Session errors

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

.NET Developer

Functieomschrijving Ben jij klaar voor de volgende stap in jouw carrière? Kom werken bij dit kleine softwarebureau en werk aan de gaafste maatwerk projecten. Je komt te werken in een klein development team en werk nauw samen met elkaar, om maatwerk software te leveren en bij te dragen aan bedrijfsautomatiseringen. Je gaat werken met de Microsoft stack en technieken als .NET, C#, Entity, MVC, SQL server. In de functie krijg je veel vrijheid om zelf beslissingen te nemen en je hebt impact op de bedrijfsprocessen. Bedrijfsprofiel Dit familiebedrijf bestaat al ruim 20 jaar. Zij hebben een vast netwerk van klanten,

Bekijk vacature »

Robot Programmeur

In het kort Drie redenen waarom deze vacature uniek is! Modern, innovatief en Informeel bedrijf waar veel mogelijk is Werken met diverse robot merken Meehelpen met inbedrijfstellingen bij de klant De organisatie Hier ga je aan de slag Dit groeiende bedrijf van totaaloplossingen in de automatisering van productieprocessen, is hoofdzakelijk actief in de Benelux. Vanuit het kantoor in regio Amersfoort worden veel oplossingen geboden in de vorm van robotica. Geen project is hetzelfde wat garant staat voor bijzonder veel afwisseling. De bedrijfsgrootte is ongeveer 80 man. Van gerobotiseerde machinebeladingen tot aan assemblage automatiseringen wordt vanuit krachtige engineering maatwerk equipment geleverd.

Bekijk vacature »

Full stack developer Python, React

Functie Jij als full stack developer komt binnen onze Technology afdeling te werken. Deze bestaat momenteel uit 15 man. De stack waarmee wij werken is voornamelijk Python, Javascript, React en GraphQL. Binnen deze afdeling wordt er met multidisciplinaire teams gewerkt aan verschillende projecten. Projecten duren vaak langer dan 3 maanden en je bent van begin tot eind vaak betrokken. Naast dat je als full stack ontwikkelaar aan de slag gaat ben je ook Consultant. Dit betekent dat je ook klantcontact hebt in je rol en werkshops geeft. De verhouding tussen deze werkzaamheden zijn ongeveer 70% development en 30% consultancy. Een

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als developer heb jij de keuze om aan te sluiten bij het team (13 developers) die op locatie projectmatig bij klanten werkt. Wanneer jij liever intern bij de werkgever werkt is er ook alle ruimte voor jou in het interne team (8 developers) van dit bedrijf. Je werkt samen aan verschillende projecten bij of voor de klant. Het project wordt aangeleverd door sales aan de project manager. Die maakt samen met de Resourcer een planning en op basis daarvan wordt uit het development team een “projectgroep” opgesteld. Hoeveel en welke projecten jij wilt oppakken gebeurt geheel in samenspraak met

Bekijk vacature »

Low Code Developer

Functie omschrijving Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en ben jij HBO afgestudeerd in de richting van IT? Heb jij verstand van datamodellering, NO CODE Platformen en kun jij het aan om projecten te leiden? Voor een leuke opdrachtgever in omgeving Rotterdam zijn wij op zoek naar een No Code developer die zich bezig gaat houden met het optimaliseren van bedrijfsprocessen bij klanten in heel het land! Wat ga je hier zoal doen? Je gaat geen code kloppen maar bedenken hoe applicaties eruit moet komen te zien. Je gaat werken met een non code platform, je kunt denken aan

Bekijk vacature »

Junior Software Developer (HBO / WO)

Functie omschrijving Voor een leuke opdrachtgever zijn wij op zoek naar een Junior Software Developer! Sta jij aan het begin van je carrière en heb je net je HBO of WO-diploma in de richting van ICT of Techniek mogen ontvangen? En heb jij grote affiniteit met software development? Dan hebben wij bij Jelling IT Professionals de perfecte opdrachtgever in de omgeving van Hoofddorp. Binnen deze functie vervul je een onsite learning programma waarbij je aan de slag gaat met PHP en Laravel. Hierbij ben je voornamelijk werkzaam op verschillende klantlocaties en is het jouw taak om hun wensen en eisen

Bekijk vacature »

Java Developer (Training And Simulation)

Wat jij doet Je zou onze Java Developer zijn en nauw samenwerken met je Product Owner, Software System Engineer, Scrum Master en andere Developers. Samen draag je bij aan een multidisciplinair en zelf organiserend Agile team. De rol is zeer afwisselend en bestaat uit, maar is zeker niet beperkt tot: de-risk en prototype onbewezen simulatietechnologieën; simulatiekaders ontwikkelen voor gebruik door andere teams; je bent goed in het begrijpen van ingewikkelde ideeën; heeft de mogelijkheid om nauw samen te werken met grote internationale klanten, leveranciers en overheden om onze oplossingen, vastleggingsvereisten, enz. te definiëren en te presenteren. Ben jij het? Wij

Bekijk vacature »

Full stack developer Node.js

Functie Als fullstack JavaScript developer vind jij het uitdagend om op basis van concrete klantvragen nieuwe functionaliteiten te ontwikkelen. Bij voorkeur worden deze functionaliteiten op een bepaalde manier geprogrammeerd, zodat ze door meerdere klanten te gebruiken zijn. Je hebt dus vaak te maken met abstracte vraagstukken. Om dit te kunnen realiseren sta je nauw in contact met de product owner en/of klant. Je bent niet alleen onderdeel van het development team, maar hebt ook vaak contact met de product-owner en/of klanten om daardoor inzichten te verzamelen die leiden tot productverbeteringen. • Inzichten verzamelen bij de klant en/of product owner •

Bekijk vacature »

ERP Developer fleet managementsysteem

Wat ga je doen als ERP Developer fleet managementsysteem? Als ERP developer speel jij een belangrijke rol bij het doorvoeren van wijzigingen en verbeteringen binnen het fleet managementsysteem. Jouw expertise op het gebied van ERP systemen stelt jou in staat om de applicatie optimaal te laten functioneren en te blijven ontwikkelen. Als lid van het IT-team werk je nauw samen met andere developers en het business team om het fleet managementsysteem te integreren met andere systemen. Je bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten en het implementeren van verbeteringen op basis van de wensen en eisen van onze klanten.

Bekijk vacature »

PHP Developer

Functieomschrijving Vanuit het hoofdkantoor in de regio van Bergen op Zoom ben je als PHP Developer niet alleen gefocust op het ontwikkelen van Software. Daarnaast ben je ook voortdurend bezig met het zoeken naar nieuwe mogelijkheden en innovaties die essentieel kunnen zijn voor de efficiëntie van software ontwikkeling. Je deelt veel kennis en informatie met het team en ontvangt deze dan ook graag terug. Techstack: PHP, Symfony & mySQL. Bedrijfsprofiel Deze uitdagende opdrachtgever is ruim 20 jaar actief in de regio Bergen op Zoom. Het vooruitstrevende team staat de hele dag voor je klaar om je te helpen en ondersteunen.

Bekijk vacature »

Account Developer

Voor Bol.com zijn wij per direct op zoek naar een Account Developer voor 32-40 uur per week op het kantoor in Utrecht. Wil jij een directe bijdrage leveren door partners van de juiste data-inzichten te voorzien en via campagnes op nieuwe platformkansen en features te wijzen? Ben jij analytisch sterk en kun jij dit vertalen naar plannen en inspirerende gesprekken? Lees dan snel verder! wat bieden wij jou Salaris van €2400 - €2600 obv 40 uur Minimaal 6 maanden Werklocatie is Utrecht Werken bij bol.com wie ben jij Jij bent commercieel gedreven en weet altijd aan de juiste knoppen te

Bekijk vacature »

Back-end PHP Developer

Dit ga je doen Her- en uitbouwen van het inhouse softwareplatform dmv PHP; Onderhouden van bovengenoemd platform in PHP; Sparren met het team; Meedenken over nieuwe functionaliteiten, security etc; Jouw input leveren aan het proces door op de hoogte te blijven van nieuwe ontwikkelingen etc. Hier ga je werken Onze klant, gevestigd in de omgeving van Alkmaar, levert wereldwijd oplossingen op het gebied van IT. Dag in dag uit werken zij met veel passie aan hun product waarmee ze streven naar verbeteringen binnen zorg. Voor onze klant zijn we op zoek naar een medior PHP Developer. Je komt te werken

Bekijk vacature »

Traineeship Front-end developer (WO, 0 tot 3 jaar

Functie Zoals beschreven ga je vanaf start aan de slag bij een passende opdrachtgever, hierbij kijken ze echt naar jouw wensen, kennis/ervaring maar ook de reisafstand. Momenteel hebben ze meerdere klanten waarbij ze groepen hebben opgezet wat maakt dat er diverse uitdagende kansen liggen. Naast het werken bij de opdrachtgever, en het volgen van de masterclasses, zul je regelmatig met de andere trainees in contact zijn. Niet alleen op professioneel vlak maar juist ook bij de borrels en kwartaaluitjes! Kortom; een jaar lang hard aan jezelf werken in combinatie met gezelligheid en plezier. Spreek dit jou aan? Dan komen we

Bekijk vacature »

C#.NET Developer

Functieomschrijving We are looking for a dutch native speaker In deze uitdagende functie ga je werken als onderdeel van het development team, in de functie van C#.NET Developer, Je gaat maatwerk software bouwen voor diverse klanten. Ook optimaliseer je bestaande software en bouw je API koppelingen. Je bent vooral met back-end development bezig. Je krijgt veel vrijheid in deze functie en je krijgt de kans om mee te denken in bedrijfsprocessen. Deels thuiswerken is geen enkel probleem! Bedrijfsprofiel Deze organisatie is gevestigd in de regio van Boxtel. Het is van oorsprong een familiebedrijf, die gestart zijn met het bouwen van

Bekijk vacature »

.NET Developer Azure

Dit ga je doen Het ontwerpen en bouwen van diverse applicaties (C#, ASP.NET, MVC); Het ontwikkelen van Webservices (WCF); Het meewerken aan de transitie naar Azure; Het samenwerken met collega's binnen een Scrumteam en meedenken over de User Stories; Het bouwen van unittesten; Meedenken over nieuwe tooling, ontwikkelingen en technologieën in de markt. Hier ga je werken Je komt te werken bij een organisatie die verantwoordelijk is voor de ontwikkeling van verschillende portalen. Deze portalen worden gebruikt door diverse partijen en jouw taak is om ervoor te zorgen dat deze optimaal functioneren. Je wordt onderdeel van een Scrumteam en werkt

Bekijk vacature »
V K

V K

17/01/2011 15:29:48
Quote Anchor link
Hallo iedereen,

Mijn probleem is dat ik steeds session errors krijg die er als volgt uitzien:

Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot send session cookie - headers already sent by (output started at /www/zymichost.com/v/i/d/vidjinderhoebaduop/htdocs/index.php:14) in /www/zymichost.com/v/i/d/vidjinderhoebaduop/htdocs/verwerkenlogin.php on line 3

Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /www/zymichost.com/v/i/d/vidjinderhoebaduop/htdocs/index.php:14) in /www/zymichost.com/v/i/d/vidjinderhoebaduop/htdocs/verwerkenlogin.php on line 3


Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /www/zymichost.com/v/i/d/vidjinderhoebaduop/htdocs/index.php:14) in /www/zymichost.com/v/i/d/vidjinderhoebaduop/htdocs/verwerkenlogin.php on line 23
stop de POST variablen en SESSION variablenmysql_num_rows ($result) = 1


en dit is mijn verwerkenlogin.php:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
<div class="verwerkenlogincontent">
<?php
session_start();
if(!empty ($_POST["email"]) and !empty($_POST["wachtwoord"])){
    include ("connect_db.php");
    
    $query = " SELECT email, wachtwoord, gebruikersrol
               FROM userinloggegevens
               WHERE email = '"
.$_POST["email"]."'
               AND wachtwoord = '"
.MD5($_POST["wachtwoord"])."'";
              
    $results = mysql_query($query) or die ("de query is niet goed gelukt".mysql.error());
    if( mysql_num_rows($results) > 0 ) {
    $_SESSION["email"] = $_POST["email"];
    $_SESSION["wachtwoord"] = MD5($_POST["wachtwoord"]);
    for ( $i=0 ; $i<mysql_num_rows($results) ; $i++)
    {

        $gegevens = mysql_fetch_array($results);
        $_SESSION["gebruikersrol"] = $gegevens["gebruikersrol"];
    }

    
    echo $_SESSION["email"]."  ".$_SESSION["wachtwoord"]."  ".$_SESSION["gebruikersrol"]."<br/>";
    header("location: doorverwijzen.php");
    echo "stop de POST variablen en SESSION variablen";
    echo 'mysql_num_rows ($result) = '.mysql_num_rows ($results);
    }
else{
    echo "De opgegeven combinatie van uw Email en Wachtwoord is niet geldig.<br/> Ga jezelf <a href='index.php?content=registreren'>registreren</a> of ga terug naar de <a href='index.php?content=home'>homepage</a>.";
    }
}
else{
header("location: index.php?content=inloggen");
}

?>

</div>


Ik heb al wat op internet gezocht en die zeggen dat de session_start bovenaan moet staan zoals je ziet heb ik dat gedaan maar de probleem is er nogsteeds.

Kan iemand me helpen?
Alvast bedankt
Gewijzigd op 17/01/2011 15:47:04 door V K
 
PHP hulp

PHP hulp

29/03/2024 16:42:50
 
Jordi Kroon

Jordi Kroon

17/01/2011 15:32:33
Quote Anchor link
session_start(); moet helemaal bovenaan de pagina staan

dus ook boven de html

verders zijn er ook wat verbeteringen in je php zie even dit topic
 
Obelix Idefix

Obelix Idefix

17/01/2011 15:35:43
Quote Anchor link
Dit is een 'standaard'foutmelding, waarbij Google je heel snel het antwoord had kunnen geven. Ook op dit forum is deze vraag regelmatig gesteld.
 
Yea Rupie

Yea Rupie

17/01/2011 15:57:47
Quote Anchor link
Deze 2 dingen kloppen niet:
header("location: doorverwijzen.php");
header("location: index.php?content=inloggen");
 
V K

V K

17/01/2011 16:17:58
Quote Anchor link
Ok ik heb mijn code veranderd maar de errors zijn er nogsteeds

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
<?php
session_start();
?>

<div class="verwerkenlogincontent">
<?php
if(!empty ($_POST["email"]) and !empty($_POST["wachtwoord"])){
    include ("connect_db.php");
    
    $query = " SELECT email, wachtwoord, gebruikersrol
               FROM userinloggegevens
               WHERE email = '"
.$_POST["email"]."'
               AND wachtwoord = '"
.MD5($_POST["wachtwoord"])."'";              
    $results = mysql_query($query) or die ("de query is niet goed gelukt".mysql.error());
    if( mysql_num_rows($results) > 0 ) {
    $_SESSION["email"] = $_POST["email"];
    $_SESSION["wachtwoord"] = MD5($_POST["wachtwoord"]);
    for ( $i=0 ; $i<mysql_num_rows($results) ; $i++)
    {

        $gegevens = mysql_fetch_array($results);
        $_SESSION["gebruikersrol"] = $gegevens["gebruikersrol"];
    }

header("location: doorverwijzen.php");
//echo $_SESSION["email"]."  ".$_SESSION["wachtwoord"]."  ".$_SESSION["gebruikersrol"]."<br/>";
//echo "stop de POST variablen en SESSION variablen";
//echo 'mysql_num_rows ($result) = '.mysql_num_rows ($results);

    }else{
echo "De opgegeven combinatie van uw Email en Wachtwoord is niet geldig.<br/> Ga jezelf <a href='index.php?content=registreren'>registreren</a> of ga terug naar de <a href='index.php?content=home'>homepage</a>.";
}
}
else{
header("location: index.php?content=inloggen");
}

?>

</div>


en wat was er niet goed aan:
header("location: doorverwijzen.php");
header("location: index.php?content=inloggen");
 
- Mark -

- Mark -

17/01/2011 16:29:22
Quote Anchor link
session_start(); en header() Moet boven ALLE HTML staan "Dus boven de <html> tags". Er mag nog geen output naar de browser zijn geweest wanneer je deze functies gebruikt. Dus ja, Je hebt een kompleet verkeerde opbouw. Probeer HTML en PHP zo veel mogelijk te scheiden.

- Je script SQL injection gevoelig.
- Waarom sla je het wachtwoord in een Sessie op?
- die is geen mooie foutafhandeling.

En ik kan nog wel even door gaan helaas.
Gewijzigd op 17/01/2011 16:31:46 door - Mark -
 
Jasper hoi

jasper hoi

17/01/2011 16:30:56
Quote Anchor link
Je dient eerst alle logica(php code) te doen, en dan pas de output naar de browser. Je kan geen header meer meegeven als je al data hebt verzonden.
Je zou dus iets als dit kunnen doen:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
<?php
session_start();
$content ='';
//-php code-
$content .='<div class="verwerkenlogincontent">';
//-nog meer php-
//en dan als laatste

echo $content;
?>


of natuurlijk gebruik maken van een template parser als smarty
Gewijzigd op 17/01/2011 16:32:30 door jasper hoi
 
Jens V

Jens V

17/01/2011 16:31:58
Quote Anchor link
Je gaat idd waarschijnlijk nog iets voor die <div...> hebben staan. Als je gaat naar de pagina waar de deze wordt geinclude, daar ga je waarschijnlijk je <html> tag hebben staan. Daar voor (dus ook nog voor je <!DOCTYPE...>) moet die session_start(); staan. Effectief voor ELKE output.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.