Sessie blijft niet geregistreerd

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Software Developer

Functie omschrijving Veel begeleiding en de kans om je verder te ontwikkelen als software developer. Dat kunnen wij jou bieden bij deelname aan deze leuke traineeship. Je krijgt een mentor toegewezen die jou alle kneepjes van het vak leert. Heb jij al wat ervaring als software developer? Daar worden wij heel blij van! Lees snel verder! Bedrijfsprofiel Als software developer neem je deel aan een trainings programma in de omgeving van Haarlem waar je persoonlijk wordt begeleidt, zodat je alle kneepjes van het vak leert. Aan de hand van jouw kennis en ervaring krijg je een persoonlijk opleidingstraject. Je gaat

Bekijk vacature »

Software developer - C Sharp

Functie omschrijving Heb jij interesse in het programmeren en ontwikkelen van software? En heb jij enige ervaring met Oracle databases en PL/SQL? Wij zijn voor een leuke opdrachtgever in omgeving Naaldwijk op zoek naar een software ontwikkelaar die graag werkt met C#, JAVA of Oracle. Wij zoeken iemand die breed inzetbaar is en die aan veel verschillende applicaties wilt werken. Als software developer werk je met je collega's samen in een leuk en informeel team aan het (her)ontwerpen van bedrijfssystemen. Je houdt je bezig met het ontwikkelen van REST API's en je onderhoudt applicaties in Oracle PL/SQL en APEX. Vind

Bekijk vacature »

C# .NET Software Ontwikkelaar

Functie omschrijving Gezocht: Software Developer C# .NET voor een dynamische organisatie! Ben je onlangs afgestudeerd of ben je toe aan de volgende stap in je professionele carrière? Lees dan verder! We zijn momenteel op zoek naar een Software Developer die klaar is voor een nieuwe uitdaging en die onze eindklant in de regio Arnhem kan versterken. In deze functie werk je aan verschillende projecten en bezoek je vaak klanten. Je kunt een rol verwachten met veel uitdaging, diversiteit en verantwoordelijkheid. Bedrijfsprofiel Binnen welke organisatie ga je aan de slag? Je gaat werken bij een organisatie die zich specialiseert in het

Bekijk vacature »

C# .NET Developer

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging binnen development waar je komt te werken binnen een flexibel, jong en ondernemend bedrijf. Lees dan snel verder! Voor deze functie zoeken wij een C# .NET Developer die enthousiast wordt van het aansluiten en begeleiden van (complexe) nieuwe klanten. Daarnaast begeleid je complexe projecten, wij zoeken iemand die altijd kansen ziet en waarbij het glas altijd half vol is. Voor deze functie zoeken wij een Developer met ervaring op het gebied van .NET die deze organisatie gaat versterken. Binnen de organisatie ga jij je vooral bezighouden met het verbeteren van

Bekijk vacature »

Python developer Consultancy

Functie Als Python developer bij deze organisatie werk je voor verschillende klanten. Doordat de oprichter een groot netwerk heeft kun je zelf voorkeuren uitspreken in het type projecten dat je wilt gaan doen. Zo zijn er bijvoorbeeld langdurige of juist korte projecten, maar is ook het type klant, of project bespreekbaar. Werk jij bijvoorbeeld graag aan een nieuw, state-of-the-art web portaal of ben je liever betrokken bij een migratietraject van een bestaande applicatie? Wij gaan voor jou aan de slag! Eisen • Je bent een gedreven developer met sterke voorkeur voor Python • Je bent meer dan een codeklopper •

Bekijk vacature »

Front end developer

Functie Jij als front end developer gaat werken binnen de teams van onze klant, uiteraard met alle moderne technieken. Opdrachten worden echt gericht op jouw leerdoelen en jouw behoeftes. Wij hebben een omgeving gecreëerd waarin je echt jezelf kan zijn en waar echt gekeken wordt naar jouw voorkeuren. Maak je een fout? Geen probleem, leer ervan en dan ga weer door. Door de variëteit aan werk kun je in verschillende omgevingen een kijkje nemen en dus jezelf snel ontwikkelen. Eisen Je bent communicatief vaardig en houdt van een dynamische omgeving Je hebt HBO werk- en denkniveau Je hebt gedegen kennis

Bekijk vacature »

Ervaren PHP developer gezocht!

Functie Het team bestaat inmiddels uit zo’n 25 collega’s met specialisten op het gebied van development, data(analyse), marketing, infrastructuur en finance. Ze hebben een supermodern pand en bieden hiernaast veel vrijheid en verantwoordelijkheid. Ze doen er alles aan om jou op te gemak te stellen. Zo kun je je eigen werkplek inrichten naar persoonlijke wensen, maar gaan ze bijvoorbeeld ook jaarlijks met elkaar wintersporten en zijn er andere leuke uitjes. Als onderdeel van één van de scrumteams ga je aan de slag, samen ben je medeverantwoordelijk voor het doorontwikkelen van hun business applicatie waar het traffic team dagelijks mee werkt.

Bekijk vacature »

Front-end Developer Angular

Dit ga je doen Jouw taken als Front End Developer bestaan uit: Het ontwikkelen van maatwerkoplossingen voor klanten; Het meedenken over nieuwe tools en technieken; Het begeleiden van junioren; Het meewerken aan diverse projecten; Het meedenken in UX/UI design. Hier ga je werken Als Front-End Developer ga je in een Scrum team aan de slag met de nieuwste digitale technologieën om klanten en overheden over de hele wereld te ondersteunen met het ondersteunen van hun software, veelal op het gebied van watermanagement en infra. Door middel van real-time data in combinatie met voorspellende analyses, AI, Deep Learning en Machine Learning

Bekijk vacature »

PHP developer - Digital Agency

Functie Het team telt momenteel 20 collega’s, bestaande uit developers (front- en backend) en het operations team, waaronder ook het management en twee scrum masters vallen. Ze zijn op zoek naar een PHP developer die in staat is zelfstandig te werken. Je komt te werken in één van de drie scrumteams en gaat aan de slag met een project voor de klant. Het fijne hieraan is dat je wel afwisseling hebt qua werk, maar tegelijkertijd doorlopend werkt voor bestaande klanten. Hierdoor krijg je ook de kans om echt de diepte in te gaan en innovatieve technische oplossingen neer te zetten.

Bekijk vacature »

Low Code Developer

Functie omschrijving Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en ben jij HBO afgestudeerd in de richting van IT? Heb jij verstand van datamodellering, NO CODE Platformen en kun jij het aan om projecten te leiden? Voor een leuke opdrachtgever in omgeving Rotterdam zijn wij op zoek naar een No Code developer die zich bezig gaat houden met het optimaliseren van bedrijfsprocessen bij klanten in heel het land! Wat ga je hier zoal doen? Je gaat geen code kloppen maar bedenken hoe applicaties eruit moet komen te zien. Je gaat werken met een non code platform, je kunt denken aan

Bekijk vacature »

Traineeship Front-end developer (WO, 0 tot 3 jaar

Functie Zoals beschreven ga je vanaf start aan de slag bij een passende opdrachtgever, hierbij kijken ze echt naar jouw wensen, kennis/ervaring maar ook de reisafstand. Momenteel hebben ze meerdere klanten waarbij ze groepen hebben opgezet wat maakt dat er diverse uitdagende kansen liggen. Naast het werken bij de opdrachtgever, en het volgen van de masterclasses, zul je regelmatig met de andere trainees in contact zijn. Niet alleen op professioneel vlak maar juist ook bij de borrels en kwartaaluitjes! Kortom; een jaar lang hard aan jezelf werken in combinatie met gezelligheid en plezier. Spreek dit jou aan? Dan komen we

Bekijk vacature »

PHP Developer

Dit ga je doen Je werkt nauw samen met het websitebureau aan de ontwikkeling en optimalisering van het internationale platform; Je ziet nieuwe webshops op en voert optimalisaties door; Je bouwt aan technische, functioneel en commercial resultaat; Je vindt het leuk om zelfstandig binnen een internationale organisatie te werken, maar krijgt ook energie om samen met collega's te werken. Hier ga je werken Voor een bedrijf in de regio Rotterdam zijn wij opzoek naar een PHP Developer. Je wordt onderdeel van het communicatieteam en gaat je bezighouden met het optimaliseren van de website van dit internationale bedrijf. Je schakelt veel

Bekijk vacature »

Traineeship Full Stack Java developer

Dit ga je doen Start jij op 7 augustus bij de Experis Academy dan kickstart jij jouw IT-carrière! We leiden je op tot een gewilde Full Stack Java Developer met alle kennis en vaardigheden die nodig zijn om de arbeidsmarkt te betreden. Wat kun je verwachten, hoe zit een dag in het leven van een Trainee eruit? Periode 1 Als Full Stack Java Developer Trainee volg je vanuit huis een op maat gemaakte onlinetraining die in het Engels wordt gegeven. De tijd die je kwijt bent aan het volgen van de training kun je vergelijken met een fulltime werkweek. In

Bekijk vacature »

PHP Developer

Functieomschrijving Vanuit het hoofdkantoor in omgeving Roosendaal, ontwikkel je als PHP Developer niet alleen webapplicaties, maar ben je verder ook gefocust op het continu inspelen op nieuwe trends en ontwikkelingen m.b.t software development. Naast het bouwen van webapplicaties, ontwikkelen zij ook webshops en websites voor gave opdrachtgevers! Wat ga je doen? Het schrijven van schone en efficiënte codes volgens het Symfony framework; Het ontwerpen en implementeren van webapplicaties met het Symfony-framework; Onderhouden en updaten van bestaande applicaties die zijn gebouwd met het Symfony framework; Het testen van ontwikkelde applicaties om te zorgen dat ze goed functioneren en voldoen aan de

Bekijk vacature »

JAVA Programmeur

Bedrijfsomschrijving Functieomschrijving We zoeken per direct enthousiaste software engineers die ons team komen versterken.We werken in DevOps teams met een sterk gevoel voor verantwoordelijkheid. Er wordt nauw samengewerkt met ons Business analyse team (BAT), met onze uitvoerende medewerkers en met de DevOps teams onderling binnen het domein. Het liefst hebben we veel en vaak interactie met onze interne en externe eindgebruikers om zo de juiste dingen te maken. We werken multidisciplinair in een dynamische omgeving. Achtergrond opdracht De Businesseenheid Examens is verantwoordelijk voor de logistiek van de staatsexamens Voortgezet (speciaal) onderwijs, Nederlands als 2e taal en schoolexamens. In het kader

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 volgende »

Hendrik de Jager

Hendrik de Jager

25/09/2010 18:18:02
Quote Anchor link
Heej allemaal, sorry voor de rare titel maar heb een probleem.

Ik heb een website gemaakt die gebruikt maakt van session variables, allemaal leuk en aardig en werkt local via Wammpp, maar nu komt het, ik heb de hele website geupload naar de host maar de session variables werken niet meer, ze overleven gewoon niet.

Ja de lifetime in php.ini staat op 1440 dus das wel goed.

Alvast bedankt.

Topic titel aangepast. Kies in het vervolg zelf een duidelijke titel.[/modedit]
Gewijzigd op 25/09/2010 18:33:05 door Joren de Wit
 
PHP hulp

PHP hulp

19/04/2024 10:44:21
 
Niels K

Niels K

25/09/2010 18:18:46
Quote Anchor link
Zonder code kunnen wij niet veel..:)
 
Hendrik de Jager

Hendrik de Jager

25/09/2010 18:22:52
Quote Anchor link
Naja dit zeg maar op pagina 1:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
            if (!empty($_POST['wachtwoord'])) {
                if ($_POST['wachtwoord'] == 'bertina') {
                    $_SESSION['on'] = true;
                    $_SESSION['test'] = 'test';
                }
                else {
                    echo "Wachtwoord onjuist";
                }
            }


En dan op pagina als $_SESSION['on'] dus false is:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
            if ($_SESSION['on'] == false) {
                echo "Pagina is niet beschikbaar.";
                die();
            }

Hij valt lokaal gewoon niet in die IF omdat hij omgezet is naar true, maar op de host faalt hij en valt die in de IF.

Natuurlijk staat session_start(); boven alle paginas via een include connect file.
Gewijzigd op 25/09/2010 18:24:36 door Hendrik de Jager
 
Noppes Homeland

Noppes Homeland

25/09/2010 18:23:13
Quote Anchor link
Waarom dan z'n titel als het simpelweg over niet registrerende sessies gaat?

Al gekeken naar het session save path?
Heb je toevallig een compression die het een en ander weet te vernaggelen

En waarom doe je niet een simpel testje?

GVD: wanneer leert men nu eens af om de functie empty te gebruiken
je dient met isset eerst te kijken of de $_SESSION wel bestaat daarna ga je pas kijk of de waarde die er aan toegekend is inorde is!

Let op $_SESSION waarden zijn van het type string en als je true/false gebruikt dan dien je in de meeste gevallen === te gebruiken. Let wel een 0 <> false en 1 <> true
p
Gewijzigd op 25/09/2010 18:27:21 door Noppes Homeland
 
Hendrik de Jager

Hendrik de Jager

25/09/2010 18:30:25
Quote Anchor link
thx voor je reactie, heb het probeert maar werkt nog niet, alles werkt wel lokaal via Wampp.

Ook een simpel variabletje met een stukje tekst overleeft het wel lokaal maar niet op de host.
Gewijzigd op 25/09/2010 18:31:56 door Hendrik de Jager
 
Noppes Homeland

Noppes Homeland

25/09/2010 18:33:39
Quote Anchor link
en wat zegt de php error log dan?
 
Hendrik de Jager

Hendrik de Jager

25/09/2010 18:36:21
Quote Anchor link
Noppes Homeland op 25/09/2010 18:33:39:
en wat zegt de php error log dan?


Geen error van toepassing, hij vind het allemaal goed gaan.
 
Joren de Wit

Joren de Wit

25/09/2010 18:36:32
Quote Anchor link
Is het een idee om eens navraag te doen bij je host?
 
Hendrik de Jager

Hendrik de Jager

25/09/2010 18:40:06
Quote Anchor link
Blanche PHP op 25/09/2010 18:36:32:
Is het een idee om eens navraag te doen bij je host?


Aye, zit ik aan te denken maar ze zijn weekend gesloten dus gaat maandag worden.
 
Niels K

Niels K

25/09/2010 18:44:56
Quote Anchor link
session_start ?

Zit er uberhaupt wat in je session? var_dump deze eens
Gewijzigd op 25/09/2010 19:31:52 door Niels K
 
- SanThe -

- SanThe -

25/09/2010 19:35:41
Quote Anchor link
Noppes Homeland op 25/09/2010 18:23:13:

Al gekeken naar het session save path?
 
Hendrik de Jager

Hendrik de Jager

25/09/2010 20:24:30
Quote Anchor link
Niels Kieviet op 25/09/2010 18:44:56:
session_start ?

Zit er uberhaupt wat in je session? var_dump deze eens


array(1) { ["on"]=> bool(true) }
 
Noppes Homeland

Noppes Homeland

25/09/2010 20:31:33
Quote Anchor link
Dus ze zijn wel gezet

Controleer:
1. of ze niet elders perongeluk geleegd dan wel verwijderd worden
2. je controles op de sessie want nogmaals empty is een zinloze functie
 
Hendrik de Jager

Hendrik de Jager

25/09/2010 21:08:32
Quote Anchor link
Noppes Homeland op 25/09/2010 20:31:33:
Dus ze zijn wel gezet

Controleer:
1. of ze niet elders perongeluk geleegd dan wel verwijderd worden
2. je controles op de sessie want nogmaals empty is een zinloze functie


Empty vervangen, thx man.

Dit heb ik ook in mijn include staan die op elke pagina terugkomt:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
if (!isset($_SESSION['on'])) {
    $_SESSION['on'] = false;
}
Gewijzigd op 25/09/2010 21:08:52 door Hendrik de Jager
 
Hendrik de Jager

Hendrik de Jager

27/09/2010 13:10:25
Quote Anchor link
Host gebeld, ze zeggen dat de code goed is en niet weten wat er fout is...
Gewijzigd op 27/09/2010 13:10:51 door Hendrik de Jager
 
- SanThe -

- SanThe -

27/09/2010 13:16:46
Quote Anchor link
SanThe Nvt op 25/09/2010 19:35:41:
Noppes Homeland op 25/09/2010 18:23:13:

Al gekeken naar het session save path?


Heb je dit al gecontroleerd?

Zet dit bovenin je script.
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<?php
ini_set('display_errors', 1); // 0 = uit, 1 = aan
error_reporting(E_ALL);
// rest
?>
 
Hendrik de Jager

Hendrik de Jager

27/09/2010 13:49:51
Quote Anchor link
Bedankt, we zijn iets verder:

Hmmm
Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot send session cookie - headers already sent by (output started at /home/mijnwebsite.nl/public_html/onderhoud.php:2) in /home/mijnwebsite.nl/public_html/includes/connect.php on line 16
Gewijzigd op 27/09/2010 13:50:54 door Hendrik de Jager
 
- SanThe -

- SanThe -

27/09/2010 13:53:56
Quote Anchor link
Je stuurt dus al output naar de browser vóórdat je de session start. Dat gaat fout. Er mag helemaal niks, zelfs geen spatie, naar de browser gaan voor session_start() of voor wat voor header dan ook. Zie regel 2 in onderhoud.php.
 
Hendrik de Jager

Hendrik de Jager

27/09/2010 13:58:14
Quote Anchor link
SanThe Nvt op 27/09/2010 13:53:56:
Je stuurt dus al output naar de browser vóórdat je de session start. Dat gaat fout. Er mag helemaal niks, zelfs geen spatie, naar de browser gaan voor session_start() of voor wat voor header dan ook. Zie regel 2 in onderhoud.php.


In regel 2 van onderhoud include in connect.php, in dit bestand staat session_start() omdat connect.php overal op de website include word.

Dus als ik het goed begrijp moet ik dus session_start() zonder include.
 
Moe BE

Moe BE

27/09/2010 13:59:56
Quote Anchor link
session_start() kan best op de eerste regel in je code staan.
 
Hendrik de Jager

Hendrik de Jager

27/09/2010 14:10:34
Quote Anchor link
Hij doet het nog niet als ik hem overal boven aan zet, kan het mischien zijn dat mijn host zelf sessies start ofzo?
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.