setTimeout() met window.open()

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Pieter Joordens

Pieter Joordens

25/01/2008 18:10:00
Quote Anchor link
waarom werkt dit script niet?
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
<?php
if($melding1 != "") {
    ?>

    <script type='text/javascript'>
        setTimeout("window.open('index.php', '_self')", 3000);
    </script>
    <?php
    echo $melding1;
}

elseif($melding2 != ""){
    ?>

    <script language="text/javascript">
        setTimeout("window.open('loggedin/index.php','_self')", 3000);
    </script>
    <?php
    echo $melding2;
}

?>

een van de 2 meldingen is sowieso geset, die geeft ie ook weer alleen de javascript werkt niet:S

Wie weet hoe dit komt?
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Pieter Joordens
 
PHP hulp

PHP hulp

28/03/2024 17:27:08
 
Ricardo Cino

Ricardo Cino

25/01/2008 18:22:00
Quote Anchor link
Waarom die het niet doet weet ik niet, Maar het is beter om het zo te doen :

if(!empty($melding1)) {

en dat natuurlijk ook bij melding 2 :)
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Ricardo Cino
 
Pieter Joordens

Pieter Joordens

25/01/2008 18:24:00
Quote Anchor link
dat is het em niet... het gaat over die javascript code die nie werkt!!!!
met php heb ik hier geen problemen ;)
 
Jelmer -

Jelmer -

25/01/2008 18:54:00
Quote Anchor link
popup blocker?
 
Pieter Joordens

Pieter Joordens

25/01/2008 18:56:00
Quote Anchor link
nee die staat gewoon uit...
hij doet het wel gewoon zo... maar dat moet bij dit niet:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<script type='text/javascript'>
setTimeout("window.open('index.php', '_self')", 3000);
</script>


niet in de if... maar de if werkt wel want de melding wordt goed weergegeven. alleen die js code werkt niet:S
 
Pieter Joordens

Pieter Joordens

26/01/2008 20:16:00
Quote Anchor link
wie weet wat hier fout gaat?
 
Joren de Wit

Joren de Wit

26/01/2008 20:28:00
Quote Anchor link
De setTimeout werkt hier gewoon, het is echter niet heel erg netjes om de javascript op deze manier in de html te verwerken...

Waarom zou je überhaupt voor een popup kiezen en niet gewoon voor een header('Refresh: ...') naar een andere pagina?
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.