Shop Systeem!

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Marnix Peters

Marnix Peters

08/11/2006 18:14:00
Quote Anchor link
Hallo Beste phphulpers :)
Ik ben bezig met een VIP systeem en daar heb ik onder andere een muntjes en een Shop systeem bij nodig!
De muntjes systeem is prima gelukt, maar ik kom er niet uit bij shop!
Ik wil bij de shop hebben dat je een artikel kan kopen met je muntjes en dat dat in je profiel komt :)



Mijn profiel script:




Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
<?
include_once("config.php");
include("htmltop.php");

$sql = mysql_query("SELECT * FROM gebruikers WHERE naam='".$_GET['naam']."'") or die ("".$mysql['fout']."");
$data = mysql_fetch_assoc($sql) or die ("".$mysql['fout']."");
echo "
<table border=\"0\">
<tr>




<td><b><h3>Titel:</b></td><h3><td><h3>"
.$data['titel']."</td><tr></h3>
</tr>




<td><b>Naam:</b></td><td>"
.$data['naam']."</td><tr>
</tr>"
;
if($data['showemail'] == 1){
echo "<td><b>Email:</b></td><td><a href=\"mailto:".$data['email']."\" />".$data['email']."</a></td><tr>
</tr>"
;
}

if($data['showmsn'] == 1){
echo "<td><b>Msn:</b></td><td>".$data['msn']."</td><tr>
</tr>"
;
}

echo "<td><b>Website:</b></td><td>".$data['site']."</td><tr>
</tr>
<td><b>Favoriete meubi:</b></td><td>"
.$data['meub']."</td><tr>
</tr>
<td><b>Favoriete kamer:</b></td><td>"
.$data['kamer']."</td><tr>
</tr>
<td><b>Hobby's:</b></td><td>"
.$data['hobby']."</td><tr>
</tr>
<td><b>Zijn missie:</b></td><td>"
.$data['missie']."</td><tr>
</tr>
<td><b>Rank:</b></td><td>"
.$data['rank']."</td><tr>
</tr>
<td><b>Muntjes:</b></td><td>"
.$data['munten']."</td><tr>
</tr>




<td><b>Groot profiel:</b></td><td>"
.$data['groot']."</td><tr>
</tr>


<td><b>Badges:</b></td><td>"
.$data['Badges']."".$data['Bag1']."".$data['Bag2']."".$data['Bag3']."".$data['Bag4']."</td><tr>
</tr>





</table>"
;


include("avatar.php");
include("htmlbottom.php");
?>





Ik wil dus hebben dat ik iets kan kopen in de shop en dat het in me profiel terecht komt, hieronder heb ik al iets voor de shop:

mysql__query("UPDATE leden SET munten = munten-".$munten_afschrijven."where naam = '".$_COOKIE['naam']."'")or die(mysql_error());

Wie kan me helpen?
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Marnix Peters
 
PHP hulp

PHP hulp

19/04/2024 16:35:12
 
Quote Anchor link
Dit hoor je te posten in script aanvragen
 
Niek s

niek s

08/11/2006 19:23:00
Quote Anchor link
Hm, als ik zo een beetje kijk.. denk ik dat je zowisow al een fout maakt. je gaat uit een COOKIE uitlezen welke naam? dus stel de gebruiker zou zijn cookie verranderen, dan kan hij de coins van een andere gebruiker aanpassen?
ok.. :-) leuk systeem! :-D

maar goed,
Je weet niet hoe je hetmoet uitvoeren ofzo? want de query ziet er verder goet uit
 
Menno

menno

12/02/2007 20:09:00
Quote Anchor link
jh volgens mij kan je beter een sessie gebruiken
 
Marnix Peters

Marnix Peters

12/02/2007 20:12:00
Quote Anchor link
Waarom staat dit in een keer erbij :S

Dit heb ik maanden geleden gepost, en het is al maanden geleden gelukt!
Slotje?
 
Menno

menno

12/02/2007 20:16:00
Quote Anchor link
ow je hebt anders niet laten horen dat het is gelukt xP
 
Arjan Kapteijn

Arjan Kapteijn

12/02/2007 20:20:00
Quote Anchor link
menno schreef op 12.02.2007 20:09:
jh volgens mij kan je beter een sessie gebruiken


Geen oude topics kicken...
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.