setTimeout probleem

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

.NET developer

Functie Heb jij veel kennis van ASP.NET Webforms en wil jij juist de overstap maken naar ASP.NET Core? Wij zijn per direct op zoek naar een ervaren .NET Webdeveloper die met ons samen ons platform wilt herschrijven van ASP.NET Webforms naar ASP.NET Core. Voor jou de unieke kans om met ons samen te innoveren en kennis op te doen van de nieuwste technieken binnen de Microsoft Stack. Wij hebben een development team met 10 IT specialisten bestaande uit onder andere 4 backend .NET developers en twee front-end developers. Wij zijn continu bezig om ons als team en bedrijf te blijven

Bekijk vacature »

SQL Developer

Functie omschrijving Altijd al willen werken bij een snelgroeiend bedrijf, actief in de logistieke sector? Dit is je kans! Ik ben op zoek naar een ervaren SQL Developer in de omgeving Tilburg. Dit bedrijf is gespecialiseerd in in de ontwikkeling van software en maatwerk oplossingen voor het automatiseren van logistieke processen. Klanten zijn o.a. BOL en andere grote distributiecentrums. Jouw taken worden vooral: Verantwoordelijk voor ontwikkelen van stored procedures, voor snelle afhandeling van data; Optimalisatie van de SQL query's en T-SQL query's; Jij gaat je bezig houden met ontwerpen, ontwikkelen en optimaliseren van de MS SQL Databases; In deze functie

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als senior .NET ontwikkelaar en aankomend lead developer ben jij in één van de drie development teams verantwoordelijk voor het volgende: • Jij hebt een oogpunt op modernisering en bent verantwoordelijk voor de technische staat en architectuur van de applicatie; • Jij bent verantwoordelijk voor het reviewen van de technische haalbaarheid van verschillende onderwerpen; • Jij bent verantwoordelijk voor een goede aansluiting binnen het multidisciplinaire team en de bijbehorende taken; • Jij bent verantwoordelijk voor het aandragen van verbetervoorstellen en ontwikkelstandaarden in zowel de techniek als architectuur; • Jij bent meewerkend voorman en ondersteunt en coacht jouw team op

Bekijk vacature »

PHP Developer Symfony

Dit ga je doen Ontwikkelen van Product Informatie Management (PIM) systemen; Werken aan zowel grotere als kleine projecten voor toonaangevende klanten binnen o.a. de retail. Hier ga je werken Als PHP Developer kom je te werken binnen een vooruitstrevende organisatie die Product Informatie Management (PIM) systemen levert aan hun klanten. Hun klanten zijn toonaangevende bedrijven binnen o.a. de retail. De organisatie zit gevestigd in regio Zwolle en bestaat uit zo'n 35 medewerkers, waarvan 30 IT. Je komt te werken binnen één van de zelfsturende development teams welke ieder verantwoordelijk zijn voor hun 'eigen' klanten. Jouw team bestaat uit 6 backend

Bekijk vacature »

Senior C# Software Ontwikkelaar te Zaandam

Bedrijfsomschrijving Deze werkgever heeft als missie om haar klanten op ICT-gebied volledig te ontzorgen. Ze zijn een ICT bedrijf met een verscheidenheid aan ICT oplossingen waaronder Cloud oplossingen en een groot deel van het werk is gericht op software realisatie. Voor de Enterprise-klanten voert het relatief kleine ontwikkelteam waar jij deel uit van kan gaan maken binnen deze organisatie te Zaandam de grootste opdrachten uit. Niet alleen websites en complexe webapplicaties maar ook mobile apps, web services en complete systeemintegraties! Je moet dan denken aan Dynamics, Sharepoint en Salesforce. Je komt hier terecht in een relatief kleine organisatie met ontzettend

Bekijk vacature »

Software developer (Python)

Functie Je komt te werken in het IT-team bestaande uit de Lead developer en 4 (medior/senior) developers. Gezamenlijk werken jullie aan de verbetering en uitbreiding van de software. Binnen het development team is er veel vrijheid en zelfstandigheid, zonder dat ze hiermee afdoen aan de kwaliteit. Zo hebben ze elke ochtend een korte stand-up (10:00 uur) en houden ze zo nu en dan pair-programming sessies. Ook is er een hele professionele ontwikkelcyclus waarbij code altijd eerst door een collega wordt getest voordat het naar deployement gaat. Je hebt in je werk oog voor kwaliteit, risico’s en het klantbelang. Communicatie met

Bekijk vacature »

Fullstack developer - medior

Functie omschrijving Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en zou jij graag bij een platte maar informele organisatie willen werken? Voor een mooi softwarebedrijf in omgeving Ridderkerk zijn wij op zoek naar versterking voor op de afdeling Software Development! Als Fullstack developer wordt je bij dit bedrijf onderdeel van de volledige ontwikkeling van requirement tot oplevering! Werkzaamheden Jouw focus ligt op de front end en alles wat daarbij komt kijken. Je gaat ontwerpen, ontwikkelen, testen en valideren. Je zult voornamelijk werken met React.js en Typescript. Maar ook Javascript, HTML en CSS komen aanbod. Daarnaast zal je ook regelmatig met

Bekijk vacature »

Softwareontwikkelaar Cleopatra

Functieomschrijving Voor de gemeente Amsterdam zijn wij op zoek naar een softwareontwikkelaar Cleopatra. De directie Verkeer en Openbare ruimte van de gemeente Amsterdam beschikt over een softwareapplicatie, "Cleopatra", waarmee geautomatiseerde handhaving plaatsvindt (op basis van kentekenherkenning) van bepaalde gebieden waarin toegangseisen worden gesteld aan het verkeer. Voorbeelden ervan zijn de milieuzones, de zone zwaar verkeer, handhaving van brom- en snorfietser op het fietspad en autoluwe gebieden. Voor de doorontwikkeling en uitbreiding ervan zijn gespecialiseerde softwareontwikkelaars nodig die helpen bij het programmeren van de handhavingsmodules voor nieuwe gebieden en het verbeteren en bijwerken van de bestaande onderdelen van de softwareapplicatie. Functie

Bekijk vacature »

C++ Ontwikkelaar

Functieomschrijving Ben jij als software ontwikkelaar toe aan een nieuwe uitdaging? Dan zoeken wij jou! Voor het maken van de procesbesturingssoftware gebruiken onze projectteams een in C++ en C# geschreven tool. Dit is een gedistribueerd object framework wat alle kernfuncties biedt voor een procesautomatisering. Verder zullen jouw werkzaamheden o.a. bestaan uit: Ontwerpen, programmeren en testen van product aanpassingen; Analyseren van vragen en wensen van gebruikers en deze vertalen naar een functioneel ontwerp; Inzichtelijk maken van voortgang omtrent softwarewerkzaamheden, o.a. door middel van SCRUM; Continu toetsen van het effect van nieuwe releases op andere tools en processen; Implementeren van nieuwe product

Bekijk vacature »

Low Code Developer - Consultant

Functie omschrijving Wil jij fungeren als een spin in het web en samenwerken met klanten? Voor een leuke en interessante opdrachtgever in omgeving Leiden zijn wij op zoek naar een Low Code developer die zich bezig gaat houden met het optimaliseren van bedrijfsprocessen bij klanten en het leiden van projecten. Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en heb jij verstand van datamodellering en NO CODE Platformen? Lees dan snel verder! Bij deze rol horen de volgende werkzaamheden: Je gaat geen code kloppen maar bedenken hoe applicaties eruit moet komen te zien. Je gaat werken met een non code platform,

Bekijk vacature »

Senior Cobol Applicatieontwikkelaar

Bedrijfsomschrijving De IV- organisatie van de Belastingdienst is verantwoordelijk voor en verzorgt de ICT- voorzieningen. Het merendeel van de applicaties wordt op dit moment door de IV- organisatie zelf ontwikkeld, onderhouden en beheerd in het eigen data center. Naast de zorg voor continuïteit op de massale heffing- en inningsprocessen die plaatsvinden binnen een degelijke, stabiele omgeving, wordt er tevens volop gewerkt aan modernisering van het IV- landschap. Dit gebeurt deels intern door gebruik te maken van de expertise die intern aanwezig is, maar ook door het aantrekken van (kant-en-klaar) oplossingen en expertise uit de markt. Functieomschrijving In de applicatie ETM

Bekijk vacature »

Web Application Developer

Dit ga je doen Samen met het team werk je aan de visualisatie functionaliteiten en hoe dit gebruikt kan worden in een operationele setting; Het ontwerpen, ontwikkelen, onderhouden en leveren van support betreft het Warehouse Management Systeem en de bijbehorende web visualisaties; Je gebruikt hierbijde tools WebGL en ASP.net; Het meewerken in implementatieprojecten; Het leveren van Go-Live Support; Sparren met jouw Amerikaanse collega's. Hier ga je werken Voor een internationale organisatie in de transport zijn wij momenteel op zoek naar een Web Application Developer. Ze zijn wereldwijd de grootste speler en lopen voorop met het automatiseren van alle processen van

Bekijk vacature »

.NET Developer

Functie omschrijving .NET developer met ervaring gezocht! Voor een softwarebedrijf in de regio Veenendaal zijn wij op zoek naar een .NET developer met een aantal jaar ervaring. Jij bent zowel zelfstandig als in teamverband verantwoordelijk voor het ontwikkelen en verbeteren van bestaande producten. Verder ben je bezig met nieuwbouw van websites, webapplicaties en mobiele applicaties die zowel intern als extern gebruikt worden. Je werkt hierbij nauw samen met andere developer, productmanagers en productspecialisten om zo mooie producten te creëren. Bedrijfsprofiel De organisatie waar je voor gaat werken is een snelgroeiende softwareleverancier en allround dienstverlener. Deze organisatie heeft zowel klanten die

Bekijk vacature »

SQL database ontwikkelaar

Functie omschrijving Ben jij niet bang voor complexe algoritmes? Schikt het schrijven van procedures in T-SQL jouw niet af en heb jij al de nodige informatie in SQL, dan is functie precies wat voor jou! Jouw werkzaamheden gaan er als volgt uit zien: Je gaat werken aan de complexere projecten waar jij van A tot Z bij betrokken bent. Je gaat zorg dragen voor het ontwerp, de ontwikkeling en het updaten van SQL databases. Dit doe je op basis van T-SQL. Jij bent van start tot finish betrokken bij de projecten die jij leidt. Je houdt contact met klanten en

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »
Zero XT

Zero XT

27/07/2009 18:11:00
Quote Anchor link
Mensen heeft iemand enig idee waarom mijn setTimeout niet werkt?
Ik heb 4 verschillende dingen geprobeerd maar niets schijnt te helpen:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
setTimeout('' + XMLHttp.funct + '(' + XMLHttp.ajax.responseText + ', ' + XMLHttp.ajax.status + ', ' + XMLHttp.ajax.responseXML + ', ' + parameters + ')', 5000);


Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
                        setTimeout(XMLHttp.funct(XMLHttp.ajax.responseText, XMLHttp.ajax.status, XMLHttp.ajax.responseXML, parameters), 5000);


Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
setTimeout('XMLHttp.funct(XMLHttp.ajax.responseText, XMLHttp.ajax.status, XMLHttp.ajax.responseXML, parameters)', 5000);


Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
setTimeout(' ' + XMLHttp.funct(XMLHttp.ajax.responseText, XMLHttp.ajax.status, XMLHttp.ajax.responseXML, parameters), 5000);


Bij de laatste word de functie wel uitgevoerd maar niet na 5 sec maar gelijk.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Zero XT
 
PHP hulp

PHP hulp

25/04/2024 21:59:12
 
Zero XT

Zero XT

27/07/2009 21:20:00
Quote Anchor link
Het blijkt dat dit moeilijker gaat bij objecten:
http://www.webmastercity.nl/forum/viewtopic.php?f=35&t=36461

Ik heb het inmiddels 5x doorgelezen maar ik krijg het niet voor elkaar in mijn eigen code:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
XMLHttp.ajax.onreadystatechange = function()
{  
    if(XMLHttp.ajax.readyState == 4)
    {  
        XMLHttp.updating = false;
    
        if(functie)
        {
            //De code hieronder moet dus een vertraging krijgen
            XMLHttp.funct(XMLHttp.ajax.responseText, XMLHttp.ajax.status, XMLHttp.ajax.responseXML, parameters);
        }
                                
        XMLHttp.ajax = null;                                        
    }                                                      
}


Iemand enig idee?
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Zero XT
 
Zero XT

Zero XT

28/07/2009 12:44:00
Quote Anchor link
bump
 
Emmanuel Delay

Emmanuel Delay

28/07/2009 13:49:00
Quote Anchor link
Heb je al die parameters wel nodig?
Je werkt object-georiënteerd. ipv. die parameters zet je eerst die waarden als eigenschappen van dat object.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Emmanuel Delay
 
Zero XT

Zero XT

28/07/2009 14:43:00
Quote Anchor link
Ik heb wel die parameters nodig. Maar omdat ik object georiënteerd werk, verlies ik mijn scope als ik gebruik maak van de functie setTimeout.

Zie ook:
http://forum.techzine.nl/forum/list_message/1680534

Ik weet nog steeds niet de oplossing voor mijn probleem.
Iemand enig idee?
 
Jelmer -

Jelmer -

28/07/2009 14:54:00
Quote Anchor link
In Javascript kan je eigenlijk niet anders dan closures gebruiken. Dat maakt javascript juist zo leuk! :D

Jij maakt gebruik van een globaal object, XMLHttp? Ik weet niet of ik dat kan aanraden wanneer je speelt met asynchrone dingen als xmlhttpreqest en timeouts.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
XMLHttp.ajax.onreadystatechange = function()
{  
    if(XMLHttp.ajax.readyState == 4)
    {  
        XMLHttp.updating = false;
    
        if(functie)
        {
            // deze kopien zijn nodig omdat jij XMLHttp.ajax weer kan
            // veranderen voordat de functie binnen setTimeout is aangeroepen
            var responseText = XMLHttp.ajax.responseText;
            var status = XMLHttp.ajax.status;
            var responseXML = XMLHttp.ajax.responseXML;
            
            // in de functie hieronder neem ik de variabelen uit deze scope mee.
            
            setTimeout(function()
            {
                XMLHttp.funct(responseText, status, responseXML, parameters);
            }, 5000);
        }
        
        XMLHttp.ajax = null;
        
        // nu worden responseText, status en responseXML losgelaten, maar ze
        // blijven bestaan omdat ze nog vast zitten aan die functie in
        // je timeout. Zou je nu binnen die 5 seconden (voor de timeout) opnieuw
        // in deze onreadystatechange functie terecht komen, dan worden de
        // variabelen opnieuw aangemaakt (opnieuw, dus ze overschijven de vorige
        // set variabelen die nu nog aan de functie in je timeout zitten niet!!)
    }
}


Het kan veel mooier als je je XMLHttpRequest instantie niet zo vastkoppelt aan je globale XMLHTTP object zoals je nu doet. Dan hoef je niet meer die losse variabelen te kopiëren, maar kan je gewoon je XMLHttpRequest zo meegeven.

Maar zoek maar eens op closures. Voor Javascript zijn ze essentieel.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Jelmer -
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.