Site check whex

Overzicht

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Junior/medior Back end developer PHP, Laravel

Functie Jij als ontwikkelaar komt te werken in een team bestaande uit 4 back end programmeurs, 2 vormgevers/ Front end developers en een online marketeer. Qua persoonlijkheden is het team erg gevarieerd van sportfanaten tot gameliefhebbers en Golfers. Een ding heeft iedereen hier gemeen; Passie voor goede code. In jouw rol zul je voor veel van je tijd je bezig houden met het ontwikkelen van maatwerk features en applicaties. Daarnaast hebben wij op aanvraag ook wel eens een website of onderhoudsklusje, die opgepakt moet worden en hier ben jij ook niet vies van. Jij als full stack developer zult dus

Bekijk vacature »

SQL database developer

Functieomschrijving Heb jij ongeveer 3 jaar ervaring als SQL database developer? Dit bedrijf bouwt applicaties om processen in distributiecentra te optimaliseren. Ter uitbreiding van het development team zijn wij op zoek naar een SQL database ontwikkelaar. Wil jij werken voor een groeiende werkgever in regio Breda waar jij de ruimte en tijd krijgt jezelf te ontwikkelen? Lees dan snel verder! Hoe ziet jouw takenpakket eruit? Je houdt je bezig met het creëren en bouwen van MS SQL server databases; Je werkt aan innovatieve softwareoplossingen voor het verbeteren en/of vernieuwen van logistieke processen; Je gaat projecten vanaf het begin tot het

Bekijk vacature »

Full Stack Java ontwikkelaar

Functieomschrijving Voor de politie zijn wij op zoek naar een Full stack Java ontwikkelaar. Als ervaren full stack Java ontwikkelaar binnen de gewenste deadlines meewerken aan de totstandkoming van de gewenste werkzaamheden. Taken Upgraden van GeoServer, SOLR, Oracle Spatial database, Tomcat Migreren Oracle Spatial naar PostgreSQL/PostGIS Migreren SOLR naar ElasticSearch Geografische gegevens op het interne netwerk beschikbaar maken Doorontwikkelen en actualiseren van de geografische services Het up to date brengen van de CI/CD pipeline, samen met medewerkers die verantwoordelijk zijn voor de CI/CD tooling Aanspreekbaar op de solution architectuur en stemt die met collega's in het cluster Geo De opdracht

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Wij hebben drie scrumteams. Het eerste team focust zich op het stukje hardware wat wij in huis doen. Zij maken als team o.a. gebruik van C++. De andere twee scrumteams zijn allebei bezig met data verwerking en maken hierbij in de backend gebruik van C# .NET / .NET Core. Het verschil tussen deze teams is dat één team de data verwerking doet voor de mobiele applicatie. Zij werken hierbij dus ook met Xamarin. Het andere team focust zich op de webapplicaties en maakt hierbij ook gebruik van ASP.NET MVC. Op basis van jouw ambities en kwaliteiten kijken wij samen

Bekijk vacature »

Cobol Developer

Dit ga je doen Als Cobol Ontwikkelaar zal je gaan meebouwen aan een onderdeel van het backend systeem waarbij je het functionele ontwerp vertaald naar een technische oplossing die geïntegreerd kan worden in de huidige omgeving. Je zorgt ervoor dat de bedrijfsprocessen op een efficiënte manier worden uitgevoerd en werkt proactief aan het verbeteren hiervan. Samen met jouw collega’s reviewen jullie elkaars code en test je je eigen code. Je werkt nauw samen met andere ontwikkelaars, testers en functioneel ontwerpers. Taken pakket: Beheren en doorontwikkelen van de bestaande omgeving; Vertalen van een functionele vragen naar een technische oplossing; Doorvoeren van

Bekijk vacature »

Mendix Developer

Functie Wat ga je doen als Mendix Developer? We leven in een wereld die snel ontwikkelt en veranderd, ook nemen bedrijfsbelangen toe en blijken risico’s moeilijker in te schatten, daarom wij op zoek naar Junior, Medior en Senior Developers die bedrijven kunnen helpen met hun screeningproces en zorgen dat deze efficiënt en 100 procent AVG compliant is. Het concept achter Mendix is duidelijk. De klant heeft een vraag/probleem. Dit kunnen we door middel van slimme software oplossen. In plaats van te werken met de nieuwste technieken en tools, wordt er gekozen voor het implementeren en maken van software dat op

Bekijk vacature »

Back-end Software Developer

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een uitdagende development functie bij een klein gespecialiseerd softwarebedrijf? Wil jij graag hybride werken (combi tussen thuis + kantoor), loop jij warm voor maatwerk software en voel jij je prettig in een informele cultuur? Zoek dan niet verder! Reageer direct! Voor een gewilde werkgever in omgeving Tilburg zoeken wij een back-end software developer met een aantal jaar werkervaring. Je gaat werken voor een klein softwarebedrijf dat gespecialiseerd is in de ontwikkeling van integratiesoftware. Jouw werkzaamheden zien er als volgt uit: In een klein team met 4 ontwikkelaars houd jij je bezig met afwisselende

Bekijk vacature »

SAP Integratie Ontwikkelaar

Ben jij ambitieus in de verdere ontwikkeling van SAP binnen HANOS, en heb je kennis van SAP PI, CPI (SAP integration suite) en of andere middleware tooling? Dan ben jij mogelijk onze nieuwe SAP Integratie (middleware) Ontwikkelaar! Lees snel verder en solliciteer! Wat ga je doen? Als SAP Financieel Consultant ben je, als deel van een gedreven team van interne SAP consultants, de schakel tussen de gebruikersorganisatie en ICT. Je draagt proactief bij aan een optimale aansluiting van de SAP-functionaliteit (een applicatielandschap met o.a. Suite on HANA, Fiori, Hybris, C4C en BO), op de bedrijfsprocessen. Verder ondersteun je de HANOS

Bekijk vacature »

PHP developer (Laravel/Vue.js)

Functie Het team telt momenteel 20 collega’s, bestaande uit developers (front- en backend) en het operations team, waaronder ook het management en twee scrum masters vallen. Ze zijn op zoek naar een PHP developer die in staat is zelfstandig te werken. Je komt te werken in één van de drie scrumteams en gaat aan de slag met een project voor de klant. Het fijne hieraan is dat je wel afwisseling hebt qua werk, maar tegelijkertijd doorlopend werkt voor bestaande klanten. Hierdoor krijg je ook de kans om echt de diepte in te gaan en innovatieve technische oplossingen neer te zetten.

Bekijk vacature »

C# .NET Developer

Functieomschrijving Voor dit leuke softwarre bedrijf in de omgeving Vught zijn we per direct op zoek naar een C#/.NET Developer. Is development jouw passie en doe je dit graag met C#/.NET? Lees dan snel verder! Jou werkzaamheden zullen zijn: Zorgen voor de optimalisatie van de huidige software en het automatiseren van bedrijfsprocessen. Naar aanleiding van de wensen van de klant ga je, met je collega's op zoel naar passende oplossingen en je werkt dit uit tot een mooi eindproduct. Je gaat webshops, websites en webapplicaties ontwikkelen door middel van ASP.NET, C# en MVC Framework. Bedrijfsprofiel Deze opdrachtgever houdt zich bezig

Bekijk vacature »

Medior .NET Ontwikkelaar

In het kort Als .NET ontwikkelaar ga je binnen onze business unit Transport en Logistiek aan de slag complexe maatwerk software voor bedrijf kritische systemen binnen de technische automatisering. Denk bijvoorbeeld een IoT-oplossing voor de logistieke sector waarbij we van ruim 200.000 machines de telemetrie en events verwerken. We zijn actief in de distributielogistiek, havenlogistiek en productielogistiek. Naast C# en .NET Core maken we ook gebruik van Azure technologie. En als trotse Microsoft Gold Partner leren we graag van en met jou. Wil jij jezelf blijven ontwikkelen binnen de technische automatisering met .NET, dan gaan we deze uitdaging graag met

Bekijk vacature »

Back-end programmeur

Functieomschrijving Heb jij recent jouw HBO ICT diploma in ontvangst mogen nemen? Of ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Voor een erkende werkgever in regio Waalwijk zijn wij op zoek naar een back-end developer. Kennis of ervaring met C# & SQL is een must! Je houdt je bezig met het ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten; Je bent verantwoordelijk voor de beheer en ontwikkeling van de software; Je draagt bij aan de implementatie van aanpassingen, verbeteringen en aanvullingen in de C# based applicaties; Je test de software en ontwikkelt deze door; Je brengt de aanpassingssuggesties van klanten in kaart, om ze

Bekijk vacature »

Front-end Developer

Do you want to work with the latest technologies on the development of new systems and applications? Create elegant interfaces using VueJS for thousands of users? Get moving and strengthen Nederlandse Loterij as a Front-end Developer. Thanks to your efforts, our services are always presented in style. As a Front-end Developer you are responsible for website development and improving customer experience based on data analyze. In this way, you directly contribute to a happy, healthy and sporty Netherlands. As a Front-end Developer you score by: Writing elegant, testable components without side-effects to provide functionality to the users Website development, adding

Bekijk vacature »

Frontend Developer

Functieomschrijving Voor de NIPV zijn wij opzoek naar een Frontend Developer. Als Frontend Developer ga jij aan de slag om dashboards te bouwen vanuit het datawarehouse. Dit stelt NIPV in staat om snel en eenvoudig bij correcte bedrijfsvoeringsinformatie te kunnen. Je ontwikkelt dashboards in PowerBI, publiceert en onderhoud die, verzameld en verwerkt feedback in overleg met het ontwikkelteam. Naast dashboards ontwikkel en onderhoud je een datamodel in Excel waarmee adviseurs, controllers en analisten in staat worden gesteld om de gegevens uit de dashboards te raadplegen en anders te filteren of bepaalde gegevens nader te verfijnen, zodat verdiepende vragen kunnen worden

Bekijk vacature »

Traineeship Full Stack Java developer

Dit ga je doen Start jij op 7 augustus bij de Experis Academy dan kickstart jij jouw IT-carrière! We leiden je op tot een gewilde Full Stack Java Developer met alle kennis en vaardigheden die nodig zijn om de arbeidsmarkt te betreden. Wat kun je verwachten, hoe zit een dag in het leven van een Trainee eruit? Periode 1 Als Full Stack Java Developer Trainee volg je vanuit huis een op maat gemaakte onlinetraining die in het Engels wordt gegeven. De tijd die je kwijt bent aan het volgen van de training kun je vergelijken met een fulltime werkweek. In

Bekijk vacature »

Pagina: « vorige 1 2

Bas IJzelendoorn

Bas IJzelendoorn

12/01/2012 21:02:56
Anchor link
Daar komt ie:

- Zo een kruis als favicon? Denk dat er een fout is met je website? mijn computer? is eng en schrikt af!

- motto: 'Wij kijken verder... ons motto is... wij kijken verder dan mogelijk is...'
--- 'Wij kijken verder' is een beetje dubbel op.
--- 'dan mogelijk is', dan is het dus niet mogelijk? dan spreek je jezelf tegen. Als je verder kijkt dan mogelijk is terwijl het eigenlijk niet mogelijk is??? I'm confused :S

- 'Whex is een gezellige community. Want we hebben een Forum en Chat. Maar dat is niet alles... Dus kom kijken'.
--- '. Want we hebben' punt moet een komma zijn en de W zonder hoofdletter.
--- 'een Forum en Chat' kan ook zonder hoofdletter. Maar? is dat nu een specifieke reden waarom jullie gezellig zijn? Er zijn zat community's van de dag die dat ook hebben, maar zijn verre van gezellig!
--- 'Dus kom kijken' Nou dat kan niet, dan moet ik mij eerst registreren.

- 'maak hier je eigen profiel!' Op de homepage? Maar waar moet ik dan mijn gegevens invullen?

- Als je naar beneden scrolt, max 4 seconden wacht schuift mijn scherm automatisch weer een stukje naar boven.

- waarom staat er een kopje 'moderators' bij team, terwijl deze er niet zijn?

- 'nog geen account' deze knop werkt niet.

- Ja sorry hoor, maar ik kijk nu 4 minuten naar je site en ik ben die ... (3 puntjes) overal spuug zat. Zo dat is eruit.

- Ik mis een home knop. Als ik naar team, algemene voorwaarden, steun ons etc ga. Kan ik niet terug naar home.

- De website laadt traag.

- als ik met registreer krijg ik: 'Column count doesn't match value count at row 1'.

- Heb je nog wel overzicht in je code?? Met al die tables en divjes door elkaar. Nog niet eens gesproken over de eerste 10 regels van je code:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
<html>
<head>
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=iso-8859-1">
</head>
<body>
</div>
</body>
</html><!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Strict//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-strict.dtd">
<html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml" xml:lang="en" lang="en">
<head>


- De kleur groen van de balk bij het succesvol versturen van een e-mailbericht is met de witte letters onleesbaar.

- Waarom heb je als volgorde van onderwerp: vragen, adverteren, klachten, opmerkingen? Waarom kan ik zelf geen onderwerp invullen? Waarom staat klachten voor opmerkingen? Waarom adverteren terwijl er nergens een pagina voor adverteerders staat, wat hun baat er bij is om op jou website te adverteren?

- Ik hou altijd wel van een reset knop. En een selectie knop dat ik een kopie wil ontvangen van de e-mail welke ik gestuurd heb.

- Algemene voorwaarden:
--- De pagina heet 'terms of service' aparte naam. Kies voor of engels of nederlands, maar niet beide. Als iets algemene voorwaarden is, maak het dan ook die naam. Terms of service is heel wat anders.

--- 1: Whex, Wie is Whex? Wie is de rechtspersoon achter Whex ik kan namelijk niet echt een bedrijf vinden of iets, Wie is de eindverantwoordelijke (een naam).

--- 2: 'inkijken als wij toestemming hebben van de gebruiker'. Oke ik registreer me wel, geef je geen toestemming, maar overtreed wel de regels, interresant.

--- 2: 'Je gegevens zullen nooit doorgegeven worden aan andere mensen.
Leden mogen geen persoonlijke informatie van iemand aan anderen doorgeven.' Dus jullie geven het wel onderling door aan leden. Als ik het goed lees.
--- 3: regels en/of algemene voorwaarden, ik kan alleen maar algemene voorwaarden vinden, ik vind geen pagina met regels op de website.

--- 3: 'gebruiker in te kijken en de gebruiker de toegang tot de site te ontzeggen.
Daarbij kun je een tijdelijke ontzegging krijgen.' Dit is tegenstrijdig ten opzichte van regels 2.

--- 3.1: 'en komen wij er toch achter, loop je ook het risico op ontzegging van de site.' Ik vraag het me af of je er überhaupt dat nog wel achter komt en er staat niet eens bij dat dit via het contact formulier moet o.i.d.

--- '3.2': 'onmiddelijk verbannen. En is er ook de kans op dat je ontzegging van de site krijgt.' Dit lijkt een beetje op hetzelfde. Waarom zou ik op je site terug komen als ik verbannen ben?

--- 4: 'Schelden op het forum mag' dat is echt slecht.

--- 9: 'Bij schelden, discrimineren of plaatjes' Maar bij regel 4 stond dat ik wel mocht gaan schelden?

--- 9: 'Je moet ook weten van stoppen en dat diegene niet boos op jou hoeft te zijn.' een persoonlijke uiting hoort niet in een algemene voorwaarde.

--- 11: 'Medewerkers.' Zijn het nu moderators, beheerders, het team, ik ben het spoor bijster.

--- Overal: je voorwaarden kloppen niet. Je spreekt jezelf continu tegen, daarnaast staat er bijna bij alles dat er een ban of ontzegging is of wat dan ook, maar niet specifiek 3 maanden, een jaar of permanent het is allemaal een beetje wollig en niet duidelijk! Ik zou persoonlijk nooit een echt account aanmaken als ik deze voorwaarden zou lezen.

Succes!

Edit:

Stukje is toch langer geworden dan ik dacht xD
Gewijzigd op 12/01/2012 21:05:58 door Bas IJzelendoorn
 
PHP hulp

PHP hulp

29/03/2024 08:58:57
 
Roel -

Roel -

12/01/2012 21:08:51
Anchor link
Dit is een kopie van http://www.blytes.nl.
Je bent strafbaar bezig, haal je content maar gauw offline...
 
Chris -

Chris -

12/01/2012 21:17:29
Anchor link
Bij deze een slotje, + de eigenaar van Blytes ingelicht.
 

Pagina: « vorige 1 2

 

Dit topic is gesloten.



Overzicht

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.