site publiceren

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

WordPress & Azure Developer

Dit ga je doen Zowel front- als back-end development aan de online website omgeving; Het up-to-date houden van alle WordPress-sites; Koppelingen maken tussen applicaties; Meedenken en adviseren over verbeteringen; Development door middel van WordPress, Javascript, HTML en CSS; Werken binnen Scrum/Agile team. Hier ga je werken Voor een grote overheidsinstelling in Den Haag zijn wij opzoek naar een WordPress developer, met kennis en ervaring op het gebied van Azure. De organisatie zit in een grote transitie waarbij de gehele website/online omgeving vernieuwd zal gaan worden. Binnen dit Scrum/Agile team ben je verantwoordelijk voor deze grote migratie/ombouw van de omgeving. De

Bekijk vacature »

Software Programmeur PHP - JAVA

Functie Heb jij altijd al willen werken voor een bedrijf, dat veilige netwerkverbindingen levert, door middel van veilige oplossingen, die door middel van de nieuwste technologieën ontwikkelt zijn? Stop dan nu met zoeken! Voor een opdrachtgever in omgeving Moordrecht zijn wij op zoek naar een programmeur. Hoe kan jouw dag er straks uitzien? Je gaat software en webapplicaties ontwikkelen met behulp van de talen C / C++ / PHP. Je gaat technische klussen uitvoeren op locatie bij klanten. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een projecten goed verlopen. Je gaat klanten ondersteunen op

Bekijk vacature »

PHP Developer

Dit ga je doen Ontwikkelen, implementeren en testen van PHP-oplossingen en Apps voor klanten en bedrijfsprocessen; Opstellen van requirements en uitwerken van de oplossingen; Testen van software en borgen van een soepele overdracht, inclusief documentatie; Proactief adviseren vanuit eigen expertisegebied over ontwikkelingen en verbeterpunten in technische toepassingen en processen binnen de organisatie. Hier ga je werken De organisatie is een ambitieuze en vooruitstrevende speler in de markt in de regio Rotterdam. Ze zijn de snelst groeiende in hun branche. Met een excellent aanbod en service willen zij de beste keuze zijn voor hun bestaande en nieuwe klanten. Dit alles doen

Bekijk vacature »

3D BIM Add-on Developer

Als 3D BIM add- on ontwikkelaar bij KUBUS ontwikkel je add-ons (BCF Managers genaamd) voor de toonaangevende building information modeling (BIM) programma's Revit, Navisworks, Archicad, AutoCAD en Tekla Structures. BCF Managers maken gegevensoverdracht mogelijk tussen BIM-software en BIMcollab. Je werkt zowel aan de front- als aan de back-end. Als softwarebedrijf bevindt KUBUS zich in een unieke positie. We bouwen aan onze eigen producten die wereldwijd door tienduizenden gebruikers worden gebruikt. Ons bedrijf heeft precies de juiste grootte: groot genoeg om echt impact te maken in de markt, maar klein genoeg om als individuele ontwikkelaar invloed uit te kunnen oefenen en

Bekijk vacature »

Embedded Software Developer

Functie omschrijving Voor een mooi softwarebedrijf in omgeving Ridderkerk zijn wij op zoek naar een Embedded Software developer. Ben jij enthousiast en een echte team player? Lees dan snel of dit iets voor jou is! Binnen deze rol houdt jij je bezig met alle werkzaamheden die nodig zijn om een functionaliteit te bouwen. Denk aan ontwerpen, architectuur, programmeren en algoritmes. Je voert test en validatie werkzaamheden uit bij de implementatie bij de klant. Ben jij een Embedded Software Developer die affiniteit heeft met de allernieuwste technieken? Laat dan snel wat van je horen! Bedrijfsprofiel Onze opdrachtgever bestaat uit een groot

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Voor jou als junior .NET ontwikkelaar staat er een flinke uitdaging klaar bij dit bedrijf waar jij veel van kan gaan leren. Zo willen zij een flinke uitbreiding doen op het webbased gedeelte dat zij nu hebben en willen zij het standaard deel gaan moderniseren. Jouw team is dan ook op zoek naar een junior .NET ontwikkelaar die het leuk vindt om op basis van research en development aan de slag te gaan. Jouw mening telt mee als het gaat om hoe en met wat deze applicaties gebouwd en herschreven gaan worden. Jouw functie bij dit bedrijf gaat dan

Bekijk vacature »

Full Stack .NET Developer

Dit ga je doen Als developer nieuwe gave features ontwikkelen; Werken met technieken als C#, Angular 12 en Javascript,; Maken van technische keuzes en beslissingen over de architectuur; Junior collega's coachen; Initiatief nemen voor nieuwe technische mogelijkheden; Je bent een belangrijke schakel - en vindt het leuk - om te schakelen met de business. Hier ga je werken In een team van 7 professionals ben je als Full Stack .NET Developer verantwoordelijk voor het ontwikkelen van applicaties voor het grootste inhouse product: een applicatie voor alles omtrent hypotheken. De programmeertaal die je hierbij beheerst is C#. Wil je van meerwaarde

Bekijk vacature »

High level C++ QT Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Werklocatie: Eindhoven Vacature ID: 13486 Introductie Would you like to be involved in every aspect of software development for our exceptional products, from specification and design to testing and integration? If you're passionate about software development and eager to apply your programming skills to create customer-focused deliverables, then this is the perfect chance for you to expand your expertise. You can become a member of our Machine Control department's data-driven development team, where you'll design and build software solutions that optimize machine productivity. As a senior software design engineer, you'll participate in all phases

Bekijk vacature »

Database developer - SQL

Functie omschrijving Kan jij goed overweg met complexe algoritmes en het schrijven van procedures in T-SQL? Heb jij al wat ervaring opgedaan met SQL en vind je het tijd voor de volgende stap? Lees dan snel verder! Dit software bedrijf, gespecialiseerd in de ontwikkeling van logistieke software, is op zoek naar een ervaren SQL database developer. Jouw werkzaamheden zullen onder andere bestaan uit: Je sluit aan bij meetings en brengt het gehele logistieke proces in kaart. Vervolgens ga je als lead developer aan de slag om de klus te klaren. Je stuurt het junior developer team en helpt, zo nodig,

Bekijk vacature »

Junior PHP Developer

Functieomschrijving Junior PHP Developer gezocht! Voor een opdrachtgever in de regio Gelderland zijn wij op zoek naar een Junior PHP Developer die onderdeel gaat worden van het ontwikkelingsteam van deze organisatie. In deze functie ga jij aan de slag met het schrijven van software voor de aansturing van en het managen van windparken en bijbehorende onderdelen. Hiernaast ga jij je bezighouden met het ontwikkelen, testen en onderhouden van diverse webapplicaties. Het team waarin je komt te werken bestaat uit 3 developers, hierdoor krijg je veel verantwoordelijkheid en de kans om jezelf verder te ontwikkelen. Er wordt echter wel van je

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Fullstack JavaScript developer (ReactJS, NodeJS, T

Functie Het team bestaat momenteel uit ruim 15 collega’s, waarvan ruim de helft in het ontwikkelteam werkzaam is. Er zijn gave plannen om het platform ook te gaan toepassen op bijv. vliegvelden, maar ook internationale groei zit in het verschiet en daarom zijn ze op zoek naar versterking. Als Fullstack JavaScript developer werk je nauw samen met 9 fullstack (Python en .NET) developers. Binnen het team ga jij je toespitsen op het creeren van de optimale toegankelijkheid en user experience. Om dit voor elkaar te krijgen zul je ontwerpen, programmeren, testen en implementeren. Het hele proces dus! Maar ook bijvoorbeeld

Bekijk vacature »

Cymer Patch Server Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Werklocatie: Veldhoven Vacature ID: 12919 Introductie This new patch server will be built on Python and Django ReST and GraphQL services with a React frontend, it will consist of several microservices and run on a Kubernetes cluster. It will be supported by several middleware applications such as ElasticSearch, Redis, RabbitMQ, Oracle and Artifactory. Functieomschrijving The Patch Admin team always aim to deliver software at a high quality, we avoid sacrifices here to maintain our velocity. Practically this means that we practice test driven development and perform end-to-end automated testing on our software. This means

Bekijk vacature »

Software Developer

Longship.io gaat de wereld veroveren met baanbrekende software en legendarische... pizza-avonden! Lees hier de vacature van IT Operations Manager! Bij Longship werken we met een team van 5 mensen aan software voor laadpaal operators. Longship is ontstaan in 2020 met als doel om de elektrische mobiliteitstransitie aan te jagen. We zijn nu al een wereldwijde speler doordat we continu voorop lopen in innovatie. Ons platform helpt het versneld elektrificeren van wagenparken, internationaal! Wij zijn een startup met grote ambities die we willen bereiken met een relatief klein en efficiënt team. Je krijg de kans om ontzettend veel te leren van

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »
Bart de kinkelaar

bart de kinkelaar

24/02/2015 00:10:21
Quote Anchor link
Ik ben nu op Localhost websites aan het maken. Maar nu vroeg ik me af of er een mogelijkheid is om gratis zo'n site online te zetten. Kan dat of niet?
 
PHP hulp

PHP hulp

29/03/2024 08:11:14
 
Thomas van den Heuvel

Thomas van den Heuvel

24/02/2015 00:15:55
Quote Anchor link
Use the Google Luke.

Reken er wel op dat je dan krijgt waar je voor betaalt, namelijk helemaal niets.
 
Bart V B

Bart V B

24/02/2015 08:51:24
Quote Anchor link
Zoals Thomas al zegt gratis heeft vele nadelen.
- Of je krijgt er gratis reclame bij.
- Of je website ligt om de haverklap eruit.
- Of is super traag.

Daarnaast heb je ook geen mooi domeinnaam.
Mijn advies, niet aan beginnen.
In een ander topic van je lees ik dat je pas 17 bent en erg enthousiast bent met webdesign.
Dat zou een uitgelezen kans kunnen zijn om je ouders eens lief aan te kijken en te vertellen dat je graag je zakgeld eens anders wenst uit te geven.
De kosten voor een eenvoudig stukje webruimte met domeinnaam ligt zo tussen de 15 en 20 euro per jaar.
 
CNEPHP -

CNEPHP -

24/02/2015 09:55:20
Quote Anchor link
Zoals Bart vermeld is het hosten van je website al bijna gratis. Met een mager hosting pakket van bijvoorbeeld Versio.nl heb je voor maar liefst 12 euro al je eigen pakketje + domeinnaam. Hieronder zie je een overzichtje van de kosten.


Starter NL webhosting pakket (12 maanden): € 6.00
test232412.nl (1 jaar): € 3.24
BTW 21%: € 1.94
Totaal: € 11.18
(als je met iDeal betaald komt er bij Versio.nl geloof ik €1,- bij)


Hopelijk heb je hier iets aan! Zo heb je nog veel meer goedkope starter hostingpakketen bij andere providers. Kijk eens rond ;-)! Én laat je goed informeren.


Corné
Gewijzigd op 24/02/2015 10:01:21 door CNEPHP -
 
Fabian W

Fabian W

27/02/2015 13:41:27
Quote Anchor link
Hostinger.nl of serversfree.com
- 2 databases en 2 e-mail accounts
- niet heel veel geheugen of workspace, maar wel voldoende als je geen enorme energievretende scripts hebt. Een normale site met een handvol scriptjes doet het prima.
- raar domein, maar dat moet geen probleem zijn als alleen jij er op komt en anders kun je .nl er bij kopen.
- geen reclame!
Gewijzigd op 27/02/2015 13:42:07 door Fabian W
 
John D

John D

27/02/2015 14:54:42
Quote Anchor link
Microsoft Azure, een aanrader. Spotgoedkoop. Betalen naar gebruik. Weet niet wat een hosting/website kost, wij gebruiken het voor blob-storage en dat is in ieder geval heel laag in prijs. Alles is virtueel en gegarandeerd. Per maand opzegbaar en 1e maand gratis inclusief €150,- tegoed.
Gewijzigd op 27/02/2015 15:00:24 door John D
 
E Ander

E Ander

28/02/2015 11:05:49
Quote Anchor link
probeer http://www.hostinger.nl/
Gratis en geen gezeur.
 
John D

John D

28/02/2015 11:27:38
Quote Anchor link
E Ander op 28/02/2015 11:05:49:
probeer http://www.hostinger.nl/
Gratis en geen gezeur.
Komt niet aan, zandloper.......
 
Niels schouten

niels schouten

28/02/2015 11:32:43
Quote Anchor link
freeost.com ook gratis, geen reclame.
 
John D

John D

28/02/2015 11:34:27
Quote Anchor link
John D op 28/02/2015 11:27:38:
E Ander op 28/02/2015 11:05:49:
probeer http://www.hostinger.nl/
Gratis en geen gezeur.
Komt niet aan, zandloper.......

Duurde even maar nu werkt het wel, ziet er netjes uit hoor deze gratis NL hosting. Beter dan die 000webhosting.com
 
Bart de kinkelaar

bart de kinkelaar

28/02/2015 13:33:59
Quote Anchor link
wat voor website-url krijg ik dmv Hostinger.nl?

Toevoeging op 28/02/2015 13:34:05:

wat voor website-url krijg ik dmv Hostinger.nl?
 
Randy vsf

Randy vsf

28/02/2015 16:12:26
Quote Anchor link
Bart de kinkelaar op 28/02/2015 13:33:59:
wat voor website-url krijg ik dmv Hostinger.nl?


www.jouweigenkeuze.esy.es is een voorbeeld.
Zijn er een aantal waar je uit kan kiezen.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

28/02/2015 16:46:29
Quote Anchor link
Randy Flujowa op 28/02/2015 16:12:26:
Bart de kinkelaar op 28/02/2015 13:33:59:
wat voor website-url krijg ik dmv Hostinger.nl?


www.jouweigenkeuze.esy.es is een voorbeeld.
Zijn er een aantal waar je uit kan kiezen.

Grappig dat die URL bij mijn localhost uitkomt :P
 
E Ander

E Ander

28/02/2015 19:49:43
Quote Anchor link
E Ander op 28/02/2015 11:05:49:
probeer http://www.hostinger.nl/
Gratis en geen gezeur.

http://host-ed.net/login.php
https://www.awardspace.net/login.html
 
Bart de kinkelaar

bart de kinkelaar

28/02/2015 20:15:10
Quote Anchor link
wat voor url krijg je er
 
Aad B

Aad B

28/02/2015 20:20:04
Quote Anchor link
Bart de kinkelaar op 28/02/2015 20:15:10:
wat voor url krijg je er
Probeer het, het is gratis. Bevalt het niet dan schoon je het op en laat je het liggen.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.