Signup Date op basis van gekozen option

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Goto Learn

Goto Learn

12/08/2014 21:07:48
Quote Anchor link
Momenteel probeer ik uit te zoeken hoe ik het beste en query voor elkaar krijgt om hem te laten zoeken op ingeschreven leden naar gekozen optie (Dat kan: dag, dagen, week, weken zijn, Zie afbeelding voor voorbeeld), maar ik krijg hem niet op juiste manier

Afbeelding:

Afbeelding

Mijn query:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
<?php
$mysqli
->query("SELECT user_name, profile_avatar,
profile_thumb, last_date, last_time,
user_signup_date FROM users
WHERE profile_age BETWEEN CURDATE() - INTERVAL {$maxDate} YEAR AND
CURDATE() - INTERVAL {$minDate} YEAR
AND profile_sex = 'Man' AND
user_signup_date BETWEEN CURDATE() - INTERVAL 24 HOUR"
);
?>


Het gaat om deze stuk, als ik optie 1 kiest (Vandaag):

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
user_signup_date BETWEEN CURDATE() - INTERVAL 24 HOUR
?>


Column user_signup_date ziet er als volgt uit:
0000-00-00 (Date)

Wat doe ik verkeerd? Alvast bedankt!
Gewijzigd op 12/08/2014 21:08:36 door Goto Learn
 
PHP hulp

PHP hulp

29/03/2024 08:42:03
 
- SanThe -

- SanThe -

12/08/2014 21:51:53
Quote Anchor link
BETWEEN CURDATE() - INTERVAL 24 HOUR

Tussen CURDATE() min 24 uur?
 
Goto Learn

Goto Learn

12/08/2014 23:11:48
Quote Anchor link
@ - SanThe -

Nee, dat kan niet kloppen, dan heb ik het verkeerd gedaan. Hij moet dus berekenen vanuit de registratie-datum dat in users tabel zit, of gebruikers een dag geleden geregistreerd heeft of niet, dus vanaf zeg maar.. 2010-08-09 tot nu, wat dus geen dag geleden is en mag het niet getoond worden in de zoekresultaten, maar is het 2014-11-10 (Wat nu een dag geleden is), dan moet gebruikers getoond worden in de zoekresultaten.

Toevoeging op 12/08/2014 23:25:20:

Laat maar, ik heb het al opgelost.. Toch bedankt voor de reactie!

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
user_signup_date >= DATE_SUB(CURRENT_DATE(), INTERVAL 1 DAY)
?>
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.