Shoutbox

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Laravel PHP developer in een jong team

Bedrijfsomschrijving Als je op zoek bent naar een werkplek waar plezier en uitdaging hand in hand gaan, dan is dit bedrijf de juiste keuze voor jou. Hier kun je werken aan uitdagende projecten en krijg je als developer veel verantwoordelijkheid. Het bedrijf waardeert kwaliteit boven kwantiteit en richt zich op het ontwikkelen van hoogwaardige applicaties en websites waar klanten enthousiast over zijn. Dit bedrijf is vooruitstrevend en streeft naar het leveren van de best mogelijke resultaten voor hun klanten. Als medior PHP ontwikkelaar met 3 jaar ervaring ben jij de persoon die we zoeken. Je krijgt hier de kans om

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Als junior .NET developer begint jouw dag na een bak koffie met een stand up. De vorderingen worden tijdens de stand up besproken en de doelen worden opgesteld waar jullie als team in de volgende sprint naartoe gaan werken. Onze backend is geschreven in .NET Core en onze Front-end in Angular. Bij ons ga jij dan ook Fullstack aan de slag. Jij wordt hier opgeleid om zelfstandig te kunnen programmeren en applicaties te kunnen implementeren. Er wordt op projectbasis gewerkt, dit bied leuke uitdagingen omdat elke klant een andere visie heeft over de applicatie die wij maken. Je gaat

Bekijk vacature »

Team Lead Java Developer

Functie Wat ga je doen als Java developer? Als Team Lead Java Developer draag een grote verantwoordelijk je stuurt ontwikkelaars aan en staat dagelijks in contact met jou ICT Manager. De team Bestaat uit front-end en backend systemen. Je ben in staat op hoog niveau de technische vak te bepalen en ook te bewaren. Je dag zie er als volgt uit, ontwikkelen van nieuwe en bestaande applicaties, het uitvoeren van processen en analyses en het beschrijven van functioneel ontwerpen. Ook zal samen met jouw Tester applicaties gaan testen door middel van peer reviews en het leveren van support aan gebruikers

Bekijk vacature »

Backend Developer Integraties API HBO REST

Samengevat: Deze werkgever is een IT-consultancy. Wil jij werken als Backend Developer Integraties? Heb jij kennis van gangbare berichtformaten? Vaste baan: Backend Developer Integraties API HBO €3.100 - €4.400 Zij bieden innovatieve oplossingen die bedrijven efficiënter en wendbaarder maken, waardoor onze klanten zich net zo snel kunnen ontwikkelen als de business van hen vraagt. Bij bij hun werk je aan onze eigen bedrijfsapplicaties. Je ontwikkelt met ons de meest nieuwe software. Wij blinken uit als het gaat om de inzet van technologie. Deze werkgever staat open voor elke nieuwe trend. Onze systemen zijn groot en ingewikkeld. Hou jij van diepgang

Bekijk vacature »

Front-end Developer Angular

Dit ga je doen Jouw taken als Front End Developer bestaan uit: Het ontwikkelen van maatwerkoplossingen voor klanten; Het meedenken over nieuwe tools en technieken; Het begeleiden van junioren; Het meewerken aan diverse projecten; Het meedenken in UX/UI design. Hier ga je werken Als Front-End Developer ga je in een Scrum team aan de slag met de nieuwste digitale technologieën om klanten en overheden over de hele wereld te ondersteunen met het ondersteunen van hun software, veelal op het gebied van watermanagement en infra. Door middel van real-time data in combinatie met voorspellende analyses, AI, Deep Learning en Machine Learning

Bekijk vacature »

Frontend Developer

Functieomschrijving Voor de NIPV zijn wij opzoek naar een Frontend Developer. Als Frontend Developer ga jij aan de slag om dashboards te bouwen vanuit het datawarehouse. Dit stelt NIPV in staat om snel en eenvoudig bij correcte bedrijfsvoeringsinformatie te kunnen. Je ontwikkelt dashboards in PowerBI, publiceert en onderhoud die, verzameld en verwerkt feedback in overleg met het ontwikkelteam. Naast dashboards ontwikkel en onderhoud je een datamodel in Excel waarmee adviseurs, controllers en analisten in staat worden gesteld om de gegevens uit de dashboards te raadplegen en anders te filteren of bepaalde gegevens nader te verfijnen, zodat verdiepende vragen kunnen worden

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

SQL Database Ontwikkelaar

Functie omschrijving Kan jij goed overweg met complexe algoritmes en het schrijven van procedures in T-SQL? Heb jij al wat ervaring opgedaan met SQL en vind je het tijd voor de volgende stap? Lees dan snel verder! Dit software bedrijf, gespecialiseerd in de ontwikkeling van logistieke software, is op zoek naar een ervaren SQL database developer. Jouw werkzaamheden zullen onder andere bestaan uit: Je houdt je bezig met het ontwerp en de ontwikkeling van MS SQL server databases, dit doe je met T-SQL als programmeer laag. De begeleiding van projecten van A tot Z, je zult aansluiten bij meetings met

Bekijk vacature »

Software Developer

Dit ga je doen Ontwikkelen aan de software dat beschikbaar is op de substations; Ontwikkelen in C++, C, Python en JavaScript. Daarnaast op een Embedded Linux omgeving, opgebouwd met containers en DevOps; Meewerken aan cyber security (OWASP); Uitvoeren/bouwen van geautomatiseerde testen in samenwerking met de Quality Specialist; Vertalen van wensen van de klanten/business naar werkbare/duurzame oplossingen. Hier ga je werken Als Software Ontwikkelaar kom je te werken bij een organisatie gericht op de (internationale) energiemarkt, waar wordt gewerkt voor het verwerven en verwerken van realtime, high quality data. Er wordt gewerkt vanuit het hart van de substations en direct voor

Bekijk vacature »

Back end developer Digital agency

Functie Heb jij altijd al eens bij een bedrijf willen werken waar jij géén nummertje bent, die alleen maar uitvoerend werk doet? Dan zou je hier perfect passen! Tuurlijk, je werkt aan projecten voor grote of kleine bedrijven… Het enige verschil hier is, jouw mening telt hier écht. Jouw inbreng wordt gewaardeerd, serieus genomen en gebruikt. En vergeet niet, je werkt niet alleen aan deze projecten. Er werken in totaal ruim 20 developers en designers, onderverdeeld over 3 development teams. Voornamelijk bestaande uit Medior en Senior developers, die samen voor een inspirerende en ambitieuze omgeving zorgen. Hun visie is namelijk

Bekijk vacature »

Software Developer PHP

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Voor een opdrachtgever in de regio van Geldrop ben ik op zoek naar een Software Developer PHP. Jij krijgt een rol met veel verantwoordelijkheid in een groeiende organisatie. In deze functie werkt je voornamelijk remote en op een vast moment kom je met het team samen, om samen te werken en nieuwe doelen te bepalen. Wat ga je doen? Je wordt verantwoordelijk voor de interne applicatie; Je zorgt voor de doorontwikkeling van de applicatie: zowel back-end, front-end; De basis van het werk betreft front-end technieken; Periodiek bepaal je samen met

Bekijk vacature »

C# Ontwikkelaar

Functieomschrijving Voor een software ontwikkelaar in de omgeving van Vught zijn we op zoek naar een gemotiveerde C# ontwikkelaar. Deel jij hun passie voor development en dan vooral in C#.NET? Dan kan dit wel eens jouw droombaan zijn! Jouw werkzaamheden zullen er ongeveer als volgt uit gaan zien Door de wensen van de klant goed te begrijpen ga jij aan de slag dit om te zetten naar passende oplossingen en werk je deze uit tot een sterk eindproduct. Je gaat je bezighouden met de ontwikkeling van webapplicaties en websites, dit doe je door middel van ASP.NET, MVC Frameworks en C#.

Bekijk vacature »

Low-Code Expert/Developer: Power Platform Speciali

Bedrijfsomschrijving Als Low-Code Expert/Developer bij ons innovatieve bedrijf, neem je een cruciale rol op je in de creatie, ondersteuning en implementatie van diverse oplossingen met behulp van het veelzijdige Power Platform. Dit platform omvat Power Apps, Power BI, Power Automate, Power Virtual Agent en Azure Logic Apps. Het Power Platform biedt je de mogelijkheid om klanten te voorzien van naadloze integraties door op maat gemaakte oplossingen te creëren die compatibel zijn met (bijna) alle bestaande software-infrastructuren. Dankzij het uitgebreide scala aan toepassingen, krijg je de kans om als architect en projectleider van je eigen oplossing te fungeren. Dompel jezelf onder

Bekijk vacature »

Machine Software Developer

Bij een bedrijf in de machinebouw, regio Roosendaal, zijn we op zoek naar een: Machine Software Developer Waar ga je werken? Onze opdrachtgever is gespecialiseerd in de grondverzetmachines. Al meer dan 50 jaar leveren ze zowel nationaal als internationaal diverse machines. Het is een familiebedrijf met een informele werksfeer. Wat ga je doen? Als Machine Software Developer ben je verantwoordelijk voor: - Je ontwerpt, ontwikkelt en debugt software voor machinebesturingssystemen en complexe landbouwmachines; - Je stelt gebruikersinterfaces op (cabinedisplays); - Op termijn ga je softwareprojecten leiden voor specifieke machines; - Inclusief planning, documentatie en validatie; - Om specificaties te verifiëren

Bekijk vacature »

Grafisch vormgever

Standplaats: Maasland Aantal uren: 32 – 40 uur per week Opleidingsniveau: HBO werk- en denkniveau Ben jij een ambitieuze grafisch vormgever met een passie voor creativiteit en oog voor detail? Vind jij het daarnaast leuk om ook marketingactiviteiten op te pakken? Dan zijn wij op zoek naar jou! Bedrijfsinformatie Westacc Group BV is het zusterbedrijf van HABA en specialiseert zich in (maatwerk) oplossingen voor (elektro) techniek en verlichting in de kampeerbranche. Zij produceren en assembleren onderdelen voor caravans, campers en boten. Voor een groot aantal caravan- en campermerken leveren wij producten als zekeringkasten, invoerdozen, acculaders, schakelmateriaal en verlichting. De producten

Bekijk vacature »
Remco Janssen

Remco Janssen

09/06/2011 08:31:12
Quote Anchor link
Hallo, ik heb geprobeert zelf een shoutbox te maken, waarvan de gegevens worden opgeslagen in een .txt bestand. Maar als ik nu iets invul in de shoutbox, komen de vorige berichten er steeds dubbel in de staan. Weet iemand hoe dit kan?? Dit is de code:

<html>
<head>
<title>Shoutbox</title>
</head>
<body bgcolor="9370db">
<h2><center>Shoutbox...</center></h2>
<form action="
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php $_SERVER['PHP_SELF']; ?>
" method="POST">
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php if(isset($foutmelding)) { echo "<b>$foutmelding</b>"; } ?>

Uw naam&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;: <input type="text" name="naam"><br>
Uw e-mailadres: <input type="text" name="mail"><br>
Uw bericht:<br>
<textarea rows="5" cols="50" name="commentaar">Typ hier uw bericht...</textarea><br>
Waardering over deze website:<br>
<select name="punt">
<option>1</option>
<option>2</option>
<option>3</option>
<option>4</option>
<option selected="selected">5</option>
</select><br>
<input type="reset" value="Maak alle velden leeg">
<input type="submit" value="Voeg bericht toe">
</form>
<hr size="3">
</body>
</html>

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
<?php
if(isset($_POST["naam"])) {
    if($_POST["naam"] != "" && $_POST["mail"] != "") {
        $pointer=fopen("shoutbox.txt","r+");
        $oud=fread($pointer,filesize("shoutbox.txt"));
        $mail='<a href="mailto:' . $_POST["mail"] . '>' . $_POST["mail"] . '</a>';
        $datum=date("j.n.Y");
        $commentaar=htmlspecialchars($_POST["commentaar"]);
        $commentaar=stripslashes($commentaar);
        $commentaar=nl2br($commentaar);
        $geschreven=$_POST["naam"] . " (" . $_POST["mail"] . ") schreef op " . $datum . " het volgende:<br>\n
                     <b>"
. $commentaar . "</b><br>\n
                     Punt: <b>"
. $_POST["punt"] . "</b>\n
                     <hr>"
;
        fputs($pointer,"$oud");
        rewind($pointer);
        fputs($pointer,"$geschreven\n");
    }

    else {
        $foutmelding="U heeft niet alle velden ingevuld!";
}
}

readfile("shoutbox.txt");
?>
Gewijzigd op 09/06/2011 11:31:25 door Remco Janssen
 
PHP hulp

PHP hulp

28/03/2024 11:09:02
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

09/06/2011 08:34:48
Quote Anchor link
Kan je code-tags gebruiken?

En wat houdt je tegen om MySQL te gebruiken, dit is veel makkelijker in het beheer en onderhoud.
 
Remco Janssen

Remco Janssen

09/06/2011 10:12:07
Quote Anchor link
Niets, maar ik ben bezig met het leren van php, dus ik wil dan ookm leren hoe je in een bestand alles kan opslaan....
Maar waar zit de fout dan ergens??
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

09/06/2011 10:14:29
Quote Anchor link
Zie mijn vorige reactie.
 
Dennis meijer

dennis meijer

09/06/2011 11:14:40
Quote Anchor link
Je moet je code even tussen tags plaatsen zoals aar zegt.

Anders kunnen we er niet veel van lezen.
 
Remco Janssen

Remco Janssen

09/06/2011 11:31:40
Quote Anchor link
En wat zijn die dan?? :O
 
Vincent Huisman

Vincent Huisman

09/06/2011 11:32:46
Quote Anchor link
[code] en [/code]
Gewijzigd op 09/06/2011 11:32:58 door Vincent Huisman
 
Dennis meijer

dennis meijer

09/06/2011 12:23:10
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
<html>
<head>
<title>Shoutbox</title>
</head>
<body bgcolor="9370db">
<h2><center>Shoutbox...</center></h2>
<form action="<?php $_SERVER['PHP_SELF']; ?>" method="POST">
<?php if(isset($foutmelding)) { echo "<b>$foutmelding</b>"; }
?>

Uw naam&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;: <input type="text" name="naam"><br>
Uw e-mailadres: <input type="text" name="mail"><br>
Uw bericht:<br>
<textarea rows="5" cols="50" name="commentaar">Typ hier uw bericht...</textarea><br>
Waardering over deze website:<br>
<select name="punt">
<option>1</option>
<option>2</option>
<option>3</option>
<option>4</option>
<option selected="selected">5</option>
</select><br>
<input type="reset" value="Maak alle velden leeg">
<input type="submit" value="Voeg bericht toe">
</form>
<hr size="3">
</body>
</html>


<?php
if(isset($_POST["naam"])) {
    if($_POST["naam"] != "" && $_POST["mail"] != "") {
        
        $pointer=fopen("shoutbox.txt","r+");
        
        $oud=fread($pointer,filesize("shoutbox.txt"));
        
        $mail='<a href="mailto:' . $_POST["mail"] . '>' . $_POST["mail"] . '</a>';
        
        $datum=date("j.n.Y");
        $commentaar=htmlspecialchars($_POST["commentaar"]);
        $commentaar=stripslashes($commentaar);
        $commentaar=nl2br($commentaar);
        $geschreven=$_POST["naam"] . " (" . $_POST["mail"] . ") schreef op " . $datum . " het volgende:<br>\n
                     <b>"
. $commentaar . "</b><br>\n
                     Punt: <b>"
. $_POST["punt"] . "</b>\n
                     <hr>"
;
        fputs($pointer,"$oud");
        rewind($pointer);
        fputs($pointer,"$geschreven\n");
    }

    else {
        $foutmelding="U heeft niet alle velden ingevuld!";
}
}

readfile("shoutbox.txt");
?>


Toevoeging op 09/06/2011 12:23:20:

Zo dus
 
Remco Janssen

Remco Janssen

09/06/2011 13:27:33
Quote Anchor link
Oke dank je,
zien jullie nu ergens een fout zitten??
 
Vincent Huisman

Vincent Huisman

09/06/2011 13:29:45
Quote Anchor link
Waarom gebruik je geen database? Dat werkt veel makkelijker.

Om te kijken of er gepost is doe je:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
<?php
    if($_SERVER['REQUEST_METHOD'] == 'POST')
    {

        // Er is gepost
    }
?>


ook moet je $vars buiten quotes doen dus:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
<?php
    $var
= 'hoi';

    echo $var;
    // ipv
    echo "$var";
?>
Gewijzigd op 09/06/2011 13:30:58 door Vincent Huisman
 
Remco Janssen

Remco Janssen

09/06/2011 14:13:42
Quote Anchor link
Vincent Huisman op 09/06/2011 13:29:45:
Waarom gebruik je geen database? Dat werkt veel makkelijker.

Om te kijken of er gepost is doe je:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
<?php
    if($_SERVER['REQUEST_METHOD'] == 'POST')
    {

        // Er is gepost
    }
?>


ook moet je $vars buiten quotes doen dus:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
<?php
    $var
= 'hoi';

    echo $var;
    // ipv
    echo "$var";
?>


Quote:
Niets, maar ik ben bezig met het leren van php, dus ik wil dan ookm leren hoe je in een bestand alles kan opslaan....
Maar waar zit de fout dan ergens??
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.