sIFR kleur werkt niet

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

PHP developer - Digital Agency

Functie Het team telt momenteel 20 collega’s, bestaande uit developers (front- en backend) en het operations team, waaronder ook het management en twee scrum masters vallen. Ze zijn op zoek naar een PHP developer die in staat is zelfstandig te werken. Je komt te werken in één van de drie scrumteams en gaat aan de slag met een project voor de klant. Het fijne hieraan is dat je wel afwisseling hebt qua werk, maar tegelijkertijd doorlopend werkt voor bestaande klanten. Hierdoor krijg je ook de kans om echt de diepte in te gaan en innovatieve technische oplossingen neer te zetten.

Bekijk vacature »

Java Front-end Developer

Dit ga je doen Ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten in Java met tools als Springboot, MS SQL Server (T-SQL) en JavaScript; Het onderhouden van de (web-)applicaties binnen een complexe omgeving; Werken aan de migratie van een monolithisch systeem naar een architectuur gebaseerd op Kubernetes; Code reviews met collega's en actieve kennisuitdelingsessies voeren; Het uitvoeren van unit- en systeemtests Experimenteren met nieuwe tools en technieken. Hier ga je werken Binnen deze organisatie kom je te werken op de afdeling die gegevens verzamelt vanuit het hele land. Denk hierbij aan vertrouwelijke persoonsgegevens. Het team verwerkt al deze data met als doel het waarborgen

Bekijk vacature »

Java developer (remote)

Functie Wat ga je doen als Java Developer? Jij als Java ontwikkelaar komt te werken in 1 van onze SCRUM teams. Momenteel werken er zo’n 30 ontwikkelaars binnen onze organisatie waarbij jij de brug slaat tussen het bouwen van verschillende functionaliteiten binnen onze applicaties en deze vervolgens te integreren in onze centrale hub. Je start je dag om 9 uur met een stand up en dan pak je jouw taken op voor de dag. Hieronder een aantal taken die jij zal uitvoeren: – Het bedenken en uitbouwen van features binnen de verschillende applicaties – Onderhouden van CI/CD pipelines – Bezighouden

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

C# developer

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Ik ben op zoek naar een back-end developer, die met name kennis & ervaring heeft van de programmeertaal C#. Jij gaat aan de slag bij een topspeler in de logistieke sector, die zich behalve met logistiek, ook bezig houdt met softwareontwikkeling. Welke taken komen hierbij kijken? Je gaat desktop- en webapplicaties onderhouden en optimaliseren, waarin je werkt met o.a. C#, ASP.NET, SQL Server en T-SQL. Je hebt regelmatig klantcontact om de wensen in kaart te brengen en te evalueren over de huidige draaiende applicaties. Je implementeert nieuwe functionaliteiten toe aan

Bekijk vacature »

Senior Front-end Developer

Wordt jij de nieuwe Front end specialist / developer? Dan werk je dagelijks met collega’s aan de mooiste IT-projecten. Sogeti is een organisatie met een goede werksfeer en zo min mogelijk hiërarchische verhoudingen. Deze snelgroeiende groep collega’s krijgt energie van hun vak en dat merk je op de werkvloer. Onze klantenkring is groot en divers, dat vraagt om flexibiliteit van jou. Tegelijkertijd betekent dit dagelijks nieuwe dingen leren én dat geen werkdag hetzelfde is. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je te certificeren. We organiseren regelmatig technische Meet-ups en doen we veel aan kennisdeling waarbij iedereen welkom is, zowel binnen als

Bekijk vacature »

Java (Java EE) Developer

In het kort Werken als Java developer betekent werken aan complexe IT projecten bij onder meer een internationaal containeroverslag bedrijf. Zo sturen we apparaten en eindgebruikers aan d.m.v. onze custom-made software oplossing, die dagelijkse vele duizenden containers verwerkt. Denk aan systemen die volautomatische kranen aansturen en op afstand bedienen, de volledige afhandeling van containernummerherkenning bij het laden en lossen van zeeschepen of het tonen van instructies aan de chauffeurs van ruim 300 straddle carriers. En dat allemaal redundant, robuust en in een dynamische 24/7 omgeving! Jij versterkt ons ontwikkelteam en gaat aan de slag met oa. Java i.c.m. Spring (Boot),

Bekijk vacature »

Front-end developer Supply Chain Angular, ReactJS,

Functie Het development team bestaat momenteel uit 9 fullstack (Python en .NET) developers. Binnen het team ga jij je toespitsen op het creëren van de optimale toegankelijkheid en user experience. Om dit voor elkaar te krijgen zul je ontwerpen, programmeren, testen en implementeren. Het hele proces dus! Maar ook bijvoorbeeld meedenken over strategie en design. Hierin krijg je veel vrijheid om de functie naar eigen inzicht in te vullen en te pionieren. Alle data die wordt gebruikt is zichtbaar in een webapplicatie, geschreven in Angular en React. Momenteel zijn ze bezig om de dashboards anders vorm te geven en de

Bekijk vacature »

Senior .NET Developer I goed salaris en deels thui

Bedrijfsomschrijving Mijn opdrachtgever is al ruim 20 jaar een gevestigde naam in de wereld van software ontwikkeling, met drie kantoren in de Randstad, waaronder Alphen aan den Rijn. Zij richten zich op het bouwen van IT-oplossingen die ervoor zorgen dat de productiviteit van klanten te allen tijden optimaal is. Hiervoor neemt jouw nieuwe werkgever het volledige ontwikkelproces tot haar rekening; van het eerste gesprek om de klantwensen in kaart te brengen, tot aan het uiteindelijke onderhoud van de opgeleverde oplossing. In totaal werken er inmiddels bijna 200 gemotiveerde IT-ers binnen deze organisatie. De gemiddelde leeftijd ligt rond de 35. Het

Bekijk vacature »

Traineeship Full Stack .NET Developer

Dit ga je doen Start op 7 augustus 2023 bij de Experis Academy en ontwikkel jezelf tot een gewilde Full Stack .NET Developer. Maar hoe ziet het traineeship eruit en wat kun je verwachten? Periode 1 De eerste 3 maanden volg je fulltime, vanuit huis, een op maat gemaakte training in teamverband. Je leert belangrijke theorie en krijgt kennis van de benodigde vaardigheden en competenties die nodig zijn om de IT-arbeidsmarkt te betreden. Zowel zelfstandig als in teamverband voer je praktijkopdrachten op het gebied van front- en backend development uit. Wat er per week op het programma staat kun je

Bekijk vacature »

Full stack developer Python, React

Functie Jij als full stack developer komt binnen onze Technology afdeling te werken. Deze bestaat momenteel uit 15 man. De stack waarmee wij werken is voornamelijk Python, Javascript, React en GraphQL. Binnen deze afdeling wordt er met multidisciplinaire teams gewerkt aan verschillende projecten. Projecten duren vaak langer dan 3 maanden en je bent van begin tot eind vaak betrokken. Naast dat je als full stack ontwikkelaar aan de slag gaat ben je ook Consultant. Dit betekent dat je ook klantcontact hebt in je rol en werkshops geeft. De verhouding tussen deze werkzaamheden zijn ongeveer 70% development en 30% consultancy. Een

Bekijk vacature »

Back-end Programmeur

Functieomschrijving Heb jij kort geleden je HBO ICT in ontvangst mogen nemen? Of ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Voor een ambitieuze werkgever in de regio van Breda zijn wij op zoek naar een Back-end programmeur met affiniteit met C#.NET, SQL en MS Access. Samen met team bestaand uit ware ICT professionals ben je verantwoordelijk voor het bouwen van maatwerk software voor hun klanten. Belangrijk is dat je kennis of ervaring hebt van C#.NET en SQL. Je toont een flexibele en sociale houding naar klanten toe. Je denkt in nieuwe mogelijkheden & gaat graag de uitdaging aan. Bedrijfsprofiel De

Bekijk vacature »

Full-stack developer

Als Full-stack developer bij KUBUS houd je je bezig met het ontwikkelen van de (web)applicatie en services van BIMcollab. Samen met je SCRUM team werk je aan zowel de front- als de back-end. Als softwarebedrijf bevindt KUBUS zich in een unieke positie. We bouwen aan onze eigen producten die wereldwijd door tienduizenden gebruikers worden gebruikt. Ons bedrijf heeft precies de juiste grootte: groot genoeg om echt impact te maken in de markt, maar klein genoeg om als individuele ontwikkelaar invloed uit te kunnen oefenen en echt het verschil te kunnen maken. Ons ontwikkelteam bestaat uit ruim 40 ontwikkelaars, testers, scrum

Bekijk vacature »

Technical Asset Specialist Substations

TenneT is growing fast to realize its strategic ambitions. We play a leading role in driving the energy transition. We are looking for a passionate Technical Asset Specialist for substations (onshore and offshore) at our location in Arnhem who will contribute to this and that might be you? Your contribution to TenneT We are searching for a motivated and engaged colleague as a technical asset specialist (onshore and offshore) for instrument transformers and surge arresters, with preferably a strong background in the area of insulation coordination. As a specialist for insulation coordination you are responsible for overarching topics regarding insultation

Bekijk vacature »

Als PHP developer bijdragen aan beter onderwijs?

Functie Momenteel zijn ze op zoek naar een PHP developer die mee gaat werken aan de (door)ontwikkeling van de producten en zo helpt aan de uitvoering van hun ontwikkelprojecten. Je komt te werken binnen hun development team bestaande uit 6 ontwikkelaars. Ze staan zowel open voor meer junior als medior/senior developers. Je kunt snel veel verantwoordelijkheid krijgen en doorgroeien binnen het bedrijf. Bovendien ben je betrokken bij het bepalen van de product roadmap en de inbreng van (nieuwe) technologieën. De applicaties waaraan je werk worden gebruikt op onderwijsinstellingen door heel Nederland. De tech-stack bestaat voornamelijk uit Laravel (PHP), Vue.js en

Bekijk vacature »
Winkie

winkie

03/03/2009 11:38:00
Quote Anchor link
Dag,

Ik gebruik over de hele site sIFR en het werkt allemaal geweldig.

Nu wil ik alleen voor bepaalde h3 koppen de kop wit maken ipv geel.

Dit heb ik geprobeerd middels een class en een span, maar helaas.

Dit heb ik nu in mn sifrconfig: (sIFR 3 r436)

selector: 'div.bottomsub h3'
,css: [
'.sIFR-root { color: #e8d118; font-size: 30px; letter-spacing: 1; }'
,' .wit { color:#ececec; }'
]
maar dit werkt dus niet; de kop blijft geel.

Kan iemand me hier mee helpen?
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Winkie
 
PHP hulp

PHP hulp

24/04/2024 08:27:51
 
Crispijn -

Crispijn -

03/03/2009 11:55:00
Quote Anchor link
Je moet toch in het javascript gedeelte de kleur en lettertypes toewijzen? Dit staat dus los van je css... Helaas maar waar.
 
Winkie

winkie

03/03/2009 11:56:00
Quote Anchor link
Uhm duh? Het bovenstaande stukje code IS javascript. Daarom staat er ook bij; dit heb ik nu in mijn sifrconfig (en dat is dus sifrconfig.js)
 
Crispijn -

Crispijn -

03/03/2009 13:28:00
Quote Anchor link
Ehm, ja...

is het niet toevallig hoofdletter gevoelig?
 
Winkie

winkie

03/03/2009 13:31:00
Quote Anchor link
hoofdletters? waar heb je het over? :s

zoals ik al zei, sIFR werkt verder prima, alle koppen worden netjes vervangen en geel gemaakt.

een van die koppen wil ik niet geel hebben maar wit.

hoe doe ik dat?
 

03/03/2009 14:04:00
Quote Anchor link
Heb je het niet online staan?
Want misschien klopt je selector ofzo niet...
 
Winkie

winkie

03/03/2009 14:08:00
Quote Anchor link
Jawel;

http://www.studioruigrok.nl/ascon/index.php

Ben dr nog mee bezig en staat daarom nog bij ons op de server.

Het kopje rechtsonder, 'Nieuws', moet wit worden.

sifrconfig staat hier:
http://www.studioruigrok.nl/ascon/scripts/sifrconfig.js
 
Crispijn -

Crispijn -

03/03/2009 15:01:00
Quote Anchor link
Je hex code staat nu in het wit. Ik dacht er aan om deze in hoofdletters te veranderen maar blijkbaar werkt dit al wel bij de andere koppen.

Ik zou nu even niet weten hoe je dit op zou moeten lossen.
 
Jesper Diovo

Jesper Diovo

03/03/2009 15:16:00
Quote Anchor link
Kijk eens bij mij in de bron. Ik gebruik een oudere versie die het wel perfect doet ;-). Paar kleine veranderingen en je hebt zo wat je wilt. Hier kun je die versie downloaden. Slimste is wel om de andere bestanden eerst weg te gooien (of in een andere map te zetten), zodat je niet in de war raakt.
 
Winkie

winkie

03/03/2009 16:06:00
Quote Anchor link
Ik ga toch niet voor de gein een oudere versie van sIFR gebruiken? Ik gebruik altijd de laatste nightly.

Is een beetje als zeggen 'met IE6 ziet het er wél prima uit!'

Iemand die me kan zeggen wat de juiste selector is en de juiste css/js?
 
Roland F

Roland F

03/03/2009 16:21:00
Quote Anchor link
Ik heb ff snel je bron gechecked.. en de sifr-root class wordt wel meegeven aan de flash param, maar de class wit wordt niet gevonden...

Dus vraag ik me af (nog nooit met sifr gewerkt) kun je uberhaupt wel meerdere css rules meegeven via sIFR.replace.css?

En waarom zou je de kleur wit niet gewoon toevoegen aan de sifr-root class?
 

03/03/2009 16:22:00
Quote Anchor link
winkie schreef op 03.03.2009 16:06:
Ik ga toch niet voor de gein een oudere versie van sIFR gebruiken?

Maar voor testen wel...
winkie schreef op 03.03.2009 16:06:
Ik gebruik altijd de laatste nightly.

Die kunnen bugs hebben.

winkie schreef op 03.03.2009 16:06:
Is een beetje als zeggen 'met IE6 ziet het er wél prima uit!'

Deze vergelijking kan je niet trekken.

winkie schreef op 03.03.2009 16:06:
Iemand die me kan zeggen wat de juiste selector is en de juiste css/js?

Ik heb geprutst, ik weet het zo niet, maar ik werk dan ook nooit met sIFR.
 
Roland F

Roland F

03/03/2009 16:24:00
Quote Anchor link
Quote:
Ik heb geprutst, ik weet het zo niet, maar ik werk dan ook nooit met sIFR.

Ik ook niet :-) maar met logisch nadenken kom je een heel eind..


@winkie: ff voor de duidelijk.. ik heb het over dit stukje code in je _gegenereerde_ bron, hier komt simpelweg het woord 'wit' niet in voor..

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<param name="flashvars" value="id=sIFR_replacement_4&content=Nieuws&width=222&renderheight=41&link=&target=&size=30&css=.sIFR-root%257Bcolor%253A%2523e8d118%253Bletter-spacing%253A1%253B%257D&cursor=default&tunewidth=0&tuneheight=0&offsetleft=&offsettop=0px&fitexactly=false&preventwrap=false&forcesingleline=false&antialiastype=&thickness=200&sharpness=&kerning=&gridfittype=pixel&flashfilters=&opacity=100&blendmode=&selectable=true&fixhover=true&events=false&delayrun=false&version=436"/>
 
- wes  -

- wes -

03/03/2009 16:25:00
Quote Anchor link
Karl het lijkt me vrij zinloos een reactie te posten als je er niets vanaf weet... helemaal met dat soort totaal inhoudsloze opmerkingen...

Karl, unlike popular belief, a higher postcount does NOT make your e-peen any bigger
 
Winkie

winkie

03/03/2009 16:26:00
Quote Anchor link
@Roland

Klopt, ik heb al vanalles geprobeerd met andere selectors dus de wit class is er alweer uit.

Iemand hier die wél vaker met sIFR werkt en wat tips heeft?
 

03/03/2009 16:28:00
Quote Anchor link
wes schreef op 03.03.2009 16:25:
Karl het lijkt me vrij zinloos een reactie te posten als je er niets vanaf weet... helemaal met dat soort totaal inhoudsloze opmerkingen...

Jou post anders nog minder. Als iemand zegt dat je het met een oudere versie zou kunnen proberen zou ik dat ook zeker doen.
 
Winkie

winkie

03/03/2009 16:37:00
Quote Anchor link
Het is gelukt, na een dag trial & error.

Volgende keer als ik weer tegen zoiets aanloop post ik het wel op het sIFR-forum.
 

03/03/2009 16:39:00
Quote Anchor link
winkie schreef op 03.03.2009 16:37:
Het is gelukt, na een dag trial & error.

Wat was er dan fout?
 
Winkie

winkie

03/03/2009 16:41:00
Quote Anchor link
Niks :)
 
Timen kut

Timen kut

03/03/2009 17:04:00
Quote Anchor link
Je roept .wit aan.. weet niet of dat beter naar h3.wit kan.
Verder gebruik ik voor de aanroep:
maar dat is sifr 2 :P die werkt beter dan 3 imho

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
if(typeof sIFR == "function"){
    sIFR.replaceElement("h1.top", named({sFlashSrc: "sifr/showcard.swf", sColor: "#000000", sCase: "upper", sWmode:"transparent"}));
};
 
Roland F

Roland F

03/03/2009 18:59:00
Quote Anchor link
Libraries dien je imho gelijk te updaten.. de makers brengen immers niet voor niets een update uit.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.