setTimeout probleem

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Back end developer

Functie Jij als full stack ontwikkelaar komt te werken in een team bestaande uit 4 back end programmeurs, 2 vormgevers/ Front end developers en een online marketeer. Qua persoonlijkheden is het team erg gevarieerd van sportfanaten tot gameliefhebbers en Golfers. Een ding heeft iedereen hier gemeen; Passie voor goede code. In jouw rol zul je voor 90% van je tijd je bezig houden met het ontwikkelen van grote maatwerk applicaties. Daarnaast hebben wij op aanvraag ook wel eens een website of onderhoudsklusje, die opgepakt moet worden en hier ben jij ook niet vies van. De technische uitdaging momenteel is dat

Bekijk vacature »

.NET Developer

Dit ga je doen (Door)Ontwikkelen van het applicatielandschap; (Door)Ontwikkelen van microservices; Bouwen van nieuwe functionaliteiten; Verbeteringen aandragen voor het applicatielandschap; Sparren met de business. Hier ga je werken De organisatie is werkzaam in de financiële dienstverlening met meer dan 200 medewerkers en meer dan 250.000 eindgebruikers is het een van de grotere binnen haar branche. Je komt te werken in een team waarmee je verantwoordelijk bent voor het ontwikkelen en onderhouden van de financiële applicaties binnen de organisatie, denk hierbij aan het bouwen en onderhouden van portalen. Als .net developer ga jij het development team ondersteunen met de transitie naar

Bekijk vacature »

Java Developer

Dit ga je doen Ontwerpen en bouwen van nieuwe functionaliteiten binnen de complexe omgeving; Proactief de processen kwalitatief en efficient inrichten; Opzetten van Unit Tests; Code Reviews; Regie nemen voor innovatieve projecten; Landschap beheren en de bijbehorende ketens hierbij in het oog houden. Hier ga je werken De organisatie is actief binnen de financiele branche en heeft een IT afdeling van circa 450 man. De organisatie voorziet de maatschappij binnen de financiele dienstverlening en is gedurende de jaren een onmisbare schakel geworden. Het is een high profile organisatie waar ze veel te maken hebben met veranderingen voortkomend uit maatschappelijke ontwikkelingen,

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

.NET Developer

Functie omschrijving Jij gaat in de functie van Software Developer werken met C# en .NET framework. Jij gaat maatwerk software ontwikkelen en softwareoplossingen creëren. Daarnaast optimaliseer je de bestaande software. Oplossingen waar de klant echt iets aan heeft, jij krijgt er energie van op dit te realiseren. Je gaat werken in een Microsoft omgeving(ASP.NET) en gebruikt daarnaast C# en MVC. Samen met het huidige IT team binnen deze organisatie verwerk je de wensen van de klant tot een (eind)product. Bedrijfsprofiel Je komt te werken in een klein team van developers, die zich voornamelijk bezighouden met back-end development. Verder staat dit

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als senior .NET ontwikkelaar en aankomend lead developer ben jij in één van de drie development teams verantwoordelijk voor het volgende: • Jij hebt een oogpunt op modernisering en bent verantwoordelijk voor de technische staat en architectuur van de applicatie; • Jij bent verantwoordelijk voor het reviewen van de technische haalbaarheid van verschillende onderwerpen; • Jij bent verantwoordelijk voor een goede aansluiting binnen het multidisciplinaire team en de bijbehorende taken; • Jij bent verantwoordelijk voor het aandragen van verbetervoorstellen en ontwikkelstandaarden in zowel de techniek als architectuur; • Jij bent meewerkend voorman en ondersteunt en coacht jouw team op

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Junior/medior PHP developer Onderwijssector

Functie Momenteel zijn ze op zoek naar een developer die, veelal fullstack, mee gaat werken aan de ontwikkeling van de producten en zo helpt aan de uitvoering van hun ontwikkelprojecten. Je komt te werken binnen hun development team bestaande uit 6 ontwikkelaars. Ze staan zowel open voor meer junior als medior/senior developers. Je kunt snel veel verantwoordelijkheid krijgen en doorgroeien binnen het bedrijf. Bovendien ben je betrokken bij het bepalen van de product roadmap en de inbreng van (nieuwe) technologieën. De applicaties waaraan je werk worden gebruikt op onderwijsinstellingen door heel Nederland. De tech-stack bestaat voornamelijk uit Laravel (PHP), Vue.js

Bekijk vacature »

Front end ontwikkelaar

Functie Het huidige team bestaat uit momenteel uit 5 back end developers verdeeld van senior tot junior. Omdat de gehele front end van applicaties anders gaan insteken zijn ze op zoek naar een ervaren Front end developer die hen kan helpen de juiste keuzes te maken. Je krijgt veel vrijheid om te bepalen hoe je dit wilt ontwikkelen en vrijheid in welke techniek je hiervoor wilt gebruiken. Je zult je dus bezighouden met architectuur, documentatie en natuurlijk ontwikkeling van nieuwe functionaliteiten binnen de verschillende applicaties. natuurlijk heb jij ook mogelijkheden om te sparren binnen het team, maar ze gaan uit

Bekijk vacature »

Mendix Developer

Functie Wat ga je doen als Mendix Developer? We leven in een wereld die snel ontwikkelt en veranderd, ook nemen bedrijfsbelangen toe en blijken risico’s moeilijker in te schatten, daarom wij op zoek naar Junior, Medior en Senior Developers die bedrijven kunnen helpen met hun screeningproces en zorgen dat deze efficiënt en 100 procent AVG compliant is. Het concept achter Mendix is duidelijk. De klant heeft een vraag/probleem. Dit kunnen we door middel van slimme software oplossen. In plaats van te werken met de nieuwste technieken en tools, wordt er gekozen voor het implementeren en maken van software dat op

Bekijk vacature »

Integratie Developer / Architect

Dit ga je doen Als Integratie Developer / Architect binnen deze organisatie krijg je echt de kans om impact te maken. De organisatie is groeiende maar houdt een corporate cultuur buiten de deur. Heb je een goede business case: zorg voor goede argumentatie en ga ervoor! Geen stroperig beslissingsproces dat jouw ideeën in de weg staat! Enkele van jouw taken: Je ontwerpt en ontwikkelt nieuwe integraties met behulp van interne tools (Boomi) of externe partners; Je vertaalt functionele specificaties naar technische oplossingen; Je denkt mee over strategische ontwikkelingen op het gebied van applicatie integratie; Je voert regie op leveranciers en

Bekijk vacature »

.NET Developer Senior

Dit ga je doen Het ontwikkelen van backend applicaties in C#; Het maken van vele koppelingen met andere ERP-applicaties zoals JD Edwards en SAP; Je bent (mede) verantwoordelijk voor het opstellen van technisch ontwerpen voor de te ontwikkelen software oplossingen; Je bent gemiddeld 90% van je tijd inhouse oplossingen aan het ontwikkelen en testen. De overige 10% van je tijd ben je bij klanten op locatie om oplossingen te implementeren, klanten te begeleiden en de software verder te innoveren; Naast het zelfstandig ontwikkelen van software oplossingen ben je ook bezig met het waarborgen van je contacten bij de klant, het

Bekijk vacature »

Belastingdienst - Freelance Senior Applicatie ontw

Startdatum: 01.06.2023 Richttarief: €65,00 - €75,00 Duur van de opdracht: 6 maanden Uren per week: 36 Taal: Nederlands vereist! Gelieve in het Nederlands te solliciteren. Functieomschrijving: We verwachten van je, dat je: Brede ervaring hebt als JAVA-ontwikkelaar; Ervaring hebt met Agile/Scrum-werken en je thuis voelt in een Agile omgeving; Een aandeel levert aan het scrumproces en in de SAFe-releasetrain; Zelfstandig werkt in een scrumteam en intensief de samenwerking op zoekt met je directe collega’s en je omgeving; Ervaring meebrengt met het schattten en inplannen van taken tot en met het testen en demonstreren van de opgeleverde functionaliteit; Collega’s in je

Bekijk vacature »

Database ontwikkelaar

Functieomschrijving Wil jij aan gave logistieke softwareprojecten werken en bij een uniek softwarebedrijf in de regio van Tilburg? Wacht niet langer en reageer snel op deze vacature. Als Database ontwikkelaar ga je aan de slag het schrijven van stored procedures en verder uitbouwen van de SQL database. Je werkt in een database team, met allemaal mensen die energie krijgen van software en techniek. Verder krijg je als taak: Optimaliseren en uitbouwen van de MS SQL databases die gebruikt worden; Optimaliseren van query's, waardoor er efficiënter gewerkt kan worden; Je werkt met de technieken T-SQL of PL/SQL; Bij interesse kan je

Bekijk vacature »

PHP Developer

Als PHP Developer bij Coolblue zorg je ervoor dat onze webshops elke dag een beetje beter zijn. Wat doe je als PHP Developer bij Coolblue? Als PHP Developer werk je met andere development teams samen om onze webshop zo optimaal mogelijk te laten werken en onze klanten blij te maken. Hoewel je een PHP Developer bent, sta je open om C# of Typescript in te zetten of te leren. Ook PHP Developer worden bij Coolblue? Lees hieronder of het bij je past. Dit vind je leuk om te doen pure PHP code schrijven. Samenwerken met de klantreiziger om onze klanten

Bekijk vacature »
Zero XT

Zero XT

27/07/2009 18:11:00
Quote Anchor link
Mensen heeft iemand enig idee waarom mijn setTimeout niet werkt?
Ik heb 4 verschillende dingen geprobeerd maar niets schijnt te helpen:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
setTimeout('' + XMLHttp.funct + '(' + XMLHttp.ajax.responseText + ', ' + XMLHttp.ajax.status + ', ' + XMLHttp.ajax.responseXML + ', ' + parameters + ')', 5000);


Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
                        setTimeout(XMLHttp.funct(XMLHttp.ajax.responseText, XMLHttp.ajax.status, XMLHttp.ajax.responseXML, parameters), 5000);


Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
setTimeout('XMLHttp.funct(XMLHttp.ajax.responseText, XMLHttp.ajax.status, XMLHttp.ajax.responseXML, parameters)', 5000);


Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
setTimeout(' ' + XMLHttp.funct(XMLHttp.ajax.responseText, XMLHttp.ajax.status, XMLHttp.ajax.responseXML, parameters), 5000);


Bij de laatste word de functie wel uitgevoerd maar niet na 5 sec maar gelijk.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Zero XT
 
PHP hulp

PHP hulp

25/04/2024 07:58:38
 
Zero XT

Zero XT

27/07/2009 21:20:00
Quote Anchor link
Het blijkt dat dit moeilijker gaat bij objecten:
http://www.webmastercity.nl/forum/viewtopic.php?f=35&t=36461

Ik heb het inmiddels 5x doorgelezen maar ik krijg het niet voor elkaar in mijn eigen code:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
XMLHttp.ajax.onreadystatechange = function()
{  
    if(XMLHttp.ajax.readyState == 4)
    {  
        XMLHttp.updating = false;
    
        if(functie)
        {
            //De code hieronder moet dus een vertraging krijgen
            XMLHttp.funct(XMLHttp.ajax.responseText, XMLHttp.ajax.status, XMLHttp.ajax.responseXML, parameters);
        }
                                
        XMLHttp.ajax = null;                                        
    }                                                      
}


Iemand enig idee?
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Zero XT
 
Zero XT

Zero XT

28/07/2009 12:44:00
Quote Anchor link
bump
 
Emmanuel Delay

Emmanuel Delay

28/07/2009 13:49:00
Quote Anchor link
Heb je al die parameters wel nodig?
Je werkt object-georiënteerd. ipv. die parameters zet je eerst die waarden als eigenschappen van dat object.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Emmanuel Delay
 
Zero XT

Zero XT

28/07/2009 14:43:00
Quote Anchor link
Ik heb wel die parameters nodig. Maar omdat ik object georiënteerd werk, verlies ik mijn scope als ik gebruik maak van de functie setTimeout.

Zie ook:
http://forum.techzine.nl/forum/list_message/1680534

Ik weet nog steeds niet de oplossing voor mijn probleem.
Iemand enig idee?
 
Jelmer -

Jelmer -

28/07/2009 14:54:00
Quote Anchor link
In Javascript kan je eigenlijk niet anders dan closures gebruiken. Dat maakt javascript juist zo leuk! :D

Jij maakt gebruik van een globaal object, XMLHttp? Ik weet niet of ik dat kan aanraden wanneer je speelt met asynchrone dingen als xmlhttpreqest en timeouts.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
XMLHttp.ajax.onreadystatechange = function()
{  
    if(XMLHttp.ajax.readyState == 4)
    {  
        XMLHttp.updating = false;
    
        if(functie)
        {
            // deze kopien zijn nodig omdat jij XMLHttp.ajax weer kan
            // veranderen voordat de functie binnen setTimeout is aangeroepen
            var responseText = XMLHttp.ajax.responseText;
            var status = XMLHttp.ajax.status;
            var responseXML = XMLHttp.ajax.responseXML;
            
            // in de functie hieronder neem ik de variabelen uit deze scope mee.
            
            setTimeout(function()
            {
                XMLHttp.funct(responseText, status, responseXML, parameters);
            }, 5000);
        }
        
        XMLHttp.ajax = null;
        
        // nu worden responseText, status en responseXML losgelaten, maar ze
        // blijven bestaan omdat ze nog vast zitten aan die functie in
        // je timeout. Zou je nu binnen die 5 seconden (voor de timeout) opnieuw
        // in deze onreadystatechange functie terecht komen, dan worden de
        // variabelen opnieuw aangemaakt (opnieuw, dus ze overschijven de vorige
        // set variabelen die nu nog aan de functie in je timeout zitten niet!!)
    }
}


Het kan veel mooier als je je XMLHttpRequest instantie niet zo vastkoppelt aan je globale XMLHTTP object zoals je nu doet. Dan hoef je niet meer die losse variabelen te kopiëren, maar kan je gewoon je XMLHttpRequest zo meegeven.

Maar zoek maar eens op closures. Voor Javascript zijn ze essentieel.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Jelmer -
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.