sessie in php 4.3.9

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Guido van C

Guido van C

08/09/2007 11:17:00
Quote Anchor link
Ik test mijn scripts lokaal op php5 en heb een add on voor php 4.4.7.
Op mijn server bij de provider draait nog 4.3.9

De sessie werkt lokaal bij mij goed zowel in 4 als in 5, maar op de server niet. Zodra ik bepaalde pagina's laad, dan logt hij meteen weer uit. Geen idee hoe dit komt. Heeft iemand nog php 4.3.9 liggen, of iets in die buurt, dan kan ik kijken wat voor foutmeldingen het genereerd. Of heeft iemand al een idee waar het aan ligt. Ik heb maar geen script gepost omdat die vrij lang is.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Guido van C
 
PHP hulp

PHP hulp

28/03/2024 12:00:31
 
Leroy

leroy

09/09/2007 09:52:00
Quote Anchor link
Guido,

Probeer hier eens: http://museum.php.net/

Zelf heb ik het probleem ook gehad, toen bleek dat $_SESSION['naam'] werdt gekilled door $naam....

Zal wel een bug geweest zijn, na het hernoemen van deze var was het probleem ook weg.

Andere optie : misschien corrupte cookie? (lijkt me sterk?)
 
Klaasjan Boven

Klaasjan Boven

09/09/2007 09:58:00
Quote Anchor link
leroy schreef op 09.09.2007 09:52:
Guido,

Probeer hier eens: http://museum.php.net/

Zelf heb ik het probleem ook gehad, toen bleek dat $_SESSION['naam'] werdt gekilled door $naam....

Zal wel een bug geweest zijn, na het hernoemen van deze var was het probleem ook weg.

Andere optie : misschien corrupte cookie? (lijkt me sterk?)


Jij beschrijft de SUPERGLOBALS
$_POST['naam']
$_GET['naam']
$_SESSION['naam']
enz.. zijn allemaal gelijk aan $naam

@TS
Zoek een andere host PHP4 is so 1980
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.