Sessions

Overzicht

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Senior PHP developer

Functie Jouw werkzaamheden zullen grotendeels bestaan uit het in teamverband ontwerpen, vernieuwen en door ontwikkelen van het systeem. Het is echt back-end werk (bijvoorbeeld het doorontwikkelen van een API) en dit moet je dan ook liggen. Ze zijn niet persee gebonden aan talen of tools maar gebruiken graag de technieken die het beste aansluiten op de gegeven oplossing. Voor nieuwe (versies van) componenten maken ze veelal gebruik van Go(lang). Bij aanpassingen aan bestaande onderdelen gebeurt dit in PHP en C++. Het team is heel divers, er hangt een relaxte sfeer en ze organiseren regelmatig leuke music nights, game nights e.d.

Bekijk vacature »

Starter/junior Magento developer gezocht!

Functie Je komt te werken in een zelfsturend team waarin vertrouwen voorop staat en inbreng en ideeën worden gewaardeerd. Ook staat innovatie centraal. Ze bieden jou de mogelijkheid om jezelf door te ontwikkelen. Denk hierbij aan cursussen en een persoonlijk ontwikkelplan. Je komt terecht in het team van momenteel 4 (ervaren) collega’s en zal meewerken aan de doorontwikkeling en nieuwbouw van de Magento platformen van meerdere opdrachtgevers volgens Agile/Scrum. Denk hierbij aan nieuwe functionaliteiten, UX en koppelingen met verschillende back-end systemen. Als starter/junior developer zul je direct begeleid worden door een senior uit het team. Het is van belang dat

Bekijk vacature »

Front-end Developer

Front-end Developers opgelet! Bij Luminis zijn ze opzoek naar jou. Lees de vacature en solliciteer direct. Luminis is een software- en technologiebedrijf met meerdere vestigingen. Vanuit deze vestigingen werken 200 professionals aan technisch hoogwaardige oplossingen voor klanten zoals KLM, Nike en Bol.com. Ook ontwikkelt Luminis eigen oplossingen op het gebied van cloud, Internet of Things, data intelligence, e-sports en e-learning. Luminis onderscheidt zich door aantoonbaar voorop te lopen in technologie en innovatie. Luminis heeft drie kernpunten die verankerd zitten in alles wat we doen: het omarmen van nieuwe technologie, meesterschap en kennis delen. Functiebeschrijving First things first! Het is belangrijk

Bekijk vacature »

PHP Back-end Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Starter Werklocatie: Nijmegen Vacature ID: 13633 Introductie OUr client develop websites, webshops, and digital environments that are used by many visitors daily. They are seeking an experienced PHP-Developer Back-end to join the team. If you're looking for a position where you can tackle challenging, innovative, and multidisciplinary ICT projects and make a difference, this vacancy might be for you! Functieomschrijving As a PHP developer, you'll develop websites and digital environments used by many visitors daily. You'll work as a back-end developer and want to continuously develop in this field. You can work independently and efficiently,

Bekijk vacature »

Senior Front-end Developer

Sogeti is een organisatie met een goede werksfeer en zo min mogelijk hiërarchische verhoudingen. Ga je bij ons als Senior Front-end Developer aan de slag? Dan werk je dagelijks met collega’s aan de mooiste IT-projecten. Deze snelgroeiende groep collega’s krijgt energie van hun vak en dat merk je op de werkvloer. Onze klantenkring is groot en divers, dat vraagt om flexibiliteit van jou. Tegelijkertijd betekent dit dagelijks nieuwe dingen leren én dat geen werkdag hetzelfde is. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je te certificeren. We organiseren regelmatig technische Meet-ups en doen we veel aan kennisdeling waarbij iedereen welkom is, zowel

Bekijk vacature »

.NET Developer

Dit ga je doen Programmeren in .NET, Javascript & C# en ontwikkelen in Web Services, Windows Services en MS SQL Server; Zelfstandig verbanden maken Analyseren, testen, bugs fixen, reviewen en rapporteren; Juiste prioriteiten stellen en verantwoordelijkheid nemen; Op architectuur niveau meedenken; Af en toe klanten bezoeken. Hier ga je werken Voor onze relatie zijn wij opzoek naar een .NET ontwikkelaar met minimaal 3 jaar werkervaring. Je komt te werken in een groeiend bedrijf met betrokken collega's die zorgen voor een familiaire sfeer op de werkvloer. Als .NET ontwikkelaar word jij vanaf de eerste werkdag betrokken bij het gehele ontwikkelproces. De

Bekijk vacature »

IoT Developer

Ben jij innovatief, heb jij passie voor energie en ben je data gedreven? Bouw dan mee aan IoT binnen Bredenoord. Samen met een gedreven team werk jij aan mooie technische en innovatieve oplossingen. Wat houdt de functie van IoT Developer in? Binnen Bredenoord zijn wij momenteel volop in ontwikkeling met ons IoT platform. Als uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar een IoT Developer. Je zal in projectverband meehelpen met het implementeren van IoT vraagstukken binnen Bredenoord. Als IoT Developer op onze R&D-afdeling word je verantwoordelijk voor het verder inrichten en beheren van ons nieuwe IoT platform. Dat

Bekijk vacature »

.NET Developer

Functie omschrijving Jij gaat in de functie van Software Developer werken met C# en .NET framework. Jij gaat maatwerk software ontwikkelen en softwareoplossingen creëren. Daarnaast optimaliseer je de bestaande software. Oplossingen waar de klant echt iets aan heeft, jij krijgt er energie van op dit te realiseren. Je gaat werken in een Microsoft omgeving(ASP.NET) en gebruikt daarnaast C# en MVC. Samen met het huidige IT team binnen deze organisatie verwerk je de wensen van de klant tot een (eind)product. Bedrijfsprofiel Je komt te werken in een klein team van developers, die zich voornamelijk bezighouden met back-end development. Verder staat dit

Bekijk vacature »

Software developer - senior

Functie omschrijving Voor een echt softwarebedrijf in omgeving Gouda zijn wij op zoek naar versterking voor de afdeling Software Development! Ben jij op zoek naar een werkgever waar meerdere software developers werken aan interessante projecten? Ben jij op zoek naar een werkgever waar je onderdeel wordt van een team dat echt passie heeft voor het ontwikkelen van software? Dan ben je hier aan het juiste adres! Als softwareontwikkelaar kom je terecht bij een onafhankelijk, door kwaliteit gedreven, doortastend en daarbij op een Agile wijze werkend bedrijf. Ben jij een expert in het vertalen van Componenten van Functionaliteit naar Business lagen?

Bekijk vacature »

Software Developer

Longship.io gaat de wereld veroveren met baanbrekende software en legendarische... pizza-avonden! Lees hier de vacature van Software Developer! Bij Longship werken we met een team van 5 mensen aan software voor laadpaal operators. Longship is ontstaan in 2020 met als doel om de elektrische mobiliteitstransitie aan te jagen. We zijn nu al een wereldwijde speler doordat we continu voorop lopen in innovatie. Ons platform helpt het versneld elektrificeren van wagenparken, internationaal! Wij zijn een startup met grote ambities die we willen bereiken met een relatief klein en efficiënt team. Je krijg de kans om ontzettend veel te leren van ervaren

Bekijk vacature »

PHP Developer

Zie jij mogelijkheden om onze tooling technisch te verbeteren en uit te bouwen? Over Jobmatix Jobmatix is een innovatieve en internationale speler op het gebied van jobmarketing. Onze jobmarketing automation tool helpt organisaties bij het aantrekken van nieuw talent door vacatures digitaal, geautomatiseerd en op een efficiënte manier te adverteren en onder de aandacht te brengen bij de doelgroep op 25+ jobboards. Volledig performance-based, waarbij organisaties betalen op basis van cost per click of cost per applicant. Maandelijks wordt onze jobmarketing automation tool al gebruikt door vele directe werkgevers, intermediairs en mediabureaus, waaronder Picnic, Rijkswaterstaat, AdverOnline, Schiphol, DPA, Teleperformance en

Bekijk vacature »

Medior .NET Ontwikkelaar

In het kort Als .NET ontwikkelaar ga je binnen onze business unit Transport en Logistiek aan de slag complexe maatwerk software voor bedrijf kritische systemen binnen de technische automatisering. Denk bijvoorbeeld een IoT-oplossing voor de logistieke sector waarbij we van ruim 200.000 machines de telemetrie en events verwerken. We zijn actief in de distributielogistiek, havenlogistiek en productielogistiek. Naast C# en .NET Core maken we ook gebruik van Azure technologie. En als trotse Microsoft Gold Partner leren we graag van en met jou. Wil jij jezelf blijven ontwikkelen binnen de technische automatisering met .NET, dan gaan we deze uitdaging graag met

Bekijk vacature »

Front end developer

Functie Jij als ervaren Front end developer bent een expert het gebied van Javascript en React. Je wordt onderdeel van een multidisciplinair team bestaande uit een PO, twee Front end developers, een DevOps/Back end developer, een UX/UI designer en een projectmanager. Verder is er iemand verantwoordelijk voor de HR en is de algemeen directeur nauw betrokken bij alle projecten. Dagelijks hou jij je bezig met de verschillende projecten die zijn opgenomen in de sprint. Daarnaast denk je mee over mogelijke oplossingen om de behoefte van de klant op de beste manier in te vullen. Verder spar jij intern met collega’s

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

C# developer

Functie Als C# ontwikkelaar ben jij de spin in het web bij deze organisatie. Jij begeleidt en traint de field engineers die bij de klanten machines leveren en installeren. Daarnaast ondersteun jij de field engineers als zij bij de klant vastlopen bij het installeren van de machine m.b.t. software matige vragen. Jouw doel is dan ook om de technische kennis van de field engineers door middel van training zoveel mogelijk uit te breiden. Dit om ervoor te zorgen dat zij zelfstandiger software matige problemen kunnen oplossen. Ook ben jij verantwoordelijk voor het bedenken van software oplossingen voor klanten en dit

Bekijk vacature »
Arno van Zanten

Arno van Zanten

22/02/2023 13:34:18
Anchor link
Hoe kan ik controleren of een $_SESSION gedaan is of niet?
Is dat met if(isset($_SESSION)); of op een andere manier?

Als de session nog niet gedaan is, moet hij eerst en verificatie doen en als dat gedaan is en goed gekeurd, dan dat hij de pagina verder laadt.
 
PHP hulp

PHP hulp

19/04/2024 10:08:05
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

22/02/2023 13:43:00
Anchor link
Wat bedoel je met "gedaan is". Geef eens een voorbeeld.
 
Arno van Zanten

Arno van Zanten

22/02/2023 13:47:05
Anchor link
Ozzie PHP op 22/02/2023 13:43:00:
Wat bedoel je met "gedaan is". Geef eens een voorbeeld.


Als je op de page komt, moet je eerst een leeftijd verificatie doen, is deze gedaan dan pas laadt hij de pagina waar je toegang krijgt.
Dus moet de sessie eerst gedaan worden, is deze nog niet gedaan, moet je dus eerst de leeftijd verificatie doen.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

22/02/2023 13:49:09
Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<?php
if(isset($_SESSION['doe_wat'])) {
echo "De sessie bestaat!";
}

?>
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

22/02/2023 13:50:30
Anchor link
Je "doet" niet een sessie.

Waarschijnlijk bedoel je dat je wil verifiëren of een waarde is geset/ingesteld.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
<?php

if (!isset($_SESSION['age_verified])) {
  // ga naar Disney
}

?>
 
Arno van Zanten

Arno van Zanten

22/02/2023 13:50:30
Anchor link
- Ariën - op 22/02/2023 13:49:09:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<?php
if(isset($_SESSION['doe_wat'])) {
echo "De sessie bestaat!";
}

?>

Thanks, dan moet ik de hele code even aanpassen op dit, maar dat is geen probleem.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

22/02/2023 13:54:35
Anchor link
Maar dat deed je toch al ... ;-)
 
Arno van Zanten

Arno van Zanten

22/02/2023 14:56:24
Anchor link
Nu heb ik alles geprobeerd, nu staat het in principe goed, maar toch krijg ik een wit scherm te zien.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
<?php

    session_start();
    error_reporting(0);
    
    ini_set('display_errors', 1);
    ini_set('display_startup_errors', 1);
    error_reporting(E_ALL);
    
    if(isset($_SESSION['under18']))

    {

    echo
        "
        <head>
            <title>Sexy Devil</title>
            <link href='inc/div.css' rel='stylesheet' type='text/css'>
        </head>
            <body>
        <div class='text-user'>Insert your birthday to verify</div>
        <div class='container'>
            <form id='contact' action='index.php' method='POST'>
                <fieldset>
                    
                    <input placeholder='Day' type='number' name='day' value='00' tabindex='1' autofocus>
                    
                    <input placeholder='Month' type='number' name='month' value='00' tabindex='1' autofocus>
                    
                    <input placeholder='Year' type='number' name='year' value='0000' tabindex='1' autofocus>
                </fielfdset>
                <button name='Verify' type='submit' id='contact-submit' data-submit='...Sending'>Verify</button>
            </form>
        </div>
        <div class='text-user'>Under construction, not all working yet</div>
        "
;
    }

    if(isset($_SESSION['over18']))
    {

echo "
    <head>
            <title>Sexy Devil</title>
            <link href='inc/div.css' rel='stylesheet' type='text/css'/>
        </head>
            <body>
        <div class='content'>
            <div class='content' id='header'><img src='img/banner.png' width='960px' height='140px'></div>
        </div>
        <div class='content'>
            <div class='content' id='menu'>2</div>
            <div class='content' id='profile'>
                <div id='photo-name'><p class='text-user'>Delia</p></div>
                    <img id='photo' src='img/Delia/20221117_233611.JPEG'>
                <div id='photo-phone'><p class='text-user'>+31 6 13351720</p></div>
            </div>
            <div class='content' id='profile'>
                <div id='photo-name'><p class='text-user'>Delia</p></div>
                    <img id='photo' src='img/Delia/20221117_234305.JPEG'>
                <div id='photo-phone'><p class='text-user'>+31 6 13351720</p></div></div>
            <div class='content' id='profile'>
                <div id='photo-name'><p class='text-user'>Delia</p></div>
                    <img id='photo' src='img/Delia/20221117_234336.JPEG'>
                <div id='photo-phone'><p class='text-user'>+31 6 13351720</p></div></div>
            </div>
        </div>
        <div class='content' id='footer'>test</div>
    </body>
"
;
        echo "Welcome";
    }

    if(isset($_POST['submit']))
        {

            $day = $_POST['day'];
            $month = $_POST['month'];
            $year = $_POST['year'];
            
            $birthday = mktime(0,0,0,$month,$day,$year);
            $difference = time() - $birthday;
            
            $age = floor($difference / 31556926);
            
            if($age >= 18)
            {

                $_SESSION['over18'] = 1;
                echo "Welcome";
//                header('location: index.php');
            }else{
                $_SESSION['under18'] = 0;
                header('location: https://www.disney.com/');
            }
        }

?>


Vraag me nu echt af wat ik fout doe
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

22/02/2023 15:25:33
Anchor link
Hier verder:
https://www.phphulp.nl/php/forum/topic/verificatie-script/104640/last/

Toevoeging op 22/02/2023 15:25:45:

.
 
 

Dit topic is gesloten.



Overzicht

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.