Simpel mp3 scriptje,

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Full Stack Java ontwikkelaar

Functieomschrijving Voor de politie zijn wij op zoek naar een Full stack Java ontwikkelaar. Als ervaren full stack Java ontwikkelaar binnen de gewenste deadlines meewerken aan de totstandkoming van de gewenste werkzaamheden. Taken Upgraden van GeoServer, SOLR, Oracle Spatial database, Tomcat Migreren Oracle Spatial naar PostgreSQL/PostGIS Migreren SOLR naar ElasticSearch Geografische gegevens op het interne netwerk beschikbaar maken Doorontwikkelen en actualiseren van de geografische services Het up to date brengen van de CI/CD pipeline, samen met medewerkers die verantwoordelijk zijn voor de CI/CD tooling Aanspreekbaar op de solution architectuur en stemt die met collega's in het cluster Geo De opdracht

Bekijk vacature »

Gezocht: Ervaren VB6 developer met C# ambitie!

Bedrijfsomschrijving Dit bedrijf is een vooraanstaande softwareleverancier die gespecialiseerd is in het ontwikkelen van software pakketten voor autoschade herstel bedrijven. De software wordt gebruikt door meer dan de helft van alle autoschade herstel bedrijven in Nederland. Het team van professionals is op zoek naar getalenteerde collega developers die hun vaardigheden willen inzetten om het bedrijf te laten groeien. Functieomschrijving Voor dit bedrijf zoek ik een ervaren VB6 / VB.NET developer met interesse om op termijn verder te gaan in C#. In deze functie ben je verantwoordelijk voor het onderhouden van de bestaande softwarepakketten. Een deel van de code is nog

Bekijk vacature »

PHP Software Developer

Functie omschrijving Op zoek naar een nieuwe uitdaging binnen PHP? Lees dan snel verder! Wij zoeken een ervaren PHP developer die binnen een organisatie gaat functioneren als verlengstuk van de klant. Wij zoeken voor deze iemand die technisch complexe zaken met enthousiasme en plezier aanvliegt. Verder moet je instaat zijn om je tijd goed te managen omdat je aan meerdere projecten tegelijkertijd werkt. Je werkt met de nieuwste technieken en tijdens deze uitdaging werk je veel samen met de front-end developers van deze organisatie. Wij zoeken iemand die zichzelf graag uitdaagt en altijd de beste wilt zijn. Bedrijfsprofiel Waar ga

Bekijk vacature »

Junior Front end developer Onderwijssoftware

Functie Als Junior front end developer kom jij terecht in een klein, maar hecht team bestaande uit 5 andere developers (waarvan 2 senioren, 2 medior en 1 junior). Met de gezamenlijke missie om “ieder kind te helpen met onze software” wordt er dagelijks gepassioneerd en hard gewerkt aan ons in-house ontwikkeld platform. Deze software is gebaseerd is op AI, machine Learning en wetenschappelijke inzichten. Dagelijks zul jij werken met onze high traffic webapplicatie. We hebben ruim 300.00 gebruikers en meer dan 2 miljard records waar je te maken mee krijgt! Verder zul jij je bezighouden met: – Het ontwikkelen van

Bekijk vacature »

PHP Developer - Draag bij aan de maatschappij!

Bedrijfsomschrijving Wil jij als applicatieontwikkelaar deel uitmaken van een gedreven ontwikkelteam en werken aan innovatieve producten? Dan hebben wij dé uitdaging voor jou! Wij zijn op zoek naar een enthousiaste collega die samen met ons de technische ondergrond van onze producten verder wil ontwikkelen met behulp van PHP. Met jouw expertise geef je de finishing touch aan onze producten om jezelf steeds opnieuw weer te verrassen. Functieomschrijving Bij ons staan innovatie en creativiteit centraal. Wij zijn op zoek naar een enthousiaste PHP ontwikkelaar die nieuwe ideeën en inzichten kan inbrengen en daarmee zichzelf en het team verder kan laten groeien.

Bekijk vacature »

Software ontwikkelaar

Ben jij graag bezig met verschillende projecten? Vind jij beleving van klanten én medewerkers ook belangrijk? Wij zijn vanwege de doorontwikkeling van het applicatielandschap van onze opdrachtgever op zoek naar een fulltime software ontwikkelaar. Omschrijving Jij en jouw collega’s zijn verantwoordelijk voor de continuïteit en waarborging van het applicatielandschap. Om de processen vloeiend te laten verlopen is software ontwikkeling daarom van essentieel belang. Onze opdrachtgever doet dit voornamelijk zelf, met door hun eigen ontwikkelde applicaties. Dit betekent dat jij: functionele eisen vertaalt naar gebruiksvriendelijke software; tijdens SCRUM sessies advies geeft over het te bouwen ontwerp; nieuwe software ontwikkelt en het

Bekijk vacature »

Fullstack developer - medior

Functie omschrijving Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en zou jij graag bij een platte maar informele organisatie willen werken? Voor een mooi softwarebedrijf in omgeving Dordrecht zijn wij op zoek naar versterking voor op de afdeling Software Development! Als Fullstack developer wordt je bij dit bedrijf onderdeel van de volledige ontwikkeling van requirement tot oplevering! Werkzaamheden Jouw focus ligt op de front end en alles wat daarbij komt kijken. Je gaat ontwerpen, ontwikkelen, testen en valideren. Je zult voornamelijk werken met React.js en Typescript. Maar ook Javascript, HTML en CSS komen aanbod. Daarnaast zal je ook regelmatig met

Bekijk vacature »

Applicatie ontwikkelaar

Functie omschrijving Zelfstandige applicatie ontwikkelaar gezocht voor familiair bedrijf in omgeving Capelle ad Ijssel Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging en zoek jij een informele werkgever waar je zelfstandig kunt werken binnen een leuk IT team, lees dan snel verder want wie weet zijn wij op zoek naar jou! Een deel van jouw werkzaamheden: Onderhouden en ontwikkelen van de IT systemen; Opzetten van Azure Cloud systemen, denk aan interfaces, hardware op de Cloud, webportalen of BI functies; Werken aan scripts binnen verschillende software applicaties, denk aan ERP en CAD; Ontwikkelen en implementeren van MS PowerApps en Power BI.

Bekijk vacature »

Lead C++ Developer

De rol van Lead C++ Developer Als Lead C++ developer bij KUBUS word je verantwoordelijk voor het implementatie design van requirements en de software architectuur van de desktop applicaties van BIMcollab, ons platform voor 3D model-validatie en issue-management bedoeld om de kwaliteit van 3D design-modellen voor gebouwen te verbeteren. Betere 3D modellen leiden tot betere gebouwen, dus zo draag je bij aan verduurzaming van de gebouwde omgeving met slimmer gebruik van materialen, minder verspilling en energie-efficiënte gebouwen. Een goede gebruikerservaring staat bij ons hoog in het vaandel; we gaan in onze ontwikkeling voor innovatie en kwaliteit. In je rol als

Bekijk vacature »

Medior/Senior Front-end Developers gezocht (Utrech

Functie Het team bestaat uit 10+ gespecialiseerde (veel senior) front-end ontwikkelaars en ontwerpers die werken aan projecten voor klanten van verschillende groottes (kan twee jaar bezig zijn met 1 klant). Je helpt klanten met ingewikkelde front-end vraagstukken, hierbij kun je denken aan: UX/UI design, CI/CD, architectuur en integratie met back-end systemen. De werkzaamheden verricht je op locatie bij de klant, dit is vaak in de Randstad. De organisatiestructuur is plat en er heerst een informele sfeer, zo kun je met vragen dus terecht bij de directie. Er wordt veel nadruk gelegd op het bevorderen van persoonlijke ontwikkeling door middel van

Bekijk vacature »

C#.NET ontwikkelaar

Functie omschrijving Voor een softwarebedrijf in de omgeving van Veghel zijn we op zoek naar een C# developer. Word jij blij van ontwikkelen in C# en .NET? Lees dan snel verder! Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uit gaan zien: Op basis van de wensen van de klant ga je samen met je collega's ga je op zoek naar de juiste oplossingen en je gaat dit uitwerken tot een mooi eindproduct. Je bouwt webshops, webapplicaties en websites, dit doe je door middel van ASP.NET, MVC Framework en C#. Je zorgt voor de optimalisering van bestaande software en de automatisering van

Bekijk vacature »

API Developer Red Hat Fuse

Dit ga je doen Als API Developer zal je verantwoordelijk zijn voor het: het maken van API's en het correct laten draaien van de API's op het platform. Hierdoor kom je in aanraking met Red Hat Fuse, Springt Boot, 3Scale, Red Hat SSO, Openshift en Azure DevOps; zorgen voor de kwaliteit van de ontwikkeling, integratie en prestaties van de API's; zorgen voor een stabiel integratieplatform. Hier ga je werken Deze organisatie is een toonaangevende speler in de vastgoedbranche en telt momenteel ruim 500 medewerkers. Met meer dan 150 applicaties staat er een complex applicatielandschap dat hoofdzakelijk op OpenShift, Azure en

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als ervaren .NET ontwikkelaar start jij in één van onze vier scrumteams. Met 30 ontwikkelaars werk jij aan de doorontwikkeling van ons core product. Ook werkt jouw team aan maatwerkoplossingen op aanvraag van de klant en op projectbasis. Wij vinden het erg belangrijk dat onze ontwikkelaars met plezier naar werk gaan. Een deel hiervan ligt uiteraard bij jezelf, als jij ontwikkelen niet leuk vindt, ben jij bij ons echt aan het verkeerde adres. Jouw team bestaat namelijk uit een groep gepassioneerde vakidioten die dit werk doen omdat dit eerst een hobby was! Daarnaast wordt er intern rekening gehouden met

Bekijk vacature »

Front-end developer (Vue.js) gezocht!

Functie Als Front-end developer is het jouw doel om efficiënte en effectieve frontend code te ontwerpen, ontwikkelen en onderhouden die goed aansluit bij de functionele behoefte vanuit de klant. Je zorgt voor optimale SEO-resultaten, sitespeed en frontend security. You build it, you run it, you own it! Je maakt deel uit van een DevOps Scrum team en werkt samen met back-end developers, test-engineers, interaction designers en een projectmanager. Er zijn verschillende groepen Scrum teams. Een roadmap team is jouw ‘’thuisbasis’’, daar wordt gewerkt aan doorontwikkeling van bestaande omgevingen voor een aantal klanten. Hiernaast zijn er projectteams waar nieuwe omgevingen worden

Bekijk vacature »

Lead developer

Functie Als Lead developer wordt jij onderdeel van een multidisciplinair team van circa 23 software engineers. Als team werken jullie agile en zijn termen als Continuous Integration en Continuous Delivery dagelijkse koek. Jullie werken aan uitdagende en afwisselende projecten met als doel klanten een totaal oplossing aan te kunnen bieden. Jij wordt verantwoordelijk voor complete projecten waarbij jij als verantwoordelijke zorgt dat het project op de juiste manier blijft draaien. Zo haal jij ook de requirements op bij de klant en kijk jij samen met het team en met de salesafdeling hoeveel uren hiervoor nodig zijn. Daarnaast stuur jij jouw

Bekijk vacature »
Jefffrey

Jefffrey

02/06/2007 23:31:00
Quote Anchor link
Ik heb een simpel scriptje gemaakt die ik in netvibes ga gebruiken (flash mp3 players hebben niet goede snelheid)
maar als ik laat zoals het nu is blijft mijn script ALLES weergeven en dat is niet handig. Ik wil dat hij maximaal 5 dingen weergeeft en dat ik kan drukken van volgende 5 en dat hij dat id 4-9 laat zien bijvoorbeeld snap je?

hier is m'n huidig script!

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
<?php
include "include/config.php";
$connection = mysql_connect ("$host","$gebruiker","$wachtwoord")
or die ("kan geen verbinding maken met de database");
$db = mysql_select_db("$database")
or die("kan geen verbinding maken");
$select = ("SELECT * FROM mp3 WHERE ID=4"); // Selecteren uit een tabel
$query = mysql_query($select);
$aantal = mysql_num_rows($query);
while($list = mysql_fetch_object($query)){
$a++;
?>

<a href=
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo $list->url;?>
target="mp3">
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo $list->name;?>
</a><br>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
}
?>

<iframe height="16" name="mp3" src="">
 
PHP hulp

PHP hulp

25/04/2024 01:56:22
 
Red Crew

Red Crew

02/06/2007 23:39:00
Quote Anchor link
zoek eens op LIMIT
 
Mebus  Hackintosh

Mebus Hackintosh

03/06/2007 00:05:00
 
Jefffrey

Jefffrey

03/06/2007 13:35:00
Quote Anchor link
Hmm ik heb nu problemen met : De volgende 5 en vorige 5. Kan ik hier het beste javascript voor gebruiken?


Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
<?php
include "include/config.php";
$connection = mysql_connect ("$host","$gebruiker","$wachtwoord")
or die ("kan geen verbinding maken met de database");
$db = mysql_select_db("$database")
or die("kan geen verbinding maken");
$start = 0;
$select = ("SELECT * FROM mp3 LIMIT $_GET[view] OFFSET $_GET[start]"); // Selecteren uit een tabel
$query = mysql_query($select);
$aantal = mysql_num_rows($query);
while($list = mysql_fetch_object($query)){
?>

<a href=
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo $list->url;?>
target="mp3">
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo $list->name;?>
</a><br>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
}
?>

<iframe height="16" width="200" name="mp3" src="">
 
Jefffrey

Jefffrey

03/06/2007 14:10:00
Quote Anchor link
heb hem al :) ik heb een script gekopieerd en aangepast voor iedereen die hem ook wil gebruiken voor zijn nummers moet een tabel hebben genaamd mp3 met
ID, url, name

op die volgorde, en dan iframe je hem gewoon op de site waar jehem wilt (myspace, netvibes, igoogle)

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
<?php

/************************************************************************/
/* Previous/Next Script                                                 */
/* ====================                                                 */
/*                                                                      */
/* Copyright (c) 2004 by Elwin [a.k.a. SpaceFrog]                       */
/* http://spacefrog.ath.cx                                              */
/*                                                                      */
/* This program is free software. You can redistribute it and/or modify */
/* it under the terms of the GNU General Public License as published by */
/* the Free Software Foundation; either version 2 of the License.       */
/*                                                                      */
/* Version: 1.2                                                         */
/* Changes: Changed the presentation of the pagenumbers (version 1.1),  */
/* added a bold pagenumber for the page where the user is on. (by       */
/* Elwin)                                                               */
/*                                                                      */
/* Version History                                                      */
/* Version 1.1: Added pagenumbers which include a hyperlink to the page */
/* (by Elwin)                                                           */
/* Version 1.0: Default script wich includes the Previous / Next hyper- */
/* links (by Elwin)                                                     */
/************************************************************************/

include "include/config.php";
// Connect to the Databaseserver
mysql_connect ("$host","$gebruiker","$wachtwoord");
// Select the Database
mysql_select_db("$database");

// Variables
if(is_numeric($_GET['max'])) $max = $_GET['max'];
if(is_numeric($_GET['start'])) $start = $_GET['start'];

if (empty($max)) $max = 5;  // $max is the maximum number of results per page
if (empty($start)) $start = 0; // This is the number to start the query at the right location [DO NOT EDIT]

// Calculate some stuff

$end = $start + $max;   // This is for the query, gives the number for the LIMIT
$prev = $start - $max;   // This number is for $start in the Previous-hyperlink
$next = $end;   // This number is for $start in the Next-hyperlink

// Select everything from the table

$query = mysql_query("SELECT * FROM mp3 ORDER BY name ASC LIMIT $start, $max") or die (mysql_error());

// Number of rows from $query
$num = mysql_num_rows($query);
if (empty($num))
{

   echo "<p>Geen mp3's in database</p>";
}

else
{
  while ($result = mysql_fetch_row($query))
  {

    // Show the results
    echo "<a href=\"$result[1]\" target='mp3'>$result[2]</a><br>";
  }


  echo "<p>\n";
 
  // Check if $prev is higher than or equal to 0, if so add the Previous-hyperlink
  if ($prev >= '0')
  {

     echo "[<a href=\"http://jeffro.no-ip.info/test.php?start=$prev&max=$max\">Previous</a>]\n";
  }
else {
     echo "[Previous]\n";
  }

  
  // Count how many rows there are in the table
  $count = mysql_fetch_row(mysql_query("SELECT count(*) FROM mp3"));

  // Calculate on which page we are
  $thispage = ceil($start/$max+1);

  // If $count[0] is higher than $max, show the pagenumbers
  if ($count[0] > $max)
  {

     // Calculate the amount of pages
     $total = ceil($count[0]/$max);
     for($i=0;$i<$total;$i++)
     {

          // The number to show has to be $1+1 (because $i starts with 0)
          $number  = $i+1;
          // $start has to be $i * $max
          $start = $i*$max;

         // If thispage is equal to the number, the link has to be bold
         if ($thispage == $number)
          {

           echo "<strong>[<a href=\"http://jeffro.no-ip.info/test.php?start=" . $start . "&max=" . $max . "\">" . $number . "</a>]</strong>\n";
         }
else {
           echo "<a href=\"http://jeffro.no-ip.info/test.php?start=" . $start . "&max=" . $max . "\">" . $number . "</a>\n";
         }
     }
  }
    

  // If $count[0] is higher than $next, show the hyperlink
  if ($count[0] > $next)
  {

     echo "[<a href=\"http://jeffro.no-ip.info/test.php?start=$next&max=$max\">Next</a>]\n";
  }
else {
     echo "[Next]\n";
  }

  echo "</p>\n";
}

?>

<iframe height='16' width='200' name='mp3' src=''>
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.