Simpele teller

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Back end developer Onderwijssoftware

Functie Als back end developer kom jij terecht in een klein, maar hecht team bestaande uit 5 andere developers (waarvan 2 senioren, 2 medior en 1 junior). Met de gezamenlijke missie om “ieder kind te helpen met onze software” wordt er dagelijks gepassioneerd en hard gewerkt aan ons in-house ontwikkeld platform. Deze software is gebaseerd is op AI, machine Learning en wetenschappelijke inzichten. Dagelijks zul jij werken met onze high traffic webapplicatie. We hebben ruim 300.00 gebruikers en meer dan 2 miljard records waar je te maken mee krijgt! Verder zul jij je bezighouden met: – Het ontwikkelen van hoogwaardige

Bekijk vacature »

.NET Developer Medior Senior

Dit ga je doen Ontwikkelprocessen verder optimaliseren en verder ontwikkelen met C#; CI/CD-pipelines automatiseren; Herbruikbare componenten maken; Testen; Front-end pagina's gebruiksvriendelijk maken. Hier ga je werken Als .NET Developer kom jij terecht binnen een grote en internationale organisatie. Zij streven naar een positieve impact op de mens, milieu en maatschappij. Het bedrijf is oorspronkelijk een familiebedrijf en werkt aan de productie van hoogwaardige en technische systemen voor de gezondheidszorg. Momenteel willen zij betere ontwikkelprocessen creëren op internationaal gebied en staat kwaliteit en veiligheid voor hun op nummer 1! Als .NET Developer werk jij aan het ontwikkelen van verbeterde software voor

Bekijk vacature »

Oracle Developer / PL SQL

Dit ga je doen Software ontwikkeling aan een internationaal gebruikt pakket; Werken met technieken als Oracle 19c, Toad, PL/SQL, Oracle Forms, Reports en Designer; Meedraaien in internationale projecten; Meedenken over technisch en functioneel ontwerp; Samenwerken met collega's als Informatie Analisten, Testers en Release Managers; Soms wensen en eisen afstemmen met de business. Hier ga je werken Onze klant, een internationaal bekend bedrijf dat essentiële producten maakt waar iedereen graag gebruik van maakt, zoekt versterking in het Software Development team. Samen met 3 developers, een release manager, een informatie analist en 3 testers werk jij aan een systeem waarmee complexe producten

Bekijk vacature »

Fullstack JavaScript Developer Webapplicaties

Bedrijfsomschrijving Voor deze organisatie ben ik op zoek naar een getalenteerde Fullstack JavaScript Developer. Ze is een snelgroeiend software development agency dat zich richt op het ontwikkelen van moderne webapplicaties en complexe systemen voor haar klanten. Ze is gevestigd onder de rook van Utrecht en heeft als doel om tot de top van de Nederlandse agencies te behoren. Deze organisatie maakt softwareoplossingen voor verschillende soorten bedrijven. Innovatie staat hoog in het vaandel en je zult dus met nieuwe technieken aan de slag gaan. Ze hebben klanten in vele branches zitten, zoals retail, finance, gezondheid en onderwijs. De diverse klanten zorgen

Bekijk vacature »

Back-end Developer

Functieomschrijving Heb jij kort geleden jouw HBO ICT diploma in ontvangst mogen nemen? Of ben je toe aan een nieuwe stap? Voor een softwarebedrijf in regio Oosterhout zijn wij op zoek naar een back-end developer met kennis of ervaring met C# en SQL. Je draagt bij aan de implementatie van aanpassingen, verbeteringen en aanvullingen in de C# based applicaties; Je test de software en ontwikkelt deze door; Je brengt de aanpassingssuggesties van klanten in kaart, om ze vervolgens te analyseren en daarna te concluderen of de aanpassing een verbetering is; Je houdt je bezig met het ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten;

Bekijk vacature »

C# developer

Functie Als ervaren Software Engineer wordt jij verantwoordelijk voor het bedenken en ontwikkelen van technische (maatwerk) oplossingen voor onze klanten en dit samen met de klant af te stemmen. Jij wordt o.a. verantwoordelijk voor de doorontwikkeling het software pakket welke voor ons enorm belangrijk is. Dit pakket zorgt er namelijk voor dat wij complete productielijnen kunnen aansturen en monitoren. Daarnaast heb jij actief contact met onze hoofdvestiging om het software achter een van onze systemen te verbeteren en te herschrijven. Momenteel zijn onze C# applicaties geschreven met o.a. Winforms. Echter hebben wij de actieve ambitie om dit te gaan herschrijven

Bekijk vacature »

E-Identity Developer met Projectleider Kwaliteiten

Functieomschrijving Voor de kamer van koophandel zijn we op zoek naar een E-Identity developer met projectleider kwaliteiten. Voor deze opdracht zoekt KVK een Informatieanalist met Technisch Projectleider en ICT developer kwaliteiten, met kennis van E-identity. We zoeken in de breedte en niet specifiek in de diepte qua skillset. Een Junior Projectmanager, een Junior Informatieanalist, een Junior Developer (full stack), een Junior Designer en een Junior ICT architect ineen, met een sterk gevoel van stakeholder management en planning vaardigheden. Door de internationale setting, én de realisatie van ontsluiting van en naar basisregisters toe zijn wij op zoek naar enige ervaring binnen

Bekijk vacature »

C# Developer Research and Development - Delft

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Medior Werklocatie: Delft Vacature ID: 6307 Introductie C# Developer Research and Development - Delft - Onze klant is één van de meest innovatieve bedrijven in de region van Delft. Op dit moment zijn ze voor het innovatie centrum. In het innovatie centrum wordt gewerkt aan de nieuwste technieken voor navigatie software. R&D / C# / Pattern Recognition / Algorithms / 3d Data / DotNET Functieomschrijving Als C# Developer kom je te werken in een innovatief scrumteam. We ontwikkelen en door ontwikkelen de nieuwste technieken op het gebied van navigatie software. Deze software wordt onder andere

Bekijk vacature »

Junior Software Developer (HBO / WO)

Functie omschrijving Voor een leuke opdrachtgever zijn wij op zoek naar een Junior Software Developer! Sta jij aan het begin van je carrière en heb je net je HBO of WO-diploma in de richting van ICT of Techniek mogen ontvangen? En heb jij grote affiniteit met software development? Dan hebben wij bij Jelling IT Professionals de perfecte opdrachtgever in de omgeving van Hoofddorp. Binnen deze functie vervul je een onsite learning programma waarbij je aan de slag gaat met PHP en Laravel. Hierbij ben je voornamelijk werkzaam op verschillende klantlocaties en is het jouw taak om hun wensen en eisen

Bekijk vacature »

Database Developer

Functie omschrijving Voor een logistieke dienstverlener in omgeving Zuid Beijerland zijn wij op zoek naar versterking. Weet jij als geen ander systemen aan elkaar te koppelen en heb jij goede kennis van SQL en UML, lees dan snel verder! Jouw taken zien er als volgt uit: Je bent in deze rol voornamelijk verantwoordelijk voor het bouwen, implementeren en beheren van koppelingen tussen de bestaande systemen (zowel business 2 business als application 2 application). Daarnaast inventariseer je de wensen van in- en externe klanten, die je vervolgens samen met je collega's, vertaalt naar technische specificaties, die jullie zelf ontwikkelen en implementeren.

Bekijk vacature »

C#.NET Developer

Functieomschrijving Voor een software ontwikkelaar in de omgeving van Vught zijn we op zoek naar een gemotiveerde C# ontwikkelaar. Deel jij hun passie voor development en dan vooral in C#.NET? Dan kan dit wel eens jouw droombaan zijn! Jouw werkzaamheden zullen er ongeveer als volgt uit gaan zien Door de wensen van de klant goed te begrijpen ga jij aan de slag dit om te zetten naar passende oplossingen en werk je deze uit tot een sterk eindproduct. Je gaat je bezighouden met de ontwikkeling van webapplicaties en websites, dit doe je door middel van ASP.NET, MVC Frameworks en C#.

Bekijk vacature »

Traineeship ICT regio Amsterdam/Utrecht

Wat ga je doen? Het traineeship begint met een fulltime maand cursussen en praktijkdagen, waarin je de basis van het IT-vak leert op de Shared Servicedesk (SSD). Daarnaast ga je meteen aan de slag voor je eerste certificering! (ITILv4). Je start in een groep met 4 tot 10 deelnemers, waarmee jij gedurende die maand optrekt en je kennis kunt delen. Na het voltooien van de eerste maand ga je direct voor een langere periode aan de slag bij één van onze klanten of blijf je intern bij ons op de Shared Servicedesk. Je bent het eerste aanspreekpunt van de eindgebruikers

Bekijk vacature »

Developer (One Data)

Do you have experience with managing IT Teams in a service delivery organization? Are you keen to bring the team and our platform to a higher level? Then Nutreco has a very interesting role for you! As a One Data developer you are responsible for the management, running and functional use of our integration landscape and processes within Nutreco. Nutreco is using at this time BizTalk 2016, and Apigee for its API management, to be replaced by Azure Integration Services as of 2023. You will be part of a virtual teams of 11 people (own and outsourced) working in an

Bekijk vacature »

Fullstack of back-end PHP developer

Functie Ieder onderdeel van de software draait op aparte servers en het bestaat dus echt uit verschillende componenten. Het team bestaat uit 4 developers, een klein team dus met korte lijnen. Alles in intern ontwikkeld en je werkt aan alle facetten. Van uitbreiding van de core tot maatwerk voor de klant. Ook liggen er verschillende uitdagingen op servervlak en databases. Je zult de eerste periode veel samenwerken met de lead developer om vervolgens echt je gang te gaan binnen de software. In het team streven ze naast de hoogst haalbare kwaliteit. Hiervoor werken ze nauw met elkaar samen en levert

Bekijk vacature »

Ervaren Full stack developer

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een uitdagende in-house functie bij een bedrijf met enorme groeipotentie? Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging vol afwisseling en gezelligheid? Dan ben je bij dit bedrijf aan het juiste adres! Wij zijn in omgeving Breda op zoek naar een ervaren full stack developer. Je gaat werken voor een zeer gewilde werkgever met goede arbeidsvoorwaarden. Je krijgt een plekje in het jonge IT team, work hard, play hard is hier duidelijk het motto! Jouw werkzaamheden zien er als volgt uit: Jij bent verantwoordelijk voor het ontwerpen en bouwen van webapplicaties. Je bent

Bekijk vacature »
---- ----

---- ----

14/01/2010 22:15:00
Quote Anchor link
Beste .. ,

Ik heb even een simpele teller gemaakt..
maar tog werkt deze niet.
de code is
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
<?php
// Includes
include ('config.php');

// Gegevens uit de MySQL Database halen.
 $sql = 'SELECT count(id) AS a FROM gebruikers';
 $result = mysql_query($sql);

 $rec = mysql_fetch_assoc($result);
 echo 'We hebben ' . $rec['a'] . ' leden';
 
 ?>


En de error is

Warning: mysql_fetch_assoc(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in /usr/home/deb25073/domains/hiphopmusic.nl/public_html/php/count.php on line 9

wie kan mij helpen ik kom er niet uit..

Gr,
 
PHP hulp

PHP hulp

24/04/2024 20:48:10
 

14/01/2010 22:18:00
Quote Anchor link
Foutafhandeling ontbreekt. Er is wat mis gegaan met de query.
 
John D

John D

14/01/2010 22:19:00
Quote Anchor link
Je krijgt slechts 1 resultaat terug, dus misschien geen array maar $rec
 

14/01/2010 22:27:00
Quote Anchor link
John schreef op 14.01.2010 22:19:
Je krijgt slechts 1 resultaat terug, dus misschien geen array maar $rec

Ik denk dat mysql_query false terug geeft (vandaar dat er een waarschuwing komt dat er geen valid resource is) en dus geen resultaat geeft. In ieder geval kan je niet zo specifiek zeggen wat er aan de hand is.
 
---- ----

---- ----

14/01/2010 22:29:00
Quote Anchor link
Ik zal even een fouthandeling erbij doen..
 
Yearupie Achternaamloos

Yearupie Achternaamloos

14/01/2010 22:32:00
Quote Anchor link
Als je de foutafhandeling had kon je meteen zien wat er fout zit.
 
---- ----

---- ----

15/01/2010 16:36:00
Quote Anchor link
Yeah t werkt:P
Code is als volgt
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
<?php
// Includes
include('config.php');

// Gegevens uit de Database halen.
$sql1 = "SELECT count(geb_id) AS a FROM gebruikers";  
// Errors
$res1 = mysql_query($sql1) or die(mysql_error());
// Gegevens // Loops
while($record = mysql_fetch_assoc($res1))
{

    // Alle items Echoën
    echo 'We hebben ' . $record['a'] . ' leden';
}

?>


Bedankt(Y)
 
Niels K

Niels K

15/01/2010 19:42:00
Quote Anchor link
Toch zou ik geen or die gebruiken. zomaar je script dood laten gaan.. mmmmm
 
- Jim  -

- Jim -

15/01/2010 20:29:00
Quote Anchor link
Niels schreef op 15.01.2010 19:42:
Toch zou ik geen or die gebruiken. zomaar je script dood laten gaan.. mmmmm


en daarmee een deel van je code vrijgeven....
 
---- ----

---- ----

15/01/2010 21:25:00
Quote Anchor link
Niels schreef op 15.01.2010 19:42:
Toch zou ik geen or die gebruiken. zomaar je script dood laten gaan.. mmmmm


hoe moet ik het dan doen... die weghalen?
+ ik wil het in mn title laten zetten..
word het dan
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<titel>echo 'We hebben'. $record['a'] . 'geregistreerde leden';</titel>
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door ---- ----
 
Repelsteeltje

repelsteeltje

15/01/2010 21:52:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
echo '<titel>We hebben'. $record['a'] . 'geregistreerde leden</titel>';
?>

zo dan?

Edit: Nou zal ik wel een domme vraag stellen hoor .. maar, waar i die while loop voor?
behaal je niet hetzelfde zonder die while en dan zo:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
<?php
// Includes
include('config.php');

// Gegevens uit de Database halen.
$sql1 = "SELECT count(geb_id) AS a FROM gebruikers";  
// Errors
$res1 = mysql_query($sql1) or die(mysql_error());
// Gegevens // Loops

echo '<titel>We hebben'. $res1 . 'geregistreerde leden</titel>';
?>
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door repelsteeltje
 
---- ----

---- ----

15/01/2010 22:07:00
Quote Anchor link
repelsteeltje schreef op 15.01.2010 21:52:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
echo '<titel>We hebben'. $record['a'] . 'geregistreerde leden</titel>';
?>

zo dan?

Edit: Nou zal ik wel een domme vraag stellen hoor .. maar, waar i die while loop voor?
behaal je niet hetzelfde zonder die while en dan zo:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
<?php
// Includes
include('config.php');

// Gegevens uit de Database halen.
$sql1 = "SELECT count(geb_id) AS a FROM gebruikers";  
// Errors
$res1 = mysql_query($sql1) or die(mysql_error());
// Gegevens // Loops

echo '<titel>We hebben'. $res1 . 'geregistreerde leden</titel>';
?>


thx
mmhh ik heb het altijd zo geleerd..
maar als het zonder ook kan doe ik dat graag:P

Gr,
 
Repelsteeltje

repelsteeltje

15/01/2010 22:20:00
Quote Anchor link
mocht mijn voorbeeld toevallig werken dan kan je dat 'AS a' ook nog uit die query verwijderen want dat heeft dan ook geen functie.
Maar ik roep ook maar wat hoor ..
 
---- ----

---- ----

16/01/2010 14:57:00
Quote Anchor link
Die title code werkt niet...
Iemand anders een oplossing?..
 
---- ----

---- ----

16/01/2010 16:10:00
Quote Anchor link
bump
 
Justin S

Justin S

16/01/2010 16:26:00
Quote Anchor link
Staat het script wel in de head dan? Title tags echo-en voordat de HTML is geopend zal weinig uithalen.
 
- SanThe -

- SanThe -

16/01/2010 16:33:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
<?php
// Includes
include('config.php');

// Gegevens uit de Database halen.
$sql1 = "SELECT count(geb_id) AS a FROM gebruikers";  
$res1 = mysql_query($sql1);
if($res1)
{

    $record = mysql_fetch_assoc($res1);
    echo '<titel>We hebben ' . $record['a'] . ' geregistreerde leden</titel>';
}

else
{
    // error
}
?>
 
---- ----

---- ----

17/01/2010 22:14:00
Quote Anchor link
SanThe schreef op 16.01.2010 16:33:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
<?php
// Includes
include('config.php');

// Gegevens uit de Database halen.
$sql1 = "SELECT count(geb_id) AS a FROM gebruikers";  
$res1 = mysql_query($sql1);
if($res1)
{

    $record = mysql_fetch_assoc($res1);
    echo '<titel>We hebben ' . $record['a'] . ' geregistreerde leden</titel>';
}

else
{
    // error
}
?>


Het werkt nog niet..
Het komt niet in de title testaan
Maar gewoon in mijn content -.-''
 
Repelsteeltje

repelsteeltje

17/01/2010 22:23:00
Quote Anchor link
<title></title>
niet titel
 
---- ----

---- ----

17/01/2010 22:35:00
Quote Anchor link
repelsteeltje schreef op 17.01.2010 22:23:
<title></title>
niet titel


Bedankt t was me niet eens opgevalle:S
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.