Show popup met begin en eind data

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Loek Lemmens

Loek Lemmens

04/10/2018 01:01:34
Quote Anchor link
Zoals de titel al zegt zoek ik een optie om popups tussen 2 data’s te laten zien.
Ik wil een aantal verkoopacties achter elkaar plannen zodat ik vooruit kan werken en dat deze dan worden getoond binnen een bepaalde datum
Bijvoorbeeld
03-10-20-18 tot 17-10-2018 show actie 1
17-10-18 tot 24-10-18 show actie 2
24-10-18 tot 26-10-20-8 showactie 3

Welke manier zou ik kunnen toepassen voor zoiets?
Bij voorkeur javascript.

Gr. Loek
 
PHP hulp

PHP hulp

25/04/2024 21:16:51
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

04/10/2018 01:06:33
Quote Anchor link
Bij voorkeur met een database zodat je de data makkelijk kan inplannen?
Gewijzigd op 04/10/2018 01:07:52 door - Ariën -
 
Jop B

Jop B

04/10/2018 19:01:10
Quote Anchor link
Je zou kunnen werken met een elseif statement.

In php bijvoorbeeld:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
<?php
$current_date
= date('d-m-Y');
if($current_date >'02-10-2018' && $current_date <'05-10-2018'){
    echo 'actie 1';
}
elseif($current_date >'05-10-2018' && $current_date <'08-10-2018'){
   echo 'actie 2';
}

?>


Dit zou ook in javascript kunnen maar dan is het gevaar dat als het device van de gebruiker een andere datum erin heeft je een verkeerde actie toont.
PHP pakt de tijd van de server en is dus een stukje veiliger.
 
- SanThe -

- SanThe -

04/10/2018 19:14:44
Quote Anchor link
$current_date = '05-10-2018'; geeft geen enkele actie.

$current_date = '05-10-2019'; geeft actie 2.

Klopt dus niet,
Vergelijken met dit datumformat werkt niet.
Gebruik altijd YYYYMMDD en geen DDMMYYYY.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.