Site laad niet verder...

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Senior .Net developer

Sogeti is een organisatie met een goede werksfeer en zo min mogelijk hiërarchische verhoudingen. Ga je bij ons als .Net Developer aan de slag? Dan werk je dagelijks met collega’s aan de mooiste IT-projecten. Deze snelgroeiende groep collega’s krijgt energie van hun vak en dat merk je op de werkvloer. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je te certificeren. We organiseren regelmatig technische Meet-ups en doen we veel aan kennisdeling. Mede hierdoor zij wij dit jaar Microsoft Partner of the year geworden. Sogetisten staan klaar voor elkaar, hebben lol met elkaar en daarmee behalen we de mooiste resultaten! Werken bij Sogeti

Bekijk vacature »

Account Developer

Voor Bol.com zijn wij per direct op zoek naar een Account Developer voor 32-40 uur per week op het kantoor in Utrecht. Wil jij een directe bijdrage leveren door partners van de juiste data-inzichten te voorzien en via campagnes op nieuwe platformkansen en features te wijzen? Ben jij analytisch sterk en kun jij dit vertalen naar plannen en inspirerende gesprekken? Lees dan snel verder! wat bieden wij jou Salaris van €2400 - €2600 obv 40 uur Minimaal 6 maanden Werklocatie is Utrecht Werken bij bol.com wie ben jij Jij bent commercieel gedreven en weet altijd aan de juiste knoppen te

Bekijk vacature »

Technical Asset Specialist Substations

TenneT is growing fast to realize its strategic ambitions. We play a leading role in driving the energy transition. We are looking for a passionate Technical Asset Specialist for substations (onshore and offshore) at our location in Arnhem who will contribute to this and that might be you? Your contribution to TenneT We are searching for a motivated and engaged colleague as a technical asset specialist (onshore and offshore) for instrument transformers and surge arresters, with preferably a strong background in the area of insulation coordination. As a specialist for insulation coordination you are responsible for overarching topics regarding insultation

Bekijk vacature »

Medior/Senior Software Developers gezocht in de Ra

Functie Op dit moment staan er posities open voor de volgende functies: Front-end, Back-End & Fullstack software developer. Als Front-End software developer werk je met JavaScript en de bijbehorende technologieën zoals TypeScript, Angular, React, Vue en Svelte. Als Back-End software developer ben je bezig in NodeJS en doe je dit met behulp van AWS, NoSQL, REST en GraphQL. Je krijgt leuke en uitdagende opdrachten met een gemiddelde duur van anderhalf jaar. Hier werk je in een team met andere IT’ers aan het ontwikkelen en verbeteren van software. Je wordt begeleid door een accountmanager die fungeert als jouw aanspreekpunt. Het team

Bekijk vacature »

Junior Software Developer C# Verhuursector Verhuur

Samengevat: Wij ontwikkelen en leveren softwaresystemen voor de logistieke sector en de verhuursector. Ben jij geschikt als Junior Software Developer? Heb je ervaring met Delphi? Vaste baan: C# Software Developer Logistiek HBO €2.500 - €3.900 Deze werkgever is een software ontwikkelaar, gericht op software voor de logistieke sector. Deze werkgever heeft eigen producten ontwikkelen en leveren ook maatwerk. Ons bedrijf kent een boeiende en inspirerende werkomgeving met een open cultuur en mogelijkheden voor je verdere ontwikkeling. Bij bij hun werk je aan onze eigen bedrijfsapplicaties. Je ontwikkelt met ons de meest nieuwe software. Wij blinken uit als het gaat om

Bekijk vacature »

Full stack ontwikkelaar Laravel, Vue.js

Functie Als ontwikkelaar binnen deze organisatie hou jij je voornamelijk met lopende projecten voor de verschillende klanten. Zo bouw je de ene dag aan prijsschifting systemen en de andere dag onderzoek je crawlers en stel je ze zo in dat de data goed binnen komt binnen het systeem. Daarnaast bouw je mee aan dashboards en ben je dus constant bezig met het verbeteren van het platform. Er is een vaste werkwijze, zo werken ze met Trello kaarten en onderverdelen ze deze aan het begin van iedere week onder de developers. Dit wordt door de lead developer gedaan, maar in samenspraak

Bekijk vacature »

.NET developer

Wat ga je doen als Full stack .NET developer Microsoft 365? Je stelt je op als sparringpartner voor het team en PO over toekomstige functionaliteiten, architectuur en mogelijke nieuwe producten. Je bent mede-verantwoordelijk voor het vertalen en omzetten van een user story in een passend technisch design. Je implementeert functionaliteiten op basis van een technisch design en user story. Je bent mede-verantwoordelijk voor het beheer van Azure DevOps, waaronder het beheer van GIT, Build Pipelines, Release Pipelines en geautomatiseerde testen. Hier herken jij jezelf in Hbo werk- en denkniveau of hoger aangevuld met relevante certificeringen en/of cursussen; Minimaal 3 jaar

Bekijk vacature »

Medior/senior front end developer React Sportsoftw

Functie Voor deze functie ben ik op zoek naar een enthousiaste front end developer die communicatief vaardig is. Jij wordt onderdeel van een enthousiast jong team dat werkt aan grote websites. Binnen jouw rol ben jij diegene die de vertaling maakt van design naar functionele code en zorg jij voor goede experience op meerdere platformen. Dit doe je natuurlijk door gebruik te maken van onze stack; Javascript, HTML, CSS en React. Daarnaast wordt er gebruik gemaakt van Webcomponents en verschillende authenticatie tools. Doordat er hier gestreefd wordt naar de beste gebruikerservaringen, wordt het product constant doorontwikkeld. Hierdoor blijven ze voor

Bekijk vacature »

Belastingdienst - Freelance Applicatieontwikkelaar

Startdatum: 01.06.2023 Richttarief: €65,00 - €75,00 Duur van de opdracht: 6 maanden Uren per week: 36 Taal: Nederlands vereist! Gelieve in het Nederlands te solliciteren. Hybride. Kantoordagen in Utrecht, incidenteel in Apeldoorn Functieomschrijving: De afdeling IV – Generieke Voorzieningen – Interactie Online is onderdeel van de keten Interactie. De missie van de keten is: “het faciliteren van de interactie met alle burgers, bedrijven en hun vertegenwoordigers om hen in staat te stellen aan hun fiscale verplichtingen te voldoen en aanspraak te maken op hun rechten.” De afdeling Interactie Online heeft een belangrijke bijdrage binnen deze keten. Dit door het ontwikkelen

Bekijk vacature »

Lead Webdeveloper

Als Lead webdeveloper bij KUBUS ben je verantwoordelijk voor het implementatie design van requirements en de software architectuur van de webapplicatie en services van BIMcollab. In je rol als lead developer zoek je als vanzelf op een creatieve manier naar het optimum tussen benodigde implementatie-tijd, de performance van de applicatie en een snelle go-to-market van features, aansluitend bij onze geautomatiseerde test- en release train. Hierbij bewaak je in samenwerking met de andere senior ontwikkelaars in je team de architectuur van de applicatie en adviseer je de product owner over noodzakelijke refactoring om de onderhoudbaarheid van het platform te verbeteren. Ons

Bekijk vacature »

Magento developer

Functie E-commerce is een ‘’snelle’’ wereld. Om hierin continu voorop te blijven omarmen ze in een vroeg stadium nieuwe technieken. Een webshop is nooit af en kan altijd beter, sneller en efficiënter. Tegelijkertijd hebben ze vanaf hun oprichting altijd vastgehouden aan kwaliteit boven snelheid, en dit loont. Als back-end developer fungeer je als het verlengstuk van hun klanten. Technisch complexe zaken pak je met liefde op, en hierin werk je samen met o.a. front-end developers en designers. Klanten verwacht hierin kwaliteit van het hoogste niveau en een proactieve, meedenkende rol bij het maken van zowel technische als strategische keuzes. Ga

Bekijk vacature »

SQL Database ontwikkelaar

Functie omschrijving Wil jij meewerken aan het creëren van slimme software om magazijnen als een geoliede machine te laten lopen? Wij zoeken een zorgvuldig persoon, iemand die niet snel de hand omdraait voor complexe algoritmes. Denk jij dat jij de SQL ontwikkelaar bent die wij zoeken? Lees snel verder en wie weet zitten we binnenkort samen aan tafel! Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uitzien: Je houdt je bezig met het ontwerpen en ontwikkelen van MS SQL server databases, dit doe je met T-SQL als programmeer laag. Je gaat aan high-end software oplossingen werken, dit doe je voor de optimalisatie

Bekijk vacature »

Functioneel applicatiebeheerder - SOP-SYS-SAM

TenneT is hard groeiend om de onze ambities waar te kunnen maken. Zo nemen wij een leidende rol in het aanjagen van de energietransitie. Het werven van nieuw talent speelt daarin een cruciale rol. Wij zijn op zoek naar een gedreven Functioneel Applicatiebeheerder op onze locatie Arnhem die hieraan wil bijdragen en misschien ben jij dat wel? Jouw bijdrage aan TenneT Je gaat samenwerken in een team van circa 15 functioneel applicatiebeheerders en gaat onderdeel uitmaken van een DevOps team. Met dit team ga je applicaties (laten) ontwikkelen en beheren. Hierbij concentreer je je vooral op de functionele aspecten, zodat

Bekijk vacature »

Front-end developer (HTML, CSS, SASS, JavaScript)

Functie Momenteel zijn we voor ons Digital team op zoek naar een (medior) Front-end developer. Samen met je collega’s werk je in een Agile/Scrum omgeving aan de ontwikkeling van onze webapplicaties, websites en andere oplossingen. Je draagt bij aan een sterk ontwikkelproces waarin kwaliteit voorop staat. Hiervoor ben je niet alleen bezig met eigen code maar ook code reviews van andere collega’s. Ben jij graag op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in je vakgebied en wil je deze toepassen voor diverse projecten? Dan komen wij graag met je in contact! Eisen • HBO werk- en denkniveau • Minimaal 2

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »
Bart Knippers

Bart Knippers

08/04/2011 10:25:30
Quote Anchor link
Hallo,

Ik en een vriend wouden een script dat met een andere database moet verbinden geïnclude. Maar daardoor laad de site niet meer verder. Nu is mijn vraag, wat is het probleem..
Ik heb een screen gemaakt:
Afbeelding

Dit is onze scripts:
Op mijn site:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
<div class="habblet-container ">        
                        <div class="cbb clearfix blue ">

    
                            <h2 class="title">Nu op Typo Radio
                            </h2>
                        <div id="habblet-list-container">
                        <?php include('radio/upNext.php'); ?>

                        </div>
                        </div>


en nu het 'radio/upNext.php':
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
<?php
    // Include the required glob.php file
    require_once( "panel/_inc/glob.php" );

    // Grab today's date using PHP date()
    $today_date = date( 'N' );

    // Grab the current hour
    $now_hour = date( 'H' );

    // Now we have the current hour, we add one to get the next hour
    $next_hour = $now_hour + 1;

    if ( $next_hour == 24 ) {

        // It's midnight on the next day
        $next_date = $today_date + 1;
        $next_hour = "0";
    }

    else {

        // It's the same day
        $next_date = $today_date;
    }


    // Now we find out who's currently on ;)
    $now_query = $db->query( "SELECT * FROM timetable WHERE day = '{$today_date}' AND time = '{$now_hour}'" );
    // And who's next!
    $next_query = $db->query( "SELECT * FROM timetable WHERE day = '{$next_date}' AND time = '{$next_hour}'" );
    
    // Now create an array of the data, both now and next
    $now_query_array = $db->assoc( $now_query );
    $next_query_array = $db->assoc( $next_query );

    // Now to make the hours friendly
    if( $now_hour == 0 ) {
                            
        $now_hour = "00:00";
                            
    }

    elseif( $now_hour == 24 ) {
                            
        $now_hour = "00:00";
                            
    }

    else {

        $now_hour = "{$now_hour}:00";

    }


    if( $next_hour == 0 ) {
                                
        $next_hour = "00:00";
                            
    }

    elseif( $next_hour == 24 ) {
                                
        $next_hour = "00:00";
                            
    }

    else {

        $next_hour = "{$next_hour}:00";

    }

?>

<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN"
    "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd">
<html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml" xml:lang="en">

    <body>
                <p><strong>Nu Online:</strong>
                    <?php
                        // Now we find out if someone is currently on
                        if ( $now_query_array['dj'] == "" ) {
                            
                            // Niemand online/ingeroosterd
                            echo "Er is geen DJ ingeroosterd voor " . $now_hour . "";

                        }

                        else {
    
                            // Wie is er momenteel online?                            
                            $who_are_they_now = $db->query( "SELECT username FROM users WHERE id='{$now_query_array['dj']}'" );
                            $who_are_they_now = mysql_result( $who_are_they_now, 0, "username");
                            echo "DJ " . $who_are_they_now;
                            echo " (" . $now_hour . ")";
                        
                        }

                    ?>

                </p>

                <p><strong>Straks op de radio:</strong>
                    <?php
                        if ( $next_query_array['dj'] == "" ) {

                            // Niemand online/ingeroosterd
                            echo "Er is geen DJ ingeroosterd voor " . $next_hour . "";
                        }

                        else {
                            
                            // Wie komt er straks online?
                            $who_are_they_next = $db->query( "SELECT username FROM users WHERE id='{$next_query_array['dj']}'" );
                            $who_are_they_next = mysql_result( $who_are_they_next, 0, "username");
                            echo "DJ " . $who_are_they_next;
                            echo " (" . $next_hour . ")";
                        
                        }


                    ?>

                </p>
    </body>
</html>


Vertel mij, waarom laad hij niet verder met de site?

Alvast bedankt!

Groetjes, Bart
 
PHP hulp

PHP hulp

26/04/2024 01:42:42
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

08/04/2011 10:27:49
Quote Anchor link
Kijk in je HTML-source waar hij kapt?
 
Gaetan D

Gaetan D

08/04/2011 10:40:33
Quote Anchor link
- Aar - op 08/04/2011 10:27:49:
Kijk in je HTML-source waar hij kapt?


Dat heeft het probleem niet opgelost.
Hoogstwaarschijnlijk zit de fout in radio/upNext.php.
Want wanneer we de include verwijderen, laadt alles wel zoals het moet.
 
Bart Knippers

Bart Knippers

08/04/2011 10:40:33
Quote Anchor link
Aan mijn site ligt het niet, want als ik de include uncomment met // dan laad de site wel verder, we denken dat het aan upNext.php ligt... maar waar zit die fout daarin dan?
 
Gaetan D

Gaetan D

08/04/2011 10:41:57
Quote Anchor link
Wat hij zegt... XD
In ieder geval.. Ik heb echt geen idee waar de fout zit ;o.
Ik dacht eerst aan een exit; maar dat is nergens te vinden.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

08/04/2011 10:42:20
Quote Anchor link
Kan je niet debuggen, en het probleem isoleren ;-)
 
Gerben Jacobs

Gerben Jacobs

08/04/2011 10:43:09
Quote Anchor link
Haal die doctype en <html> uit je UpNext.
 
Bart Knippers

Bart Knippers

08/04/2011 10:45:26
Quote Anchor link
Gerben Jacobs op 08/04/2011 10:43:09:
Haal die doctype en <html> uit je UpNext.


Dat maakt geen enkel verschil... en de body tags enzo allemaal weghalen maakt ook geen verschil. Wat kan het probleem nog meer zijn?
 
Gaetan D

Gaetan D

08/04/2011 10:47:20
Quote Anchor link
- Aar - op 08/04/2011 10:42:20:
Kan je niet debuggen, en het probleem isoleren ;-)


Bedoel je Error Reporting?
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

08/04/2011 10:47:53
Quote Anchor link
Zie mijn reactie ;-)?
je kan toch proberen om eens wat dingen zelf in je code uit te sluiten? met om te beginnen je queries. Kan zijn dat de server een boo-boo heeft en dat die geschopt moet worden?

Ik noem maar even wat. maar dat kan je dan zelf makkelijk achterhalen.
 
Gerben Jacobs

Gerben Jacobs

08/04/2011 10:49:50
Quote Anchor link
Laat anders zien, uit de broncode van je browser, wat hij weergeeft
 
Gaetan D

Gaetan D

08/04/2011 11:00:04
Quote Anchor link
Gerben Jacobs op 08/04/2011 10:49:50:
Laat anders zien, uit de broncode van je browser, wat hij weergeeft


Hij stopt bij de <div> van de Aanbevolen container
 
Bart Knippers

Bart Knippers

08/04/2011 11:18:56
Quote Anchor link
Dit is de bron:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
<div class="cbb clearfix blue ">

    
                            <h2 class="title">Nu op ... Radio
                            </h2>
                        <div id="habblet-list-container">
                        
    <body>
                <p><strong>Nu Online:</strong>
                    DJ ... (10:00)                </p>

                <p><strong>Straks op de radio:</strong>

                    DJ ... (11:00)                </p>
    </body>

                        </div>
                        </div>
<script type="text/javascript">if (!$(document.body).hasClassName('process-template')) { Rounder.init(); }</script>

<div class="habblet-container "><br>        
                        <div class="cbb clearfix blue ">
    
                            <h2 class="title">Aanbevolen                            </h2>
                        <div id="promogroups-habblet-list-container" class="habblet-list-container groups-list">
    <ul class="habblet-list two-cols clearfix">
    

en daar stopt hij dus...
Dus wat is er fout?
 
Gaetan D

Gaetan D

08/04/2011 11:22:46
Quote Anchor link
Ik heb ondertussen al gevonden dat de fout in de includes files ligt.
Blijkbaar is dr dus iets niet goed. Telkens als je een file uit het DJ panel include, stopt hij met loaden.
Zet je er
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo 'lol'; ?>

Dan loadt hij gewoon zoals het moet.
Heel raar dus.
 
Johnno janssen

johnno janssen

08/04/2011 12:58:22
Quote Anchor link
als ik jou was zou ik dit stukje uit je script anders doe
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?   require_once( "panel/_inc/glob.php" );

    ?>

ik zou het zo doen
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?  include_once('/panel/_inc/glob.php');

    ?>
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.