set cookie

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Hans Q

Hans Q

15/09/2007 18:04:00
Quote Anchor link
hallo,
ik wil een cookie zetten als een formulier is verzonden...
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
setcookie("mailformulier",1,time()+($Anti_Spam*60));
?>

maar dan krijg ik te zien:
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/karoen/domains/karoenvanhoog.nl/public_html/index.php:5) in /home/karoen/domains/karoenvanhoog.nl/public_html/pages/p600.php on line 218

wie weet wat ik hier aan kan doen?
 
PHP hulp

PHP hulp

29/03/2024 07:53:31
 
Bo az

Bo az

15/09/2007 18:10:00
 
Hans Q

Hans Q

15/09/2007 18:16:00
Quote Anchor link
ik include heel veel dus ik krijg dat er niet bovenaan.. is er echt geen andere oplossing voor?
 
GaMer B

GaMer B

15/09/2007 18:21:00
Quote Anchor link
karoen schreef op 15.09.2007 18:16:
ik include heel veel dus ik krijg dat er niet bovenaan.. is er echt geen andere oplossing voor?

Dat vind ik niet echt een goed argument...
 
Bo az

Bo az

15/09/2007 18:52:00
Quote Anchor link
Ben het met GaMer13 eens. Ook hoeft includen in het principe geen probleem te zijn, je moet gewoon zorgen dat de output zo laat mogelijk pas komt in ieder geval na alle belangrijke handelingen.

Hoewel er wel andere oplossingen zijn (output buffering) is dat echt geen aanrader.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.