session_destroy gebruiken voor aan uit zetten

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Yoram

Yoram

20/03/2009 11:58:00
Quote Anchor link
mede php'ers,

Ik heb een vraag ik wil graag als ik aangemeld ben in mysql onder online 1 voor ja en 0 voor nee, alleen mensen die niet uitloggen zullen dus gewoon op 1 blijven staan.. dat is dus niet de bedoeling.. is het mogelijk om session_destroy() te gebruiken om hem uit te zetten?

bijvoorbeeld:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
<?php

if(session_destroy()){
 $update_online = UPDATE gebruikers SET online = 0 WHERE id = $_SESSION['id'];
}


?>


of is die niet mogelijk ?? ik wil geen cookies gebruiken.. dus echt puur op de sessie.
 
PHP hulp

PHP hulp

24/04/2024 13:58:21
 
- wes  -

- wes -

20/03/2009 12:06:00
Quote Anchor link
en mensen die je pagina verlaten dan? die zullen ook op online blijven staan...
 
Yoram

Yoram

20/03/2009 12:59:00
Quote Anchor link
Ja maar naar een 5min als er niks gedaan word ongeveer weet het niet precies.. dan word hij automatisch weg gegooit.. daarom wil ik ook als hij geen sessie meer heeft dat hij dan weer op 0 gaat..

vandaar dat ik vraag of zoiets kan ZONDER cookies
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.