Simpel Login Script geeft aan altijd user/pass verkeerd!

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Pagina: « vorige 1 2

Chris Broekz

Chris Broekz

06/12/2010 21:26:15
Quote Anchor link
Okey, ik kom nu zeker verder dankzij jullie hulp.
Hij geeft aan dat hij succesvol inlogged maar nog niet helemaal fantastisch.
Ik weet niet of hij zijn session behoud maar als ik inlog krijg ik deze error:

Quote:
Notice: Undefined index: id in C:\xampp\htdocs\login\login.php on line 44

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at C:\xampp\htdocs\login\login.php:44) in C:\xampp\htdocs\login\login.php on line 55

Notice: Undefined index: id in C:\xampp\htdocs\login\login.php on line 71


regel 44:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
$_SESSION['user_id'] = $row['id'];


regel 55:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
header("location: " . 'index.php?msg=succes');


regel 71:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
'".$row['id']."',
 
PHP hulp

PHP hulp

28/03/2024 13:41:12
 
Pieter van Linschoten

Pieter van Linschoten

06/12/2010 21:26:18
Quote Anchor link
Het gaat niet om de veiligheid van JOUW database, het gaat om de veiligheid van de persoonsgegevens van je gebruikers. Het zelfde als een hele dikke kluisdeur waar een briefje met de combinatie op zit.

Als ze dan inbreken bij de bank, kunnen ze ook gelijk de kluis leeghalen.
Dus geen 2 aparte velden, 1 met en 1 zonder encryptie, want dan is het nut van de encryptie weg.

1 veld met encrypted pas.
Gewijzigd op 06/12/2010 21:27:47 door Pieter van Linschoten
 
Jasper DS

Jasper DS

06/12/2010 21:31:46
Quote Anchor link
je hebt output voor je header.
 
Chris Broekz

Chris Broekz

06/12/2010 21:31:49
Quote Anchor link
De database maakt wel sessions aan in mijn database maar vult bij User_ID niks in. 0

INSERT INTO sessions VALUES ('1', '0', '302425', '127.0.0.1');
INSERT INTO sessions VALUES ('2', '0', '947776', '127.0.0.1');
INSERT INTO sessions VALUES ('3', '0', '591839', '127.0.0.1');
INSERT INTO sessions VALUES ('4', '0', '285993', '127.0.0.1');

Toevoeging op 06/12/2010 21:32:56:

Sorry Jasper ik begrijp het niet helemaal.
Wat heb ik verkeerd?

PHP jasper op 06/12/2010 21:31:46:
je hebt output voor je header.
 
Jasper DS

Jasper DS

06/12/2010 21:37:43
Quote Anchor link
google even dan vind je genoeg.

Notice: Undefined index: id in C:\xampp\htdocs\login\login.php on line 44
-> een van met de index id $var['id'] bestaat niet.

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at C:\xampp\htdocs\login\login.php:44) in C:\xampp\htdocs\login\login.php on line 55
-> je weergeeft tekst of iets anders voor de header.

Notice: Undefined index: id in C:\xampp\htdocs\login\login.php on line 71
-> een van met de index id $var['id'] bestaat niet.
 
Chris Broekz

Chris Broekz

06/12/2010 22:14:33
Quote Anchor link
Ik heb even gegoogled en heb verschillende dingen gevonden en geprobeert maar ik krijg deze 3 errors maar niet weg. Ik ben ten einde raad en ik zou niet weten wat ik verkeerd heb gedaan.

Quote:
Notice: Undefined index: id in C:\xampp\htdocs\login\login.php on line 44

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at C:\xampp\htdocs\login\login.php:44) in C:\xampp\htdocs\login\login.php on line 55

Notice: Undefined index: id in C:\xampp\htdocs\login\login.php on line 71


lijn 44-55:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
                                        $_SESSION['user_id'] = $row['id'];  

                                        $_SESSION['user_ip'] = $user_ip;

                                        $_SESSION['session_id'] = $session_id;

                                              

                                    if ($row['banned'] == 1)

                                    {

                                        echo 'Youre banned you cannot login!';

                                    }

                                        else

                                        {

                                            //Inloggen gelukt!!

                                            header("location: " . 'index.php?msg=succes');

                                        }


lijn 44:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
                                        $_SESSION['user_id'] = $row['id'];  


lijn 71:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
                        '".$row['id']."',


Dit zou iets met het de sessie id gaan. Maar als ik in mijn MySQL database kijk en en kijk in de tabel Sessions dan is alles ingevoerd behalven User_ID (die wel zou ingevuld moeten zijn) dus het probleem ligt hem volgensmij bij het invoeren van die die.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
                    $q2 = "

                    INSERT INTO

                        sessions

                    (

                        user_id,

                        session_id,

                        user_ip

                    )

                    VALUES

                    (

                        '".$row['id']."',

                        '".$session_id."',

                        '".$user_ip."'

                    )

                    ";

Ik zie alleen geen fouten erin.

Ik ben ten einde raad kan iemand me een handje helpen? Bedankt!
Gewijzigd op 06/12/2010 22:15:23 door Chris Broekz
 
- SanThe -

- SanThe -

06/12/2010 22:51:37
Quote Anchor link
Er bestaat geen 'id' in $row.
$row['id']
 
Chris Broekz

Chris Broekz

06/12/2010 23:07:26
Quote Anchor link
SanThe zoals ik al zij was ik daar al achter gekomen.

---------------
Nu heb ik een ander php script geinstalleerd en krijg ik gelijksoortige error.

Quote:
Deprecated: Function eregi() is deprecated in C:\xampp\htdocs\news\inc\functions.inc.php on line 289

Deprecated: Function eregi() is deprecated in C:\xampp\htdocs\news\inc\functions.inc.php on line 289

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at C:\xampp\htdocs\news\inc\functions.inc.php:289) in C:\xampp\htdocs\news\index.php on line 90

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at C:\xampp\htdocs\news\inc\functions.inc.php:289) in C:\xampp\htdocs\news\index.php on line 96

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at C:\xampp\htdocs\news\inc\functions.inc.php:289) in C:\xampp\htdocs\news\index.php on line 97

Deprecated: Function eregi() is deprecated in C:\xampp\htdocs\news\index.php on line 241


Deze errors krijg ik als ik inlog bij CutePHP een script dat ik al jaren gebruik en ik heb deze niet aangeraakt, net geinstalleerd geen foutmeldingen.

Hoe komt het toch dat ik deze gelijksoortige errors krijg.

Kan iemand me helpen?
 
- SanThe -

- SanThe -

06/12/2010 23:15:57
Quote Anchor link
Chris Broekz op 06/12/2010 23:07:26:
SanThe zoals ik al zij was ik daar al achter gekomen.


Ja maar je hebt het over User_ID in de database en je wilt er blijkbaar id uithalen. Gebruik je wel overal dezelfde benaming?

Chris Broekz op 06/12/2010 23:07:26:
---------------
Nu heb ik een ander php script geinstalleerd en krijg ik gelijksoortige error.

Quote:
Deprecated: Function eregi() is deprecated in C:\xampp\htdocs\news\inc\functions.inc.php on line 289



De function eregi is antiek en moet je niet meer gebruiken. Gebruik de preg_match functies. De andere error van headers already send komt waarschijnlijk gewoon door de tekst van de eerste error.
Gewijzigd op 06/12/2010 23:16:31 door - SanThe -
 
Chris Broekz

Chris Broekz

06/12/2010 23:41:16
Quote Anchor link
Ik heb het al opgegeven, ik ben nu opzoek naar een ander script.

Ik heb de header error gefixed door ob_start(); bovenaan het script te plaatsen.
Dit was een bekende error met Xampp. Maar ik kreeg die ID's maar niet op de goeie plek.

Bedankt iedereen voor het snel antwoord geven op mijn vragen, ik spreek jullie later wel weer wanneer ik weer een probleem heb ;)
 
- SanThe -

- SanThe -

06/12/2010 23:46:10
Quote Anchor link
Chris Broekz op 06/12/2010 23:41:16:
Ik heb de header error gefixed door ob_start(); bovenaan het script te plaatsen.


Ongeveer hetzelfde als je fietsband plakken met plakband.
Dat is geen oplossing maar verdoezelen van het probleem.
 

Pagina: « vorige 1 2



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.