Sessie blijft niet geregistreerd

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Fullstack developer - medior

Functie omschrijving Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en zou jij graag bij een platte maar informele organisatie willen werken? Voor een mooi softwarebedrijf in omgeving Gorinchem zijn wij op zoek naar versterking. Als Fullstack developer wordt je bij dit bedrijf onderdeel van de volledige ontwikkeling van requirement tot oplevering! Werkzaamheden Jouw focus ligt op de front end en alles wat daarbij komt kijken. Je gaat ontwerpen, ontwikkelen, testen en valideren. Je zult voornamelijk werken met React.js en Typescript. Maar ook Javascript, HTML en CSS komen aanbod. Daarnaast zal je ook regelmatig met de back end werken! Bedrijfsprofiel Onze

Bekijk vacature »

C# .NET Developer

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een C# .NET Developer voor een bedrijf in de omgeving van Utrecht! Wil jij werken voor een internationaal bedrijf waar je legio mogelijkheden krijgt als Software Ontwikkelaar? Grijp nu je kans! Je kunt een uitdagende rol gaan vervullen als C#.NET Developer binnen een internationaal bedrijf dat gevestigd is in omgeving van Utrecht. Je zult gaan samenwerken met collega's die over de hele wereld verspreid zitten. Dit bedrijf is zeer vooruitstrevend en werkt met de nieuwste technieken. Als C#.NET Developer ga jij je bezig houden met het volgende: Je blijft op de hoogte van

Bekijk vacature »

Digital Agency is looking for PHP developers!

Functie The team currently has 20 colleagues, consisting of developers (front and backend) and the operations team, which also includes management and two scrum masters. They are looking for a PHP developer who is able to work independently. You will work in one of the three scrum teams and start working on a project for the customer. The interesting thing about this is that you do have variety in terms of work, but at the same time continuously work for existing customers. This also gives you the opportunity to really go into depth and develop innovative technical solutions. In terms

Bekijk vacature »

.NET Software Developer

Dit ga je doen Als .NET Software Developer zul jij je voornamelijk bezig houden met: Het van scratch af aan bouwen van applicaties (.NET, C#, Bootstrap, KnockoutJs en WebAPI2); Het testen van jouw code d.m.v. het uitvoeren van unittesten; Het oplossen van bugs in de code; Het onderhouden van contact met collega's betreffende de door jouw ontwikkelde applicaties; Het verbeteren en doorontwikkelen van maatwerkapplicaties. Hier ga je werken Jij gaat aan de slag als .NET Software Developer en gaat je focussen op het bedenken, ontwikkelen en testen van maatwerkapplicaties in voornamelijk C#. Dit ga je doen bij een grote, internationale

Bekijk vacature »

Laravel Developer

Functie omschrijving Voor een gave organisatie in de buurt van Den Bosch zoek ik een PHP developer. Het is van belang dat je kennis/ervaring hebt met het framework Laravel. Jij gaat in deze functie software applicaties ontwikkelen. Deze software projecten zijn heel divers, en deze organisatie maakt software, van A tot Z. Klanten kunnen in elke sector werkzaam zijn, van profit tot non-profit. Andere taken zijn onder andere: documentatie schrijven over applicaties/uitleg geven over software en applicaties/ klantcontact over bestaande applicaties/applicaties optimaliseren. Bedrijfsprofiel Deze organisatie zit in de regio van Den Bosch en is een klein bedrijf. Er werken circa

Bekijk vacature »

Embedded Software Developer

Functie omschrijving Ben jij een Embedded Software Developer die affiniteit heeft met de allernieuwste technieken? Voor een mooi softwarebedrijf in omgeving Gouda zijn wij op zoek naar een Embedded Software developer. Binnen deze rol houdt jij je bezig met alle werkzaamheden die nodig zijn om een functionaliteit te bouwen. Denk aan ontwerpen, architectuur, programmeren en algoritmes. Je voert test en validatie werkzaamheden uit bij de implementatie bij de klant. Ben jij enthousiast en een echte team player? Lees dan snel verder en laat wat van je horen! Bedrijfsprofiel Onze opdrachtgever bestaat uit een groot aantal creatieve en ambitieuze ontwikkelaars. Ze

Bekijk vacature »

C# .Net Developer

Dit ga je doen Het bouwen van Api's; Nieuwe oplossingen bouwen met C# .Net; De huidige software uitbouwen met C# .Net; Meewerken in projecten; Meedenken aan de toekomstplannen en verbeteringen; Onderdeel van het Scrum Team. Hier ga je werken Onze klant is een dienstverlenende organisatie voor diverse soorten organisaties in Nederland. Ze zijn van oorsprong een familiebedrijf en er is een open cultuur. Ze zijn vooruitstrevend op IT gebied en hebben een eigen inhouse development team van circa 11 man. Je komt hier te werken in het subteam .Net Core. Hier werken ze volgens scrum met de nieuwste technieken en

Bekijk vacature »

Low Code Developer

Functie omschrijving Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en ben jij HBO afgestudeerd in de richting van IT? Heb jij verstand van datamodellering, NO CODE Platformen en kun jij het aan om projecten te leiden? Voor een leuke opdrachtgever in omgeving Capelle aan den IJssel zijn wij op zoek naar een No Code developer die zich bezig gaat houden met het optimaliseren van bedrijfsprocessen bij klanten in heel het land! Wat ga je hier zoal doen? Je gaat geen code kloppen maar bedenken hoe applicaties eruit moet komen te zien. Je gaat werken met een non code platform, je

Bekijk vacature »

Java Developer (Training And Simulation)

Wat jij doet Je zou onze Java Developer zijn en nauw samenwerken met je Product Owner, Software System Engineer, Scrum Master en andere Developers. Samen draag je bij aan een multidisciplinair en zelf organiserend Agile team. De rol is zeer afwisselend en bestaat uit, maar is zeker niet beperkt tot: de-risk en prototype onbewezen simulatietechnologieën; simulatiekaders ontwikkelen voor gebruik door andere teams; je bent goed in het begrijpen van ingewikkelde ideeën; heeft de mogelijkheid om nauw samen te werken met grote internationale klanten, leveranciers en overheden om onze oplossingen, vastleggingsvereisten, enz. te definiëren en te presenteren. Ben jij het? Wij

Bekijk vacature »

Oracle APEX Ontwikkelaar (3.500-6.000 euro)

Bedrijfsomschrijving Ben jij een getalenteerde Oracle APEX ontwikkelaar met minimaal één jaar ervaring in het ontwikkelen van Oracle APEX-applicaties? Ben je gepassioneerd over het ontwikkelen van bedrijfskritische oplossingen en wil je werken bij een toonaangevend consultancybedrijf? Dan zijn wij op zoek naar jou! Deze organisatie beschikt over zowel inhouse als externe projecten, maar bovenal over een sterk team en netwerk van opdrachten waardoor jij jezelf verder kunt ontwikkelen. Het team bestaat uit een aantal junior en medior developers, maar vooral uit senioren. De business unit managers binnen het team zijn mensen die hun vak verstaan en zelf als Oracle APEX

Bekijk vacature »

Front-end Developer

Onze klant is sinds 2 jaar actief als adviseur en bemiddelaar in de verzekeringsmarkt. Sindsdien proberen zij deze slapende markt flink wakker te schudden. Dit willen zij doen door het bouwen van slimme vergelijkers op hun eigen website en die van partners. Het bedrijf wil continu voorop lopen, zodat consumenten eenvoudig de verzekeringen kunnen vinden die het beste bij ze past. Functieomschrijving Als Front-end Developer werk je aan vergelijkingsmodules die consumenten dagelijks gebruiken bij het vergelijken en afsluiten van verzekeringen. Je vindt het leuk om samen te werken met de product owner, bestaande modules te verbeteren en nieuwe vergelijkers "from

Bekijk vacature »

Front-End Developer

As a Front-End Developer at Coolblue you improve the user-friendliness of our webshop for millions of customers. How do I become a Front-End Developer at Coolblue? As a Front-End Developer you work on the user-friendliness of our webshop for millions of customers. You enjoy working with the UX Designer to pick up stories. You get energy from coming up with creative solutions and are happy to present these within the team. You also take pride in your work and welcome any feedback. Would you like to become a Front-End Developer at Coolblue? Read below if the job suits you. You

Bekijk vacature »

Senior Airport Developer ( System engineer)

De functie Nice to know (you) De nieuwe A-pier wordt de duurzaamste van Schiphol. Als deze af is ligt er 4000 vierkante meter zonnepanelen op het dak. En de toiletten? Die spoelen door met regenwater. we gaan ervoor: het creëren van de meest duurzame en hoogwaardige luchthavens ter wereld. een toekomstbestendig en duurzaam Schiphol. Daar werken we elke dag hard aan in team Development & Sustainability. Jij bent regisseur, expert én aanjager van de ontwikkeling van Schiphol. Connecting your world Hoe maak je de ambities en doelstellingen van Schiphol concreet in een project? De waarde voor Schiphol naar eisen die

Bekijk vacature »

Laravel PHP developer in een jong team

Bedrijfsomschrijving Als je op zoek bent naar een werkplek waar plezier en uitdaging hand in hand gaan, dan is dit bedrijf de juiste keuze voor jou. Hier kun je werken aan uitdagende projecten en krijg je als developer veel verantwoordelijkheid. Het bedrijf waardeert kwaliteit boven kwantiteit en richt zich op het ontwikkelen van hoogwaardige applicaties en websites waar klanten enthousiast over zijn. Dit bedrijf is vooruitstrevend en streeft naar het leveren van de best mogelijke resultaten voor hun klanten. Als medior PHP ontwikkelaar met 3 jaar ervaring ben jij de persoon die we zoeken. Je krijgt hier de kans om

Bekijk vacature »

Medior Front end developer React

Functie Voor deze functie ben ik op zoek naar een enthousiaste front end developer die communicatief vaardig is. Jij wordt onderdeel van een enthousiast jong team dat werkt aan grote websites. Binnen jouw rol ben jij diegene die de vertaling maakt van design naar functionele code en zorg jij voor goede experience op meerdere platformen. Dit doe je natuurlijk door gebruik te maken van Javascript, HTML, CSS en React. Daarnaast wordt er gebruik gemaakt van Webcomponents en verschillende authenticatie tools. Doordat er hier gestreefd wordt naar de beste gebruikerservaringen, wordt het product constant doorontwikkeld. Hierdoor blijven ze voor op de

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 volgende »

Hendrik de Jager

Hendrik de Jager

25/09/2010 18:18:02
Quote Anchor link
Heej allemaal, sorry voor de rare titel maar heb een probleem.

Ik heb een website gemaakt die gebruikt maakt van session variables, allemaal leuk en aardig en werkt local via Wammpp, maar nu komt het, ik heb de hele website geupload naar de host maar de session variables werken niet meer, ze overleven gewoon niet.

Ja de lifetime in php.ini staat op 1440 dus das wel goed.

Alvast bedankt.

Topic titel aangepast. Kies in het vervolg zelf een duidelijke titel.[/modedit]
Gewijzigd op 25/09/2010 18:33:05 door Joren de Wit
 
PHP hulp

PHP hulp

29/03/2024 13:21:49
 
Niels K

Niels K

25/09/2010 18:18:46
Quote Anchor link
Zonder code kunnen wij niet veel..:)
 
Hendrik de Jager

Hendrik de Jager

25/09/2010 18:22:52
Quote Anchor link
Naja dit zeg maar op pagina 1:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
            if (!empty($_POST['wachtwoord'])) {
                if ($_POST['wachtwoord'] == 'bertina') {
                    $_SESSION['on'] = true;
                    $_SESSION['test'] = 'test';
                }
                else {
                    echo "Wachtwoord onjuist";
                }
            }


En dan op pagina als $_SESSION['on'] dus false is:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
            if ($_SESSION['on'] == false) {
                echo "Pagina is niet beschikbaar.";
                die();
            }

Hij valt lokaal gewoon niet in die IF omdat hij omgezet is naar true, maar op de host faalt hij en valt die in de IF.

Natuurlijk staat session_start(); boven alle paginas via een include connect file.
Gewijzigd op 25/09/2010 18:24:36 door Hendrik de Jager
 
Noppes Homeland

Noppes Homeland

25/09/2010 18:23:13
Quote Anchor link
Waarom dan z'n titel als het simpelweg over niet registrerende sessies gaat?

Al gekeken naar het session save path?
Heb je toevallig een compression die het een en ander weet te vernaggelen

En waarom doe je niet een simpel testje?

GVD: wanneer leert men nu eens af om de functie empty te gebruiken
je dient met isset eerst te kijken of de $_SESSION wel bestaat daarna ga je pas kijk of de waarde die er aan toegekend is inorde is!

Let op $_SESSION waarden zijn van het type string en als je true/false gebruikt dan dien je in de meeste gevallen === te gebruiken. Let wel een 0 <> false en 1 <> true
p
Gewijzigd op 25/09/2010 18:27:21 door Noppes Homeland
 
Hendrik de Jager

Hendrik de Jager

25/09/2010 18:30:25
Quote Anchor link
thx voor je reactie, heb het probeert maar werkt nog niet, alles werkt wel lokaal via Wampp.

Ook een simpel variabletje met een stukje tekst overleeft het wel lokaal maar niet op de host.
Gewijzigd op 25/09/2010 18:31:56 door Hendrik de Jager
 
Noppes Homeland

Noppes Homeland

25/09/2010 18:33:39
Quote Anchor link
en wat zegt de php error log dan?
 
Hendrik de Jager

Hendrik de Jager

25/09/2010 18:36:21
Quote Anchor link
Noppes Homeland op 25/09/2010 18:33:39:
en wat zegt de php error log dan?


Geen error van toepassing, hij vind het allemaal goed gaan.
 
Joren de Wit

Joren de Wit

25/09/2010 18:36:32
Quote Anchor link
Is het een idee om eens navraag te doen bij je host?
 
Hendrik de Jager

Hendrik de Jager

25/09/2010 18:40:06
Quote Anchor link
Blanche PHP op 25/09/2010 18:36:32:
Is het een idee om eens navraag te doen bij je host?


Aye, zit ik aan te denken maar ze zijn weekend gesloten dus gaat maandag worden.
 
Niels K

Niels K

25/09/2010 18:44:56
Quote Anchor link
session_start ?

Zit er uberhaupt wat in je session? var_dump deze eens
Gewijzigd op 25/09/2010 19:31:52 door Niels K
 
- SanThe -

- SanThe -

25/09/2010 19:35:41
Quote Anchor link
Noppes Homeland op 25/09/2010 18:23:13:

Al gekeken naar het session save path?
 
Hendrik de Jager

Hendrik de Jager

25/09/2010 20:24:30
Quote Anchor link
Niels Kieviet op 25/09/2010 18:44:56:
session_start ?

Zit er uberhaupt wat in je session? var_dump deze eens


array(1) { ["on"]=> bool(true) }
 
Noppes Homeland

Noppes Homeland

25/09/2010 20:31:33
Quote Anchor link
Dus ze zijn wel gezet

Controleer:
1. of ze niet elders perongeluk geleegd dan wel verwijderd worden
2. je controles op de sessie want nogmaals empty is een zinloze functie
 
Hendrik de Jager

Hendrik de Jager

25/09/2010 21:08:32
Quote Anchor link
Noppes Homeland op 25/09/2010 20:31:33:
Dus ze zijn wel gezet

Controleer:
1. of ze niet elders perongeluk geleegd dan wel verwijderd worden
2. je controles op de sessie want nogmaals empty is een zinloze functie


Empty vervangen, thx man.

Dit heb ik ook in mijn include staan die op elke pagina terugkomt:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
if (!isset($_SESSION['on'])) {
    $_SESSION['on'] = false;
}
Gewijzigd op 25/09/2010 21:08:52 door Hendrik de Jager
 
Hendrik de Jager

Hendrik de Jager

27/09/2010 13:10:25
Quote Anchor link
Host gebeld, ze zeggen dat de code goed is en niet weten wat er fout is...
Gewijzigd op 27/09/2010 13:10:51 door Hendrik de Jager
 
- SanThe -

- SanThe -

27/09/2010 13:16:46
Quote Anchor link
SanThe Nvt op 25/09/2010 19:35:41:
Noppes Homeland op 25/09/2010 18:23:13:

Al gekeken naar het session save path?


Heb je dit al gecontroleerd?

Zet dit bovenin je script.
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<?php
ini_set('display_errors', 1); // 0 = uit, 1 = aan
error_reporting(E_ALL);
// rest
?>
 
Hendrik de Jager

Hendrik de Jager

27/09/2010 13:49:51
Quote Anchor link
Bedankt, we zijn iets verder:

Hmmm
Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot send session cookie - headers already sent by (output started at /home/mijnwebsite.nl/public_html/onderhoud.php:2) in /home/mijnwebsite.nl/public_html/includes/connect.php on line 16
Gewijzigd op 27/09/2010 13:50:54 door Hendrik de Jager
 
- SanThe -

- SanThe -

27/09/2010 13:53:56
Quote Anchor link
Je stuurt dus al output naar de browser vóórdat je de session start. Dat gaat fout. Er mag helemaal niks, zelfs geen spatie, naar de browser gaan voor session_start() of voor wat voor header dan ook. Zie regel 2 in onderhoud.php.
 
Hendrik de Jager

Hendrik de Jager

27/09/2010 13:58:14
Quote Anchor link
SanThe Nvt op 27/09/2010 13:53:56:
Je stuurt dus al output naar de browser vóórdat je de session start. Dat gaat fout. Er mag helemaal niks, zelfs geen spatie, naar de browser gaan voor session_start() of voor wat voor header dan ook. Zie regel 2 in onderhoud.php.


In regel 2 van onderhoud include in connect.php, in dit bestand staat session_start() omdat connect.php overal op de website include word.

Dus als ik het goed begrijp moet ik dus session_start() zonder include.
 
Moe BE

Moe BE

27/09/2010 13:59:56
Quote Anchor link
session_start() kan best op de eerste regel in je code staan.
 
Hendrik de Jager

Hendrik de Jager

27/09/2010 14:10:34
Quote Anchor link
Hij doet het nog niet als ik hem overal boven aan zet, kan het mischien zijn dat mijn host zelf sessies start ofzo?
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.