Sessie blijft niet geregistreerd

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

.NET developer WO niveau voor predictive software

Bedrijfsomschrijving Dit bedrijf uit Den Bosch is om precies te zijn 15 medewerkers groot en ze ontwikkelen (predicitve) planning software. Dit doen zij voor allerlei mooie en bekende organisaties (bierbrouwerijen, gemeentes, oliemaatschappijen en diverse multinationals). Wegens meer en grotere vraag vanuit de klanten komen er nu posities vrij voor onder andere een .NET developer. Het bedrijf is goed met openbaar vervoer te bereiken. Functieomschrijving Je komt hier te werken in een team van 3 .NET developers en bent betrokken bij het gehele ontwikkelproces. Dus van idee naar ontwerp en van ontwikkeling tot testen en implementatie. Bij voorkeur ben je niet

Bekijk vacature »

Senior Node.js developer Digital Agency

Functie Door de groei van de organisatie zijn ze op zoek naar een Tech Lead. Als tech lead ben jij verantwoordelijk Als Back end Node.js developer kom je terecht in een van de 8 multidisciplinaire teams in het projectenhuis. Afhankelijk van jouw interesses, wensen en capaciteiten word je bij projecten en onderwerpen naar keuze betrokken. Als ervaren ontwikkelaar zul jij vaak leiding nemen in de projecten en in het team een aanvoerder zijn van technische discussies. Uiteindelijk wil jij natuurlijk de klantwensen zo goed mogelijk vertalen naar robuuste code. De projecten kunnen varieren van langlopende- tot kleinschalige trajecten. Voorheen werkte

Bekijk vacature »

Full stack ontwikkelaar Laravel, Vue.js

Functie Als ontwikkelaar binnen deze organisatie hou jij je voornamelijk met lopende projecten voor de verschillende klanten. Zo bouw je de ene dag aan prijsschifting systemen en de andere dag onderzoek je crawlers en stel je ze zo in dat de data goed binnen komt binnen het systeem. Daarnaast bouw je mee aan dashboards en ben je dus constant bezig met het verbeteren van het platform. Er is een vaste werkwijze, zo werken ze met Trello kaarten en onderverdelen ze deze aan het begin van iedere week onder de developers. Dit wordt door de lead developer gedaan, maar in samenspraak

Bekijk vacature »

Database Developer

Functie omschrijving Voor een logistieke dienstverlener in omgeving Zuid Beijerland zijn wij op zoek naar versterking. Weet jij als geen ander systemen aan elkaar te koppelen en heb jij goede kennis van SQL en UML, lees dan snel verder! Jouw taken zien er als volgt uit: Je bent in deze rol voornamelijk verantwoordelijk voor het bouwen, implementeren en beheren van koppelingen tussen de bestaande systemen (zowel business 2 business als application 2 application). Daarnaast inventariseer je de wensen van in- en externe klanten, die je vervolgens samen met je collega's, vertaalt naar technische specificaties, die jullie zelf ontwikkelen en implementeren.

Bekijk vacature »

C# Developer

Dit ga je doen De requirements in kaart brengen van de klant; Implementeren van functionele en technische specificaties bij opdrachtgevers; Oplossen van bugs; Meewerken aan maatwerksoftware voor nieuwe opdrachtgevers; Het testen en uitleveren van nieuwe functionaliteiten naar de acceptatie en productieomgeving De database ontwikkelen en onderhouden; Hier ga je werken Onze klant is gevestigd in het westen van Nederland en is gespecialiseerd in het ontwikkelen van software voor de levensmiddelen industrie. De software die het team maakt optimaliseert voornamelijk de administratieve processen, maakt deze meetbaar en zorgt ervoor dat de data zo goed mogelijk gebruikt kan worden. Binnen een van

Bekijk vacature »

PHP Developer

As a PHP Developer at Coolblue, you ensure that our webshops work as optimal as possible. How do I become a PHP Developer at Coolblue? As a PHP Developer you work together with other development teams to make our webshop work as optimal as possible and to make our customers happy. Although you are a PHP Developer, you are not averse to a little TypeScript or other technologies that might be used. Would you also like to become a PHP Developer at Coolblue? Read below if the job suits you. You enjoy doing this Writing vanilla PHP code. Working with

Bekijk vacature »

Junior PHP Developer

Dit ga je doen Software development met behulp van C# .NET en / of PHP, je mag zelf kiezen waar jij je in wil specialiseren Meedenken over het nieuwe pakket, waar moet het aan voldoen? Unit-, integratie- en diverse andere tests schrijven en uitvoeren Nauw samenwerken met je IT collega's zoals Testers, Developers, DevOps Specialisten en Architecten Jezelf ontwikkelen met behulp van trainingen en cursussen Hier ga je werken Onze klant, een grote speler in de medische sector, is op zoek naar een enthousiaste junior (of meer ervaren) Software Developer die klaar is voor een nieuwe stap in zijn of

Bekijk vacature »

Software Developer

Dit ga je doen Je bent verantwoordelijk voor de warehouse applicatie die een integratie heeft met de PLC laag; Je ontwikkelt in C#/.Net; Je bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen van interfaces en het visualiseren van componenten; Je denkt mee over het design voor business oplossingen; Je bent verantwoordelijk voor het testen van de gebouwde oplossing. Hier ga je werken Voor een internationale organisatie in de transport zijn wij momenteel op zoek naar een Software Developer. Ze zijn wereldwijd de grootste speler en lopen voorop met het automatiseren van alle processen van de warehouses. Op dit moment wordt er nog gebruik

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als ervaren .NET ontwikkelaar ontbreekt er aan passie en motivatie niks. Jij bent communicatief sterk en pakt iedere uitdaging dan ook met beide handen aan. Op projectbasis ga jij met je team of met enkele andere ontwikkelaars intern aan de slag bij diverse partners. Op basis van het project ga jij aan de slag en zijn de werkzaamheden en technieken erg divers. Jouw werkgever stelt jouw ontwikkeling hierin voorop, zo krijg je een vast vertrouwenspersoon die één keer in de maand op locatie van jouw project zal kijken hoe het gaat en of er eventuele aandachtspunten zijn. Daarnaast krijg

Bekijk vacature »

Java Ontwikkelaar

Java/Kotlin Developer Ben jij een ervaren Java/Kotlin developer met een passie voor het automatiseren van bedrijfsprocessen? Wil je graag deelnemen aan uitdagende projecten bij aansprekende klanten? En ben je op zoek naar een professioneel, ambitieus en dynamisch bedrijf om je carrière verder te ontwikkelen? Kom dan ons team bij Ritense in Amsterdam versterken! Zo ziet de functie eruit: Als Java/Kotlin developer bij Ritense ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling en implementatie van applicaties die bedrijfsprocessen automatiseren, zodat onze klanten slimmer, efficiënter en klantgerichter kunnen werken. Als developer ben je in de lead en zorg je voor de correcte oplevering van

Bekijk vacature »

Front-end Developer

Dit ga je doen Je komt in een DevOps-cultuur te werken waarbij je met je team werkt aan de front-end van diverse brand websites; Het ontwerpen van functionele en grafische ontwerpen die worden geïmplementeerd; Draagt zorg voor het maken van analyses; Je werkt nauw met je collega’s samen en geeft elkaar feedback en suggesties waar nodig; Het uitwerken van vraagstukken die afkomstig zijn van verschillende klanten; Hier ga je werken Deze marktleider op gebied van fietsen en fietservaring is gevestigd in twee provincies, verspreid over meerdere locaties. Jij zult voornamelijk in regio Joure aan de slag gaan. De organisatie doelt

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Front-end Developer

Gezellige team, passie en een groene toekomst! Lees hier de vacature van Front-end Developer bij All in Power! All in power heeft zich tot doel gesteld écht bij te dragen aan de energietransitie. Dit doen wij door de markt voor energie volledig op zijn kop te zetten. Producenten van schone (wind- of zonne-)energie verkopen via ons platform hun energie rechtstreeks aan gebruikers. Of dit nu huishoudens, bedrijven of bijvoorbeeld laadpalen zijn ons platform maakt het uitwisselen van energie mogelijk. Zo maken we de business case van onze klanten veel sterker en loont het om (meer) te investeren in vergroening voor

Bekijk vacature »

Junior Software Developer (HBO / WO)

Functie omschrijving Voor een leuke opdrachtgever zijn wij op zoek naar een Junior Software Developer! Sta jij aan het begin van je carrière en heb je net je HBO of WO-diploma in de richting van ICT of Techniek mogen ontvangen? En heb jij grote affiniteit met software development? Dan hebben wij bij Jelling IT Professionals de perfecte opdrachtgever in de omgeving van Hoofddorp. Binnen deze functie vervul je een onsite learning programma waarbij je aan de slag gaat met PHP en Laravel. Hierbij ben je voornamelijk werkzaam op verschillende klantlocaties en is het jouw taak om hun wensen en eisen

Bekijk vacature »

Back-end Developer

Functieomschrijving Voor een erkende werkgever in de regio van Middelburg zijn wij op zoek naar een enthousiaste PHP / Symfony Developer. Een ambitieus persoon die het gemotiveerde development team komt versterken met het realiseren van nieuwe en complexe projecten. Ben jij op zoek naar een baan met veel uitdaging binnen een snelgroeiend e-commerce bedrijf, waar je de tijd en ruimte krijgt voor professionele groei? Dit ga je doen: Je bent verantwoordelijk voor de beheer en ontwikkeling van de serviceportal in Symfony en de webshops in de tweede versie van Magento; Je houdt je bezig met het ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten;

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 volgende »

Hendrik de Jager

Hendrik de Jager

25/09/2010 18:18:02
Quote Anchor link
Heej allemaal, sorry voor de rare titel maar heb een probleem.

Ik heb een website gemaakt die gebruikt maakt van session variables, allemaal leuk en aardig en werkt local via Wammpp, maar nu komt het, ik heb de hele website geupload naar de host maar de session variables werken niet meer, ze overleven gewoon niet.

Ja de lifetime in php.ini staat op 1440 dus das wel goed.

Alvast bedankt.

Topic titel aangepast. Kies in het vervolg zelf een duidelijke titel.[/modedit]
Gewijzigd op 25/09/2010 18:33:05 door Joren de Wit
 
PHP hulp

PHP hulp

29/03/2024 01:41:57
 
Niels K

Niels K

25/09/2010 18:18:46
Quote Anchor link
Zonder code kunnen wij niet veel..:)
 
Hendrik de Jager

Hendrik de Jager

25/09/2010 18:22:52
Quote Anchor link
Naja dit zeg maar op pagina 1:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
            if (!empty($_POST['wachtwoord'])) {
                if ($_POST['wachtwoord'] == 'bertina') {
                    $_SESSION['on'] = true;
                    $_SESSION['test'] = 'test';
                }
                else {
                    echo "Wachtwoord onjuist";
                }
            }


En dan op pagina als $_SESSION['on'] dus false is:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
            if ($_SESSION['on'] == false) {
                echo "Pagina is niet beschikbaar.";
                die();
            }

Hij valt lokaal gewoon niet in die IF omdat hij omgezet is naar true, maar op de host faalt hij en valt die in de IF.

Natuurlijk staat session_start(); boven alle paginas via een include connect file.
Gewijzigd op 25/09/2010 18:24:36 door Hendrik de Jager
 
Noppes Homeland

Noppes Homeland

25/09/2010 18:23:13
Quote Anchor link
Waarom dan z'n titel als het simpelweg over niet registrerende sessies gaat?

Al gekeken naar het session save path?
Heb je toevallig een compression die het een en ander weet te vernaggelen

En waarom doe je niet een simpel testje?

GVD: wanneer leert men nu eens af om de functie empty te gebruiken
je dient met isset eerst te kijken of de $_SESSION wel bestaat daarna ga je pas kijk of de waarde die er aan toegekend is inorde is!

Let op $_SESSION waarden zijn van het type string en als je true/false gebruikt dan dien je in de meeste gevallen === te gebruiken. Let wel een 0 <> false en 1 <> true
p
Gewijzigd op 25/09/2010 18:27:21 door Noppes Homeland
 
Hendrik de Jager

Hendrik de Jager

25/09/2010 18:30:25
Quote Anchor link
thx voor je reactie, heb het probeert maar werkt nog niet, alles werkt wel lokaal via Wampp.

Ook een simpel variabletje met een stukje tekst overleeft het wel lokaal maar niet op de host.
Gewijzigd op 25/09/2010 18:31:56 door Hendrik de Jager
 
Noppes Homeland

Noppes Homeland

25/09/2010 18:33:39
Quote Anchor link
en wat zegt de php error log dan?
 
Hendrik de Jager

Hendrik de Jager

25/09/2010 18:36:21
Quote Anchor link
Noppes Homeland op 25/09/2010 18:33:39:
en wat zegt de php error log dan?


Geen error van toepassing, hij vind het allemaal goed gaan.
 
Joren de Wit

Joren de Wit

25/09/2010 18:36:32
Quote Anchor link
Is het een idee om eens navraag te doen bij je host?
 
Hendrik de Jager

Hendrik de Jager

25/09/2010 18:40:06
Quote Anchor link
Blanche PHP op 25/09/2010 18:36:32:
Is het een idee om eens navraag te doen bij je host?


Aye, zit ik aan te denken maar ze zijn weekend gesloten dus gaat maandag worden.
 
Niels K

Niels K

25/09/2010 18:44:56
Quote Anchor link
session_start ?

Zit er uberhaupt wat in je session? var_dump deze eens
Gewijzigd op 25/09/2010 19:31:52 door Niels K
 
- SanThe -

- SanThe -

25/09/2010 19:35:41
Quote Anchor link
Noppes Homeland op 25/09/2010 18:23:13:

Al gekeken naar het session save path?
 
Hendrik de Jager

Hendrik de Jager

25/09/2010 20:24:30
Quote Anchor link
Niels Kieviet op 25/09/2010 18:44:56:
session_start ?

Zit er uberhaupt wat in je session? var_dump deze eens


array(1) { ["on"]=> bool(true) }
 
Noppes Homeland

Noppes Homeland

25/09/2010 20:31:33
Quote Anchor link
Dus ze zijn wel gezet

Controleer:
1. of ze niet elders perongeluk geleegd dan wel verwijderd worden
2. je controles op de sessie want nogmaals empty is een zinloze functie
 
Hendrik de Jager

Hendrik de Jager

25/09/2010 21:08:32
Quote Anchor link
Noppes Homeland op 25/09/2010 20:31:33:
Dus ze zijn wel gezet

Controleer:
1. of ze niet elders perongeluk geleegd dan wel verwijderd worden
2. je controles op de sessie want nogmaals empty is een zinloze functie


Empty vervangen, thx man.

Dit heb ik ook in mijn include staan die op elke pagina terugkomt:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
if (!isset($_SESSION['on'])) {
    $_SESSION['on'] = false;
}
Gewijzigd op 25/09/2010 21:08:52 door Hendrik de Jager
 
Hendrik de Jager

Hendrik de Jager

27/09/2010 13:10:25
Quote Anchor link
Host gebeld, ze zeggen dat de code goed is en niet weten wat er fout is...
Gewijzigd op 27/09/2010 13:10:51 door Hendrik de Jager
 
- SanThe -

- SanThe -

27/09/2010 13:16:46
Quote Anchor link
SanThe Nvt op 25/09/2010 19:35:41:
Noppes Homeland op 25/09/2010 18:23:13:

Al gekeken naar het session save path?


Heb je dit al gecontroleerd?

Zet dit bovenin je script.
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<?php
ini_set('display_errors', 1); // 0 = uit, 1 = aan
error_reporting(E_ALL);
// rest
?>
 
Hendrik de Jager

Hendrik de Jager

27/09/2010 13:49:51
Quote Anchor link
Bedankt, we zijn iets verder:

Hmmm
Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot send session cookie - headers already sent by (output started at /home/mijnwebsite.nl/public_html/onderhoud.php:2) in /home/mijnwebsite.nl/public_html/includes/connect.php on line 16
Gewijzigd op 27/09/2010 13:50:54 door Hendrik de Jager
 
- SanThe -

- SanThe -

27/09/2010 13:53:56
Quote Anchor link
Je stuurt dus al output naar de browser vóórdat je de session start. Dat gaat fout. Er mag helemaal niks, zelfs geen spatie, naar de browser gaan voor session_start() of voor wat voor header dan ook. Zie regel 2 in onderhoud.php.
 
Hendrik de Jager

Hendrik de Jager

27/09/2010 13:58:14
Quote Anchor link
SanThe Nvt op 27/09/2010 13:53:56:
Je stuurt dus al output naar de browser vóórdat je de session start. Dat gaat fout. Er mag helemaal niks, zelfs geen spatie, naar de browser gaan voor session_start() of voor wat voor header dan ook. Zie regel 2 in onderhoud.php.


In regel 2 van onderhoud include in connect.php, in dit bestand staat session_start() omdat connect.php overal op de website include word.

Dus als ik het goed begrijp moet ik dus session_start() zonder include.
 
Moe BE

Moe BE

27/09/2010 13:59:56
Quote Anchor link
session_start() kan best op de eerste regel in je code staan.
 
Hendrik de Jager

Hendrik de Jager

27/09/2010 14:10:34
Quote Anchor link
Hij doet het nog niet als ik hem overal boven aan zet, kan het mischien zijn dat mijn host zelf sessies start ofzo?
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.