session_end & session_begin

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Sander Spijk

Sander Spijk

19/10/2006 21:14:00
Quote Anchor link
Zijn de session commands

session_end en session_begin

nog in gebruik bij de nieuwe PHP versies...
ze worden in mijn php compiler namenlijk niet gekleurd en blijven zwart (als tekst)
 
PHP hulp

PHP hulp

20/04/2024 10:53:16
 
Hylke

Hylke

19/10/2006 21:24:00
Quote Anchor link
geen idee, maar het is vast wel te vinden op php.net
Maar waarschijnlijk zijn ze nog gewoon in gebruik, het gebeurt volgens mij niet snel dat ze een functie er echt uithalen, misschien ziet je php (compiler? is dat niet voor c/c++ etc?) editor het gewoon niet als functies
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Hylke
 
Red Crew

Red Crew

19/10/2006 21:26:00
Quote Anchor link
session_start en session_destroy zijn het tegenwoordig.
 
- -

- -

19/10/2006 21:26:00
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.