sessie voor langere tijd?

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Koen B

Koen B

12/03/2008 22:07:00
Quote Anchor link
Hallo,

ik wil voor een bestaande webshop (oscommerce) zorgen dat mensen langer ingelogd blijven. Ook na het sluiten van de pagina, voor als ze volgende dag terugkomen. Kan dit?

Ik heb ik de broncode gekeken hoe de sessions aangemaakt worden maar ik snap hier niks van:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
<?php
  function tep_session_register($variable) {
    global $session_started;

    if ($session_started == true) {
      if (PHP_VERSION < 4.3) {
        return session_register($variable);
      }
else {
        $_SESSION[$variable] = (isset($GLOBALS[$variable])) ? $GLOBALS[$variable] : null;

        $GLOBALS[$variable] =& $_SESSION[$variable];
      }
    }


    return false;
  }

tep_session_register('customer_id');
?>


Is het mogelijk om mensen langer ingelogd te houden?

Alvast bedankt, Koen
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Koen B
 
PHP hulp

PHP hulp

29/03/2024 09:03:53
 
Frank -

Frank -

12/03/2008 22:12:00
Quote Anchor link
Nee, niet met een sessie. Maak dan een "gewoon" cookie aan, wel zo eenvoudig.
 
Koen B

Koen B

12/03/2008 22:17:00
Quote Anchor link
Het probleem is even dat het gedowloade systeem erg lastig is aan te passen in dit soort dingen. Het systeem is een paar mb aan code en dan heb je te veel risico op fouten/lekken als ik nu alles opbouw naar cookies

Kan ik wel met een cookie zorgen dat als iemand terug op de site komt, dat zijn sessions weer opnieuw worden aangemaakt?

lol, ik ben niet zo thuis in dit cookie/sessions gedoe :p
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.