Sesion_start(): ?

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Dennis

Dennis

18/07/2007 11:57:00
Quote Anchor link
Ik heb een login pagina gemaakt
je kan hem hier bezoeken: http://lcyidata.freehostia.com/TEXTUREN%20SITE/loginf.php
ik heb het login gedeelte in een pagina verwerkt en krijg een error:
Fixed
ik heb nu een andere error:
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/www/lcyidata.freehostia.com/TEXTUREN SITE/loginf.php:9) in /home/www/lcyidata.freehostia.com/TEXTUREN SITE/loginf.php on line 122

hier is de pagina:
Ga naar de laatste Reply van mij
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Dennis
 
PHP hulp

PHP hulp

25/04/2024 23:43:33
 
Alfred -

Alfred -

18/07/2007 11:58:00
 
Dennis

Dennis

18/07/2007 12:09:00
Quote Anchor link
Hij staat dus op de verkeerde plek... maar ik hebnog eens zitten proberen en lukt niet
 
Joren de Wit

Joren de Wit

18/07/2007 12:11:00
Quote Anchor link
Voor functies als session_start(), setcookie() en header() mag nog geen output naar je browser hebben plaatsgevonden. De functie session_start() moet je dus aan het begin van je script opnemen, nog voor je html!
 
Dennis

Dennis

18/07/2007 12:43:00
Quote Anchor link
Ik ben een stap verder maar nog niet hele maal:

Als ik mijn inlog gegevens invul en LOGIN klik krijg ik deze fout:

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/www/lcyidata.freehostia.com/TEXTUREN SITE/loginf.php:9) in /home/www/lcyidata.freehostia.com/TEXTUREN SITE/loginf.php on line 122

(dit is de line: header("Location: " . $pagina); )

Dit is het nieuwe Script:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
146
147
148
149
150
151
152
153
154
155
156
157
158
159
160
161
162
163
164
165
166
167
168
169
170
171
172
173
174
175
176
177
178
179
180
181
182
183
184
185
186
187
188
189
190
session_start();

<HTML>
<HEAD>

<title>Dennis Texturen, De nederlandse texturen site!</title>

<META HTTP-EQUIV="Content-Type" CONTENT="text/html; charset=windows-1251">
<style type="text/css">
<!--
img {
    border: none;
}
.tah10 {
    font-family: Tahoma;
    font-size: 10px;
    text-decoration: none;
    color: #000000;
}
.tah11 {
    font-family: Tahoma;
    font-size: 11px;
    text-decoration: none;
    color: #000000;
}
.ver10 {
    font-family: Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif;
    font-size: 10px;
    text-decoration: none;
    color: #000000;
}
.ver11 {
    font-family: Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif;
    font-size: 11px;
    text-decoration: none;
    color: #000000;
}
.tah9 {
    font-family: Tahoma;
    font-size: 9px;
    text-decoration: none;
    color: #000000;
}
.ver9 {
    font-family: Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif;
    font-size: 9px;
    text-decoration: none;
    color: #000000;
}
.style1 {
    font-family: Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif;
    font-size: 11px;
    font-weight: bold;
}
-->
</style>
</HEAD>
<BODY BGCOLOR=#FFFFFF LEFTMARGIN=0 TOPMARGIN=0 MARGINWIDTH=0 MARGINHEIGHT=0>

<TABLE WIDTH=100% height="100%" BORDER=0 CELLPADDING=0 CELLSPACING=0 bgcolor="#FFFFFF">
    <TR>
        <TD width="50%" rowspan="3" bgCOLOR="#FFB301">&nbsp;</TD>
        <td width="1" bgcolor="#000000" rowspan="3"><img src="images/spacer.gif" width="1" height="1"></td>
    <TD>
<TABLE WIDTH=780 BORDER=0 CELLPADDING=0 CELLSPACING=0>
    
    <TR>
        <TD COLSPAN=10>
            <IMG SRC="images/bgitop.jpg" WIDTH=780 HEIGHT=116 ALT=""></TD>
    </TR>
</TABLE>    
          <div align="center"><span class="style1"><a href="index.php">Index</a> -- <a href="loginf.php">Login</a> -- <a href="logoff.php">Logout</a> -- <a href="register.php">Register</a> -- <a href="members.php">Members</a> </span>-- <span class="style1"><a href="upload.php">Upload Image</a></span> </div></TD>
        <td width="1" bgcolor="#000000" rowspan="3"><img src="images/spacer.gif" width="1" height="1"></td>
        <TD width="50%" rowspan="3" bgCOLOR="#FFB301">&nbsp;</TD>
    </TR>
    <TR>
      <TD height="100%">
<TABLE WIDTH=780 BORDER=0 CELLPADDING=0 CELLSPACING=0 height="100%" background="images/bg1.gif">
    <TR>
        <TD COLSPAN=6>
            <IMG SRC="images/hh1.gif" WIDTH=780 HEIGHT=35 ALT=""></TD>
    </TR>
    <TR>
        <TD COLSPAN=3 valign="top"><div align="center"><img src="http://members.lycos.nl/armyantlyrix/boombouw4.jpg" width="127" height="95"></div></TD>
        <TD WIDTH=604  COLSPAN=3 bgcolor="#FFFFFF">
<div style="padding:15" class="ver11">
<b>Waar heb ik texturen voor nodig?</b>  <i>Je kan texturen gebruiken om bijvoorbeeld een gebouw te voorzien van afbeeldingen om een gebouw kleurijk te maken en echter te laten lijken, Je kan het natuurlijk ook voor site's templates gebruiken , ook word het vaak gebruikt voor een uiterlijk van een programma</i></div>        </TD>
    </TR>
    <TR>
        <TD COLSPAN=6>
            <IMG SRC="images/hh5.gif" WIDTH=780 HEIGHT=36 ALT=""></TD>
    </TR>
    <TR>
        <TD COLSPAN=2 valign="top"><div align="center"><img height="114" alt="Zoek een bedrijf bij u in de buurt of in heel Nederland" src="Vergroot_glas.gif" width="124" border="0"></div></TD>
        <TD WIDTH=610 HEIGHT=100% COLSPAN=4 valign="top" bgcolor="#FFFFFF">
<div style="padding:15" class="ver11">
  <p><b>Login</b></p>
  <?php

if(file_exists('setup.php')){
    exit("<h1>Error</h1>\n<p>You must delete <strong>setup.php</strong> first.</p>\n");
}


require_once('config.php');

if(isset($_SESSION['name'])){
    header('Location: '.$pagina);
}


if($_SERVER['REQUEST_METHOD'] == 'POST'){
 
    if(!empty($_POST['login_name']) AND !empty($_POST['login_pass']) AND file_exists('members/' . htmlentities($_POST['login_name'], ENT_QUOTES) . '.php')){
        $login['name'] = htmlentities($_POST['login_name'], ENT_QUOTES);
        $login['pass'] = md5($_POST['login_pass']);
  
          require_once('members/' . htmlentities($login['name'], ENT_QUOTES) . '.php');
  
          if($password == $login['pass']){
               $_SESSION['name'] = htmlentities($login['name'], ENT_QUOTES);
               $_SESSION['ip'] = $_SERVER['REMOTE_ADDR'];
  
               header("Location: " . $pagina);
           }
else {
               echo "<h1>Error</h1>\n<p>Wrong password.</p>\n";
           }
    }
else{
          echo "<h1>Error</h1>\n<p>Login incorrect, please try again!</p>\n";
    }
}
else{
?>


<form method="post" action="#">

 <h1>Login</h1>
 <p>Username:<br /><input type="text" name="login_name" maxlength="20" /></p>
 <p>Password:<br /><input type="password" name="login_pass" maxlength="20" /></p>
 <p><input type="submit" name="submit" value="Login" /></p>

</form>
<?php
}
?>

</div>        </TD>
    </TR>
    <TR>
        <TD width="266">
            <IMG SRC="images/spacer.gif" WIDTH=157 HEIGHT=1 ALT=""></TD>
        <TD width="109">
            <IMG SRC="images/spacer.gif" WIDTH=13 HEIGHT=1 ALT=""></TD>
        <TD>
            <IMG SRC="images/spacer.gif" WIDTH=6 HEIGHT=1 ALT=""></TD>
        <TD>
            <IMG SRC="images/spacer.gif" WIDTH=90 HEIGHT=1 ALT=""></TD>
        <TD width="257">
            <IMG SRC="images/spacer.gif" WIDTH=155 HEIGHT=1 ALT=""></TD>
        <TD width="257">
            <IMG SRC="images/spacer.gif" WIDTH=158 HEIGHT=1 ALT=""></TD>
        </TR>
</TABLE>        
        <br>
        <br></TD>
    </TR>
    <TR>
        <TD>
<TABLE WIDTH=780 BORDER=0 CELLPADDING=0 CELLSPACING=0>
    <TR>
        <TD WIDTH=780 HEIGHT=30 background="images/bgdown1.gif" align="center">&nbsp;</TD>
    </TR>
    <TR>
        <TD background="images/bgdown2.gif" WIDTH=780 HEIGHT=25  align="center" class="ver9">
Copyright  2007 Dennis Texturen Inc. All rights reserved.
        </TD>
    </TR>
    <TR>
        <TD WIDTH=780 HEIGHT=25  align="center" class="ver9">

        <font color="000000" size="1" face="Arial, Helvetica, sans-serif">This template is designed by
        <a href="http://www.WebDesignHelper.co.uk" target="_blank"><font color="#751016">WebDesignHelper.co.uk</font></a> and supplied by
        <a href="http://www.WebDesignHelper.co.uk" target="_blank"><font color="#751016">WebDesignHelper.co.uk</font></a></font>
        <br>
        <br>
        </TD>
    </TR>
</TABLE>        
        </TD>
    </TR>
</TABLE>

</BODY>
</HTML>
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Dennis
 
Alfred -

Alfred -

18/07/2007 12:48:00
Quote Anchor link
Sjonge sjonge.. Bovenaan je script, PHP tags vergeten....

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
session_start();
?>
 
Dennis

Dennis

18/07/2007 12:52:00
Quote Anchor link
oja .. :s dat is wel slim van me
Maar dit verhelp de fout niet ik heb nog steeds deze fout:

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/www/lcyidata.freehostia.com/TEXTUREN SITE/loginf.php:10) in /home/www/lcyidata.freehostia.com/TEXTUREN SITE/loginf.php on line 123

(nu is hij 123 omdat die tekens er bij zijn gekomen)
 
TJVB tvb

TJVB tvb

18/07/2007 12:55:00
Quote Anchor link
Lees de FAQ eens goed en kijk een sop je regel 123. Daar staat een header functie en dat mag dus niet.
 
Dennis

Dennis

18/07/2007 12:56:00
Quote Anchor link
Zodra ik hem daar weg haal , gebeurd er niks na het inloggen
 
Joren de Wit

Joren de Wit

18/07/2007 12:59:00
Quote Anchor link
Zorg gewoon dat je de logica (php) en output (html) helemaal gescheiden houdt...

Allereerst voor je de logica met php uit, controleert of er iemand juist inlogt etc. Zo ja stuur je iemand door, daar hoeft geen html aan te pas te komen. Zo nee, dan kun je een melding geven en gebruik je dus html.

En het lijkt me vrij logisch dat als je die header() weghaalt dat er niets gebeurt. Dat zorgt er immers voor dat een gebruiker doorgestuurd wordt.
 
Dennis

Dennis

18/07/2007 13:02:00
Quote Anchor link
Maar hoe kan ik dit geheiden houden, ook hier mee heb ik flink geexperimenteerd maar krijg altijd iets fout's
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.