Sims Explorer

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Ontwikkelaar Identity & Access Management

Dit ga je doen Als Identity & Access Management Ontwikkelaar zorg jij er voor dat studenten, medewerkers en docenten de juiste benodigdheden op het juiste moment kunnen gebruiken; Het juist opslaan van onderzoeksdata en het openbaar beschikbaar stellen van publicaties (Open Access); Studenten, collega's en wetenschappers ondersteunen; Agile en Scrum werken; Technisch Applicatiebeheer; Ontwikkelen in One Identity Manager en VB.NET. Hier ga je werken Als Ontwikkelaar kom je terecht in een hecht team die zich richt op wetenschappelijke informatie en ICT. Jij bent degene die er voor zorgt dat alle informatie, uit diverse onderzoeken, bij de juiste personen terecht komt.

Bekijk vacature »

Back end developer PHP

Functie Heb jij altijd al eens bij een bedrijf willen werken waar jij géén nummertje bent, die alleen maar uitvoerend werk doet? Dan zou je hier perfect passen! Tuurlijk, je werkt aan projecten voor grote of kleine bedrijven… Het enige verschil hier is, jouw mening telt hier écht. Jouw inbreng wordt gewaardeerd, serieus genomen en gebruikt. En vergeet niet, je werkt niet alleen aan deze projecten. Er werken in totaal ruim 25 developers en designers, onderverdeeld over 3 development teams. Voornamelijk bestaande uit Medior en Senior developers, die samen voor een inspirerende en ambitieuze omgeving zorgen. Hun visie is namelijk

Bekijk vacature »

Als Lead PHP developer bijdragen aan het onderwijs

Functie Als Lead PHP developer zet je samen met het team en de andere lead developers de technische lijnen uit als het gaat om het ontwikkelen van de applicaties en bepaal je samen met de PO waar elke sprint aan gewerkt zal worden. Je kunt op basis van een user story een goede aanpak formuleren en een planning opstellen, en andere hierin meenemen. Wanneer je team code schrijft verwacht je degelijke oplossingen, bij voorkeur gebruik makend van Domain Driven Design. Je ziet toegevoegde waarde in het beoordelen van het werk van collega’s om zo samen te streven naar hoge kwaliteit

Bekijk vacature »

Lead developer

Functie Als Lead developer wordt jij onderdeel van een multidisciplinair team van circa 23 software engineers. Als team werken jullie agile en zijn termen als Continuous Integration en Continuous Delivery dagelijkse koek. Jullie werken aan uitdagende en afwisselende projecten met als doel klanten een totaal oplossing aan te kunnen bieden. Jij wordt verantwoordelijk voor complete projecten waarbij jij als verantwoordelijke zorgt dat het project op de juiste manier blijft draaien. Zo haal jij ook de requirements op bij de klant en kijk jij samen met het team en met de salesafdeling hoeveel uren hiervoor nodig zijn. Daarnaast stuur jij jouw

Bekijk vacature »

Front-end Developer Angular

Dit ga je doen Jouw taken als Front End Developer bestaan uit: Het ontwikkelen van maatwerkoplossingen voor klanten; Het meedenken over nieuwe tools en technieken; Het begeleiden van junioren; Het meewerken aan diverse projecten; Het meedenken in UX/UI design. Hier ga je werken Als Front-End Developer ga je in een Scrum team aan de slag met de nieuwste digitale technologieën om klanten en overheden over de hele wereld te ondersteunen met het ondersteunen van hun software, veelal op het gebied van watermanagement en infra. Door middel van real-time data in combinatie met voorspellende analyses, AI, Deep Learning en Machine Learning

Bekijk vacature »

Als Front-end developer werken aan apps voor het o

Functie Als Front-end developer werk je intensief samen met 1 van de UX-designers en denk je mee over de gebruiksvriendelijkheid en design van onze web- en mobile apps. Je bent betrokken bij sessies met gebruikers om designs te valideren en usability van de app-in-wording te testen. Vervolgens gebruik je dit om samen met je team waarin ook back-end (.NET) developers zitten, te zorgen voor de realisatie van de best mogelijke apps voor studenten en docenten. Eisen • Je hebt een hands-on development en coding mind-set en werkt graag aan een high quality code base welke je consequent onderhouden kan worden

Bekijk vacature »

Medior PHP developer

Functie Het team bestaat inmiddels uit zo’n 25 collega’s met specialisten op het gebied van development, data(analyse), marketing, infrastructuur en finance. Ze hebben een supermodern pand en bieden hiernaast veel vrijheid en verantwoordelijkheid. Ze doen er alles aan om jou op te gemak te stellen. Zo kun je je eigen werkplek inrichten naar persoonlijke wensen, maar gaan ze bijvoorbeeld ook jaarlijks met elkaar wintersporten en zijn er andere leuke uitjes. Als onderdeel van één van de scrumteams ga je aan de slag, samen ben je medeverantwoordelijk voor het doorontwikkelen van hun business applicatie waar het traffic team dagelijks mee werkt.

Bekijk vacature »

PHP Developer (junior functie)

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een PHP Developer! Ben jij een starter en wil je werken bij een jong en leuk bedrijf? Lees dan verder! Wij zijn op zoek naar een PHP Developer binnen een junior functie. Binnen dit bedrijf gaat het om persoonlijke aandacht en ontwikkeling! Je komt te werken voor een leuk communicatiebureau die alles op het gebied van online en offline communicatie doet. Dit doen zij voor verschillende branches, waardoor je aan diverse soorten projecten mag werken, dit maakt deze baan erg leuk! Daarbij werk je aan een door hun zelf ontwikkeld framework welke goed

Bekijk vacature »

C# Ontwikkelaar

Functieomschrijving Voor een software ontwikkelaar in de omgeving van Vught zijn we op zoek naar een gemotiveerde C# ontwikkelaar. Deel jij hun passie voor development en dan vooral in C#.NET? Dan kan dit wel eens jouw droombaan zijn! Jouw werkzaamheden zullen er ongeveer als volgt uit gaan zien Door de wensen van de klant goed te begrijpen ga jij aan de slag dit om te zetten naar passende oplossingen en werk je deze uit tot een sterk eindproduct. Je gaat je bezighouden met de ontwikkeling van webapplicaties en websites, dit doe je door middel van ASP.NET, MVC Frameworks en C#.

Bekijk vacature »

Software Programmeur PHP - JAVA

Functie Heb jij altijd al willen werken voor een bedrijf, dat veilige netwerkverbindingen levert, door middel van veilige oplossingen, die door middel van de nieuwste technologieën ontwikkelt zijn? Stop dan nu met zoeken! Voor een opdrachtgever in omgeving Moordrecht zijn wij op zoek naar een programmeur. Hoe kan jouw dag er straks uitzien? Je gaat software en webapplicaties ontwikkelen met behulp van de talen C / C++ / PHP. Je gaat technische klussen uitvoeren op locatie bij klanten. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een projecten goed verlopen. Je gaat klanten ondersteunen op

Bekijk vacature »

Full stack developer Node.js

Functie Als fullstack JavaScript developer vind jij het uitdagend om op basis van concrete klantvragen nieuwe functionaliteiten te ontwikkelen. Bij voorkeur worden deze functionaliteiten op een bepaalde manier geprogrammeerd, zodat ze door meerdere klanten te gebruiken zijn. Je hebt dus vaak te maken met abstracte vraagstukken. Om dit te kunnen realiseren sta je nauw in contact met de product owner en/of klant. Je bent niet alleen onderdeel van het development team, maar hebt ook vaak contact met de product-owner en/of klanten om daardoor inzichten te verzamelen die leiden tot productverbeteringen. • Inzichten verzamelen bij de klant en/of product owner •

Bekijk vacature »

Software programmeur

Functieomschrijving Voor een erkende werkgever in de regio van Goes zijn wij op zoek naar een enthousiaste software programmeur met PHP/Symfony ervaring. Een gedreven persoon die het development team komt versterken met het aanpakken van complexe projecten. Ben jij op zoek naar een baan met veel uitdaging binnen een snelgroeiend e-commerce bedrijf, waar je de tijd en ruimte krijgt voor zowel professionele als persoonlijke groei? Lees dan snel verder! Dit ga je doen: Beheer en ontwikkeling van de serviceportal in Symfony en de webshops in de tweede versie van Magento; Testen en door ontwikkelen van software; Ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten;

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Heb jij veel kennis van ASP.NET Webforms en wil jij juist de overstap maken naar ASP.NET Core? Wij zijn per direct op zoek naar een ervaren .NET Webdeveloper die met ons samen ons platform wilt herschrijven van ASP.NET Webforms naar ASP.NET Core. Voor jou de unieke kans om met ons samen te innoveren en kennis op te doen van de nieuwste technieken binnen de Microsoft Stack. Wij hebben een development team met 10 IT specialisten bestaande uit onder andere 4 backend .NET developers en twee front-end developers. Wij zijn continu bezig om ons als team en bedrijf te blijven

Bekijk vacature »

Junior Fullstack Developer

Functie omschrijving Heb jij je universitair diploma Informatica afgerond en ben jij op zoek naar een startersfunctie waar jouw ontwikkeling in een hoog vaandel staat? Voor een softwarebedrijf in Amsterdam zijn wij op zoek naar een Junior Fullstack Developer. Je begint met een op maat gemaakte training om de kennis bij te spijkeren die jij nog mist. Uiteraard leer je het meeste tijdens je werk, maar de training geeft je hiervoor alvast de juiste handvatten. Je kunt het volgende verwachten! Jij ontwikkelt in technieken als Java, Javascript en SQL. Je werkt hierbij volgens de Agile/Scrum methode; Na het afronden van

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »
Sjoerd de Bruin

Sjoerd de Bruin

12/05/2009 15:54:00
Quote Anchor link
Hallo,

Ik ben de laatste tijd druk bezig met een Sims Fansite.
Ik wil graag jullie mening weten :)

http://sims.chilplaza.nl/index.php

Sjoerd
 
PHP hulp

PHP hulp

23/04/2024 19:58:31
 
GaMer B

GaMer B

12/05/2009 15:56:00
Quote Anchor link
Nja, het is "gewoon" een blog-layout. Het heeft niet veel Sims achtig iets (behalve de header dan).
 

12/05/2009 16:19:00
Quote Anchor link
Tja, inderdaad niet echt scrokkend ofzo :-P.
Ik vind overigs die grouwe grijze kleur niet zo mooi, en moet die ook zo hoog zitten?
Natuurlijk is het ook goed als je je site effe valid maakt (validator.w3c.org).
Midas schreef op 12.05.2009 16:20:
Waarom laat je een gratis layout reviewen?

Hmm... Dat vind ik wel weer verneukt. Van mijn part mag hierop wel weer een slotje komen.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door
 
Midas

Midas

12/05/2009 16:20:00
Quote Anchor link
Waarom laat je een gratis layout reviewen?
 
Elwin - Fratsloos

Elwin - Fratsloos

12/05/2009 16:43:00
Quote Anchor link
Midas schreef op 12.05.2009 16:20:
Waarom laat je een gratis layout reviewen?
Karl schreef op 12.05.2009 16:19:
Hmm... Dat vind ik wel weer verneukt. Van mijn part mag hierop wel weer een slotje komen.
Waar staat dat de TS de lay-out laat reviewen? Volgens mij gaat het om de hele site.
 
Midas

Midas

12/05/2009 17:05:00
Quote Anchor link
Elwin schreef op 12.05.2009 16:43:
Midas schreef op 12.05.2009 16:20:
Waarom laat je een gratis layout reviewen?
Karl schreef op 12.05.2009 16:19:
Hmm... Dat vind ik wel weer verneukt. Van mijn part mag hierop wel weer een slotje komen.
Waar staat dat de TS de lay-out laat reviewen? Volgens mij gaat het om de hele site.
Dus ook de layout.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Midas
 
Elwin - Fratsloos

Elwin - Fratsloos

12/05/2009 17:09:00
Quote Anchor link
Midas schreef op 12.05.2009 17:05:
Dus ook de layout.
Dus niet alleen de lay-out.

En dat is het enige waar jij iets over zegt, waarbij je de indruk achterlaat dat de hele website niet deugt. So what dat de TS een gratis lay-out gebruikt? Daar zijn ze toch voor? Moet je dan een site niet reviewen omdat er gebruik gemaakt wordt van Prototype of Mootools?
 

12/05/2009 17:28:00
Quote Anchor link
Elwin schreef op 12.05.2009 16:43:
Midas schreef op 12.05.2009 16:20:
Waarom laat je een gratis layout reviewen?
Karl schreef op 12.05.2009 16:19:
Hmm... Dat vind ik wel weer verneukt. Van mijn part mag hierop wel weer een slotje komen.
Waar staat dat de TS de lay-out laat reviewen? Volgens mij gaat het om de hele site.

Omdat een site review sectie (voorzover ik weet) voor de lay-out bedoelt is. En topics bijna altijd over de lay-out gaat. Maar goed, zie ook deze handleiding. Als de TS'er dat nouw ook nog even volgt is het gelijk duidelijk.

Elwin schreef op 12.05.2009 17:09:
Moet je dan een site niet reviewen omdat er gebruik gemaakt wordt van Prototype of Mootools?

Als er gevraagd wordt standaard functie's / dingen / plugins te reviewen, dan hoeven die van mijn part ook niet gereviewd te worden.
Maar als je d'r wat leuks mee weet te doen, het op een orginele manier weet te verwerken, aanpast dat het anders is geworden, dan wel.

Want waarvoor zou ik een site reviewen die een template gebruikt? Dan kan ik net zo goed dat template reviewen, maar die is niet van de TS'er, dus review ik die niet. Verder zijn die templates over het algemeen ook wel van goede kwaliteit, en hoeven dus ook geen review te hebben.
Ikke heb ookal wel wat dingen gezegd:
- Standaard
- Maak valid
- Grouw grijs niet mooi
- Te veel ruimte tussen content en rechtermenu (nieuw)
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door
 

12/05/2009 17:31:00
 
Sjoerd de Bruin

Sjoerd de Bruin

12/05/2009 17:37:00
Quote Anchor link
Site review is volgens mij voor de hele site,
niet alleen voor de layout.

Trouwens, het is nu wel duidelijk dat ik een gratis layout heb gebruikt,
maar, dat betekent toch niet dat hier een slot op hoeft?
 

12/05/2009 17:41:00
Quote Anchor link
Sjoerd schreef op 12.05.2009 17:37:
Site review is volgens mij voor de hele site,
niet alleen voor de layout.

Oh, je weet het niet eens. En het is nogwel je eigen site.

Sjoerd schreef op 12.05.2009 17:37:
Trouwens, het is nu wel duidelijk dat ik een gratis layout heb gebruikt,
maar, dat betekent toch niet dat hier een slot op hoeft?

Ik vind van wel, hierboven kan je lezen waarom.
Maar goed, wat vind ik verder van je site? Ik vind het niet echt overzichtelijk, het komt nogal samengeraapt over op mij.

Wat is überhaupt het doel van die site? En wat moeten we nog meer reviewen want je draait gewoon CuteNews.

martin schreef op 12.05.2009 17:47:
-artikelen en afbeeldingen van http://www.gamesguide.nl/

Mjah, daarvoor is dus ook m'n vraag wat het doel is.
martin schreef op 12.05.2009 17:47:
-slome server(afbeeldingen gaan langzaam, en dat is niet mijn internet

Geen last van.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door
 

12/05/2009 17:47:00
Quote Anchor link
okee, mmar :
Quote:
-gratis layout
-gratis cutenews(@karl jij was eerder:P)
-slome server(afbeeldingen gaan langzaam, en dat is niet mijn internet verbinding.
-artikelen en afbeeldingen van http://www.gamesguide.nl/


spam...
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door
 
Sjoerd de Bruin

Sjoerd de Bruin

12/05/2009 17:51:00
Quote Anchor link
@ Martijn

1. Er zijn genoeg site's met een gratis layout
2. Cutenews wordt later vervangen door ander systeem.
3. Ik weet het, verandert binnenkort.
 

12/05/2009 17:53:00
Quote Anchor link
Sjoerd schreef op 12.05.2009 17:51:
@ Martijn

1. Er zijn genoeg site's met een gratis layout
2. Cutenews wordt later vervangen door ander systeem.
3. Ik weet het, verandert binnenkort.

Oftewel, d'r is niks te reviewen.
 

15/05/2009 16:12:00
Quote Anchor link
Sjoerd schreef op 12.05.2009 17:51:
@ Martijn

1. Er zijn genoeg site's met een gratis layout
2. Cutenews wordt later vervangen door ander systeem.
3. Ik weet het, verandert binnenkort.


heb ik ineens een andere naam??
 
Roel -

Roel -

30/05/2009 00:20:00
Quote Anchor link
Ja man, hij is martin, geen martijn.
 
Willem Jan Z

Willem Jan Z

30/05/2009 09:33:00
Quote Anchor link
Jemig, wat zijn jullie allemaal kinderachtig.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.