site publiceren

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

PHP Software Developer

Functie omschrijving PHP Software Developer gezocht! Voor een organisatie in de regio Zeist die zich bezighoud met het verbeteren van de medicatieveiligheid zoeken wij een Software Developer. In deze functie zijn wij op zoek naar een slimme en enthousiaste Developer die interesse heeft in farmacie, logistiek en ICT. Daarnaast beschik je over een goed analytisch vermogen en ben je van nature gestructureerd en resultaatgericht. Je moet in deze functie daadkrachtig, flexibel en communicatief goed zijn. Je verantwoordelijkheden bestaan uit: Object georiënteerd programmeren; Werken in een scrumteam aan de ontwikkeling van een medicatiebewakingssysteem; Meedenken over de mogelijkheden en onmogelijkheden van projecten;

Bekijk vacature »

Traineeship Full Stack Java developer

Dit ga je doen Start jij op 7 augustus bij de Experis Academy dan kickstart jij jouw IT-carrière! We leiden je op tot een gewilde Full Stack Java Developer met alle kennis en vaardigheden die nodig zijn om de arbeidsmarkt te betreden. Wat kun je verwachten, hoe zit een dag in het leven van een Trainee eruit? Periode 1 Als Full Stack Java Developer Trainee volg je vanuit huis een op maat gemaakte onlinetraining die in het Engels wordt gegeven. De tijd die je kwijt bent aan het volgen van de training kun je vergelijken met een fulltime werkweek. In

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Als junior .NET developer begint jouw dag na een bak koffie met een stand up. De vorderingen worden tijdens de stand up besproken en de doelen worden opgesteld waar jullie als team in de volgende sprint naartoe gaan werken. Onze backend is geschreven in .NET Core en onze Front-end in Angular. Bij ons ga jij dan ook Fullstack aan de slag. Jij wordt hier opgeleid om zelfstandig te kunnen programmeren en applicaties te kunnen implementeren. Er wordt op projectbasis gewerkt, dit bied leuke uitdagingen omdat elke klant een andere visie heeft over de applicatie die wij maken. Je gaat

Bekijk vacature »

Mendix Developer

Functie Wat ga je doen als Mendix Developer? We leven in een wereld die snel ontwikkelt en veranderd, ook nemen bedrijfsbelangen toe en blijken risico’s moeilijker in te schatten, daarom wij op zoek naar Junior, Medior en Senior Developers die bedrijven kunnen helpen met hun screeningproces en zorgen dat deze efficiënt en 100 procent AVG compliant is. Het concept achter Mendix is duidelijk. De klant heeft een vraag/probleem. Dit kunnen we door middel van slimme software oplossen. In plaats van te werken met de nieuwste technieken en tools, wordt er gekozen voor het implementeren en maken van software dat op

Bekijk vacature »

.NET Software Developer

Dit ga je doen Als .NET Software Developer zul jij je voornamelijk bezig houden met: Het van scratch af aan bouwen van applicaties (.NET, C#, Bootstrap, KnockoutJs en WebAPI2); Het testen van jouw code d.m.v. het uitvoeren van unittesten; Het oplossen van bugs in de code; Het onderhouden van contact met collega's betreffende de door jouw ontwikkelde applicaties; Het verbeteren en doorontwikkelen van maatwerkapplicaties. Hier ga je werken Jij gaat aan de slag als .NET Software Developer en gaat je focussen op het bedenken, ontwikkelen en testen van maatwerkapplicaties in voornamelijk C#. Dit ga je doen bij een grote, internationale

Bekijk vacature »

Full Stack .NET Developer

Dit ga je doen Als developer nieuwe gave features ontwikkelen; Werken met technieken als C#, Angular 12 en Javascript,; Maken van technische keuzes en beslissingen over de architectuur; Junior collega's coachen; Initiatief nemen voor nieuwe technische mogelijkheden; Je bent een belangrijke schakel - en vindt het leuk - om te schakelen met de business. Hier ga je werken In een team van 7 professionals ben je als Full Stack .NET Developer verantwoordelijk voor het ontwikkelen van applicaties voor het grootste inhouse product: een applicatie voor alles omtrent hypotheken. De programmeertaal die je hierbij beheerst is C#. Wil je van meerwaarde

Bekijk vacature »

Product Developer (M/F), Fulltime 40 h/week

A global Plantbased revolution – that is our dream. Maximising the protein transition – that is our mission. Producing and developing sustainable and delicious products – that is what we do. Ojah is a fast growing company with a mission and has the ambition to be the world leader in its field. To support this growth we are hiring new colleagues. People that would like to make a difference and dare to dream big. With currently a 150 colleagues proudly working on our exceptional products. Working in a dynamic surrounding that runs full speed ahead. We need you! Product Developer

Bekijk vacature »

Front-End React Developer

Als Front-End React Developer verbeter je de user experience van onze eigen webapplicaties voor onze collega's binnen Coolblue. Wat doe je als Front-End React Developer bij Coolblue? Als Front-end React Developer werk je aan de gebruiksvriendelijkheid van onze webshop voor miljoenen klanten met React.js. Je vindt het leuk om samen te werken met de UX designer om stories op te pakken. Daarnaast ben je trots op je werk en verwelkomt alle feedback. Ook Front-end React Developer worden bij Coolblue? Lees hieronder of het bij je past. Dit vind je leuk om te doen Verbeteren van de gebruiksvriendelijkheid van onze webshop

Bekijk vacature »

Senior Software Developer C++

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Vacature ID: 13342 Introductie Do you want to work for one of the most innovative companies located in the region of Eindhoven. Currently Due to growth we are looking for a Senior Software Developer. Our client is a high-tech company with international roots and can provide you with a challenging opportunity. Functieomschrijving Responsibilities: Design, develop, and maintain high-quality software applications in C++ Collaborate with other engineers, product managers, and stakeholders to understand requirements and develop solutions Write clean, maintainable, and efficient code Conduct thorough testing and debugging to ensure high-quality software Optimize applications for

Bekijk vacature »

Applicatie Ontwikkelaar

Bedrijfsomschrijving DUO verzorgt als uitvoeringsorganisatie, zijnde onderdeel van het Ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap de uitvoering van complexe wet- en regelgeving en heeft een uitgebreid dienstenpakket. DUO financiert en informeert onderwijsdeelnemers en onderwijsinstellingen. Voor verdere informatie zie www.duo.nl Functieomschrijving Wie zoeken we? Jij bent een enthousiaste, flexibele OPS’er die het leuk vindt om het bestaande examenlandschap te vernieuwen. Je bent leergierig en hebt interesse in cloud- en containertechnieken zoals OpenShift, Docker en Helm. Je gaat een uitdaging niet uit de weg en wil je nieuw opgedane kennis graag delen met de collega’s binnen en buiten het team. Doordat de

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Back-end .NET Developer

Functie omschrijving C# / .NET Developer gezocht voor een dynamische organisatie in de regio Houten! Voor een leuke organisatie in de regio Houten zijn wij op zoek naar een Back-end developer die klaar is voor een nieuwe uitdaging. In deze functie werk jij aan verschillende projecten en ga je vaak bij klanten op bezoek. Binnen deze functie kun je een grote mate van uitdaging, diversiteit en verantwoordelijkheid treffen. Bedrijfsprofiel Waar ga je werken? Het bedrijf waar je gaat werken is gespecialiseerd in het ontwerpen en implementeren van procesautomatisering en procesinformatisering. Zij doen dit onder andere voor de (petro)chemie, pharma, infra,

Bekijk vacature »

Medior PHP Developer

Functie omschrijving Ben jij een getalenteerde PHP Developer en aan de slag in een gemotiveerd team? Lees dan snel verder! Voor onze opdrachtgever in de omgeving van Valkenswaard zijn we op zoek naar een ervaren PHP developer. Jij gaat hier zorg dragen voor het optimaliseren en up-to-date houden van de bestaande applicaties. Je werkt verder aan de applicaties die jij verder ontwikkelt. Dit doe je voornamelijk met PHP en MySQL. Verder ga je je bezig houden met: Het uitbouwen van het E-commerce software platform. Deelnemen aan overleggen met het team. Het ondersteunen van jouw team developers (3 man) en helpen

Bekijk vacature »

Medior/Senior Python developer

Functie Jij als Senior Python developer hebt al ruime ervaring opgedaan. Bedrijven komen bij de organisatie om technische vraagstukken op te lossen. Jij als specialist bent dus de representatie van deze kwaliteit. Je zult de keuze krijgen tussen lange of korte projecten waarin je komt te werken in multidisciplinaire teams. Projecten die je gaat uitvoeren zijn zeer uitlopend. Zodoende kun je aan de ene kant kiezen voor een greenfield project en stroom je bij een ander project midden in een migratietraject in. Voor de ene klant ontwikkel je ene nieuwe portal en voor het andere project duik je veel meer

Bekijk vacature »
Bart de kinkelaar

bart de kinkelaar

24/02/2015 00:10:21
Quote Anchor link
Ik ben nu op Localhost websites aan het maken. Maar nu vroeg ik me af of er een mogelijkheid is om gratis zo'n site online te zetten. Kan dat of niet?
 
PHP hulp

PHP hulp

20/04/2024 14:35:16
 
Thomas van den Heuvel

Thomas van den Heuvel

24/02/2015 00:15:55
Quote Anchor link
Use the Google Luke.

Reken er wel op dat je dan krijgt waar je voor betaalt, namelijk helemaal niets.
 
Bart V B

Bart V B

24/02/2015 08:51:24
Quote Anchor link
Zoals Thomas al zegt gratis heeft vele nadelen.
- Of je krijgt er gratis reclame bij.
- Of je website ligt om de haverklap eruit.
- Of is super traag.

Daarnaast heb je ook geen mooi domeinnaam.
Mijn advies, niet aan beginnen.
In een ander topic van je lees ik dat je pas 17 bent en erg enthousiast bent met webdesign.
Dat zou een uitgelezen kans kunnen zijn om je ouders eens lief aan te kijken en te vertellen dat je graag je zakgeld eens anders wenst uit te geven.
De kosten voor een eenvoudig stukje webruimte met domeinnaam ligt zo tussen de 15 en 20 euro per jaar.
 
CNEPHP -

CNEPHP -

24/02/2015 09:55:20
Quote Anchor link
Zoals Bart vermeld is het hosten van je website al bijna gratis. Met een mager hosting pakket van bijvoorbeeld Versio.nl heb je voor maar liefst 12 euro al je eigen pakketje + domeinnaam. Hieronder zie je een overzichtje van de kosten.


Starter NL webhosting pakket (12 maanden): € 6.00
test232412.nl (1 jaar): € 3.24
BTW 21%: € 1.94
Totaal: € 11.18
(als je met iDeal betaald komt er bij Versio.nl geloof ik €1,- bij)


Hopelijk heb je hier iets aan! Zo heb je nog veel meer goedkope starter hostingpakketen bij andere providers. Kijk eens rond ;-)! Én laat je goed informeren.


Corné
Gewijzigd op 24/02/2015 10:01:21 door CNEPHP -
 
Fabian W

Fabian W

27/02/2015 13:41:27
Quote Anchor link
Hostinger.nl of serversfree.com
- 2 databases en 2 e-mail accounts
- niet heel veel geheugen of workspace, maar wel voldoende als je geen enorme energievretende scripts hebt. Een normale site met een handvol scriptjes doet het prima.
- raar domein, maar dat moet geen probleem zijn als alleen jij er op komt en anders kun je .nl er bij kopen.
- geen reclame!
Gewijzigd op 27/02/2015 13:42:07 door Fabian W
 
John D

John D

27/02/2015 14:54:42
Quote Anchor link
Microsoft Azure, een aanrader. Spotgoedkoop. Betalen naar gebruik. Weet niet wat een hosting/website kost, wij gebruiken het voor blob-storage en dat is in ieder geval heel laag in prijs. Alles is virtueel en gegarandeerd. Per maand opzegbaar en 1e maand gratis inclusief €150,- tegoed.
Gewijzigd op 27/02/2015 15:00:24 door John D
 
E Ander

E Ander

28/02/2015 11:05:49
Quote Anchor link
probeer http://www.hostinger.nl/
Gratis en geen gezeur.
 
John D

John D

28/02/2015 11:27:38
Quote Anchor link
E Ander op 28/02/2015 11:05:49:
probeer http://www.hostinger.nl/
Gratis en geen gezeur.
Komt niet aan, zandloper.......
 
Niels schouten

niels schouten

28/02/2015 11:32:43
Quote Anchor link
freeost.com ook gratis, geen reclame.
 
John D

John D

28/02/2015 11:34:27
Quote Anchor link
John D op 28/02/2015 11:27:38:
E Ander op 28/02/2015 11:05:49:
probeer http://www.hostinger.nl/
Gratis en geen gezeur.
Komt niet aan, zandloper.......

Duurde even maar nu werkt het wel, ziet er netjes uit hoor deze gratis NL hosting. Beter dan die 000webhosting.com
 
Bart de kinkelaar

bart de kinkelaar

28/02/2015 13:33:59
Quote Anchor link
wat voor website-url krijg ik dmv Hostinger.nl?

Toevoeging op 28/02/2015 13:34:05:

wat voor website-url krijg ik dmv Hostinger.nl?
 
Randy vsf

Randy vsf

28/02/2015 16:12:26
Quote Anchor link
Bart de kinkelaar op 28/02/2015 13:33:59:
wat voor website-url krijg ik dmv Hostinger.nl?


www.jouweigenkeuze.esy.es is een voorbeeld.
Zijn er een aantal waar je uit kan kiezen.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

28/02/2015 16:46:29
Quote Anchor link
Randy Flujowa op 28/02/2015 16:12:26:
Bart de kinkelaar op 28/02/2015 13:33:59:
wat voor website-url krijg ik dmv Hostinger.nl?


www.jouweigenkeuze.esy.es is een voorbeeld.
Zijn er een aantal waar je uit kan kiezen.

Grappig dat die URL bij mijn localhost uitkomt :P
 
E Ander

E Ander

28/02/2015 19:49:43
Quote Anchor link
E Ander op 28/02/2015 11:05:49:
probeer http://www.hostinger.nl/
Gratis en geen gezeur.

http://host-ed.net/login.php
https://www.awardspace.net/login.html
 
Bart de kinkelaar

bart de kinkelaar

28/02/2015 20:15:10
Quote Anchor link
wat voor url krijg je er
 
Aad B

Aad B

28/02/2015 20:20:04
Quote Anchor link
Bart de kinkelaar op 28/02/2015 20:15:10:
wat voor url krijg je er
Probeer het, het is gratis. Bevalt het niet dan schoon je het op en laat je het liggen.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.