Shopping cart popup

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

C# Ontwikkelaar

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Wil jij graag aan de slag als C# ontwikkelaar en jouw skills verder ontwikkelen? Zoek niet verder! Als C# ontwikkelaar ga je aan de slag met de volgende taken: (verdere) ontwikkeling van de software voor de interne processen binnen een .net omgeving; optimaliseren van de dataprocessing; ontwerpen en implementeren van zowel desktop- als web-programmatuur; ontwikkeling van tools ten behoeve van consultants en klanten. Bedrijfsprofiel Deze organisatie is gevestigd in de regio van Den Bosch. Zij ontwikkelen business intelligence software voor een specifieke branche. Dit houdt in dat zij dashboards ontwikkelen

Bekijk vacature »

Software Developer C# - Deventer

Software Developer C# – Deventer Bijdragen aan de toekomst van het onderwijs! Ben jij op zoek naar een dynamische omgeving waar vol enthousiasme wordt gewerkt aan software voor interactieve dashboard- en analysetoepassingen ter verbetering van het onderwijs? Dan zijn wij het bedrijf voor jou! TIG is een bedrijf met een informele en ondernemende werksfeer, waarbij goede ideeën snel leiden tot concrete acties. Wij zijn een software ontwikkelorganisatie en focussen ons op het ontwikkelen en implementeren van oplossingen voor het leveren van managementinformatie, datavisualisatie en analyses voor het onderwijs. Met onze dashboard- en analyseoplossingen zetten scholen gegevens om naar betekenisvolle informatie.

Bekijk vacature »

Ervaren C#.NET developer

Functieomschrijving We zijn op zoek naar een ervaren C#.NET programmeur voor een moderne werkgever in de regio Prinsenbeek. Als programmeur zal je bezig zijn met het ontwikkelen van op maat gemaakte webapplicaties voor verschillende klanten, waarbij je ervoor zorgt dat complexe processen zo goed mogelijk worden ondersteund. Je takenpakket omvat onder andere: Werken met databases en dataopslagoplossingen, implementeren van beveiligingsoplossingen en het waarborgen van de beveiliging van applicaties en gegevens, evenals het schrijven van technische documentatie en gebruikershandleidingen. Het ontwikkelen en onderhouden van C#.NET-applicaties. Bijdragen aan het ontwerp en de architectuur van softwaretoepassingen. Het schrijven van hoogwaardige en herbruikbare codes.

Bekijk vacature »

C# .NET Developer

Dit ga je doen Je richt je op het doorontwikkelen en herstructureren van het platform; Je werkt in teamverband en zelfstandig aan uitdagende projecten voor verschillende klanten; Softwareontwikkeling middels C# .NET; Je staat in contact met verschillende opdrachtgevers om de klantwensen te bespreken en deze vervolgens te ontwikkelen; Verbeteren van bedrijfsprocessen; Implementaties. Hier ga je werken Als .NET Developer kom je te werken in de regio van Lelystad bij een organisatie die met toonaangevende klanten uit heel Nederland samen werkt. De producten en diensten van de organisatie bereiken miljoenen Nederlanders. Hierbij komt een grote hoeveelheid informatie kijken en deze moet

Bekijk vacature »

Back-end Developer Java

Dit ga je doen Het (door)ontwikkelen van een zelfgebouwde applicatie in Java, Spring Framework, SQL, HTML, CSS en Javascript; End-to-end beheer m.b.t. de applicatie en koppelen van applicaties binnen het landschap; Ontwikkelen van rapportages voor de interne organisatie; Ontwikkelen van aanvullende functionaliteiten m.b.t. de applicatie; Uitvoeren van testen en code reviews. Hier ga je werken Binnen deze organisatie kom je te werken op de afdeling die medische gegevens verzamelt vanuit het hele land. Denk hierbij aan vertrouwelijke persoonsgegevens. Het team verwerkt al deze data met als doel het waarborgen en verbeteren van de kwaliteit van de zorg in heel Nederland.

Bekijk vacature »

Java developer

Functie Je gaat aan de slag als Tester voor een aantal mooie projecten. Je komt terecht in een DevOps team waar jij aan de slag gaat om de kwaliteit te waarborgen omtrent de maatwerk software voor de klanten. Je draait je hand er niet voor om de adviserende rol te bekleden op het gebied van testautomatisering en het opzetten van testframeworks. Zoals aangegeven ga je daadwerkelijk in het eigen team aan de slag en is het daarnaast ook gebruikelijk bij de klanten op locatie te komen om te werken aan de opdrachten. Je krijgt zodoende echt een mooie kijk in

Bekijk vacature »

Ventilatiesysteem Productontwikkelaar HBO WO Verwa

Samengevat: Zij bieden flexibele ventilatiematerialen, geluidsdempers, rookgasafvoer producten en industrieslangen. Ben jij een technisch productontwikkelaar? Heb jij ervaring met het ontwikkelen van nieuwe producten? Vaste baan: Technisch Productontwikkelaar HBO WO €3.000 - €4.000 Zij bieden een variëteit aan flexibele ventilatiematerialen, geluiddempers, rookgasafvoer producten, industrieslangen en ventilatieslangen voor de scheepsbouw. Met slimme en innovatieve materialen zorgen wij voor een gezonde en frisse leefomgeving. Deze werkgever is een organisatie die volop in ontwikkeling is met hardwerkende collega's. Dit geeft goede ontwikkelingsmogelijkheden. De branche van dit bedrijf is Techniek en Engineering. Functie: Voor de vacature als Technisch Productontwikkelaar Ede Gld HBO WO ga

Bekijk vacature »

Back end developer Python, PHP

Functie Jij als full stack ontwikkelaar zult komen te werken samen met 1 PHP ontwikkelaar een PO en een flexibele schil aan ontwikkelaars . Samen ga je ervoor zorgen dat de huidige producten doorontwikkeld worden. De marketplace is geschreven in PHP Laravel en in de front end React. De roostersoftware is ontwikkeld in Python in combinatie met React in de front end. Jij zult voornamelijk (lees 75%) werken aan de roostersoftware. Momenteel ligt de uitdaging in het feit dat de roostersoftware breder schaalbaar moet worden zodat het voor meerdere flexwerkers ingezet kan worden. Verder willen ze financiële koppelingen gaan maken

Bekijk vacature »

Belastingdienst - Freelance Senior Cobol Applicati

Startdatum: 01.06.2023 Richttarief: €65,00 - €75,00 Duur van de opdracht: 7 maanden Uren per week: 36 Taal: Nederlands vereist! Gelieve in het Nederlands te solliciteren. Functieomschrijving: In de applicatie ETM zijn nu de inningsvoorzieningen voor ongeveer 25 aangifte- en aanslagmiddelen opgenomen. ETM is een extern aangeschafte service en het huidige contract met leverancier Oracle loopt af op 31-12-2022. Het programma uitfaseren ETM heeft als doel om vervanging te realiseren waarmee alle nu in gebruik zijnde ETM ondersteuning wordt overgenomen in nieuwe Inningsvoorzieningen om de continuïteit van de inningsprocessen te waarborgen. Eén van de inningsvoorzieningen die voor het einde van 31-12-2022

Bekijk vacature »

Node.js developer looking for a challenging consul

Functie Under the guidance of 3 account managers, one of whom will be your point of contact within your expertise, you will start working for various clients. He or she will help you find a suitable and challenging assignment. Naturally, they will take your situation, experience and (technical) ambitions into account. The assignments last one to two years on average. This allows you to really commit to a project and make an impact as a consultant. Besides the assignment, you will regularly meet your colleagues from the IT department to share knowledge or discuss new trends, for example. Master classes

Bekijk vacature »

Front-end developer E-Commere

Functie E-commerce is een ‘’snelle’’ wereld. Om hierin continu voorop te blijven omarmen ze in een vroeg stadium nieuwe technieken. Een webshop is nooit af en kan altijd beter, sneller en efficiënter. Tegelijkertijd hebben ze vanaf hun oprichting altijd vastgehouden aan kwaliteit boven snelheid, en dit loont. Als front-end developer heb je een adviserende rol en sta je aan het eindpunt van alles wat met designs te maken heeft. Je overlegt met klanten en collega’s, en zet je in om ideeen om te zetten tot unieke concepten. Je bent het aanspreekpunt voor de klant en bewaakt tevens de planning. Eisen

Bekijk vacature »

C# .NET Backend Developer HBO Javascript

Samengevat: Deze werkgever is een professionele speler op gebied van IT en E-Commerce. Wil jij werken voor een e-commerce platform? Heb je ervaring met C#, Javascript en Scrum? Vaste baan: C# .NET Developer Backend E-Commerce 3.400 - 4.500 Backend Developer Wij ontwikkelen software voor E-Commerce toepassingen. Ons eigen Content Management systeem biedt een integrale oplossing met diverse ERP software. Onze systemen zijn vaak complex en omvangrijk en draaien bij grote organisaties. Maar ook kleine ondernemingen hebben steeds vaker behoefte aan een vlekkeloos werkende E-Commerce oplossing. Zij bieden een uitdagende werkomgeving met gezellige collega's. Je krijgt veel vrijheid en er is

Bekijk vacature »

Java Developer

Dit ga je doen Als Java Developer ben je verantwoordelijk voor: Het ontwikkelen van nieuwe en bestaande webservices; Het uitbreiden van functionaliteiten binnen de producten- en dienstenportefeuille; Het werken aan gegevensuitwisseling met bijvoorbeeld SOAP; Testen van frameworks met gebruik van UNIT en Selenium. Hier ga je werken De organisatie waar je komt te werken is een semi-overheidsinstelling, gesitueerd in Utrecht en zorgt voor een goede samenwerking tussen verschillende overheidsinstanties. Het is een familiaire club die gaat voor kwaliteit en langdurige relaties. Zo zorgen zij ervoor dat er op grote schaal vertrouwelijke informatie tussen verschillende overheidsinstellingen wordt uitgewisseld. Hun werk zorgt

Bekijk vacature »

Low Code Developer

Functie omschrijving Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en ben jij HBO afgestudeerd in de richting van IT? Heb jij verstand van datamodellering, NO CODE Platformen en kun jij het aan om projecten te leiden? Voor een leuke opdrachtgever in omgeving Rotterdam zijn wij op zoek naar een No Code developer die zich bezig gaat houden met het optimaliseren van bedrijfsprocessen bij klanten in heel het land! Wat ga je hier zoal doen? Je gaat geen code kloppen maar bedenken hoe applicaties eruit moet komen te zien. Je gaat werken met een non code platform, je kunt denken aan

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »
Yoeri Achterbergen

Yoeri Achterbergen

14/12/2017 13:57:05
Quote Anchor link
Hi,


Wat ik probeer te bereiken is een popup wat geladen word als er op de winkelwagen button word geklikt.
De Jquery werkt op bijvoorbeeld codepen etc. maar op de site waar het daadwerkelijk moet gaan functioneren niet, wat komt door een refresh van de pagina.

Wat ik heb geprobeerd is het volgende
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
$("#show_popup").click(function() {
  $(window).on("load", function() {
    $("body").append('<div class="basket_overlay"></div>');
    $(".basket_overlay").fadeIn(400, function() {
      $(".ccjc_basket_popup").fadeIn(500);
    });
  });
});


Helaas krijg ik het niet werkend :(

Welke manier bestaat er om dit te creëren ?

Gr. Yoeri
 
PHP hulp

PHP hulp

25/04/2024 21:44:25
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

14/12/2017 14:10:03
Quote Anchor link
Hoe refresht die pagina zich? En waarom refresht die zich?
Dan zou ik eerder denken aan een asynchrone refresh met AJAX.
Gewijzigd op 14/12/2017 14:10:25 door - Ariën -
 
Frank Nietbelangrijk

Frank Nietbelangrijk

14/12/2017 14:19:18
Quote Anchor link
Wellicht bedoel je dat je de popup direct wilt zien na het laden van de pagina?

Over het algemeen moet je gewoon een css attribuut aanpassen:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
$('#myModal').css('display: block;');


Maar persoonlijk vindt ik het in een dergelijk geval toch nog iets directer als je een style blok invoegt in de head van je html:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<style>
#myModal { display: block !important; }
</style>
 
Nick Vledder

Nick Vledder

14/12/2017 15:45:33
Quote Anchor link
@Yoeri
Kan het zijn dat jij regel 1 en regel 2 hebt verwisseld?

PS Ik weet ook niet of je liever zou kiezen voor: $( document ).ready(function() ...

... om vervolgens het click-event te koppelen aan het element met id "show_popup".

Verder is het beter te spreken over modal/ dialog.
Gewijzigd op 14/12/2017 17:58:19 door Nick Vledder
 
Thomas van den Heuvel

Thomas van den Heuvel

14/12/2017 16:56:59
Quote Anchor link
Wat @Nick zegt, dit is een vreemde constructie.

Lees je code nog eens na:
Als je klikt op #show_popup moet er iets gebeuren, maar alleen als $(window).on("load") vuurt. Maar je kunt pas klikken op #show_popup als het document geladen is. En dan heeft $(window).on("load") al gevuurd, en zal dit waarschijnlijk niet opnieuw doen? Dus ergens is het niet zo verwonderlijk dat er niets gebeurt?

Splits dit in twee acties:
- het dynamisch toevoegen van de basket_overlay-div wanneer het document wordt geladen
- dingen die moeten gebeuren als je klikt op #show_popup

Je had ook wellicht de DOM kunnen inspecteren, waarschijnlijk komt de div hier in de huidige opzet helemaal niet in terug?

EDIT: en mogelijk moet je het default gedrag van de klikactie afvangen met .preventDefault() (of hoe dit ook heette), zodat de link (of wat dit element ook is) niet wegnavigeert van de huidige pagina.

EDIT #2: en wat @Nick dus zegt, als je je code niet omringt met $().ready() of equivalent is de pagina mogelijk nog niet geladen gereed op het moment dat de JavaScript wordt uitgevoerd. De huidige constructie is dus zodanig dat er meerdere momenten zijn waarop het mis kan gaan.
Gewijzigd op 14/12/2017 17:06:42 door Thomas van den Heuvel
 
Yoeri Achterbergen

Yoeri Achterbergen

14/12/2017 21:19:28
Quote Anchor link
Dank voor de reactie’s hier ga ik even mee stoeien.
De site is extern gebouwd dus het is voor mij even zoeken waar wat staat qua codering.
Op het moment dat er een product in de winkelwagen word gestopt komt achteraan in de link ‘?justinbasket=true’ te staan.

De pagina word dus opnieuw geladen waardoor de link veranderd. De actie van het orderformulier word verwerkt in de index.php.
Kan ik dan alsnog werken met de jQuery default functie?
 
Nick Vledder

Nick Vledder

14/12/2017 23:05:28
Quote Anchor link
@Yoeri
Er zit nogal wat ruis in vraagstelling. Dus, keer ik even terug naar de vraag waarmee je bent begonnen. Het tonen van de modal/ dialog van de winkelwagen (uitgeklapt als het ware). Dit uitklappen (en inklappen eventueel, d.i. togglen) leent zich zeer prima voor clientside oplossing m.b.v. JS (bijv jQuery).

De HTML die je in 'uitgeklapte' vorm laat zien, kun je middels AJAX (jQuery e.a. bibliotheken) rechtstreeks van de server halen mochten bepaalde data nog niet voorhanden zijn in de browser.

PS 1. Veranderen URL kan ook clientside, zonder herladen pagina. Geen best practice overigens, maar evenmin uit te sluiten (door mij dan) dat het hier niet gebeurt.

2. Zelf ben ik niet zo'n fan van onnodig herladen pagina's (los van het feit of dat daadwerkelijk gebeurt). Mag ik vragen op basis van welk e-Commerce framework deze site is ontwikkeld?
Gewijzigd op 14/12/2017 23:29:59 door Nick Vledder
 
Rob Doemaarwat

Rob Doemaarwat

15/12/2017 10:13:25
Quote Anchor link
Nick Vledder op 14/12/2017 23:05:28:
Veranderen URL kan ook clientside, zonder herladen pagina. Geen best practice overigens

Huh?
 
Nick Vledder

Nick Vledder

15/12/2017 18:19:35
Quote Anchor link
History Object?
 
Frank Nietbelangrijk

Frank Nietbelangrijk

15/12/2017 18:33:06
Quote Anchor link
>> Veranderen URL kan ook clientside, zonder herladen pagina. Geen best practice overigens

Veranderen URL kan tegenwoordig prima Clientside. Maar De nieuwe URL moet wel geldig zijn. Over het algemeen gebruik je dit nadat je een deel van de pagina voorzien hebt met nieuwe content. Deze content zou je ook te zien moeten krijgen als je de pagina opnieuw laadt met de nieuwe URL. (Althans dan ben je goed bezig in mijn optiek)
 
Rob Doemaarwat

Rob Doemaarwat

15/12/2017 19:58:09
Quote Anchor link
@Nick: History Object ken ik. Vroeg me alleen af waarom het geen "best practice" zou zijn?

Als je met window.onpopstate er voor zorgt dat de back en forward button gewoon blijven werken (zoals de gebruiker verwacht), en zoals Frank al zegt er voor zorgt dat de URL die je toont later (bijvoorbeeld na doorsturen of bij F5) ook weer precies hetzelfde resultaat geeft, dan lijkt mij d'r niks mis mee.
 
Nick Vledder

Nick Vledder

15/12/2017 20:40:44
Quote Anchor link
@Rob true, je ziet ook nog wel ‘s window.location.replace en daar ben ik zelf niet zo fan van. Mss moet ik het beter niet noemen...
Gewijzigd op 15/12/2017 20:42:04 door Nick Vledder
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.