serialize order bekijken

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Software developer

Functieomschrijving Voor een gewaardeerde werkgever in de regio van Middelburg zijn wij op zoek naar een ambitieuze PHP/Symfony Developer. Een enthousiast persoon die het development team komt versterken met het aanpakken van complexe en nieuwe projecten. Ben jij op zoek naar een baan met veel uitdaging binnen een snelgroeiend e-commerce bedrijf, waar je de tijd en ruimte krijgt voor zowel persoonlijke als professionele groei? Lees dan snel verder! Dit ga je doen: Aanpassingssuggesties van collega’s in kaart brengen, vervolgens te analyseren en daarna te concluderen of de aanpassing een verbetering is; Ontwikkeling en beheer van de serviceportal in Symfony en

Bekijk vacature »

Software Developer

Bij een bedrijf in de machinebouw, regio Roosendaal, zijn we op zoek naar een: Software Developer Waar ga je werken? Onze opdrachtgever is gespecialiseerd in de grondverzetmachines. Al meer dan 50 jaar leveren ze zowel nationaal als internationaal diverse machines. Het is een familiebedrijf met een informele werksfeer. Wat ga je doen? Als Software Developer je verantwoordelijk voor: - Je werkt voortdurend aan oplossingen voor het op afstand bewaken en besturen van oogstmachines; - Het visualiseren van gegevens in rapporten, apps of andere formaten; - Voorspellend machineonderhoud; - Taakplanning; - Je schrijft aangepaste plug-ins om gegevens te importeren of exporteren

Bekijk vacature »

PHP developer - Digital Agency

Functie Het team telt momenteel 20 collega’s, bestaande uit developers (front- en backend) en het operations team, waaronder ook het management en twee scrum masters vallen. Ze zijn op zoek naar een PHP developer die in staat is zelfstandig te werken. Je komt te werken in één van de drie scrumteams en gaat aan de slag met een project voor de klant. Het fijne hieraan is dat je wel afwisseling hebt qua werk, maar tegelijkertijd doorlopend werkt voor bestaande klanten. Hierdoor krijg je ook de kans om echt de diepte in te gaan en innovatieve technische oplossingen neer te zetten.

Bekijk vacature »

Ambitieuze medior developer

Wat je gaat doen: Heb jij al een paar jaar ervaring als developer maar wil jij naar the next level? In ons NextLevelDev Programma helpen wij jou om de volgende stap te zetten: een mooi programma aan trainingen op het gebied van Java, hippe frameworks, Agile/Scrum, OCP-certificering en optioneel: andere JVM-talen als Kotlin en Scala; Cloud (AWS, Azure, GCP) Soc Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Fullstack developer

Zie jij mogelijkheden om onze tooling technisch te verbeteren en uit te bouwen? Over Jobmatix Jobmatix is een innovatieve en internationale speler op het gebied van jobmarketing. Onze jobmarketing automation tool helpt organisaties bij het aantrekken van nieuw talent door vacatures digitaal, geautomatiseerd en op een efficiënte manier te adverteren en onder de aandacht te brengen bij de doelgroep op 25+ jobboards. Volledig performance-based, waarbij organisaties betalen op basis van cost per click of cost per applicant. Maandelijks wordt onze jobmarketing automation tool al gebruikt door vele directe werkgevers, intermediairs en mediabureaus, waaronder Picnic, Rijkswaterstaat, AdverOnline, Schiphol, DPA, Teleperformance en

Bekijk vacature »

Software Developer C# .NET

Functie omschrijving Software Developer C# .NET gezocht voor een dynamische organisatie! Ben jij net afgestudeerd of toe aan een volgende stap in je maatschappelijke carrière? Lees dan snel verder! Wij zijn op zoek naar een Software Developer die klaar is voor een nieuwe uitdaging en die een organisatie in de regio Houten wil versterken. Je werkt in deze functie aan verschillende projecten en gaat vaak op bezoek bij klanten. In deze functie kun je een grote mate van uitdaging, diversiteit en verantwoordelijkheid verwachten. Bedrijfsprofiel Waar kom je te werken? Je komt te werken bij een organisatie dat gespecialiseerd is in

Bekijk vacature »

Senior front end developer Digital Agency Amsterda

Functie Wij werken in multidisciplinaire teams aan verschillende projecten, echter blijf je niet gebonden aan 1 team. Dit houdt in dat wij verschillende specialisten in dienst hebben en deze door middel van een roulatiesysteem in multidisciplinaire teams laten werken. Het team bestaat vaak uit Frontend developer(s), Backend Developer(s), Designer(s), Tester(s) en Mobile Developer(s). Deze teams worden afgewisseld waardoor jij de mogelijkheid krijgt om met iedereen een keer samen te werken. Als Frontend Developer ben jij ónze Specialist op dit gebied. Jij werkt mee aan verschillende projecten voor verschillende klanten. Denk bijvoorbeeld aan klanten, zoals’; BAM, IDFA en Ultimaker. Hierbij zorg

Bekijk vacature »

PHP Software Developer

Functie omschrijving Op zoek naar een nieuwe uitdaging binnen PHP? Lees dan snel verder! Wij zoeken een ervaren PHP developer die binnen een organisatie gaat functioneren als verlengstuk van de klant. Wij zoeken voor deze iemand die technisch complexe zaken met enthousiasme en plezier aanvliegt. Verder moet je instaat zijn om je tijd goed te managen omdat je aan meerdere projecten tegelijkertijd werkt. Je werkt met de nieuwste technieken en tijdens deze uitdaging werk je veel samen met de front-end developers van deze organisatie. Wij zoeken iemand die zichzelf graag uitdaagt en altijd de beste wilt zijn. Bedrijfsprofiel Waar ga

Bekijk vacature »

Junior Java Developer

Dit ga je doen Je ontwikkelt innovatieve, maatschappelijk belangrijke applicaties; Je implementeert nieuwe features; Je gaat in gesprek met eindgebruikers en designers om de applicaties continu te finetunen; Je draait mee in een professionele Agile/Scrum omgeving. Hier ga je werken Onze klant is een internationale organisatie gevestigd in de omgeving van Amsterdam. Ze staan zeer goed bekend in de markt door hun innovatieve dienstverlening op IT gebied en hun gepassioneerde werknemers. Voor hun inspanningen op het gebied van IT hebben ze meerdere prijzen gewonnen! Onze klant is onderdeel van een Corporate werkgever en heeft zelf 300 mensen in dienst. Om

Bekijk vacature »

Lead developer

Functie Als lead developer wordt jij verantwoordelijk voor een van onze development teams. Samen met de Software Architect bewaak jij de kwaliteit en uitvoering van onze complexe vraagstukken. Daarnaast ben jij verantwoordelijk voor het inschatten, designen en ontwikkelen van middelgrote tot grote veranderingen in de software. Ook coördineer jij het proces rondom complexe technische vraagstukken. Verder bestaat jouw takenpakket uit het volgende: – Het aansturen van jouw development team; – Het begeleiden van Junior Software Engineers; – Het maken van technische analyses m.b.t. nieuwe aanvragen en het tijdsbestek inschatten voor de uitvoering hiervan; – Het uitvoeren van de ontwikkeling van

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Als junior .NET Core developer wordt jij onderdeel van ons team met drie breed ontwikkelde software engineers en een flexibele schil met zes ervaren freelancers. Jij gaat mee in de visie van onze organisatie om als IoT partner in deze branche specifieke markt “het” platform te blijven innoveren en deze ook steeds slimmer te maken. Wij hopen dan ook zeker dit in de toekomst te kunnen realiseren met bijvoorbeeld Artificial Intelligence. De architectuur van ons platform is opgemaakt uit een deel eigen protocol, een interface laag en een laag welke de protocollen van derde partijen vertaald naar het eigen

Bekijk vacature »

Senior PHP Developer

As a Senior PHP Developer at Coolblue, you ensure that our webshops work as optimal as possible and you choach other colleagues on the hard and soft skills. How do I become a Senior PHP Developer at Coolblue? As a PHP Developer you work together with other development teams to make our webshop work as optimal as possible and to make our customers happy. Although you are a PHP Developer, you are not averse to a little TypeScript or other technologies that might be used. Would you also like to become a PHP Developer at Coolblue? Read below if the

Bekijk vacature »

Software Developer C++ en Perl

Ben je een slimme en enthousiaste universitair opgeleide bèta die graag bij een relatief klein softwarebedrijf wil werken waar de sfeer goed is en eigen inbreng gewaardeerd wordt? Wij, IntelliMagic in Leiden, ontwikkelen technisch hoogwaardige software op het gebied van IT infrastructuur performance analytics. Het type software zorgt voor intellectueel interessante uitdagingen. We ontwerpen de producten zelf en verkopen deze als off-the-shelf software aan grote bedrijven in Europa en de VS. Wij zoeken een ervaren C++ software engineer met kennis van Perl voor een van onze ontwikkelteams. Werkzaamheden Samen met de andere ontwikkelaars specificeren, ontwerpen en implementeren van nieuwe functionaliteit

Bekijk vacature »

Front-end Developer

Onze klant is sinds 2 jaar actief als adviseur en bemiddelaar in de verzekeringsmarkt. Sindsdien proberen zij deze slapende markt flink wakker te schudden. Dit willen zij doen door het bouwen van slimme vergelijkers op hun eigen website en die van partners. Het bedrijf wil continu voorop lopen, zodat consumenten eenvoudig de verzekeringen kunnen vinden die het beste bij ze past. Functieomschrijving Als Front-end Developer werk je aan vergelijkingsmodules die consumenten dagelijks gebruiken bij het vergelijken en afsluiten van verzekeringen. Je vindt het leuk om samen te werken met de product owner, bestaande modules te verbeteren en nieuwe vergelijkers "from

Bekijk vacature »
John Cena

John Cena

08/06/2010 11:08:24
Quote Anchor link
Hoi.

Ik heb een sortable list gemaakt en nu wil ik deze volgorde opslaan in de database. De volgende code gebruik ik, hoe maak die ik die zo dat hij gaat opslaan?
Het zou voor mij al goed zijn als ik kan zien wat de rank nu is, het opslaan lukt me dan nog wel waarschijnlijk.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
<?php

    require_once('../inc/database.php');
    
class Menu_Rank
{
    
    public $_db;    
    public $o;
    public $menu;
        
    function
__construct()
    {

        $this->_db     = new Database();
        $this->parse_rule($this->o);
    }
    
    function
parse_rule($o)
    {

        if ($o == true)
        {

            $this->save_menu_items();
        }

        
        else
        {
            $this->parse_menu_items();
        }
    }
    
    function
parse_menu_items()
    {

        $query         = 'SELECT * FROM menu ORDER BY rank';
        if ($this->_db->query($query))
        {

            echo '<ul id="menu_list" class="sortable-list">';
                while($row = $this->_db->fetchAssoc())
                {

                    echo '<li id='.$row['id'].'>'.$row['name_dutch'].'</li>';
                }

                   echo '</ul>';
                   ?>

<script type="text/javascript">
Sortable.create('menu_list');
</script>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
<?php
                
             
          
        }
    }
    
}
Gewijzigd op 08/06/2010 11:09:28 door John Cena
 
PHP hulp

PHP hulp

23/04/2024 17:41:20
 

08/06/2010 11:36:44
Quote Anchor link
Je wilt dus een sortable lijstje opslaan in de database zoals het gesorteerd is? Misschien is het dan even handig om aan te geven welk sortable ding je gebruikt. Volgens mij niet die van jQuery.
 
Peter Dorn

Peter Dorn

08/06/2010 12:11:07
Quote Anchor link
Zo te zien wordt er gebruik gemaakt van prototype + scriptaculous.

Sortable.create( ) kent de parameter: onUpdate

Bijv:
<script type="text/javascript">
Sortable.create( 'menu_list' , onUpdate: function( ) {
alert( Sortable.serialize( 'menu_list' ) );
}
);
</script>

Als dat werkt is in plaats van de alert een stuk script te schrijven dat het opslaan initialiseert. Denk hier bijv. aan Ajax.Request
 
John Cena

John Cena

08/06/2010 12:24:05
Quote Anchor link
Hmm, als ik jou code gebruik krijg ik de lijst etc wel, alleen kan ik niet meer dragn-n-droppn

Gebruik trouwens inderdaad prototype en scriptacolous

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
<?php
function parse_menu_items()
    {

        $query         = 'SELECT * FROM menu ORDER BY rank';
        if ($this->_db->query($query))
        {

            $menu = array();
                echo '<ul id="menu_list" class="sortable-list">';
                while($row = $this->_db->fetchAssoc())
                {

                    echo '<li id='.$row['id'].'>'.$row['name_dutch'].'</li>';
                }

                   echo '</ul>';
                   ?>


<script type="text/javascript">
Sortable.create( 'menu_list' , onUpdate: function( ) {
alert( Sortable.serialize( 'menu_list' ) );
}
);
</script>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
<?php
          
        }
?>
Gewijzigd op 08/06/2010 12:24:22 door John Cena
 
Peter Dorn

Peter Dorn

08/06/2010 12:26:27
Quote Anchor link
Hmm, misschien dat die ; op het eind van de alert regel daar niet thuishoort ;-) Haal die 's weg?
Gewijzigd op 08/06/2010 12:27:53 door Peter Dorn
 
John Cena

John Cena

08/06/2010 12:29:17
Quote Anchor link
Dit is wat ik nu als code heb:
Zo werkt het nog niet helaas
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
<?php
<script type="text/javascript">
                        Sortable.create('menu_list', onUpdate: function() {
                        alert( Sortable.serialize('menu_list'))
                        }
                        );

                    </script>

?>
Gewijzigd op 08/06/2010 12:29:57 door John Cena
 
Peter Dorn

Peter Dorn

08/06/2010 12:39:19
Quote Anchor link
Heb je ook een online voorbeeld?

Sorry, had nog een foutje gemaakt ;-) Alle parameters komen ook altijd tussen { en } te staan:

<script type="text/javascript">
Sortable.create('menu_list', { onUpdate: function() {
alert( Sortable.serialize('menu_list'))
} } );
</script>
Gewijzigd op 08/06/2010 20:35:36 door Tom Beuckelaere
 
John Cena

John Cena

08/06/2010 13:45:06
Quote Anchor link
Dankje, ik kan weer sorteren, krijg nu ook een lijst in een alert.
Enig idee hoe dan met PHP dat in de database ga gooien?

Hmm zie nu dat de alert wel wat karig is met info, als dat alles is wat uit menu_list komt heb ik nog vrij weinig geloof ik.
Je zou even via kijken via dat adres?
Gewijzigd op 08/06/2010 13:52:09 door John Cena
 
Peter Dorn

Peter Dorn

08/06/2010 13:54:48
Quote Anchor link
Eerst een Ajax request naar een PHP script, waar vervolgens een SQL query wordt uitgevoerd ;-) Ik zou natuurlijk een script voor je kunnen schrijven maar het is veel leuker om zoiets zelf te maken ;-)

Je ingrediënten:
- Ajax.Request met een paar parameters, o.a.: Sortiable.serialize en mogelijk de functie escape.
- Een PHP script die je Ajax request uitleest d.m.v. $_GET of $_POST, afhankelijk van de method gebruikt in de Request.
- Een script of class die verbinding maakt naar een SQL database
- En de query die alles update in je database

Suc6!

Chilion Fryslan op 08/06/2010 13:45:06:
Hmm zie nu dat de alert wel wat karig is met info, als dat alles is wat uit menu_list komt heb ik nog vrij weinig geloof ik.
Je zou even via kijken via dat adres?


In de alert krijg je alle items in je sortable te zien, op volgorde zoals dat jij ze hebt gezet, en is opgebouwd als een array:
menu_items[]=9&menu_items[]=5&menu_items[]=3

de ID's 9, 5 en 3 staan in dit geval voor de ID's die jij hebt gegeven aan de LI tags. Door deze string dus als parameter mee te sturen aan een Ajax Request krijg je in je $_GET of $_POST een PHP Array met alle ID's op volgorde. Precies dat wat jij nodig hebt!
Gewijzigd op 08/06/2010 20:39:16 door Tom Beuckelaere
 
John Cena

John Cena

08/06/2010 14:06:56
Quote Anchor link
Hmm, ik heb nu dit:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
<?php
     <script type="text/javascript">
                        function
updateOrder()
                        {
                            var
options = {
                                            method : 'post',
                                            parameters : Sortable.serialize('menu_list')
                                          };
            
                            new
Ajax.Request('index.php?p=menu&o=true', options);
                        }

            
                        Sortable.create('menu_list', { onUpdate : updateOrder });
                    </script>

                    ?>


Hierin geef ik dus aan dat hij naar index.php?p=menu&o=true moet gaan.
Dat doet hij niet, waarschijnlijk doe ik dus iets fout. Maar wat?
 
Peter Dorn

Peter Dorn

08/06/2010 14:12:09
Quote Anchor link
Hoe weet je dat hij dat niet doet? De pagina geeft sowieso geen JavaScript fouten, maar je hebt ook nergens een alert of check om te kijken wat hij wel of niet doet:

var options = {
method : 'post',
parameters : Sortable.serialize('menu_list'),
onComplete: function( req ) { alert( req.responseText ) }
};
 
John Cena

John Cena

08/06/2010 14:20:12
Quote Anchor link
Hmm, ik krijg wel wat terug, maar niet wat ik in mijn methode (waar hij heen gaat) echo...

Volgens mij moet hij dat wel doen :P

hier gaat hij de juiste methode pakken:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
<?php
function parse_rule($o)
    {

        if ($o == true)
        {

            $this->save_menu_items();
        }

        
        else
        {
            $this->parse_menu_items();
        }
    }
?>


Hier de gekozen methode:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
<?php
function save_menu_items()
    {

        echo 'hoi';
        
        
    }
?>

Hier de code van het script:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
<?php
<script type="text/javascript">
                        function
updateOrder()
                        {
                            var
options = {
                                    method : 'post',
                                    parameters : Sortable.serialize('menu_list'),
                                    onComplete: function( req ) { alert( req.responseText ) }
                                    };
            
                            new
Ajax.Request('index.php?p=menu&o=true', options);
                        }

            
                        Sortable.create('menu_list', { onUpdate : updateOrder });
                    </script>

?>
 
Peter Dorn

Peter Dorn

08/06/2010 14:22:34
Quote Anchor link
Ik zie je nergens spreken over een script dat $_GET[ 'o' ] == 'true' opvangt om vervolgens jou methode 'parse_rule' op te roepen en de rest van het script te cancelen.

Edit:
Lees net je class opnieuw. Waar zet je $this->o ?
Gewijzigd op 08/06/2010 14:23:58 door Peter Dorn
 
John Cena

John Cena

08/06/2010 14:27:42
Quote Anchor link
De hele pagina:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
<?php

require_once('../inc/database.php');
    
class Menu_Rank
{
    
    public $_db;    
    public $o;
    public $menu;
        
    function
__construct()
    {

        $this->_db     = new Database();
        $this->parse_rule($this->o);
    }
    
    function
parse_rule($o)
    {

        if ($o == true)
        {

            $this->save_menu_items();
        }

        
        else
        {
            $this->parse_menu_items();
        }
    }
    
    function
parse_menu_items()
    {

        $query         = 'SELECT * FROM menu ORDER BY rank';
        if ($this->_db->query($query))
        {

            $menu = array();
                echo '<ul id="menu_list" class="sortable-list">';
                while($row = $this->_db->fetchAssoc())
                {

                    echo '<li id=item_'.$row['id'].'>'.$row['name_dutch'].'</li>';
                }

                   echo '</ul>';
                   ?>

<script type="text/javascript">
function updateOrder()
{
var options = {
method : 'post',
parameters : Sortable.serialize('menu_list'),
onComplete: function( req ) { alert( req.responseText ) }
};

new Ajax.Request('index.php?p=menu&o=true', options);
}

Sortable.create('menu_list', { onUpdate : updateOrder });
</script>

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
<?php
            
                
             
          
        }
    }
    
    
    
    function
save_menu_items()
    {

        print 'hoi';
        
        
    }
    
}


?>
Gewijzigd op 08/06/2010 14:28:06 door John Cena
 
Peter Dorn

Peter Dorn

08/06/2010 14:31:36
Quote Anchor link
Dat id de hele pagina, maar niet het volledige script ;-)
Want in de URL die je mij hebt gestuurd zie ik in de broncode bijvoorbeeld ook een HTML en BODY tag staan...

Vermoedelijk is er ergens een bovenliggen class die deze pagina aanroept. Hierin zal hoogst waarschijnlijk de variable $o van de class Menu_Rank geset worden. Zo niet dan is dat je fout, zo wel dan is de vraag wat er fout gaat.

Ik begin ook langzaam het vermoeden te krijgen dat je de rest van het systeem niet zelf hebt geschreven maar ergens van internet hebt geplukt. Op zich natuurlijk niets mis mee, maar dan mag je ook zelf wel even wat meer moeite doen om dit probleem op te lossen, want die indruk geef je op het moment niet echt!
 
John Cena

John Cena

08/06/2010 14:42:00
Quote Anchor link
Ik heb de rest van het systeem wel geschreven hoor. ;-)
Daarnaast, als je kijkt in deze regel:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
 new Ajax.Request('index.php?p=menu&o=true', options);
?>


Zie je daar de var meegegeven worden.
Daarnaast heb je gelijk dat ik de GET nergens in de $o gooi. beetje dom.

Heb de functie construct nu zo aangepast:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
<?php
function __construct()
    {

        $this->_db     = new Database();
        $this->o     = (isset($_GET['o'])) ? true : false ;
        $this->parse_rule($this->o);
        
    }

?>


Maar, nu krijg ik nog steeds geen 'hoi' als echo. Wat gaat er nu dan verder fout?
Een script van internet jatten is wel een beetje jammer om te doen, is niet wat ik wil, omdat ik er zelf geen reet van snap en dus niks aan kan passen.

Bedankt voor je hulp tot zover!
 
Peter Dorn

Peter Dorn

08/06/2010 14:47:05
Quote Anchor link
Je class Menu_Rank wordt al in een dusdanig laat stadium aangeroepen dat je binnen de class achteraf niet meer kan afvangen of zaken als de HEAD en BODY nog moeten worden ge-output. In een bovenliggend script moet je sowieso afvangen dat als een bepaalde parameter is meegegeven, zoals $_POST[ 'ajax' ] of iets in die trend, dat alle 'normale' content wordt ge-skipped.

Je andere probleem met $this->o is nu inderdaad opgelost. Als je goed zoekt in de alert zie je de 'Hoi' nu staan. Nu dus nog zorgen dat de rest niet meer wordt weergegeven en je bent weer een stap verder.
 
John Cena

John Cena

08/06/2010 15:55:02
Quote Anchor link
Tsja, hij mag de hele pagina best laten zien, als hij het maar in die div gooit.
 
Peter Dorn

Peter Dorn

08/06/2010 16:07:27
Quote Anchor link
Dan kan je door met de volgende stap ;-)
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.