Share en like buttons nieuwsbriefformulier pop-up javascript

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Roos G

Roos G

22/04/2020 20:06:34
Quote Anchor link
Hoi, Ik wil share en like buttons toevoegen in een nieuwsbriefformulier pop-up scherm. Het is de bedoeling dat degene die zich op een nieuwsbrief heeft aangemeld, share en like buttons krijgt te zien.
Alleen moet het in onderstaande bestanden verwerkt worden. Kan iemand me hiermee verder helpen?

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
<?php
    $lang
['title'] = "tekst";
    $lang['description'] = "tekst";
    $lang['lang_en'] = "English";
    $lang['lang_nl'] = "Nederlands";        
    $lang['subscribe_and_updated'] = "Subscribe and stay updated!";
    $lang['signing_up'] = "tekst";
    $lang['join_waiting_list'] = "Join Waiting List";
    $lang['get_notified'] = "Get Notified";    
    $lang['subscription_complete'] = "tekst.<br>tekst.<br>tekst<br>Don't forget to check your mailbox.";
    $lang['mailaddress_incorrect'] = "Your email address is incorrect.<br>Please check it and try again.";
?>


HTML

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
        <script>
        var lang = [];
        lang['subscription_complete'] = <?php echo json_encode($lang['subscription_complete']); ?>;
        lang['mailaddress_incorrect'] = <?php echo json_encode($lang['mailaddress_incorrect']); ?>;
        </script>


JAVA

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
$(".message").html('<p class="notify-valid">'+lang['subscription_complete']).fadeIn();

$(".message").html('<p class="notify-valid">'+lang['mailaddress_incorrect']).fadeIn();    
Gewijzigd op 22/04/2020 20:08:18 door Roos G
 
PHP hulp

PHP hulp

19/04/2024 16:35:46
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

22/04/2020 21:00:52
Quote Anchor link
Maar ik neem aan dat je die wilt vertalen naar "Delen" en "Vind ik leuk!" ?
Ja, dat kan! Min of meer op dezelfde manier.
Gewijzigd op 22/04/2020 21:05:50 door - Ariën -
 
Roos G

Roos G

22/04/2020 21:46:48
Quote Anchor link
Linkjes om te delen, ja. Hoe verwerk die href erin?
Gewijzigd op 22/04/2020 21:47:52 door Roos G
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

22/04/2020 21:51:13
Quote Anchor link
Zoals je ook de andere HTMLcodes gebruikt.
Ik raad wel aan om dit tussen single-quotes (') te zetten, zodat je in je HTML-double-quotes kan gebruiken. Maar is de HTML-code ook afwijkend qua taal?

Anders kan je net zo goed de tekst vertalen.
Gewijzigd op 22/04/2020 22:50:10 door - Ariën -
 
Roos G

Roos G

23/04/2020 11:03:42
Quote Anchor link
Kun je een voorbeeld geven Ariën?
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

23/04/2020 11:23:32
Quote Anchor link
Is het nodig om de HTML-tags ook te vertalen? Anders kan je net als op de normale manier de tekst vertalen en de HTML laten zoals het is.
Gewijzigd op 23/04/2020 11:27:49 door - Ariën -
 
Roos G

Roos G

23/04/2020 11:32:17
Quote Anchor link
Ja. in NL en EN. Zoiets als: Deel met anderen (en dan de linkjes naar social media en delen met e-mail), en volg ons op Instagram.
Bedankt weer.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

23/04/2020 11:37:18
Quote Anchor link
Maar dan is het toch enkel de tekst?
 
Roos G

Roos G

23/04/2020 11:41:42
Quote Anchor link
Ik ging uit van het voorbeeld dat ik aan het begin van deze topic gaf, linkjes zijn ook goed. Ik weet niet hoe ik een link erin moet verwerken.
Gewijzigd op 23/04/2020 11:41:54 door Roos G
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

23/04/2020 11:43:34
Quote Anchor link
Is die link afhankelijk van de taal hetzelfde? Of steeds afwijkend?
 
Roos G

Roos G

23/04/2020 11:46:25
Quote Anchor link
Is hetzelfde, behalve voor Instagram (volg ons op Instagram), hier heb ik twee accounts voor (1 Engelstalige en 1 in het NL)
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

23/04/2020 12:04:28
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
$lang['instagram_en'] = '<a href="https://www.instagram.com/blaat">Instagram</a>';
Gewijzigd op 23/04/2020 12:04:44 door - Ariën -
 
Roos G

Roos G

23/04/2020 12:24:54
Quote Anchor link
Bedankt, ga ermee aan de slag.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

23/04/2020 15:59:42
Quote Anchor link
Hopelijk lukt het :-)
 
Roos G

Roos G

23/04/2020 20:22:20
Quote Anchor link
Gelukt. Thnx weer Ariën;)

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
$lang['subscription_complete'] = 'Thank you for subscribing.tekst.... Follow us on <a href="https://www.instagram.com/blaat">Instagram</a>';
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

23/04/2020 20:31:07
Quote Anchor link
Mooi zo weer! :-)
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.