Shopping cart popup

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Back end developer

Functie Jij als full stack ontwikkelaar komt te werken in een team bestaande uit 4 back end programmeurs, 2 vormgevers/ Front end developers en een online marketeer. Qua persoonlijkheden is het team erg gevarieerd van sportfanaten tot gameliefhebbers en Golfers. Een ding heeft iedereen hier gemeen; Passie voor goede code. In jouw rol zul je voor 90% van je tijd je bezig houden met het ontwikkelen van grote maatwerk applicaties. Daarnaast hebben wij op aanvraag ook wel eens een website of onderhoudsklusje, die opgepakt moet worden en hier ben jij ook niet vies van. De technische uitdaging momenteel is dat

Bekijk vacature »

Technical Asset Specialist Substations

TenneT is growing fast to realize its strategic ambitions. We play a leading role in driving the energy transition. We are looking for a passionate Technical Asset Specialist for substations (onshore and offshore) at our location in Arnhem who will contribute to this and that might be you? Your contribution to TenneT We are searching for a motivated and engaged colleague as a technical asset specialist (onshore and offshore) for instrument transformers and surge arresters, with preferably a strong background in the area of insulation coordination. As a specialist for insulation coordination you are responsible for overarching topics regarding insultation

Bekijk vacature »

Robot Programmeur

Een verantwoordelijke baan met leuke uitdagingen. Heb jij ervaring met het programmeren van robots? Kan jij goed samenwerken met collega's die verschillende specialisaties hebben? Ben je oplossingsgericht, analytisch en flexibel? Ga dan aan de slag als Robot Programmeur bij Gibas in Nijkerk! Als Robot Programmeur kom je te werken bij Gibas. Dat betekent dat je gegarandeerd meewerkt aan unieke oplossingen in productieprocessen. Bij elk project moet er opnieuw geëngineerd en geprogrammeerd worden. Dat maakt jouw werk uitdagend! Voordat je robots gaat programmeren komt er het volgende bij kijken: De opdracht gaat van de afdeling Sales naar de afdeling Operations door

Bekijk vacature »

Developer Full Stack

Functie omschrijving Full Stack Developer gezocht! Wij zijn op zoek naar een Full Stack Developer voor een bedrijf in de regio Nijkerk. Je maakt in deze functie onderdeel uit van een groeiend team met een goede ambitie waarbij eenheid, betrokken en overtreffen de belangrijkste kernwaardes zijn. Het bedrijf werkt volgens de AGILE/SCRUM methode, wat je o.a. terug vindt in de tweewekelijkse sprints, retrospectives en een daily standup. Je takenpakket bestaat uit: Bijdragen aan het door ontwikkelen, onderhouden en optimaliseren van een Saas applicatie; Bijdragen aan de innovatie van het bedrijf en hun klanten; Het ontwikkelen op de laatste technologie van

Bekijk vacature »

Backend Developer Scrummaster .NET

Samengevat: Deze werkgever is een ambitieus internetbedrijf met een passie voor digitale communicatie. Ben jij geschikt als Backend Developer? Heb je ervaring met .NET platform? Vaste baan: Backend Developer / SCRUM Master Scrum HBO WO €3.800 - €6.000 Deze werkgever is een innovatief bedrijf met enthousiaste mensen die jarenlang ervaring hebben met het ontwikkelen internet- en intranetoplossingen. Wij houden van korte lijnen en open en eerlijke communicatie. Wij zetten graag onze jarenlange ervaring in om perfect werkende oplossingen te ontwikkelen. Wij ondersteunen dienstverlenende organisaties bij het ontwikkelen en realiseren van een effectief, adaptief communicatieplatform. Je ontwikkelt met ons de meest

Bekijk vacature »

Front-end Developer - Juniorfunctie

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een uitdagende baan als front-end developer, in een informele werksfeer, waar jij echt het verschil kan maken? Wil jij graag werken voor een bedrijf dat sportiviteit en een open communicatie, hoog in het vaandel heeft staan? Dan hebben wij de perfecte vacature voor je! Voor een klein bedrijf in Rijen dat gespecialiseerd is in het omzetten van digitale woningtekeningen naar managementinformatie, zijn wij per direct op zoek naar een allround front-end developer. Jouw werkzaamheden zien er als volgt uit: Ja gaat nauw samenwerken met de back-end developer. De database structuur is volledig gebouwd

Bekijk vacature »

.NET Developer

Functie omschrijving .NET developer met ervaring gezocht! Voor een softwarebedrijf in de regio Veenendaal zijn wij op zoek naar een .NET developer met een aantal jaar ervaring. Jij bent zowel zelfstandig als in teamverband verantwoordelijk voor het ontwikkelen en verbeteren van bestaande producten. Verder ben je bezig met nieuwbouw van websites, webapplicaties en mobiele applicaties die zowel intern als extern gebruikt worden. Je werkt hierbij nauw samen met andere developer, productmanagers en productspecialisten om zo mooie producten te creëren. Bedrijfsprofiel De organisatie waar je voor gaat werken is een snelgroeiende softwareleverancier en allround dienstverlener. Deze organisatie heeft zowel klanten die

Bekijk vacature »

Back-end developer (Magento2)

Functie E-commerce is een ‘’snelle’’ wereld. Om hierin continu voorop te blijven omarmen ze in een vroeg stadium nieuwe technieken. Een webshop is nooit af en kan altijd beter, sneller en efficiënter. Tegelijkertijd hebben ze vanaf hun oprichting altijd vastgehouden aan kwaliteit boven snelheid, en dit loont. Als back-end developer fungeer je als het verlengstuk van hun klanten. Technisch complexe zaken pak je met liefde op, en hierin werk je samen met o.a. front-end developers en designers. Klanten verwacht hierin kwaliteit van het hoogste niveau en een proactieve, meedenkende rol bij het maken van zowel technische als strategische keuzes. Ga

Bekijk vacature »

Software Programmeur PHP

Functie Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging als PHP developer en zoek je een leuke platte organisatie? Lees dan snel verder! Voor een opdrachtgever in omgeving Capelle aan den IJssel dat zich gespecialiseerd heeft in het realiseren van veilige netwerkverbindingen zijn wij op zoek naar een leuke software developer ter versterking van het huidige team. Hoe kan jouw dag er straks uitzien? Je gaat software en webapplicaties ontwikkelen met behulp van de talen PHP, JAVA en Node.js. Je gaat technische klussen uitvoeren op locatie bij klanten. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn

Bekijk vacature »

Database Developer

Functieomschrijving Heb jij ongeveer 3 jaar ervaring als Database Developer met MS SQL of een vergelijkbare database? Wil jij werken voor een ambitieuze werkgever in regio Tilburg waar jij volledig de mogelijkheid krijgt jezelf te ontwikkelen? Lees dan snel verder! Hoe ziet jouw takenpakket eruit? Je gaat projecten gedurende het hele proces begeleiden. Je sluit aan bij afspraken met klanten om hun processen helder te krijgen. Vervolgens voer jij het project uit en zorgt dat dit zo goed mogelijk verloopt; Je werkt aan nieuwe softwareoplossingen die de logistieke processen verbeteren of vernieuwen; Je houdt je bezig met het ontwikkelen van

Bekijk vacature »

Senior .NET Ontwikkelaar

In het kort Als Senior .NET ontwikkelaar ga je binnen onze business unit Transport en Logistiek aan de slag met complexe maatwerk software voor bedrijf kritische systemen binnen de technische automatisering. Denk bijvoorbeeld een IoT-oplossing voor de logistieke sector waarbij we van ruim 200.000 machines de telemetrie en events verwerken. We zijn actief in de distributielogistiek, havenlogistiek (denk aan ECT) en productielogistiek. Naast C# en .NET Core maken we ook gebruik van Azure technologie. En als trotse Microsoft Gold Partner leren we graag van en met jou. Wil jij jezelf blijven ontwikkelen binnen de technische automatisering met .NET, dan gaan

Bekijk vacature »

Gezocht: .Net ontwikkelaars met een maatschappelij

Bedrijfsomschrijving Zoek jij als medior .Net ontwikkelaar een inspirerende werkplek bij een bedrijf met maatschappelijk verantwoordelijkheidsgevoel? Dan is deze vacature je op het lijf geschreven. De organisatie bestaat ruim 20 jaar en ze ontwikkelen in house applicaties waarmee de zorgsector enorm mee gebaat is. Jouw applicaties worden gebruikt door duizenden gebruikers waardoor je echt een waardevolle bijdrage kan leveren aan de maatschappij. Het bedrijf is zeer innovatief en vindt een goede werk/privé balans belangrijk. Je krijgt alle mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen, je werktijden in te delen en daarnaast is het ook mogelijk om deels thuis te werken. Het

Bekijk vacature »

.NET Developer

Functie De perfecte combinatie tussen techniek en vastgoed. Werk samen met de senior software developer om allerlei software van fluX te verbeteren. Gelukkig voel jij je helemaal thuis in de codewereld van .NET. Dus of je nu bezig bent met het verhogen van de conformiteitscore of het automatiseren van allerlei taxatiemodellen, jij weet precies hoe je de doelstellingen realiseert. En dat terwijl je ook samenwerkt met een extern ontwikkelteam. Waar dit team bepaalde softwaresystemen ontwikkelen, richt jij je vooral op onze Nederlands georiënteerde producten en alle wetgeving die daarbij komt kijken. Voor minimaal 32 uur per week verrijk jij onze

Bekijk vacature »

Front-end Developer

Dit ga je doen Het onderhouden, ontwikkelen en testen van front-end software van diverse klant- en medewerkersapplicaties; Het ontwikkelen van maatwerk front-end oplossingen in Vue.js en participeren in een scrumteam; Mede-verantwoordelijk voor het begeleiden en coachen van drie junior front-end developers; Verantwoordelijk voor code-reviews en het opstellen van de juiste documentatie zoals userstories en API ontwerp; Participeren in diverse projecten t.b.v. optimalisatie van diverse applicaties; Het opzetten van API koppelingen met externe applicaties. Hier ga je werken Betreffende organisatie is gevestigd in de regio van Swifterbant en is al ruim 20 jaar lang bedreven in het ontwikkelen en aanbieden van

Bekijk vacature »

C# .NET Developer

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een C# .NET Developer voor een bedrijf in de omgeving van Utrecht! Wil jij werken voor een internationaal bedrijf waar je legio mogelijkheden krijgt als Software Ontwikkelaar? Grijp nu je kans! Je kunt een uitdagende rol gaan vervullen als C#.NET Developer binnen een internationaal bedrijf dat gevestigd is in omgeving van Utrecht. Je zult gaan samenwerken met collega's die over de hele wereld verspreid zitten. Dit bedrijf is zeer vooruitstrevend en werkt met de nieuwste technieken. Als C#.NET Developer ga jij je bezig houden met het volgende: Je blijft op de hoogte van

Bekijk vacature »
Yoeri Achterbergen

Yoeri Achterbergen

14/12/2017 13:57:05
Quote Anchor link
Hi,


Wat ik probeer te bereiken is een popup wat geladen word als er op de winkelwagen button word geklikt.
De Jquery werkt op bijvoorbeeld codepen etc. maar op de site waar het daadwerkelijk moet gaan functioneren niet, wat komt door een refresh van de pagina.

Wat ik heb geprobeerd is het volgende
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
$("#show_popup").click(function() {
  $(window).on("load", function() {
    $("body").append('<div class="basket_overlay"></div>');
    $(".basket_overlay").fadeIn(400, function() {
      $(".ccjc_basket_popup").fadeIn(500);
    });
  });
});


Helaas krijg ik het niet werkend :(

Welke manier bestaat er om dit te creëren ?

Gr. Yoeri
 
PHP hulp

PHP hulp

20/04/2024 12:49:30
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

14/12/2017 14:10:03
Quote Anchor link
Hoe refresht die pagina zich? En waarom refresht die zich?
Dan zou ik eerder denken aan een asynchrone refresh met AJAX.
Gewijzigd op 14/12/2017 14:10:25 door - Ariën -
 
Frank Nietbelangrijk

Frank Nietbelangrijk

14/12/2017 14:19:18
Quote Anchor link
Wellicht bedoel je dat je de popup direct wilt zien na het laden van de pagina?

Over het algemeen moet je gewoon een css attribuut aanpassen:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
$('#myModal').css('display: block;');


Maar persoonlijk vindt ik het in een dergelijk geval toch nog iets directer als je een style blok invoegt in de head van je html:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<style>
#myModal { display: block !important; }
</style>
 
Nick Vledder

Nick Vledder

14/12/2017 15:45:33
Quote Anchor link
@Yoeri
Kan het zijn dat jij regel 1 en regel 2 hebt verwisseld?

PS Ik weet ook niet of je liever zou kiezen voor: $( document ).ready(function() ...

... om vervolgens het click-event te koppelen aan het element met id "show_popup".

Verder is het beter te spreken over modal/ dialog.
Gewijzigd op 14/12/2017 17:58:19 door Nick Vledder
 
Thomas van den Heuvel

Thomas van den Heuvel

14/12/2017 16:56:59
Quote Anchor link
Wat @Nick zegt, dit is een vreemde constructie.

Lees je code nog eens na:
Als je klikt op #show_popup moet er iets gebeuren, maar alleen als $(window).on("load") vuurt. Maar je kunt pas klikken op #show_popup als het document geladen is. En dan heeft $(window).on("load") al gevuurd, en zal dit waarschijnlijk niet opnieuw doen? Dus ergens is het niet zo verwonderlijk dat er niets gebeurt?

Splits dit in twee acties:
- het dynamisch toevoegen van de basket_overlay-div wanneer het document wordt geladen
- dingen die moeten gebeuren als je klikt op #show_popup

Je had ook wellicht de DOM kunnen inspecteren, waarschijnlijk komt de div hier in de huidige opzet helemaal niet in terug?

EDIT: en mogelijk moet je het default gedrag van de klikactie afvangen met .preventDefault() (of hoe dit ook heette), zodat de link (of wat dit element ook is) niet wegnavigeert van de huidige pagina.

EDIT #2: en wat @Nick dus zegt, als je je code niet omringt met $().ready() of equivalent is de pagina mogelijk nog niet geladen gereed op het moment dat de JavaScript wordt uitgevoerd. De huidige constructie is dus zodanig dat er meerdere momenten zijn waarop het mis kan gaan.
Gewijzigd op 14/12/2017 17:06:42 door Thomas van den Heuvel
 
Yoeri Achterbergen

Yoeri Achterbergen

14/12/2017 21:19:28
Quote Anchor link
Dank voor de reactie’s hier ga ik even mee stoeien.
De site is extern gebouwd dus het is voor mij even zoeken waar wat staat qua codering.
Op het moment dat er een product in de winkelwagen word gestopt komt achteraan in de link ‘?justinbasket=true’ te staan.

De pagina word dus opnieuw geladen waardoor de link veranderd. De actie van het orderformulier word verwerkt in de index.php.
Kan ik dan alsnog werken met de jQuery default functie?
 
Nick Vledder

Nick Vledder

14/12/2017 23:05:28
Quote Anchor link
@Yoeri
Er zit nogal wat ruis in vraagstelling. Dus, keer ik even terug naar de vraag waarmee je bent begonnen. Het tonen van de modal/ dialog van de winkelwagen (uitgeklapt als het ware). Dit uitklappen (en inklappen eventueel, d.i. togglen) leent zich zeer prima voor clientside oplossing m.b.v. JS (bijv jQuery).

De HTML die je in 'uitgeklapte' vorm laat zien, kun je middels AJAX (jQuery e.a. bibliotheken) rechtstreeks van de server halen mochten bepaalde data nog niet voorhanden zijn in de browser.

PS 1. Veranderen URL kan ook clientside, zonder herladen pagina. Geen best practice overigens, maar evenmin uit te sluiten (door mij dan) dat het hier niet gebeurt.

2. Zelf ben ik niet zo'n fan van onnodig herladen pagina's (los van het feit of dat daadwerkelijk gebeurt). Mag ik vragen op basis van welk e-Commerce framework deze site is ontwikkeld?
Gewijzigd op 14/12/2017 23:29:59 door Nick Vledder
 
Rob Doemaarwat

Rob Doemaarwat

15/12/2017 10:13:25
Quote Anchor link
Nick Vledder op 14/12/2017 23:05:28:
Veranderen URL kan ook clientside, zonder herladen pagina. Geen best practice overigens

Huh?
 
Nick Vledder

Nick Vledder

15/12/2017 18:19:35
Quote Anchor link
History Object?
 
Frank Nietbelangrijk

Frank Nietbelangrijk

15/12/2017 18:33:06
Quote Anchor link
>> Veranderen URL kan ook clientside, zonder herladen pagina. Geen best practice overigens

Veranderen URL kan tegenwoordig prima Clientside. Maar De nieuwe URL moet wel geldig zijn. Over het algemeen gebruik je dit nadat je een deel van de pagina voorzien hebt met nieuwe content. Deze content zou je ook te zien moeten krijgen als je de pagina opnieuw laadt met de nieuwe URL. (Althans dan ben je goed bezig in mijn optiek)
 
Rob Doemaarwat

Rob Doemaarwat

15/12/2017 19:58:09
Quote Anchor link
@Nick: History Object ken ik. Vroeg me alleen af waarom het geen "best practice" zou zijn?

Als je met window.onpopstate er voor zorgt dat de back en forward button gewoon blijven werken (zoals de gebruiker verwacht), en zoals Frank al zegt er voor zorgt dat de URL die je toont later (bijvoorbeeld na doorsturen of bij F5) ook weer precies hetzelfde resultaat geeft, dan lijkt mij d'r niks mis mee.
 
Nick Vledder

Nick Vledder

15/12/2017 20:40:44
Quote Anchor link
@Rob true, je ziet ook nog wel ‘s window.location.replace en daar ben ik zelf niet zo fan van. Mss moet ik het beter niet noemen...
Gewijzigd op 15/12/2017 20:42:04 door Nick Vledder
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.