Simpele teller

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Senior Developer ERP Dynamics 365

Samengevat: Deze werkgever is een softwarebedrijf. Ben jij een enthousiaste developer? Heb je ervaring met ERP of Dynamic 365 bussines central? Vaste baan: ERP Applicatie Specialist ERP MBO €3.600 - €5.200 Wij houden ons als bedrijf bezig met het leveren en implementeren van het Microsoft Dynamics pakket binnen verschillende industriële sectoren. Deze werkgever is een veelzijdige organisatie. Je werkt voor de eigen IT organisatie. Zij werken met moderne technologie en staan open voor innovatie. Binnen ons open team is er een no-nonsense cultuur. Daarnaast is er veel onderling contact door de korte communicatielijnen. Het team werkt enthousiast samen om een

Bekijk vacature »

PHP Developer

Functie omschrijving Als PHP Developer ga jij aan de slag met uitdagende software projecten. Jij gaat in deze functie software applicaties ontwikkelen. Deze software projecten zijn heel divers, en deze organisatie maakt software, van A tot Z. Klanten kunnen in elke sector werkzaam zijn, van profit tot non-profit. Deze software bouw je vooral in PHP en specifiek Laravel. Dit framework kent dus geen geheimen voor jou. De software die jij gaat ontwikkelen is heel divers, van urenregistratiesystemen tot compleet geautomatiseerde tools. In deze veelzijdige functie ga jij je zeker niet vervelen, elke dag bestaat weer uit nieuwe uitdagingen. Bedrijfsprofiel Deze

Bekijk vacature »

Scrum Master

TenneT is hard groeiend om de onze ambities waar te kunnen maken. Zo nemen wij een leidende rol in het aanjagen van de energietransitie. Het werven van nieuw talent speelt daarin een cruciale rol. Wij zijn op zoek naar een gedreven Scrum master op onze locatie Arnhem die hieraan wil bijdragen en misschien ben jij dat wel? Jouw bijdrage aan TenneT Je begeleidt twee teams binnen de afdeling Platform Services (PLS). Je helpt mee de devops manier van werken van de teams verder door te ontwikkelen. Je helpt de PO bij het managen van de product backlog; het voorbereiden van

Bekijk vacature »

Junior .NET Developer

Dit ga je doen Ontwikkelprocessen verder optimaliseren en verder ontwikkelen met C#; CI/CD-pipelines automatiseren; Ontwikkelen van herbruikbare componenten; Front-end pagina's gebruiksvriendelijk maken. Hier ga je werken Als junior .NET Developer kom je terecht binnen een grote en internationale organisatie. Zij streven naar een positieve impact op de mens, milieu en maatschappij. Het bedrijf is oorspronkelijk een familiebedrijf en werkt aan de productie van hoogwaardige en technische systemen voor de gezondheidszorg. Momenteel willen zij betere ontwikkelprocessen creëren op internationaal gebied en staat kwaliteit en veiligheid voor hun op nummer 1! Als junior .NET Developer werk je aan het ontwikkelen van verbeterde

Bekijk vacature »

PHP ontwikkelaar

Functie Met een complex en uitgebreid e-commerce platform, een eigen PIM-systeem en eigen scan applicatie – krijg jij dagelijks te zien hoe jouw werk gebruikt wordt door miljoenen gebruikers. En we staan qua development pas in de startblokken, aangezien er nog meerdere projecten op de plank liggen te wachten! Ons huidige development team bestaat uit 8 programmeurs. Er wordt dagelijks gereflecteerd op geschreven code, Scrum taken en kennisdelen onderling is een must. Onze voertaal binnen ons team is Engels, dit omdat wij twee internationale collega’s hebben. Ons huidige “IT Landschap” bestaat voornamelijk uit allerlei losse onderdelen die individueel, maar ook

Bekijk vacature »

Senior Front end developer Digital Agency

Functie Jij als Front end developer komt te werken in een van de 8 multidisciplinaire teams binnen de organisatie. Deze teams werken op basis van Scrum agile in 2 wekelijkse sprints. De grootte van de teams varieert van 9-14 collega’s en bestaan altijd uit één of meerdere project managers en een project manager. Samen met je team werk je aan verschillende projecten voor uiteenlopende klanten zoals grote multinationals tot het kleine mkb. De stack waarmee gewerkt wordt is voornamelijk Javascript, ES6, Es.next, HTML, CSS, React.js en Node.js. Wat deze organisatie onderscheid is dat ze echt langdurige partnerships aangaan met hun

Bekijk vacature »

Front-end developer gezocht

Functie Je komt in een team met ambitieuze developers die de passie voor Front-End met jou delen. Samen ga je aan de slag met leuke en leerzame opdrachten. Het team heeft een eigen budget en financiën en zij bepalen zelf hoe dat besteed en investeert wordt. Je gebruikt tools als JavaScript, Node.js, React, Angular, Typescript en Vue.js wanneer je werkt aan de opdrachten. Daarnaast zul je veel leren van je collega’s en gezamenlijk een leuke tijd doorbrengen tijdens activiteiten zoals wintersport, hackatons en conferentiebezoeken. Je krijgt niet alleen de mogelijkheid Front-End te ontwikkelen, maar ook vooral jezelf. Dit kan behaald

Bekijk vacature »

Java (Java EE) Developer

In het kort Werken als Java developer betekent werken aan complexe IT projecten bij onder meer een internationaal containeroverslag bedrijf. Zo sturen we apparaten en eindgebruikers aan d.m.v. onze custom-made software oplossing, die dagelijkse vele duizenden containers verwerkt. Denk aan systemen die volautomatische kranen aansturen en op afstand bedienen, de volledige afhandeling van containernummerherkenning bij het laden en lossen van zeeschepen of het tonen van instructies aan de chauffeurs van ruim 300 straddle carriers. En dat allemaal redundant, robuust en in een dynamische 24/7 omgeving! Jij versterkt ons ontwikkelteam en gaat aan de slag met oa. Java i.c.m. Spring (Boot),

Bekijk vacature »

Front End Ontwikkelaar (React)

In het kort Als front end developer ga je aan de slag met maatwerkprojecten voor onze klanten. Denk bijvoorbeeld aan het toevoegen van een machine aan een database of het corrigeren van formulieren voor ingestuurde orders. Voorbeeld van zo’n project is Smart Link. De projecten waar je op ingezet kunt worden liggen binnen het technische domein waar jij als front end developer een grote rol speelt om samen met je back end collega’s de juiste oplossingen te leveren. please note that this particular role requires fluent Dutch language skills. Dit vind je leuk om te doen Het omzetten van designs

Bekijk vacature »

Oracle Apex Developer

Dit ga je doen Jouw taken bestaan uit: Het bouwen maatwerk Oracle applicaties voor Europese business units; Het implementeren van de nieuwste technieken om te blijven innoveren; Actief meedenken en aandragen van verbetervoorstellen. Hier ga je werken Deze organisatie in de regio Veenendaal is een van wereld grootste retailers met ruim 16.000 winkels in 27 markten en jaarlijks ruim 5,3 miljard klanten die winkelen bij een van hun welbekende retailmerken. Binnen de organisatie is er een IT Group actief die dient als IT Service Provider voor de hele organisatie en waar dagelijks IT'ers werken aan state-of-the-art IT oplossingen. Dit doen

Bekijk vacature »

C# .NET Developer

Dit ga je doen Ontwikkelen van de Back-end in .NET6 / C# en WebAPI (Focus);) Ontwikkelen van de Front-End in Nodje.js en Angular (secundair); Ontwikkelen in Blazor; Opstellen van een technisch ontwerp; Testen, documenteren en implementeren van de nieuwe applicatie; Verzorgen van de nazorg, na de implementatie. Hier ga je werken Binnen deze organisatie werken duizenden mensen binnen allerlei verschillende disciplines. Tevens hebben zij veel specialiteiten in huis, waaronder ook .Net Developers. Ter uitbreiding van een nieuw team en ter ondersteuning van het project zijn ze opzoek naar een nieuwe collega voor het team. Als C#.NET Developer zal jij je

Bekijk vacature »

Social Media Specialist

Social Media Specialist locatie: Rotterdam (Zuid Holland) Wij zoeken op korte termijn een nieuwe collega, een social media specialist/ adviseur sociale media (24 uur), voor ons sprankelende team Communicatie van CJG Rijnmond. Onze focus ligt op het informeren en binden van onze in- en externe klanten en stakeholders en het versterken van onze naamsbekendheid en zichtbaarheid. Dat doen we in nauwe samenwerking met elkaar. Over de functie Ons team bestaat uit 7 communicatieprofessionals met ieder een eigen expertise. Als lid van het online team ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen, uitvoeren en analyseren van onze socialemediastrategie. Ook stel je campagnes

Bekijk vacature »

PHP Back-end Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Starter Werklocatie: Nijmegen Vacature ID: 13633 Introductie OUr client develop websites, webshops, and digital environments that are used by many visitors daily. They are seeking an experienced PHP-Developer Back-end to join the team. If you're looking for a position where you can tackle challenging, innovative, and multidisciplinary ICT projects and make a difference, this vacancy might be for you! Functieomschrijving As a PHP developer, you'll develop websites and digital environments used by many visitors daily. You'll work as a back-end developer and want to continuously develop in this field. You can work independently and efficiently,

Bekijk vacature »

Ervaren PHP Software Developer

Functieomschrijving Voor een toffe opdrachtgever in regio Breda zijn wij op zoek naar een medior PHP Developer met affiniteit met Laravel. Je komt te werken bij een uitdagende opdrachtgever met supergave klanten in een specifieke branche. Als PHP ontwikkelaar ben je samen met een vooruitstrevende team van 6 collega’s verantwoordelijk voor de ontwikkeling, beheer en het vernieuwen van informatiesystemen voor een specifieke branche. Je ondersteunt complexe uitdagingen van klanten. Vervolgens breng je hun wensen in kaart en vertaalt deze door naar maatwerk software. Affiniteit met Laravel is een pré. Om de klanten zo goed mogelijk te ondersteunen en snel in

Bekijk vacature »

.Net Ontwikkelaar

Dit ga je doen Het ontwerpen en ontwikkelen van software voor klanten; Het bijdragen van kennis en ervaring; Het integreren van van de software en afstemmen met klanten; Het functioneel testen van de ontwikkelde software. Hier ga je werken Voor onze relatie zijn wij momenteel op zoek naar een .Net Developer die wilt werken aan software die draait op machines wereldwijd. De organisatie produceert software voor applicaties die gebruikt worden in verschillende branches. De software wordt geleverd aan fabrikanten van verschillende robotica en machines. Als .Net ontwikkelaar ben je intern onderdeel van het team wat de applicatie omgevingen ontwikkeld en

Bekijk vacature »
---- ----

---- ----

14/01/2010 22:15:00
Quote Anchor link
Beste .. ,

Ik heb even een simpele teller gemaakt..
maar tog werkt deze niet.
de code is
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
<?php
// Includes
include ('config.php');

// Gegevens uit de MySQL Database halen.
 $sql = 'SELECT count(id) AS a FROM gebruikers';
 $result = mysql_query($sql);

 $rec = mysql_fetch_assoc($result);
 echo 'We hebben ' . $rec['a'] . ' leden';
 
 ?>


En de error is

Warning: mysql_fetch_assoc(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in /usr/home/deb25073/domains/hiphopmusic.nl/public_html/php/count.php on line 9

wie kan mij helpen ik kom er niet uit..

Gr,
 
PHP hulp

PHP hulp

20/04/2024 03:46:49
 

14/01/2010 22:18:00
Quote Anchor link
Foutafhandeling ontbreekt. Er is wat mis gegaan met de query.
 
John D

John D

14/01/2010 22:19:00
Quote Anchor link
Je krijgt slechts 1 resultaat terug, dus misschien geen array maar $rec
 

14/01/2010 22:27:00
Quote Anchor link
John schreef op 14.01.2010 22:19:
Je krijgt slechts 1 resultaat terug, dus misschien geen array maar $rec

Ik denk dat mysql_query false terug geeft (vandaar dat er een waarschuwing komt dat er geen valid resource is) en dus geen resultaat geeft. In ieder geval kan je niet zo specifiek zeggen wat er aan de hand is.
 
---- ----

---- ----

14/01/2010 22:29:00
Quote Anchor link
Ik zal even een fouthandeling erbij doen..
 
Yearupie Achternaamloos

Yearupie Achternaamloos

14/01/2010 22:32:00
Quote Anchor link
Als je de foutafhandeling had kon je meteen zien wat er fout zit.
 
---- ----

---- ----

15/01/2010 16:36:00
Quote Anchor link
Yeah t werkt:P
Code is als volgt
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
<?php
// Includes
include('config.php');

// Gegevens uit de Database halen.
$sql1 = "SELECT count(geb_id) AS a FROM gebruikers";  
// Errors
$res1 = mysql_query($sql1) or die(mysql_error());
// Gegevens // Loops
while($record = mysql_fetch_assoc($res1))
{

    // Alle items Echoën
    echo 'We hebben ' . $record['a'] . ' leden';
}

?>


Bedankt(Y)
 
Niels K

Niels K

15/01/2010 19:42:00
Quote Anchor link
Toch zou ik geen or die gebruiken. zomaar je script dood laten gaan.. mmmmm
 
- Jim  -

- Jim -

15/01/2010 20:29:00
Quote Anchor link
Niels schreef op 15.01.2010 19:42:
Toch zou ik geen or die gebruiken. zomaar je script dood laten gaan.. mmmmm


en daarmee een deel van je code vrijgeven....
 
---- ----

---- ----

15/01/2010 21:25:00
Quote Anchor link
Niels schreef op 15.01.2010 19:42:
Toch zou ik geen or die gebruiken. zomaar je script dood laten gaan.. mmmmm


hoe moet ik het dan doen... die weghalen?
+ ik wil het in mn title laten zetten..
word het dan
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<titel>echo 'We hebben'. $record['a'] . 'geregistreerde leden';</titel>
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door ---- ----
 
Repelsteeltje

repelsteeltje

15/01/2010 21:52:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
echo '<titel>We hebben'. $record['a'] . 'geregistreerde leden</titel>';
?>

zo dan?

Edit: Nou zal ik wel een domme vraag stellen hoor .. maar, waar i die while loop voor?
behaal je niet hetzelfde zonder die while en dan zo:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
<?php
// Includes
include('config.php');

// Gegevens uit de Database halen.
$sql1 = "SELECT count(geb_id) AS a FROM gebruikers";  
// Errors
$res1 = mysql_query($sql1) or die(mysql_error());
// Gegevens // Loops

echo '<titel>We hebben'. $res1 . 'geregistreerde leden</titel>';
?>
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door repelsteeltje
 
---- ----

---- ----

15/01/2010 22:07:00
Quote Anchor link
repelsteeltje schreef op 15.01.2010 21:52:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
echo '<titel>We hebben'. $record['a'] . 'geregistreerde leden</titel>';
?>

zo dan?

Edit: Nou zal ik wel een domme vraag stellen hoor .. maar, waar i die while loop voor?
behaal je niet hetzelfde zonder die while en dan zo:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
<?php
// Includes
include('config.php');

// Gegevens uit de Database halen.
$sql1 = "SELECT count(geb_id) AS a FROM gebruikers";  
// Errors
$res1 = mysql_query($sql1) or die(mysql_error());
// Gegevens // Loops

echo '<titel>We hebben'. $res1 . 'geregistreerde leden</titel>';
?>


thx
mmhh ik heb het altijd zo geleerd..
maar als het zonder ook kan doe ik dat graag:P

Gr,
 
Repelsteeltje

repelsteeltje

15/01/2010 22:20:00
Quote Anchor link
mocht mijn voorbeeld toevallig werken dan kan je dat 'AS a' ook nog uit die query verwijderen want dat heeft dan ook geen functie.
Maar ik roep ook maar wat hoor ..
 
---- ----

---- ----

16/01/2010 14:57:00
Quote Anchor link
Die title code werkt niet...
Iemand anders een oplossing?..
 
---- ----

---- ----

16/01/2010 16:10:00
Quote Anchor link
bump
 
Justin S

Justin S

16/01/2010 16:26:00
Quote Anchor link
Staat het script wel in de head dan? Title tags echo-en voordat de HTML is geopend zal weinig uithalen.
 
- SanThe -

- SanThe -

16/01/2010 16:33:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
<?php
// Includes
include('config.php');

// Gegevens uit de Database halen.
$sql1 = "SELECT count(geb_id) AS a FROM gebruikers";  
$res1 = mysql_query($sql1);
if($res1)
{

    $record = mysql_fetch_assoc($res1);
    echo '<titel>We hebben ' . $record['a'] . ' geregistreerde leden</titel>';
}

else
{
    // error
}
?>
 
---- ----

---- ----

17/01/2010 22:14:00
Quote Anchor link
SanThe schreef op 16.01.2010 16:33:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
<?php
// Includes
include('config.php');

// Gegevens uit de Database halen.
$sql1 = "SELECT count(geb_id) AS a FROM gebruikers";  
$res1 = mysql_query($sql1);
if($res1)
{

    $record = mysql_fetch_assoc($res1);
    echo '<titel>We hebben ' . $record['a'] . ' geregistreerde leden</titel>';
}

else
{
    // error
}
?>


Het werkt nog niet..
Het komt niet in de title testaan
Maar gewoon in mijn content -.-''
 
Repelsteeltje

repelsteeltje

17/01/2010 22:23:00
Quote Anchor link
<title></title>
niet titel
 
---- ----

---- ----

17/01/2010 22:35:00
Quote Anchor link
repelsteeltje schreef op 17.01.2010 22:23:
<title></title>
niet titel


Bedankt t was me niet eens opgevalle:S
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.