Simple dom PHP met jquery click triggers

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Daniel van Seggelen

Daniel van Seggelen

22/03/2022 20:08:54
Quote Anchor link
Ik wil van een pagina, gegevens halen(producten), die met ajax een "show more" knop ziet. Alleen voor leerdoeleinden
Hierin worden verschillende ajax calls geladen.

Als ik de inhoud van een url pak en met jquery via mijn browser de click tiggert, dan werkt hij en toont de volgens sectie, totaal 24. Maar om vervolgens het geheel in een apart bestand op te slaan doet hij niet. Hij pakt maar de eerste 12.

Is het via lynx bij ook mogelijk dit in de crontab te doen?

Dit is de code
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
include (DOC_ROOT.'class/simple_html_dom.php');


    $url = 'https://www.domeinmetproducten/test/test/';
    $html = file_get_contents_curl($url);
        $html = str_get_html($html);    
        echo $html;
sleep(5);

    

?>


Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
<script>

function nextSlide() {
    
      $('[data-testid="viewMoreBtn"]').trigger("click");// only need to append in this - don't need to rebind
};
$( document ).ready(function() {

setInterval(nextSlide, 3000);


});


</script>
<?php
sleep(5);
?>

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
<script>

$( document ).ready(function() {

        var content = $('main')[0].outerHTML; // test
        //alert(content);
            $.ajax({
                  type: 'POST',
                  url: '<?=HTML_ROOT?>cronjob/file.php',
                  data: {content: content}
                  //dataType: "html" // test
                  }).done(
                        function( data ){
                          
                        }
                  );
          });
                
</script>
Gewijzigd op 22/03/2022 20:23:55 door Daniel van Seggelen
 
PHP hulp

PHP hulp

19/04/2024 18:53:53
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

22/03/2022 20:15:01
Quote Anchor link
kan je het tussen code-tags zetten?
 
Daniel van Seggelen

Daniel van Seggelen

22/03/2022 20:24:10
Quote Anchor link
bij deze
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.