setcookie werkt soms wel en soms niet

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

-Jens -

-Jens -

11/09/2013 20:17:34
Quote Anchor link
Ik dacht nooit dergelijke vraag te stellen, maar toch doet het zich voor. Ik gebruik in mijn script
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php setcookie("cookienaam",$value,time()+3600); ?>
en die cookie wordt niet aangemaakt. De functie geeft wel de waarde true terug en cookies zijn ingeschakeld in php.ini?? En soms doet hij het wel...

Iemand enig idee?
 
PHP hulp

PHP hulp

23/04/2024 19:08:54
 
Php knipper

php knipper

11/09/2013 20:21:52
Quote Anchor link
http://phphulp.nl is het start adders
http://www.phphulp.nl is een subdomein (een cookie werkt niet op een subdomein tenzij je die daar voor instelt)

Door een switch zal de cookie niet meer werken
Gewijzigd op 11/09/2013 20:22:17 door php knipper
 
-Jens -

-Jens -

11/09/2013 20:24:15
Quote Anchor link
Ik bekijk net even om jou antwoord te testen, en nu wordt de cookie wel aangemaakt. Zowel met als zonder www...
 
Php knipper

php knipper

11/09/2013 20:30:07
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
print_r($_COOKIE);
?>


Toevoeging op 11/09/2013 20:30:32:

wat geeft dat?
 
-Jens -

-Jens -

11/09/2013 20:32:21
Quote Anchor link
Krijg ik dit(var_dump) array(2) { ["PHPSESSID"]=> string(26) "adt1dholuj30nhmuvkp3m18i07" ["cookienaam"]=> string(32) "13140fb0c5b446e24b62ab1b0e60b87a" }
 
Php knipper

php knipper

11/09/2013 20:36:08
Quote Anchor link
dan werkt het toch?
 
-Jens -

-Jens -

11/09/2013 20:38:06
Quote Anchor link
Nu heb ik mijn cookie via mijn browser verwijderd, de pagina vernieuwd, maar er is geen nieuwe cookie aangemaakt en die cookie zit niet in $_COOKIE array...
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.