Site.. :)

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Back end developer PHP

Functie Heb jij altijd al eens bij een bedrijf willen werken waar jij géén nummertje bent, die alleen maar uitvoerend werk doet? Dan zou je hier perfect passen! Tuurlijk, je werkt aan projecten voor grote of kleine bedrijven… Het enige verschil hier is, jouw mening telt hier écht. Jouw inbreng wordt gewaardeerd, serieus genomen en gebruikt. En vergeet niet, je werkt niet alleen aan deze projecten. Er werken in totaal ruim 25 developers en designers, onderverdeeld over 3 development teams. Voornamelijk bestaande uit Medior en Senior developers, die samen voor een inspirerende en ambitieuze omgeving zorgen. Hun visie is namelijk

Bekijk vacature »

Medior/Senior Python developer (Django)

Functie Je komt te werken in het IT-team bestaande uit de Lead developer en 4 (medior/senior) developers. Gezamenlijk werken jullie aan de verbetering en uitbreiding van de software. Binnen het development team is er veel vrijheid en zelfstandigheid, zonder dat ze hiermee afdoen aan de kwaliteit. Zo hebben ze elke ochtend een korte stand-up (10:00 uur) en werken ze met pair-programming sessies. Ook is er een hele professionele ontwikkelcyclus waarbij code altijd eerst door een collega wordt getest voordat het naar deployement gaat. Er is een kwaliteitsfocus en dan biedt ruimte om verbeteringen echt door te voeren binnen de gehele

Bekijk vacature »

Senior Front-end developer Consultancy

Functie Als front-end developer ga je aan de slag voor verschillende klanten, waarbij veel rekening wordt gehouden met waar je woont (dit is altijd binnen het uur), en word er gezocht naar een organisatie die past bij jou. Zowel qua persoonlijke ambities als de technische aansluiting. De opdrachten duren gemiddeld 1 à 2 jaar maar dit hangt ook af van je wensen. Je werkt in een teamverband voor een klant en zult nauw samenwerken met zowel eigen collega’s als die bij de klant werkzaam zijn. Ze zijn op zoek naar een technische front-end developer die ruime ervaring heeft in één

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar

Functie omschrijving Voor een echt familiebedrijf in de omgeving van 's-Hertogenbosch ben ik op zoek naar een Software Developer. Jij gaat in de functie van Software Developer werken met C# en .NET framework Jij gaat maatwerk software ontwikkelen en softwareoplossingen creëren. Daarnaast optimaliseer je de bestaande software. Oplossingen waar de klant echt iets aan heeft, jij krijgt er energie van op dit te realiseren. Je gaat werken in een Microsoft omgeving(ASP.NET) en gebruikt daarnaast C# en MVC. Samen met het huidige IT team binnen deze organisatie verwerk je de wensen van de klant tot een (eind)product. Bedrijfsprofiel Deze organisatie is

Bekijk vacature »

Front-End Developer

Als Front-End Developer bij Coolblue verbeter je de gebruiksvriendelijkheid van onze webshop voor miljoenen klanten. Wat doe je als Front-End Developer bij Coolblue? Als Front-end Developer werk je aan de gebruiksvriendelijkheid van onze webshop voor miljoenen klanten. Je vindt het leuk om samen te werken met de UX designer om stories op te pakken. Je krijgt energie van het bedenken van creatieve oplossingen en presenteert dit graag binnen het team. Daarnaast ben je trots op je werk en verwelkomt alle feedback. Ook Front-end Developer worden bij Coolblue? Lees hieronder of het bij je past. Dit vind je leuk om te

Bekijk vacature »

Software developer - senior

Functie omschrijving Voor een echt softwarebedrijf in omgeving Gouda zijn wij op zoek naar versterking voor de afdeling Software Development! Ben jij op zoek naar een werkgever waar meerdere software developers werken aan interessante projecten? Ben jij op zoek naar een werkgever waar je onderdeel wordt van een team dat echt passie heeft voor het ontwikkelen van software? Dan ben je hier aan het juiste adres! Als softwareontwikkelaar kom je terecht bij een onafhankelijk, door kwaliteit gedreven, doortastend en daarbij op een Agile wijze werkend bedrijf. Ben jij een expert in het vertalen van Componenten van Functionaliteit naar Business lagen?

Bekijk vacature »

Back-end .NET Developer

Functie omschrijving C# / .NET Developer gezocht voor een dynamische organisatie in de regio Houten! Voor een leuke organisatie in de regio Houten zijn wij op zoek naar een Back-end developer die klaar is voor een nieuwe uitdaging. In deze functie werk jij aan verschillende projecten en ga je vaak bij klanten op bezoek. Binnen deze functie kun je een grote mate van uitdaging, diversiteit en verantwoordelijkheid treffen. Bedrijfsprofiel Waar ga je werken? Het bedrijf waar je gaat werken is gespecialiseerd in het ontwerpen en implementeren van procesautomatisering en procesinformatisering. Zij doen dit onder andere voor de (petro)chemie, pharma, infra,

Bekijk vacature »

Database Developer

Functieomschrijving Wat ga je doen? Als developer ben jij samen met een gemotiveerd team van 10 collega’s verantwoordelijk voor het creëren van aangemeten software voor klanten. Je bent klantvriendelijk en oplossingsgericht ingesteld, omdat het essentieel is om de klanten zo goed mogelijk te helpen met hun uitdagingen. Het is mogelijk om vanuit huis je werkzaamheden uit te voeren, maar het is ook prettig als je in de omgeving van Tilburg woont om naar het kantoor te kunnen komen. Vind jij het leuk om jouw creatieve vaardigheden te benutten om complexe systemen te ontwikkelen? Lees dan snel verder! Bedrijfsprofiel Voor wie

Bekijk vacature »

Software ontwikkelaar

Ben jij graag bezig met verschillende projecten? Vind jij beleving van klanten én medewerkers ook belangrijk? Wij zijn vanwege de doorontwikkeling van het applicatielandschap van onze opdrachtgever op zoek naar een fulltime software ontwikkelaar. Omschrijving Jij en jouw collega’s zijn verantwoordelijk voor de continuïteit en waarborging van het applicatielandschap. Om de processen vloeiend te laten verlopen is software ontwikkeling daarom van essentieel belang. Onze opdrachtgever doet dit voornamelijk zelf, met door hun eigen ontwikkelde applicaties. Dit betekent dat jij: functionele eisen vertaalt naar gebruiksvriendelijke software; tijdens SCRUM sessies advies geeft over het te bouwen ontwerp; nieuwe software ontwikkelt en het

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie As a .NET developer you start in a driven and diverse development team. Your team consists of 16 IT professionals, including 7 software engineers. Because your new employer is internationally active, there are also international IT professionals working in the IT department. As a result, the official language is English. As a team you are responsible for a new Cloud Native product. This product runs entirely in Azure with a Progress Database and various Azure Functions. In addition, this product has a JS front-end, a REST API system and a layer in C # .NET. The idea is therefore

Bekijk vacature »

Software programmeur

Functieomschrijving Voor een erkende werkgever in de regio van Goes zijn wij op zoek naar een enthousiaste software programmeur met PHP/Symfony ervaring. Een gedreven persoon die het development team komt versterken met het aanpakken van complexe projecten. Ben jij op zoek naar een baan met veel uitdaging binnen een snelgroeiend e-commerce bedrijf, waar je de tijd en ruimte krijgt voor zowel professionele als persoonlijke groei? Lees dan snel verder! Dit ga je doen: Beheer en ontwikkeling van de serviceportal in Symfony en de webshops in de tweede versie van Magento; Testen en door ontwikkelen van software; Ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten;

Bekijk vacature »

C# Developer

Dit ga je doen De requirements in kaart brengen van de klant; Implementeren van functionele en technische specificaties bij opdrachtgevers; Oplossen van bugs; Meewerken aan maatwerksoftware voor nieuwe opdrachtgevers; Het testen en uitleveren van nieuwe functionaliteiten naar de acceptatie en productieomgeving De database ontwikkelen en onderhouden; Hier ga je werken Onze klant is gevestigd in het westen van Nederland en is gespecialiseerd in het ontwikkelen van software voor de levensmiddelen industrie. De software die het team maakt optimaliseert voornamelijk de administratieve processen, maakt deze meetbaar en zorgt ervoor dat de data zo goed mogelijk gebruikt kan worden. Binnen een van

Bekijk vacature »

Embedded Developer C++

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een leuke uitdaging als Embedded Developer, zoek dan niet verder! Voor een leuke opdrachtgever in omgeving Rotterdam zijn wij op zoek naar een Embedded Developer die graag met Embedded Devices werkt. Je zult verantwoordelijk worden voor het ontwikkelen en onderhouden van diverse producten. Jouw specialisatie ligt op het vlak van software, hardware en back-end. Dit bedrijf is gespecialiseerd in het ontwerpen van software voor een unieke industrie. Wil jij betrokken worden bij een proces dat loopt van ontwikkeling tot installatie? Waarbij je bezig zult zijn met perfecte systemen die geleverd worden aan binnen

Bekijk vacature »

SQL ontwikkelaar

Functieomschrijving Voor een gave werkgever in regio Breda zijn wij per direct op zoek naar een SQL ontwikkelaar/ functioneel consultant. Hier wordt jij mede verantwoordelijk voor zowel de design en implementatie van SQL-databases als voor het verstaan van de processen van klanten naar het vertalen van deze processen naar IT-oplossingen. Jouw takenpakket komt als volgt uit te zien: Je test de ontwikkelde oplossingen om er zeker van te zijn dat deze voldoen aan de functionele specificaties en de behoeften van de organisatie; Je ontwerpt, ontwikkelt en implementeert SQL-databases om de data behoeften van de organisatie te ondersteunen; Je stelt op

Bekijk vacature »

Dynamische Oracle/APEX Ontwikkelaar in de logistie

Bedrijfsomschrijving De organisatie in de regio Rotterdam is gespecialiseerd in het ontwikkelen van moderne webbased software voor de ERP branche. In totaal is er 20FTE aan specialisten actief binnen de organisatie. De ICT afdeling bestaat momenteel uit 15FTE. Ze groeien ontzettend hard en daarom zoeken zij een Oracle/APEX Developer die het reeds sterke team nog sterker komt maken. Hier werken ze op projectbasis voor verschillende grote organisaties in de logistieke sector. Het is een informele organisatie waarbinnen een fijne werksfeer heerst. Zoals aangegeven willen ze het team nog sterker maken en daarvoor zoeken ze bij voorkeur medior of senior Oracle/APEX

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 volgende »

Johan

Johan

08/03/2005 19:11:00
Quote Anchor link
Aloha iedereen...

M'n schooltje heeft een website, en ik vin dat ie er totaal NIET uitziet.. Ik was benieuwd naar jullie mening. Hier komt de url:

http://www.dezuidwester.net

Als ik dit ff naar me geschiedenis leraar(webmaster) doorstuur, krijgen we misschien eindelijk een nieuwe layout :)

b.v.d.
...
 
PHP hulp

PHP hulp

24/04/2024 08:07:45
 
Alfred -

Alfred -

08/03/2005 19:18:00
Quote Anchor link
Scholen hebben nu eenmaal een slechte site...
Idem hier :)
 
Johan

Johan

08/03/2005 19:43:00
Quote Anchor link
dank.. ;) :)
 
Willem Jan Z

Willem Jan Z

08/03/2005 19:53:00
Quote Anchor link
Vind het nog best meevallen :P Heb slechtere gezien, maar je hebt gelijk, mooi is het in ieder geval niet!

En als we toch bezig zijn:
Mijn school

En bekijk het verschil in FF en IE
Gewijzigd op 08/03/2005 19:53:00 door Willem Jan Z
 

08/03/2005 20:00:00
Quote Anchor link
en de site van mijn school: http://www.kla.be

we zijn nu wel met onze leerkracht informatica en een aantal leerlingen een nieuwe site aan het opzetten ( het was dan ook hoognodig ) spijtijg genoeg komt er op de nieuwe site ( net zoals bij de oude ) geen PHP
 
Baken

Baken

08/03/2005 20:14:00
Quote Anchor link
Dan doet www.belcampo.nl het nog best aardig. Alleen alles zit achter de inlog (cijfers rooster wijzigingen etc.). Firefox is hij minder....

www.maartens.nl doet het ook wel aardig.

Jelmer
 
Gerben van Erkelens

Gerben van Erkelens

08/03/2005 20:15:00
Quote Anchor link
hmm meeste schoolsites vind ik brak, ook die vanons:

Eindhovense School
Gewijzigd op 08/03/2005 20:16:00 door Gerben van Erkelens
 
Willem Jan Z

Willem Jan Z

08/03/2005 20:18:00
Quote Anchor link
ik vind de Eindhovense Hogeschool nog een mooie site hebben, en die van Belcamp juist niet :S
 
Johan

Johan

08/03/2005 20:19:00
Quote Anchor link
Willem-Jan:
Vind het nog best meevallen :P Heb slechtere gezien, maar je hebt gelijk, mooi is het in ieder geval niet!

En als we toch bezig zijn:
Mijn school

En bekijk het verschil in FF en IE


jep gedaan..:S pisbakkenzooi.......

maargoed tziet er iig (in IE) wel beter uit dan dezuidwester... surf eens rond... echt totaal NIET overzichtelijk... moet je eens kijken het verschil tussen de site, het gastenboek en het forum (PHPBB)..:S

trouwens, die Belcampo.nl vin ik der wel aardig uitzien... kan misschien beter, maar die zijn tenminste op de goede weg... de webmaster bij ons is verdwaald en blijven steken in Marcomedia Dreamweaver..:S
Gewijzigd op 08/03/2005 20:23:00 door Johan
 
Gerben van Erkelens

Gerben van Erkelens

08/03/2005 20:30:00
Quote Anchor link
haha :)

was het maar een hogeschool dan had ik een HBO diploma gehad :D

nog steeds geen idee waarom ik niet gewoon HBO heb gedaan met een paar extra vakken maar goed dit was ook top!
 

08/03/2005 20:55:00
Quote Anchor link
Ik vindt de website van Johan zijn school
1) Lelijk
2) Kinderlijk (ook gastenboek voor een school????)
3) Warboel (leraren - leerlingen - openbaar gedeelte zal gescheiden moeten)

Maar ik durf, die van onze school niet te laten zien. We hebben zelfs 2 domeinen!!! (onze school is ook niet echt ver op gebied ICT)
http://www.rudolfsteinercollege.nl Voor "extern"
http://www.rsc.nu Voor "intern"
Alle pagina's (nieuws/agenda) worden afzonderlijk gedaan 1 keer per maand en ze zijn er trots op
 
Gerben van Erkelens

Gerben van Erkelens

08/03/2005 21:01:00
Quote Anchor link
oej dat lijkt wel een frontpage site :D
 
Johan

Johan

09/03/2005 07:25:00
Quote Anchor link
Webmakerij:
Ik vindt de website van Johan zijn school
1) Lelijk
2) Kinderlijk (ook gastenboek voor een school????)
3) Warboel (leraren - leerlingen - openbaar gedeelte zal gescheiden moeten)


Kijk, dat zijn reacties waar ik wat aan hep..;) :) (H)...
 
DaeDaluz

DaeDaluz

09/03/2005 07:47:00
Quote Anchor link
ik denk dat ze een soort prikbord hebben geprobeerd te maken maar dat ziet er niet echt heel top uit :x en ik vind het menu veelste groot en onoverzichtelijk, geen idee waar ik moet beginnen :D

mijn school's site

//edit: url
Gewijzigd op 09/03/2005 07:48:00 door DaeDaluz
 
Legolas

Legolas

09/03/2005 08:04:00
Quote Anchor link
Onze school heeft een design bureau ingehuurd ^^ http://www.usgym.nl/

@Johan, wrm staan de leerlingen d'r met naam en toenaam in de verjaardagskalender? (btw. ik vind em nie mooi :P)
 
Stefan

stefan

09/03/2005 08:30:00
Quote Anchor link
Deze is wel mooi, http://www.ichthuscollege.nl/...

Maar die van jou niet echt, om eerlijk te zijn :P.
Gewijzigd op 09/03/2005 08:31:00 door stefan
 

09/03/2005 08:32:00
Quote Anchor link
Deze is erger...
<a href=http://www.minkema.nl>Kijk maar eens op www.minkema.nl<;/a>
 
Elwin - Fratsloos

Elwin - Fratsloos

09/03/2005 09:12:00
Quote Anchor link
Nou.. zo lang zit ik er niet meer op school, dus schamen voor de foeilijke website van het ROC Zadkine doe ik niet echt.

Ook niet voor de extreem lelijke en niet onderhouden website van het ICT College van voorgenoemde instelling is niet mooi, maar wel beter dan de eerste.

Probeer ook vooral niet met de eerste website via het snelmenu de roosters op te vragen...
Ik las ooit een keer op één van die twee sites iets met deze strekking:
"Deze website draait alleen goed in Internet Explorer. Hier hebben we voor gekozen omdat uit onderzoek is gebleken dat 99,9% van de medewerkers en zelfs 100% van de (toekomstige) leerlingen gebruik maken van Internet Explorer."

Nou.. geen 100% hoor, want zo'n beetje iedereen uit mijn klas draait Firefox... (mag je anders verwachten op een ICT-opleiding?) Moest er dus ook wel om lachen.

Maar het zal bij het Zadkine (lees: Zaadkiem) wel onkunde zijn. Maar dat is dan niet alleen te merken in hun website.. :)

Nog even ontopic. 'Mijn' basisschool: O.B.S. De Zevensprong en de MAVO waar ik heb gezeten: RSG Hoeksche Waard.

Eigenlijk allemaal wel foute sites.. :)

Elwin
 

09/03/2005 09:13:00
Quote Anchor link
Tja ik weet het ze hebben hem met FrontPage gemaakt. Ik heb al geprobeerd een normale website bouwer (zoals ik ;-)) in te schakkelen maar ze zijn TROST op hun site.

@Sytze
die ziet er heel erg uit

ik leef me jullie mee ;-)

schaam schaam schaam
 
Legolas

Legolas

09/03/2005 09:25:00
Quote Anchor link
Sytze:
Deze is erger...
<a href=http://www.minkema.nl>Kijk maar eens op www.minkema.nl<;/a>


ik wist nie dat het minkema zo'n erge site had :P
 

09/03/2005 09:31:00
Quote Anchor link
Helemaal vergeten te posten

Website van mijn basisschool http://www.rudolfsteinerschool.nl
- Deze website heb ik gemaakt.
- Hij is geheel gevormd naar de standaard van de school (o.a. lettertype)
- Hij is simpel en snel te onderhouden via DBS (Document Beheer Systeem)

En iedereen is er blij mee.
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.