session_start(); (Nog nooit gezien :S)

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Mendix Consultant / Developer

Dit ga je doen Het in kaart brengen en analyseren van de functionele wensen van de klant rondom Mendix applicaties; Het fungeren als sparringpartner voor de (interne) klanten; Het opstellen van requirements en het vertalen hiervan naar technische mogelijkheden; Het opstellen van user stories; Het bouwen van de Mendix applicaties in samenwerking met jouw team of zelfstandig; Het testen van op te leveren software en het zorg dragen voor de implementatie; Trainen van gebruikers in het gebruik van de applicatie; Werken in een Agile omgeving. Hier ga je werken De organisatie begeeft zich in de retail branche en focust zich

Bekijk vacature »

PHP Developer

Dit ga je doen Ontwikkelen, implementeren en testen van PHP-oplossingen en Apps voor klanten en bedrijfsprocessen; Opstellen van requirements en uitwerken van de oplossingen; Testen van software en borgen van een soepele overdracht, inclusief documentatie; Proactief adviseren vanuit eigen expertisegebied over ontwikkelingen en verbeterpunten in technische toepassingen en processen binnen de organisatie. Hier ga je werken De organisatie is een ambitieuze en vooruitstrevende speler in de markt in de regio Rotterdam. Ze zijn de snelst groeiende in hun branche. Met een excellent aanbod en service willen zij de beste keuze zijn voor hun bestaande en nieuwe klanten. Dit alles doen

Bekijk vacature »

Front-end Developer

Gezellige team, passie en een groene toekomst! Lees hier de vacature van Front-end Developer bij All in Power! All in power heeft zich tot doel gesteld écht bij te dragen aan de energietransitie. Dit doen wij door de markt voor energie volledig op zijn kop te zetten. Producenten van schone (wind- of zonne-)energie verkopen via ons platform hun energie rechtstreeks aan gebruikers. Of dit nu huishoudens, bedrijven of bijvoorbeeld laadpalen zijn ons platform maakt het uitwisselen van energie mogelijk. Zo maken we de business case van onze klanten veel sterker en loont het om (meer) te investeren in vergroening voor

Bekijk vacature »

Front-end Developer

Functie omschrijving Gezocht front-end developer! Voor een toffe organisatie in de regio Rhenen zij wij op zoek naar een front-end developer die de eindverantwoordelijkheid op zich neemt van alles wat met design te maken heeft. In deze functie heb je een adviserende rol en beschik je over een grote dosis vakinhoudelijke kennis. Samen met collega’s en klanten overleg je om aangeleverde designs om te zetten naar unieke concepten. Zo draag jij je steentje bij aan de groeiambities van de klant. Voor klanten wordt jij het vaste aanspreekpunt als het gaat over planningen hierin houdt je alle betrokkenen goed op de

Bekijk vacature »

Delphi developer

Functie Als Delphi developer ga jij aan de slag in een team met twee andere ervaren Delphi programmeurs waaronder de Hoofd programmeur. Als team zijn jullie verantwoordelijk voor de doorontwikkeling van jullie bestaande applicatie. Daarnaast zijn jullie verantwoordelijk voor het onderhouden van deze applicatie en het oplossen van eventuele bugs. Eisen - HBO werk en denk niveau; - Minimaal één jaar ervaring met Delphi; - Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift; - Jij bent zelfstandig, maar kan ook in team verband werken. Aanbod - €3000,-- €4000,- op basis van jouw kennis en ervaring; - 8% vakantiegeld;

Bekijk vacature »

Ervaren PHP ontwikkelaar

Functie Jij als PHP ontwikkelaar komt te werken in een team van 4 andere PHP ontwikkelaars. Je zult je voornamelijk bezig houden met: – Het ontwikkelen van nieuwe features – Doorontwikkelen van de API – Nadenken over de technische infrastructuur – Datakwaliteit Samen met het team ben jij verantwoordelijk voor de verdere ontwikkeling van de software en om de positie als marktleider in Europa te behouden. Ze werken volgens SCRUM in 2 wekelijkse sprints, werken met Jira voor alle tickets en communiceren veel via Slack. Eisen • Minimaal 3 jaar ervaring als back end developer • Je hebt affiniteit met

Bekijk vacature »

PHP Programmeur

Functieomschrijving Vanuit het hoofdkantoor in omgeving Breda, ontwikkel je als PHP programmeur niet alleen webapplicaties, maar ben je verder ook gefocust op het constant inspelen op nieuwe innovaties m.b.t software ontwikkeling. Naast het ontwikkelen van webapplicaties, bouwt deze toffe werkgever ook webshops en websites voor hun opdrachtgevers. Wat ga je doen? Het testen van ontwikkelde applicaties om te zorgen dat ze goed functioneren en voldoen aan de eisen van de klanten; Het ontwerpen en implementeren van webapplicaties met het Symfony framework; Het schrijven van een schone en efficiënte code volgens het Symfony framework; Onderhouden en updaten van bestaande applicaties die

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

C# Unity Developer

Functieomschrijving Ontwikkel jij mee door applicaties te bouwen die bijdragen aan het optimaliseren van processen? Voor een erkende werkgever in regio Tilburg zijn wij op zoek naar een Unity C# Developer die graag de uitdaging aangaat! Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uitzien: Je bent een luisterend oor naar klanten en vertaalt hun wensen door naar bruikbare software; Je werkt aan innovatieve softwareoplossingen voor het verbeteren en/of vernieuwen van processen; Je bent verantwoordelijk voor het uitvoeren van updates/aanpassingen aan de reeds draaiende applicaties. Bedrijfsprofiel Je komt te werken voor een internationale werkgever in regio Tilburg. Samen met een vooruitstrevend team

Bekijk vacature »

Fullstack Software Developer

Functieomschrijving Voor een ambitieuze werkgever in regio Roosendaal zijn wij op zoek naar een Full Stack C#.NET Developer. Als software programmeur ben je verantwoordelijk voor het bouwen van webapplicaties, apps en dashboards voor de eigen IOT-oplossingen. Je werkt samen met andere developers en engineers om de sensoren in machines uit te lezen en deze data om te zetten in management informatie voor jullie klanten. Taken en verantwoordelijkheden: Verder ontwikkelen en onderhouden van webapplicaties, dashboards en apps voor de eigen IOT-oplossingen; Testen en goedkeuren van de software; Je gaat aan de slag met de volgende technologieën en frameworks: C#, JS frameworks,

Bekijk vacature »

Oracle Apex Developer

Dit ga je doen Jouw taken bestaan uit: Het bouwen maatwerk Oracle applicaties voor Europese business units; Het implementeren van de nieuwste technieken om te blijven innoveren; Actief meedenken en aandragen van verbetervoorstellen. Hier ga je werken Deze organisatie in de regio Veenendaal is een van wereld grootste retailers met ruim 16.000 winkels in 27 markten en jaarlijks ruim 5,3 miljard klanten die winkelen bij een van hun welbekende retailmerken. Binnen de organisatie is er een IT Group actief die dient als IT Service Provider voor de hele organisatie en waar dagelijks IT'ers werken aan state-of-the-art IT oplossingen. Dit doen

Bekijk vacature »

Gezocht: Ervaren VB6 developer met C# ambitie!

Bedrijfsomschrijving Dit bedrijf is een vooraanstaande softwareleverancier die gespecialiseerd is in het ontwikkelen van software pakketten voor autoschade herstel bedrijven. De software wordt gebruikt door meer dan de helft van alle autoschade herstel bedrijven in Nederland. Het team van professionals is op zoek naar getalenteerde collega developers die hun vaardigheden willen inzetten om het bedrijf te laten groeien. Functieomschrijving Voor dit bedrijf zoek ik een ervaren VB6 / VB.NET developer met interesse om op termijn verder te gaan in C#. In deze functie ben je verantwoordelijk voor het onderhouden van de bestaande softwarepakketten. Een deel van de code is nog

Bekijk vacature »

Software Developer (Junior functie)

Functieomschrijving Wij zijn op zoek naar een Software Developer! Sta jij in de startblokken om je carrière te beginnen en kan je niet wachten om toffe software te gaan ontwikkelen? Kortom, ben je onlangs afgestudeerd of sta je op het punt om je papiertje te behalen? Voor een IT dienstverlener dat gespecialiseerd is in Microsoft technologie zijn wij op zoek naar C#.NET Developers. Het bedrijf heeft meerdere klanten in regio Utrecht waar je permanent kan komen te werken. Kom je liever te werken bij een klein softwarebedrijf of bij een groot consultancy bureau? Dat is helemaal aan jou de keuze!

Bekijk vacature »

Senior PHP developer

Functie Als Senior PHP developer heb je een sterke mening over de architectuur van projecten en de processen binnen het team. Je bent de sparringpartner voor je Team Lead. Ook ondersteun je met jouw kennis de minder ervaren developers in jouw team. Ze werken regelmatig aan projecten vanaf scratch en dit geeft ruimte om voor nieuwe technieken te kiezen. Naast het ontwikkelen van software ben je continue bezig om ook jezelf te ontwikkelen. Ze werken met o.a.: PHP, Laravel, Doctrine, PHP Unit, Behat, React, TypeScript, (My)SQL, Postgress, Redis, ElasticSearch, Docker, Nginx, GIT flow, JIRA, AWS. Eisen • HBO werk- en

Bekijk vacature »
Paul K

Paul K

23/06/2009 16:18:00
Quote Anchor link
Hallo allemaal,

Lange tijd geleden dat ik hier geweest ben maar ik zit met een probleempje :(
Op mijn eigen host werkt het wel :) Host heb ik al gecontact maar die weten het niet :S

Ik krijg de volgende error:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot send session cookie - headers already sent by (output started at /home/ictupdates/domains/ictupdates.nl/public_html/index.php:1) in /home/ictupdates/domains/ictupdates.nl/public_html/index.php on line 2

Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /home/ictupdates/domains/ictupdates.nl/public_html/index.php:1) in /home/ictupdates/domains/ictupdates.nl/public_html/index.php on line 2


Bij het volgende script:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
<?php
session_start();
?>

<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd">
<html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml">
<head>
    <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=utf-8" />
    <title>ICTupdates.nl - ICT nieuws en meer</title>
    <link type="text/css" rel="stylesheet" href="/style.css" />
    <meta http-equiv="content-type" content="iso-8859-1" />
    <meta name="title" content="ICTupdates.nl - Alles dat met ICT te maken heeft" />
    <meta name="description" content="ICTupdates.nl - Alles dat met ICT te maken heeft" />
    <meta name="keywords" content="ict updates, ICTupdates, Security Nieuws, ICT nieuws, IT Nieuws, ICT Security, IT Security, computer nieuws, internet nieuws, security nieuws, Security Films, Security Tips, Security Truucs" />
</head>

<body><div id="box">
<div id="header">&nbsp;
    <div id="header_login">
    <form action="" method="post" style="margin:0px;">
        <table>
            <tr><td>Gebruikersnaam:</td><td></td></tr>
            <tr><td><input type="text" name="gebrnaam" style="width:168px;border:none;" /></td><td style="width:20px;"></td><td><input type="image" src="/images/header_login_button.jpg" value="Login"  class="header_login_button"/></td></tr>
            <tr><td>Wachtwoord:</td><td style="width:20px;"></td><td style="padding-left:12px;">Ww vergeten?</td></tr>
            <tr><td> <input type="text" name="ww" style="width:168px;border:none;" /></td><td style="width:20px;"></td><td style="padding-left:12px;">Aanmelden</td></tr>
         </table>
    </form>
    </div>
</div>
<div id="content">
<div id="menu">
    <div class="menuitem"><a href="/">Home</a></div>
    <div class="menuitem"><a href="/ict/">ICT</a></div>
    <div class="menuitem"><a href="/videos/">Videos</a></div>
    <div class="menuitem"><a href="/nieuws/">Nieuws</a></div>
    <div class="menuitem"><a href="/overons/">Over Ons</a></div>
    <div class="menuitem"><a href="/partners/">Partners</a></div>
    <div class="menuitem"><a href="/contact/">Contact</a></div>
    <div style="clear:both;"></div>
</div>
<?php
if(empty($_GET['p']) || $_GET['p'] == 'home'){?>

<div id="side_left">
    <h2>Wat doen we?</h2>
    <div style="width:180px;background-color:#ebebeb;padding:5px;">
    Wij verdiepen ons  in Informatie en Communicatie Technologie.<br />
    <br />
    Wij plaatsen ICT Nieuws, truucs, filmpjes, tips en nog meer om zo ICTers op de hoogte te houden.
    </div>
    <div style="font-weight:bold;padding:10px;width:170px; text-align:center;">Bekenden</div>
    <div class="side_button">Security.nl</div>
    <div class="side_button">Webwereld.nl</div>
</div>
<?php
}
?>

<?php if(empty($_GET['p']) || $_GET['p'] == 'home'){echo '<div id="main">';}else{echo '<div id="main2">';}?>
    <?php
    switch(@$_GET['p']){
        case
"ict":include("pages/ict.php");break;
        case
"nieuws":include('pages/nieuws.php');break;
        case
"videos":include('pages/videos.php');break;
        case
"overons":include('pages/overons.php');break;
        case
"contact":include('pages/contact.php');break;
        case
"partners":include('pages/partners.php');break;
        case
"msnvideo":include('pages/msnvideo.php');break;
        case
"hostsvideo":include('pages/hostsvideo.php');break;
        default:
include('pages/home.php');break;
    }

    ?>

</div><div style="clear:both;"></div>
</div>
<div id="footer">Copyright 2009 - 2010 ICTupdates.nl ICT nieuws</div>
</div></body>
</html>


Iemand enig idee? Bvd.
 
PHP hulp

PHP hulp

24/04/2024 19:01:45
 
Afra ca

Afra ca

23/06/2009 17:43:00
Quote Anchor link
Geen include geklooi o.id. ? (1200 posts, dus lijkt me niet ....)
 
Joren de Wit

Joren de Wit

23/06/2009 17:43:00
Quote Anchor link
Je weet zeker dat er voor de session_start() helemaal niets staat? Dus ook geen loze spaties?

Controleer dat nog eens (open het bestand desnoods eens met kladblok oid) en upload het dan opnieuw.
 
Paul K

Paul K

23/06/2009 18:37:00
Quote Anchor link
Nee er stond geen include voor, en dan zou je ook dingen krijgen als headers already sent ipv iets met kookjes.

In ieder geval ik heb het probleem gefixed door de file met dreamweaver op te slaan zonder BOM. Heel raar, nog nooit meegemaakt.

Ik hoop dat andere mensen hier nog iets aan hebben :)
 
Jesper Diovo

Jesper Diovo

23/06/2009 22:14:00
Quote Anchor link
Ja, dan zit BOM in de weg. Dat hebben wel meer mensen ooit gemerkt :-).
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.