Server protocol blijft http terwijl in de url https staat.

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Mark Hogeveen

Mark Hogeveen

16/06/2014 16:43:38
Quote Anchor link
Ik echo met php $_SERVER['SERVER_PROTOCOL'] en zie dat er http uit komt, ook als de url begint met https, ik had de mogelijkheid om het zowel met als zonder http(s) te testen, en bij beide protocollen geeft php http aan.
Wat doe ik verkeerd? Ik wil graag kunnen controleren welk protocol de request had, of dat nou http, https, ftp of ftps is, dat maakt niets uit. Als ik maar het juiste kan controleren.
 
PHP hulp

PHP hulp

28/03/2024 11:37:21
 
Ward van der Put
Moderator

Ward van der Put

16/06/2014 16:55:18
Quote Anchor link
Kijk eens wat $_SERVER['HTTPS'] bij http versus https op de server doet?
Gewijzigd op 16/06/2014 16:55:36 door Ward van der Put
 
Mark Hogeveen

Mark Hogeveen

16/06/2014 17:15:34
Quote Anchor link
Dat geeft een error:
Notice: Undefined index (...)
 
Dos Moonen

Dos Moonen

16/06/2014 17:22:33
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.