setcookie werkt niet binnen wordpress

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Matthijs Vos

Matthijs Vos

16/10/2012 20:41:47
Quote Anchor link
Hallo allemaal,

Ik heb een probleem binnen mijn Wordpress omgeving. Ik heb een php bestand waar een aantal cookies in worden aangemaakt dmv:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?
setcookie("meldingen-politie", 'off', time()+60*60*24*365*10, "/", "Regio25.nl", 0);
?>


Dit werkt prima, nu heb ik het in mijn wordpress template gezet en nu worden er geen cookies meer aangemaakt. Heeft iemand enig idee of dit een bekend probleem is binnen wordpress en hoe dit te verhelpen is?

Matthijs
 
PHP hulp

PHP hulp

18/04/2024 22:00:52
 
- SanThe -

- SanThe -

16/10/2012 20:46:27
Quote Anchor link
Is er reeds output naar de browser verzonden vóór deze regel?
Zet error_reporting(E_ALL) eens aan.
 
Matthijs Vos

Matthijs Vos

16/10/2012 20:50:28
Quote Anchor link
@san, dat is het inderdaad. Hoe kan ik dit oplossen? Want ik kan deze regels niet helemaal boven in het script zetten.

Toevoeging op 16/10/2012 20:53:39:

Probleem opgelost met ob_start();
 
Eddy E

Eddy E

16/10/2012 22:06:25
Quote Anchor link
Hele vieze oplossing wel, maar in iets als Wordpress soms echt een ideale oplossing.
Wel zo kort mogelijk gebruiken.
 
Wouter J

Wouter J

16/10/2012 22:20:42
Quote Anchor link
Quote:
Hele vieze oplossing wel, maar in iets als Wordpress soms echt een ideale oplossing.

Vies niet altijd, in dit geval wel. En ideaal zou ik het ook niet willen noemen.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.