session start

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Henke van der bunt

Henke van der bunt

20/03/2011 12:27:32
Quote Anchor link
hallo,

ik heb het volgende mollie script:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
<?php
include ("config.php");
define('TITLE', 'Advertenties weghalen');
layoutboven();
checklogin();
?>

<div align="center">
<h2>Betaalpagina</h2>
Je kunt de advertenties op jouw website weghalen door 1x te bellen voor &euro;3.00,-<br />
<br />
<br />
<div style="background-color: #f2f2f2; border: 1px solid silver; width: 350px; padding: 6px;">
<?
$sql
= mysql_query("SELECT advert FROM leden WHERE naam lIKE '" . mysql_real_escape_string($_SESSION['login']) . "'") or die(mysql_error());
$fetch = mysql_fetch_assoc($sql);
if ($fetch['advert'] == '0')
{

    require('classes/class.micropayment-mollie.php');
    
    $m = new micropayment();
    
    $m->setPartnerID(555277); # change this to your partner ID
    if (isset($_GET['c']) and is_numeric($_GET['c'])) $m->setCountry($_GET['c']);
    $m->setAmount(3.00); # Set payment amount to € 0,50
    
    if (isset($_GET['action']) and $_GET['action'] == 'check' and isset($_SESSION['servicenumber']) and isset($_SESSION['paycode']) and $_SESSION['servicenumber'] and $_SESSION['paycode']) {
        /* user posted a paymentcheck, so below we'll check if the servicenumber and the paycode is fully payed */
        
        $m->setServicenumber($_SESSION['servicenumber']);
        $m->setPaycode($_SESSION['paycode']);
        $m->checkPayment();
        
        if ($m->payed) {
            # User payed succesfully!
            # Now, do your thing: for example put credits on the users account, or give access to premium content

            
            echo '<b>Bedankt voor je betaling</b><br />
                  Er worden nu geen advertenties meer weergeven op jouw website.'
;
                  mysql_query("INSERT INTO `logs` (`ip`,`tijd`,`type`)  VALUES ('" . $_SERVER['REMOTE_ADDR'] . "', NOW(), '9')") or die(mysql_error());
                  mysql_query("UPDATE leden SET `advert` = '1' WHERE naam LIKE '" . mysql_real_escape_string($_SESSION['login']) . "'") or die(mysql_error());
        }

        else {
            # payment is not (fully) done, send the user back to the payment-screen
            echo '<font color=red><b>Betaling is niet afgerond,<br />volg de onderstaande instructies!</b></font><br /><br />';
        }
    }

    
    if (!$m->payed) {
        /* Below we include the payment-screen, because no payment is received (yet) */
        include('includes/include.paymentscreen.php');
    }
}
else{
    echo 'Je hebt al de advertenties van je website gehaald.';
}

?>

</div>
</div>
<?php layoutonder(); ?>


nu krijg ik telkens:
warning: session_start() [function.session-start]: Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /home/jhbmoaed/domains/frixis.nl/public_html/advertentieweghalen.php:1) in /home/jhbmoaed/domains/frixis.nl/public_html/config.php on line 3

dit krij ik op andere paginas niet.

hoe kan dat?
 
PHP hulp

PHP hulp

23/04/2024 10:19:01
 
Robert  dat ben ik

Robert dat ben ik

20/03/2011 12:30:15
Quote Anchor link
staat er niet in 1 van de 2 bestanden al een session_start?

dit is namelijk dat ie al gezet is en niet nog is gezet kan worden omdat ie al bestaad
Gewijzigd op 20/03/2011 12:32:25 door Robert dat ben ik
 
Pim -

Pim -

20/03/2011 12:34:51
Quote Anchor link
Waarschijnlijk heb je tekst of witruimte staan voor je php-open tag.
 
Noppes Homeland

Noppes Homeland

20/03/2011 12:38:40
Quote Anchor link
@MadHouSe, je blaat een eind in de ruimte, dus blijf weg uit topics waarin je geen toegevoegde waarde bent.

Bij het zien van deze code lopen de rillingen al over mijn rug.

Maar ja, misschien wordt het een en ander duidelijk na het lezen van:
http://www.pfz.nl/wiki/headers-already-sent/
 
Robert  dat ben ik

Robert dat ben ik

20/03/2011 12:40:52
Quote Anchor link
Pim - op 20/03/2011 12:34:51:
Waarschijnlijk heb je tekst of witruimte staan voor je php-open tag.


Cannot send session cache limiter - headers already sent

dit is toch dat er al 1 session_start(); gezet is voor die pagina uitgevoerd word of niet?
 
Noppes Homeland

Noppes Homeland

20/03/2011 12:44:54
Quote Anchor link
Quote:
dit is toch dat er al 1 session_start(); gezet is voor die pagina uitgevoerd word of niet?

@MadHouSe, je blaat een eind in de ruimte, dus blijf weg uit topics waarin je geen toegevoegde waarde bent.

Antwoord: Nee
 
Robert  dat ben ik

Robert dat ben ik

20/03/2011 12:48:33
Quote Anchor link
nou je kan me meer vertellen


maar maak een index.php en maak 2 bestanden met session_start();

er in en include die in de index.php krijg je de zelfde fout

maar goed ut zal wel..
 
Henke van der bunt

Henke van der bunt

20/03/2011 13:16:37
Quote Anchor link
hmm, ik krijg het alleen na het bewerken.
als ik hem zo upload is er niks aan de hand.
open ik hem in kladblok, en verander ik het mollie id.

komt dat er
 
Gertjan Wachtmeester

Gertjan Wachtmeester

20/03/2011 13:50:24
Quote Anchor link
Include je dit script in een ander script?
Als dat het geval is. Kun je misschien eens kijken of session_start() wel boven de include staat.
Is dit niet het geval. Dan zou je de include onder de session_start(); moeten zetten.
 
Marvin Radioo

Marvin Radioo

20/03/2011 18:26:57
Quote Anchor link
In directadmin editor dan?
Gewijzigd op 20/03/2011 18:27:10 door Marvin Radioo
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.