Session zet niet door..

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Software developer - senior

Functie omschrijving Voor een echt softwarebedrijf in omgeving Gouda zijn wij op zoek naar versterking voor de afdeling Software Development! Ben jij op zoek naar een werkgever waar meerdere software developers werken aan interessante projecten? Ben jij op zoek naar een werkgever waar je onderdeel wordt van een team dat echt passie heeft voor het ontwikkelen van software? Dan ben je hier aan het juiste adres! Als softwareontwikkelaar kom je terecht bij een onafhankelijk, door kwaliteit gedreven, doortastend en daarbij op een Agile wijze werkend bedrijf. Ben jij een expert in het vertalen van Componenten van Functionaliteit naar Business lagen?

Bekijk vacature »

Fullstack developer

Functie omschrijving Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en zou jij graag bij een platte maar informele organisatie werken? Voor een mooi softwarebedrijf in omgeving Gouda zijn wij op zoek naar versterking op de afdeling Software Development! Als Fullstack react.js developer wordt je bij dit bedrijf onderdeel van de volledige ontwikkeling van requirement tot oplevering! Onderdelen van jouw functie: Jouw focus ligt op de front end en alles wat daarbij komt kijken. Je gaat ontwerpen, ontwikkelen, testen en valideren. Je zult voornamelijk werken met React.js en Typescript. Maar ook Javascript, HTML en CSS komen aanbod. Daarnaast zal je ook

Bekijk vacature »

Database Developer

Functieomschrijving Heb jij ongeveer 3 jaar ervaring als Database Developer met MS SQL of een vergelijkbare database? Wil jij werken voor een ambitieuze werkgever in regio Tilburg waar jij volledig de mogelijkheid krijgt jezelf te ontwikkelen? Lees dan snel verder! Hoe ziet jouw takenpakket eruit? Je gaat projecten gedurende het hele proces begeleiden. Je sluit aan bij afspraken met klanten om hun processen helder te krijgen. Vervolgens voer jij het project uit en zorgt dat dit zo goed mogelijk verloopt; Je werkt aan nieuwe softwareoplossingen die de logistieke processen verbeteren of vernieuwen; Je houdt je bezig met het ontwikkelen van

Bekijk vacature »

Java developer

Als Java Developer bij Sogeti ben je onderdeel van onze toonaangevende community die bestaat uit ruim 100 gepassioneerde professionals. In teamverband lever je mooie prestaties. Daarmee draag je aan bij de meerwaarde die wij leveren aan onze klanten. Geen werkdag is hetzelfde, je bent voortdurend bezig met het oplossen van allerlei complexe vraagstukken binnen bedrijfskritische systemen. Een voorbeeld hiervan is een cliënt-volgsysteem bij Reclassering Nederland. Andere klanten waar wij onder andere voor werken: KPN, Philips, Nationale-Nederlanden, Kamer van Koophandel, ABN AMRO, Bovemij, Arval en de Politie. Werken bij Sogeti Nieuwe ontwikkelingen volgen we op de voet en delen we binnen de

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Als junior .NET Developer start jij in een team met 15 developers. In het team is er genoeg senioriteit om ervoor te zorgen dat jij de juiste begeleiding krijgt. Jij begint als eerst alle software pakketten en processen eigen te maken. Vervolgens ga jij deze software programmeren, onderhouden en testen. Ook ga jij research doen naar nieuwe mogelijkheden en zoek jij uit hoe je dit kan implementeren. Jullie werken intern op project basis en afhankelijk van het project werken jullie wel of niet iedere ochtend met een standup. Je gaat als Full stack developer aan de slag en gaat

Bekijk vacature »

SQL database developer

Functie omschrijving Voor een softwarebedrijf gespecialiseerd in het ontwikkelen van logistieke software in omgeving Tilburg zijn wij op zoek naar een ervaren SQL database developer. Je gaat werken aan uitdagende, complexe projecten. Iedere klant/project betekent maatwerk in de database. Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uit zien: Je bent verantwoordelijk voor de gehele ontwikkelstraat. Van architectuur tot ontwikkeling Je gaat je bezig houden met het ontwerpen en ontwikkelen van MS SQL server databases. Je gebruikt hiervoor T-SQL als programmeer laag. Je begeleidt als lead developer de projecten bij klanten van A – Z. Je sluit aan bij meetings met klanten,

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Heb jij veel kennis van ASP.NET Webforms en wil jij juist de overstap maken naar ASP.NET Core? Wij zijn per direct op zoek naar een ervaren .NET Webdeveloper die met ons samen ons platform wilt herschrijven van ASP.NET Webforms naar ASP.NET Core. Voor jou de unieke kans om met ons samen te innoveren en kennis op te doen van de nieuwste technieken binnen de Microsoft Stack. Wij hebben een development team met 10 IT specialisten bestaande uit onder andere 4 backend .NET developers en twee front-end developers. Wij zijn continu bezig om ons als team en bedrijf te blijven

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als .NET developer start jij in een ontwikkelteam met 15 developers en twee testers. Samen zijn jullie verantwoordelijk voor financiële applicaties met meer dan 50.000 gebruikers. Een deel van het team is verantwoordelijk voor de webapplicaties van deze organisatie. Ook zijn er twee app ontwikkelaars werkzaam in het team die zich focussen op de mobiele applicatie. Als .NET ontwikkelaar ga jij aan de slag met de webapplicaties van deze organisatie. Hierbij maak jij o.a. gebruik van C# .NET, ASP.NET, T-SQL, Angular en TypeScript. De nadruk van jouw functie ligt wel op de backend van de applicatie. Wat jouw functie

Bekijk vacature »

Ontwikkelaar Identity & Access Management

Dit ga je doen Als Identity & Access Management Ontwikkelaar zorg jij er voor dat studenten, medewerkers en docenten de juiste benodigdheden op het juiste moment kunnen gebruiken; Het juist opslaan van onderzoeksdata en het openbaar beschikbaar stellen van publicaties (Open Access); Studenten, collega's en wetenschappers ondersteunen; Agile en Scrum werken; Technisch Applicatiebeheer; Ontwikkelen in One Identity Manager en VB.NET. Hier ga je werken Als Ontwikkelaar kom je terecht in een hecht team die zich richt op wetenschappelijke informatie en ICT. Jij bent degene die er voor zorgt dat alle informatie, uit diverse onderzoeken, bij de juiste personen terecht komt.

Bekijk vacature »

.NET Software Developer

Dit ga je doen Als .NET Software Developer zul jij je voornamelijk bezig houden met: Het van scratch af aan bouwen van applicaties (.NET, C#, Bootstrap, KnockoutJs en WebAPI2); Het testen van jouw code d.m.v. het uitvoeren van unittesten; Het oplossen van bugs in de code; Het onderhouden van contact met collega's betreffende de door jouw ontwikkelde applicaties; Het verbeteren en doorontwikkelen van maatwerkapplicaties. Hier ga je werken Jij gaat aan de slag als .NET Software Developer en gaat je focussen op het bedenken, ontwikkelen en testen van maatwerkapplicaties in voornamelijk C#. Dit ga je doen bij een grote, internationale

Bekijk vacature »

Junior Software Developer (HBO / WO)

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een Junior Software Developer! Sta jij aan het begin van je carrière en heb je net je HBO of WO-diploma in de richting van ICT of Techniek mogen ontvangen? En heb jij grote affiniteit met software development? Dan hebben wij bij Jelling IT Professionals de perfecte opdrachtgever in de omgeving van Utrecht, die jou tot een volwaardig Fullstack Software Developer gaat opleiden. Binnen deze grote organisatie krijg je ruime en professionele trainingen die jouw in korte tijd vakbekwaam maken. Niet alleen het aan technisch aspect, maar ook zeker jouw persoonlijke ontwikkeling wordt veel

Bekijk vacature »

Software Developer

Functie omschrijving Psst hé jij daar! Op zoek naar een nieuwe uitdaging als developer? Wacht niet langer en reageer direct. In deze functie ga je bij een familiebedrijf werken als developer. Je gaat maatwerk software ontwikkelen met de Microsoft stack. Je gebruikt technieken als C#, ASP.NET en MVC. Je werkt in een leuk team van andere developers. Je krijgt veel vrijheid in je werk en kan flexibel werken. Dagje thuiswerken? Geen probleem! Daarnaast is er veel ruimte om écht mee te denken met het bedrijf en met de klanten. Bedrijfsprofiel Deze organisatie is gevestigd in de regio van Boxtel. Vanaf

Bekijk vacature »

Back-End Developer in Laravel / PHP

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een Medior PHP Laravel Developer voor een gaaf bedrijf in de omgeving van Amsterdam! Voor een enthousiast team die zich graag bezig houdt met softwareontwikkeling zijn wij op zoek naar versterking. Je werkt in een klein ontwikkelteam en bent zeer betrokken bij alle aspecten van de softwareoplossingen. Van het ontwerpen tot de oplevering. Binnen deze functie ga je aan de slag met het aanpassen, verbeteren en vernieuwen van de logistieke oplossingen. Je krijgt veel te maken met koppelingen naar systemen en de verzoeken van de klant. Je komt terecht in een team, waarbij

Bekijk vacature »

SQL database ontwikkelaar

Functie omschrijving Ben jij niet bang voor complexe algoritmes? Schikt het schrijven van procedures in T-SQL jouw niet af en heb jij al de nodige informatie in SQL, dan is functie precies wat voor jou! Jouw werkzaamheden gaan er als volgt uit zien: Je gaat werken aan de complexere projecten waar jij van A tot Z bij betrokken bent. Je gaat zorg dragen voor het ontwerp, de ontwikkeling en het updaten van SQL databases. Dit doe je op basis van T-SQL. Jij bent van start tot finish betrokken bij de projecten die jij leidt. Je houdt contact met klanten en

Bekijk vacature »

Medior Java developer

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »
Jerry php

Jerry php

30/09/2012 11:39:46
Quote Anchor link
Beste php'ers,

bij het inloggen maak ik 2 sessies aan, sessie username en sessie login. De sessie username wil ik later ophalen, maar hij geeft de naam niet weer.. Bij het inloggen heb ik nog even getest of hij de sessie aanmaakt met die naam, en dat is het wel het geval. Maar waarom hij de sessie later niet ophaald snap ik niet..

heeft iemand een idee?
\
 
PHP hulp

PHP hulp

25/04/2024 10:16:26
 
Frank Nietbelangrijk

Frank Nietbelangrijk

30/09/2012 11:49:17
Quote Anchor link
als je cookies niet accepteert dan werkt sessions niet.
 
Jerry php

Jerry php

30/09/2012 11:50:09
Quote Anchor link
Maar waarom werkt het dan wel op dezelfde pagina?

En hoe zou ik dat kunnen veranderen dan?
 
Frank Nietbelangrijk

Frank Nietbelangrijk

30/09/2012 11:55:55
Quote Anchor link
Cookies kunnen in en uitgeschakeld worden in de (beveiligings)instellingen van je browser.

in hetzelfde script gaat je session niet verloren maar bij de volgende pagina die wordt opgehaald zal het session_id eerst uit de cookie opgehaald worden. Deze cookie wordt bij de gebruiker opgeslagen overigens. een tweede voorwaarde is dat je iedere pagina begint met session_start();
 
Tobias Tobias

Tobias Tobias

30/09/2012 12:04:25
Quote Anchor link
staat er session_start(); aan het begin van de pagina?
 
Jerry php

Jerry php

30/09/2012 12:05:42
Quote Anchor link
De coockies staan aan in mijn browser.

Ik maak in de inlog pagina een sessie aan:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
$_SESSION['username'] = $userdb;
//die $userdb heb ik eerder gemaakt in de pagina.


En dan haal ik in een andere pagina de sessie weer op:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
echo "Welkom terug ".$_SESSION['username'];


In beide pagina's staat session_start();

dus hij zou moeten werken toch?
 
Frank Nietbelangrijk

Frank Nietbelangrijk

30/09/2012 12:18:49
Quote Anchor link
ja zou moeten werken, het enigste dat ik nog kan bedenken is dat $userdb leeg is of een array is of iets dergelijks. je kan natuurlijk testen door er even

$_SESSION['username'] = "testnaam";

van te maken..

anders zou ik het niet weten. session_start(); moet voor elke vorm van output aangeroepen worden, maar anders krijg je er ook een foutmelding van dacht ik.
 
Jerry php

Jerry php

30/09/2012 12:22:49
Quote Anchor link
Als ik inderdaad: $_SESSION['username'] = "test";
doe, dan leest hij alsnog de naam niet uit..

Toevoeging op 30/09/2012 12:29:26:

Dus hij voert de de sessie op de volgende pagina niet uit, hoe kan dit?
 
Frank Nietbelangrijk

Frank Nietbelangrijk

30/09/2012 12:35:10
Quote Anchor link
probeer eens:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
<?php
session_start();
$_SESSION['username'] = "testnaam";

$status = session_status();

if($status == PHP_SESSION_DISABLE)
    echo "sessions are disabled.";
if($status == PHP_SESSION_NONE)
    echo "sessions are enabled, but none exists.";
if($status == PHP_SESSION_ACTIVE)
    echo "sessions are enabled, and one exists.";

?>
Gewijzigd op 30/09/2012 12:36:16 door Frank Nietbelangrijk
 
Jerry php

Jerry php

30/09/2012 12:39:37
Quote Anchor link
maar session_status(); bestaat niet zegt hij

Fatal error: Call to undefined function session_status()
 
Koen Vlaswinkel

Koen Vlaswinkel

30/09/2012 12:56:03
Quote Anchor link
Heb je wel PHP 5.4?
Quote:
session_status

(PHP >=5.4.0)

session_status — Returns the current session status
 
Jerry php

Jerry php

30/09/2012 12:57:27
Quote Anchor link
hoe kan ik controleren of ik 5.4.0 heb?
 
Koen Vlaswinkel

Koen Vlaswinkel

30/09/2012 13:00:34
Quote Anchor link
Probeer:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
echo 'Current PHP version: ' . phpversion();
?>
 
- SanThe -

- SanThe -

30/09/2012 13:00:35
Quote Anchor link
Zet error_reporting[E_ALL] eens aan.
 
Jerry php

Jerry php

30/09/2012 13:02:05
Quote Anchor link
Current PHP version: 5.2.17

Hmm.. hoe kan ik dit dus upgrade?
 
Koen Vlaswinkel

Koen Vlaswinkel

30/09/2012 13:03:23
Quote Anchor link
Dat ligt eraan of je bij een hostingprovider zit, een pakket zoals XAMPP gebruikt of dat je het zelf hebt ingesteld. Bij een hostingprovider zal je het moeten vragen, voor XAMPP moet je denk ik een nieuwe versie downloaden en als je het zelf hebt ingesteld zul je een nieuwe versie moeten downloaden vanaf php.net
 
Jerry php

Jerry php

30/09/2012 13:05:48
Quote Anchor link
Nouja ik zit bij een hostingprovider.
Maar kan het ook de fout zijn van de session? want ik neem aan
dat het versie van php niet de fout is van de session toch?
 
Koen Vlaswinkel

Koen Vlaswinkel

30/09/2012 13:07:50
Quote Anchor link
Als ik even terugkom op je probleem, dan is waarschijnlijk $userdb geen string of int, wat het wel moet zijn. Als het een array, resource of object is zal je het er anders in moet zetten.
 
Jerry php

Jerry php

30/09/2012 13:08:38
Quote Anchor link
EDIT: dit is echt bizar.. ik heb niets verandert maar nu doen de sessions het wel? iemand een verklaring?
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.