmee behalen we de mooiste resultaten! Werken bij Sogeti

Bekijk vacature »

Back-end PHP Software Developer - Juniorfunctie

Functieomschrijving Wij zijn op zoek naar een PHP Software Developer om ons team te versterken en mee te werken aan de ontwikkeling van eigen IOT-oplossingen. In deze functie ben je verantwoordelijk voor het bouwen van webapplicaties, apps en dashboards voor het uitlezen en managen van sensoren in machines. Je werkt nauw samen met een team van ontwikkelaars en engineers om de beste software-oplossingen te creëren. Jouw werkzaamheden zien er als volgt uit: Je bent in deze rol verantwoordelijk voor het ontwerpen, ontwikkelen en onderhouden van webapplicaties en softwaretoepassingen voor in-house ontwikkelde IOT oplossingen. Je werkt aan complexe databases en back-end

Bekijk vacature »

APEX Ontwikkelaar in een team van Oracle Developer

Bedrijfsomschrijving Wij zijn op zoek naar een APEX Ontwikkelaar om onze opdrachtgever in Den Haag te versterken. In deze rol zul je verantwoordelijk zijn voor het ontwikkelen en onderhouden van de front-end van onze applicaties met behulp van Oracle Application Express (APEX). Je werkt aan zowel inhouse als externe projecten. De sfeer binnen het Oracle team is gemoedelijk en men probeert elkaar te helpen én van elkaar te leren. Zo ontstaat er een prettige en plezierige werksfeer waar ruimte is voor persoonlijke ontwikkeling en groei. Er wordt gewerkt met de meest nieuwe technologieën waardoor je kennis up-to-date blijft. Het bedrijf

Bekijk vacature »

Software developer

Functie Momenteel zijn ze op zoek naar een Software developer die, veelal fullstack, mee gaat werken aan de ontwikkeling van de producten en zo helpt aan de uitvoering van hun ontwikkelprojecten. Je komt te werken binnen hun development team bestaande uit 6 ontwikkelaars. Ze staan zowel open voor meer junior als medior/senior developers. Je kunt snel veel verantwoordelijkheid krijgen en doorgroeien binnen het bedrijf. Bovendien ben je betrokken bij het bepalen van de product roadmap en de inbreng van (nieuwe) technologieën. De applicaties waaraan je werk worden gebruikt op onderwijsinstellingen door heel Nederland. De tech-stack bestaat voornamelijk uit Laravel (PHP),

Bekijk vacature »

TypeScript developer (tot € 6.000, - bruto pe

Functie Om bovenstaande ambities waar te kunnen maken zijn ze op zoek naar een ervaren Typecript developer die niet alleen zichzelf verder ontwikkelt, maar het ook leuk vinden om op termijn meer junior collega’s op pad te helpen. Je zult aan de slag gaan met het migreren van hun bestaande UI in Angular. Maar ook het ontwikkelen van een mobiele app. Hierbij hechten ze veel waarde aan User Experience en kiezen ze duidelijk voor kwaliteit i.p.v. snelheid. Je krijgt dus de ruimte om vanuit gedegen onderzoek te werk te gaan en het borgen van kwaliteit staat hoog in het vaandel.

Bekijk vacature »

Junior .NET Developer

Dit ga je doen Ontwikkelprocessen verder optimaliseren en verder ontwikkelen met C#; CI/CD-pipelines automatiseren; Ontwikkelen van herbruikbare componenten; Front-end pagina's gebruiksvriendelijk maken. Hier ga je werken Als junior .NET Developer kom je terecht binnen een grote en internationale organisatie. Zij streven naar een positieve impact op de mens, milieu en maatschappij. Het bedrijf is oorspronkelijk een familiebedrijf en werkt aan de productie van hoogwaardige en technische systemen voor de gezondheidszorg. Momenteel willen zij betere ontwikkelprocessen creëren op internationaal gebied en staat kwaliteit en veiligheid voor hun op nummer 1! Als junior .NET Developer werk je aan het ontwikkelen van verbeterde

Bekijk vacature »

Back-end Developer

Functieomschrijving Voor een erkende werkgever in de regio van Middelburg zijn wij op zoek naar een enthousiaste PHP / Symfony Developer. Een ambitieus persoon die het gemotiveerde development team komt versterken met het realiseren van nieuwe en complexe projecten. Ben jij op zoek naar een baan met veel uitdaging binnen een snelgroeiend e-commerce bedrijf, waar je de tijd en ruimte krijgt voor professionele groei? Dit ga je doen: Je bent verantwoordelijk voor de beheer en ontwikkeling van de serviceportal in Symfony en de webshops in de tweede versie van Magento; Je houdt je bezig met het ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten;

Bekijk vacature »

Back-end developer

Dit ga je doen Development d.m.v. XQuery, JSON/XML en REST API's; Ontwikkelen aan een tof en complex zorgplatform; Koppelingen maken met de NoSQL database; Testen en documenteren van de ontwikkelde functionaliteiten; Samenwerking met andere front- en back-end ontwikkelaars. Hier ga je werken Voor een vooruitstrevende organisatie binnen de zorg in Den Haag zijn wij opzoek naar een Back-end Developer die ervaring heeft met o.a.XQuery en Vue.JS of daarin graag zou willen ontwikkelen. Je zal ontwikkelen aan een tof en complex zorgplatform en koppelingen maken met de NoSQL database. Ook het testen en documenteren van de ontwikkelde functionaliteiten behoort tot jouw

Bekijk vacature »
John Cena

John Cena

08/06/2010 11:08:24
Quote Anchor link
Hoi.

Ik heb een sortable list gemaakt en nu wil ik deze volgorde opslaan in de database. De volgende code gebruik ik, hoe maak die ik die zo dat hij gaat opslaan?
Het zou voor mij al goed zijn als ik kan zien wat de rank nu is, het opslaan lukt me dan nog wel waarschijnlijk.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
<?php

    require_once('../inc/database.php');
    
class Menu_Rank
{
    
    public $_db;    
    public $o;
    public $menu;
        
    function
__construct()
    {

        $this->_db     = new Database();
        $this->parse_rule($this->o);
    }
    
    function
parse_rule($o)
    {

        if ($o == true)
        {

            $this->save_menu_items();
        }

        
        else
        {
            $this->parse_menu_items();
        }
    }
    
    function
parse_menu_items()
    {

        $query         = 'SELECT * FROM menu ORDER BY rank';
        if ($this->_db->query($query))
        {

            echo '<ul id="menu_list" class="sortable-list">';
                while($row = $this->_db->fetchAssoc())
                {

                    echo '<li id='.$row['id'].'>'.$row['name_dutch'].'</li>';
                }

                   echo '</ul>';
                   ?>

<script type="text/javascript">
Sortable.create('menu_list');
</script>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
<?php
                
             
          
        }
    }
    
}
Gewijzigd op 08/06/2010 11:09:28 door John Cena
 
PHP hulp

PHP hulp

28/03/2024 13:21:05
 

08/06/2010 11:36:44
Quote Anchor link
Je wilt dus een sortable lijstje opslaan in de database zoals het gesorteerd is? Misschien is het dan even handig om aan te geven welk sortable ding je gebruikt. Volgens mij niet die van jQuery.
 
Peter Dorn

Peter Dorn

08/06/2010 12:11:07
Quote Anchor link
Zo te zien wordt er gebruik gemaakt van prototype + scriptaculous.

Sortable.create( ) kent de parameter: onUpdate

Bijv:
<script type="text/javascript">
Sortable.create( 'menu_list' , onUpdate: function( ) {
alert( Sortable.serialize( 'menu_list' ) );
}
);
</script>

Als dat werkt is in plaats van de alert een stuk script te schrijven dat het opslaan initialiseert. Denk hier bijv. aan Ajax.Request
 
John Cena

John Cena

08/06/2010 12:24:05
Quote Anchor link
Hmm, als ik jou code gebruik krijg ik de lijst etc wel, alleen kan ik niet meer dragn-n-droppn

Gebruik trouwens inderdaad prototype en scriptacolous

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
<?php
function parse_menu_items()
    {

        $query         = 'SELECT * FROM menu ORDER BY rank';
        if ($this->_db->query($query))
        {

            $menu = array();
                echo '<ul id="menu_list" class="sortable-list">';
                while($row = $this->_db->fetchAssoc())
                {

                    echo '<li id='.$row['id'].'>'.$row['name_dutch'].'</li>';
                }

                   echo '</ul>';
                   ?>


<script type="text/javascript">
Sortable.create( 'menu_list' , onUpdate: function( ) {
alert( Sortable.serialize( 'menu_list' ) );
}
);
</script>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
<?php
          
        }
?>
Gewijzigd op 08/06/2010 12:24:22 door John Cena
 
Peter Dorn

Peter Dorn

08/06/2010 12:26:27
Quote Anchor link
Hmm, misschien dat die ; op het eind van de alert regel daar niet thuishoort ;-) Haal die 's weg?
Gewijzigd op 08/06/2010 12:27:53 door Peter Dorn
 
John Cena

John Cena

08/06/2010 12:29:17
Quote Anchor link
Dit is wat ik nu als code heb:
Zo werkt het nog niet helaas
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
<?php
<script type="text/javascript">
                        Sortable.create('menu_list', onUpdate: function() {
                        alert( Sortable.serialize('menu_list'))
                        }
                        );

                    </script>

?>
Gewijzigd op 08/06/2010 12:29:57 door John Cena
 
Peter Dorn

Peter Dorn

08/06/2010 12:39:19
Quote Anchor link
Heb je ook een online voorbeeld?

Sorry, had nog een foutje gemaakt ;-) Alle parameters komen ook altijd tussen { en } te staan:

<script type="text/javascript">
Sortable.create('menu_list', { onUpdate: function() {
alert( Sortable.serialize('menu_list'))
} } );
</script>
Gewijzigd op 08/06/2010 20:35:36 door Tom Beuckelaere
 
John Cena

John Cena

08/06/2010 13:45:06
Quote Anchor link
Dankje, ik kan weer sorteren, krijg nu ook een lijst in een alert.
Enig idee hoe dan met PHP dat in de database ga gooien?

Hmm zie nu dat de alert wel wat karig is met info, als dat alles is wat uit menu_list komt heb ik nog vrij weinig geloof ik.
Je zou even via kijken via dat adres?
Gewijzigd op 08/06/2010 13:52:09 door John Cena
 
Peter Dorn

Peter Dorn

08/06/2010 13:54:48
Quote Anchor link
Eerst een Ajax request naar een PHP script, waar vervolgens een SQL query wordt uitgevoerd ;-) Ik zou natuurlijk een script voor je kunnen schrijven maar het is veel leuker om zoiets zelf te maken ;-)

Je ingrediënten:
- Ajax.Request met een paar parameters, o.a.: Sortiable.serialize en mogelijk de functie escape.
- Een PHP script die je Ajax request uitleest d.m.v. $_GET of $_POST, afhankelijk van de method gebruikt in de Request.
- Een script of class die verbinding maakt naar een SQL database
- En de query die alles update in je database

Suc6!

Chilion Fryslan op 08/06/2010 13:45:06:
Hmm zie nu dat de alert wel wat karig is met info, als dat alles is wat uit menu_list komt heb ik nog vrij weinig geloof ik.
Je zou even via kijken via dat adres?


In de alert krijg je alle items in je sortable te zien, op volgorde zoals dat jij ze hebt gezet, en is opgebouwd als een array:
menu_items[]=9&menu_items[]=5&menu_items[]=3

de ID's 9, 5 en 3 staan in dit geval voor de ID's die jij hebt gegeven aan de LI tags. Door deze string dus als parameter mee te sturen aan een Ajax Request krijg je in je $_GET of $_POST een PHP Array met alle ID's op volgorde. Precies dat wat jij nodig hebt!
Gewijzigd op 08/06/2010 20:39:16 door Tom Beuckelaere
 
John Cena

John Cena

08/06/2010 14:06:56
Quote Anchor link
Hmm, ik heb nu dit:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
<?php
     <script type="text/javascript">
                        function
updateOrder()
                        {
                            var
options = {
                                            method : 'post',
                                            parameters : Sortable.serialize('menu_list')
                                          };
            
                            new
Ajax.Request('index.php?p=menu&o=true', options);
                        }

            
                        Sortable.create('menu_list', { onUpdate : updateOrder });
                    </script>

                    ?>


Hierin geef ik dus aan dat hij naar index.php?p=menu&o=true moet gaan.
Dat doet hij niet, waarschijnlijk doe ik dus iets fout. Maar wat?
 
Peter Dorn

Peter Dorn

08/06/2010 14:12:09
Quote Anchor link
Hoe weet je dat hij dat niet doet? De pagina geeft sowieso geen JavaScript fouten, maar je hebt ook nergens een alert of check om te kijken wat hij wel of niet doet:

var options = {
method : 'post',
parameters : Sortable.serialize('menu_list'),
onComplete: function( req ) { alert( req.responseText ) }
};
 
John Cena

John Cena

08/06/2010 14:20:12
Quote Anchor link
Hmm, ik krijg wel wat terug, maar niet wat ik in mijn methode (waar hij heen gaat) echo...

Volgens mij moet hij dat wel doen :P

hier gaat hij de juiste methode pakken:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
<?php
function parse_rule($o)
    {

        if ($o == true)
        {

            $this->save_menu_items();
        }

        
        else
        {
            $this->parse_menu_items();
        }
    }
?>


Hier de gekozen methode:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
<?php
function save_menu_items()
    {

        echo 'hoi';
        
        
    }
?>

Hier de code van het script:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
<?php
<script type="text/javascript">
                        function
updateOrder()
                        {
                            var
options = {
                                    method : 'post',
                                    parameters : Sortable.serialize('menu_list'),
                                    onComplete: function( req ) { alert( req.responseText ) }
                                    };
            
                            new
Ajax.Request('index.php?p=menu&o=true', options);
                        }

            
                        Sortable.create('menu_list', { onUpdate : updateOrder });
                    </script>

?>
 
Peter Dorn

Peter Dorn

08/06/2010 14:22:34
Quote Anchor link
Ik zie je nergens spreken over een script dat $_GET[ 'o' ] == 'true' opvangt om vervolgens jou methode 'parse_rule' op te roepen en de rest van het script te cancelen.

Edit:
Lees net je class opnieuw. Waar zet je $this->o ?
Gewijzigd op 08/06/2010 14:23:58 door Peter Dorn
 
John Cena

John Cena

08/06/2010 14:27:42
Quote Anchor link
De hele pagina:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
<?php

require_once('../inc/database.php');
    
class Menu_Rank
{
    
    public $_db;    
    public $o;
    public $menu;
        
    function
__construct()
    {

        $this->_db     = new Database();
        $this->parse_rule($this->o);
    }
    
    function
parse_rule($o)
    {

        if ($o == true)
        {

            $this->save_menu_items();
        }

        
        else
        {
            $this->parse_menu_items();
        }
    }
    
    function
parse_menu_items()
    {

        $query         = 'SELECT * FROM menu ORDER BY rank';
        if ($this->_db->query($query))
        {

            $menu = array();
                echo '<ul id="menu_list" class="sortable-list">';
                while($row = $this->_db->fetchAssoc())
                {

                    echo '<li id=item_'.$row['id'].'>'.$row['name_dutch'].'</li>';
                }

                   echo '</ul>';
                   ?>

<script type="text/javascript">
function updateOrder()
{
var options = {
method : 'post',
parameters : Sortable.serialize('menu_list'),
onComplete: function( req ) { alert( req.responseText ) }
};

new Ajax.Request('index.php?p=menu&o=true', options);
}

Sortable.create('menu_list', { onUpdate : updateOrder });
</script>

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
<?php
            
                
             
          
        }
    }
    
    
    
    function
save_menu_items()
    {

        print 'hoi';
        
        
    }
    
}


?>
Gewijzigd op 08/06/2010 14:28:06 door John Cena
 
Peter Dorn

Peter Dorn

08/06/2010 14:31:36
Quote Anchor link
Dat id de hele pagina, maar niet het volledige script ;-)
Want in de URL die je mij hebt gestuurd zie ik in de broncode bijvoorbeeld ook een HTML en BODY tag staan...

Vermoedelijk is er ergens een bovenliggen class die deze pagina aanroept. Hierin zal hoogst waarschijnlijk de variable $o van de class Menu_Rank geset worden. Zo niet dan is dat je fout, zo wel dan is de vraag wat er fout gaat.

Ik begin ook langzaam het vermoeden te krijgen dat je de rest van het systeem niet zelf hebt geschreven maar ergens van internet hebt geplukt. Op zich natuurlijk niets mis mee, maar dan mag je ook zelf wel even wat meer moeite doen om dit probleem op te lossen, want die indruk geef je op het moment niet echt!
 
John Cena

John Cena

08/06/2010 14:42:00
Quote Anchor link
Ik heb de rest van het systeem wel geschreven hoor. ;-)
Daarnaast, als je kijkt in deze regel:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
 new Ajax.Request('index.php?p=menu&o=true', options);
?>


Zie je daar de var meegegeven worden.
Daarnaast heb je gelijk dat ik de GET nergens in de $o gooi. beetje dom.

Heb de functie construct nu zo aangepast:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
<?php
function __construct()
    {

        $this->_db     = new Database();
        $this->o     = (isset($_GET['o'])) ? true : false ;
        $this->parse_rule($this->o);
        
    }

?>


Maar, nu krijg ik nog steeds geen 'hoi' als echo. Wat gaat er nu dan verder fout?
Een script van internet jatten is wel een beetje jammer om te doen, is niet wat ik wil, omdat ik er zelf geen reet van snap en dus niks aan kan passen.

Bedankt voor je hulp tot zover!
 
Peter Dorn

Peter Dorn

08/06/2010 14:47:05
Quote Anchor link
Je class Menu_Rank wordt al in een dusdanig laat stadium aangeroepen dat je binnen de class achteraf niet meer kan afvangen of zaken als de HEAD en BODY nog moeten worden ge-output. In een bovenliggend script moet je sowieso afvangen dat als een bepaalde parameter is meegegeven, zoals $_POST[ 'ajax' ] of iets in die trend, dat alle 'normale' content wordt ge-skipped.

Je andere probleem met $this->o is nu inderdaad opgelost. Als je goed zoekt in de alert zie je de 'Hoi' nu staan. Nu dus nog zorgen dat de rest niet meer wordt weergegeven en je bent weer een stap verder.
 
John Cena

John Cena

08/06/2010 15:55:02
Quote Anchor link
Tsja, hij mag de hele pagina best laten zien, als hij het maar in die div gooit.
 
Peter Dorn

Peter Dorn

08/06/2010 16:07:27
Quote Anchor link
Dan kan je door met de volgende stap ;-)
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.