Shout request Script Nodig

Overzicht

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Peter Diesel

Peter Diesel

04/05/2011 13:17:48
Anchor link
Ik Joey Molhoek,
Zoek een shout request script.
Het volgende moet het bevatten:
Naam:
Nummer:
------
Dat is alles wat het moet bevatten.
Maar Leg meteen even uit hoe en waar het moet staan:
Bijv.
tussen head of body?

Groetjes, Joey Molhoek
Gewijzigd op 04/05/2011 13:59:05 door Peter Diesel
 
PHP hulp

PHP hulp

29/03/2024 00:32:43
 
Vincent Huisman

Vincent Huisman

04/05/2011 13:34:01
Anchor link
dit is natuurlijk geen complete vacature...
 
Peter Diesel

Peter Diesel

04/05/2011 13:34:38
Anchor link
Hoezo niet?
 
ScrapZz nl

ScrapZz nl

04/05/2011 13:38:41
Anchor link
Ik ken geen javascript maar zal zo iets kunnen met php:

mail.php
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
<?php
//kijken of er wat gepost word
if($_SERVER["REQUEST_METHOD"] == POST){
//Moet nog tegen sql injection beschermt worden ben alleen vergeten hoe ;)
  $Naam = $_POST["naam"];
  $Nummer = $_POST["nummer"];
//Je email
  $JouwMailAdres = "";
//De afzender
  $From = "";
//Ondewerp
  $Onderwerp = "";
//jouw naam
  $Uwnaam = "";
//Kijken of de formulier is ingevuld
  if($naam){
    $send = true;
  }
elseif($Nummer){
    $Send = true;
  }

    if($Send){
//Checken of de mail is aangekomen
        if(mail("$Uwnaam <$JouwMailAdres>","$Onderwerp","Naam: $Naam <br/>Nummer: $Nummer","From: $Naam <$From> \r\nContent-type: text/html")){
            echo"Je reqeust is verzonden";
        }
else{
//Als de mail niet is aan gekomen!
            echo "Je reqeust kon niet verzonden worden!";
        }
    }
else{
//Mislukte formulier
        echo"Je formulier is niet corect ingevult <a href=\"javascript:history.go(-1)\">Ga terug</a>";
    }
}
else{
//Als er niks gepost word
  echo"
  <form action=\"/mail.php\" method=\"post\">
  <b>Uw naam:</b> <input type=\"text\" name=\"naam\" size=\"30\"/><br/>
  <b>Nummer:</b> <input type=\"text\" name=\"nummer\" size=\"30\"/><br/>
  <input type=\"submit\" value=\"Vraag reqeust aan\"/>
  </form>
  "
;
}

?>


req.html
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
<html>
<head>
<title>Reqeust</title>
</head>
<body>
<!-- frampje naar de paginaatje -->
<iframe src='/mail.php'>Je browser ondersteund geen iframe</iframe>
</body>
</html>


Natuurlijk kan je de iframe laten en gewoon een php pagina gebruiken!
Het is natuurlijk ook maar een basisje de rest kan je zelf miss?
Gewijzigd op 04/05/2011 14:16:09 door ScrapZz nl
 
- SanThe -

- SanThe -

04/05/2011 13:42:27
 
Peter Diesel

Peter Diesel

04/05/2011 13:52:25
Anchor link
Maar ik heb nu nog niks dat wertk die mail formulier wil niet werken! :P
 
ScrapZz nl

ScrapZz nl

04/05/2011 13:56:28
Anchor link
Joey molhoek op 04/05/2011 13:52:25:
Maar ik heb nu nog niks dat wertk die mail formulier wil niet werken! :P


Ja title stond verkeerd die moet je even aanpassen en ook zie ik dat de mail iets fout zit sorry ;)
 
Peter Diesel

Peter Diesel

04/05/2011 13:58:47
Anchor link
oke !

Toevoeging op 04/05/2011 13:59:18:

Joey iets op 04/05/2011 13:56:28:
Joey molhoek op 04/05/2011 13:52:25:
Maar ik heb nu nog niks dat wertk die mail formulier wil niet werken! :P


Ja title stond verkeerd die moet je even aanpassen en ook zie ik dat de mail iets fout zit sorry ;)


zo goed?
 
ScrapZz nl

ScrapZz nl

04/05/2011 14:12:06
Anchor link
Joey molhoek op 04/05/2011 13:58:47:
oke !

Toevoeging op 04/05/2011 13:59:18:

Joey iets op 04/05/2011 13:56:28:
Joey molhoek op 04/05/2011 13:52:25:
Maar ik heb nu nog niks dat wertk die mail formulier wil niet werken! :P


Ja title stond verkeerd die moet je even aanpassen en ook zie ik dat de mail iets fout zit sorry ;)


zo goed?


Yep
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

11/06/2011 14:14:14
Anchor link
Waar is je POST-constante, Darkwell? ;-)?
Dit gaat zo niet werken hè?
Gewijzigd op 11/06/2011 14:16:54 door - Ariën -
 
Niels K

Niels K

11/06/2011 14:22:49
Anchor link
Aar,

Topic bumpen van een maand oud? Ik had juist zijn 'smiley' bericht verwijderd.
Daarnaast voldoet dit topic niet aan de criteria die aan een vacature topic is gesteld. Vacature criteria: klik. Met deze reden wordt dit topic gesloten.

Niels
Gewijzigd op 11/06/2011 14:25:24 door Niels K
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

11/06/2011 14:24:09
Anchor link
Ah, sorry... zag het niet...
Zal voortaan even wat beter opletten :P
 
Niels K

Niels K

11/06/2011 14:26:01
Anchor link
Geen probleem, dat kan de beste overkomen.. Vandaar dat het jouw overkomt ? :)

/topic closed
Gewijzigd op 11/06/2011 14:26:43 door Niels K
 
 

Dit topic is gesloten.



Overzicht

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.