Sessie van domein naar subdomein en vica-versa

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Ruben Portier

Ruben Portier

05/03/2012 22:25:02
Quote Anchor link
Beste

Het is mij namelijk al gelukt om van een root domein naar een subdomein te kunnen gaan en de sessie te behouden. Namelijk met volgende code:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
ini_set('session.cookie_domain', '.domein.com');


Het probleem is nu dat ik het omgekeerd wil. Ik heb dus een loginscript die draait op een sub.domein.com en die doorstuurd naar domein.com. De sessie wordt aangemaakt op sub.domein.com. Het probleem is nu met bovenstaande code werkt het niet om de sessie te behouden op de root domein. Het werkt wel andersom zoals eerder vermeld.

Doe ik iets verkeerd?

Ik hoop dat iemand van jullie mij kan verder helpen, alvast heel erg bedankt!
Gewijzigd op 07/03/2012 14:20:08 door Ruben Portier
 
PHP hulp

PHP hulp

16/04/2024 10:52:22
 
Ruben Portier

Ruben Portier

07/03/2012 14:19:39
Quote Anchor link
BUMP Ik hoop dat iemand hier op kan reageren?
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.