Site Registratie

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Software Developer

Bij een bedrijf in de machinebouw, regio Roosendaal, zijn we op zoek naar een: Software Developer Waar ga je werken? Onze opdrachtgever is gespecialiseerd in de grondverzetmachines. Al meer dan 50 jaar leveren ze zowel nationaal als internationaal diverse machines. Het is een familiebedrijf met een informele werksfeer. Wat ga je doen? Als Software Developer je verantwoordelijk voor: - Je werkt voortdurend aan oplossingen voor het op afstand bewaken en besturen van oogstmachines; - Het visualiseren van gegevens in rapporten, apps of andere formaten; - Voorspellend machineonderhoud; - Taakplanning; - Je schrijft aangepaste plug-ins om gegevens te importeren of exporteren

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Voor jou als junior .NET ontwikkelaar staat er een flinke uitdaging klaar bij dit bedrijf waar jij veel van kan gaan leren. Zo willen zij een flinke uitbreiding doen op het webbased gedeelte dat zij nu hebben en willen zij het standaard deel gaan moderniseren. Jouw team is dan ook op zoek naar een junior .NET ontwikkelaar die het leuk vindt om op basis van research en development aan de slag te gaan. Jouw mening telt mee als het gaat om hoe en met wat deze applicaties gebouwd en herschreven gaan worden. Jouw functie bij dit bedrijf gaat dan

Bekijk vacature »

Oracle APEX Ontwikkelaar (3.500-6.000 euro)

Bedrijfsomschrijving Ben jij een getalenteerde Oracle APEX ontwikkelaar met minimaal één jaar ervaring in het ontwikkelen van Oracle APEX-applicaties? Ben je gepassioneerd over het ontwikkelen van bedrijfskritische oplossingen en wil je werken bij een toonaangevend consultancybedrijf? Dan zijn wij op zoek naar jou! Deze organisatie beschikt over zowel inhouse als externe projecten, maar bovenal over een sterk team en netwerk van opdrachten waardoor jij jezelf verder kunt ontwikkelen. Het team bestaat uit een aantal junior en medior developers, maar vooral uit senioren. De business unit managers binnen het team zijn mensen die hun vak verstaan en zelf als Oracle APEX

Bekijk vacature »

Fasttrack learning & development voor Java dev

Wat je gaat doen: Wij zoeken enthousiaste en ambitieuze junior en medior ontwikkelaars die toe zijn aan de volgende stap in hun carrière. Wij helpen je op je pad naar senior ontwikkelaar door ons fasttrack learning en development programma. Na een kort en intensief programma ga jij aan de slag bij klanten van DPA. Daarnaast krijg je veel ruimte om je te ontwikkelen als persoon en als specialist. De eerste maand gaan we aan de slag om je certificeringen te behalen waaronder OCP (Oracle Certified Professional). Daarnaast nemen we een deepdive in Spring Boot. Ook laten we je kennismaken met

Bekijk vacature »

Front-end developer E-Commere

Functie E-commerce is een ‘’snelle’’ wereld. Om hierin continu voorop te blijven omarmen ze in een vroeg stadium nieuwe technieken. Een webshop is nooit af en kan altijd beter, sneller en efficiënter. Tegelijkertijd hebben ze vanaf hun oprichting altijd vastgehouden aan kwaliteit boven snelheid, en dit loont. Als front-end developer heb je een adviserende rol en sta je aan het eindpunt van alles wat met designs te maken heeft. Je overlegt met klanten en collega’s, en zet je in om ideeen om te zetten tot unieke concepten. Je bent het aanspreekpunt voor de klant en bewaakt tevens de planning. Eisen

Bekijk vacature »

PHP Developer

Functie Middels Scrum en sprints bouw jij in deze functie mee aan complexe webapplicaties en ons SaaS platform. Hierbij hoort ook architectuur tot een van je taken. Daarnaast ben je één van de leden van het Scrum team. Dat betekent dat je naast je kerntaken ook in contact staat met de product owner. Oftewel, je bent bij het gehele ontwikkelproces betrokken. Tools die hierbij gebruikt worden zijn o.a. PHP, Symfony en Git. Eisen • Minimaal HBO werk- en denkniveau • Minimaal 3 jaar aantoonbare ervaring met PHP • Kennis en ervaring Symfony (Laravel is pré) & Lando • Kennis van

Bekijk vacature »

Senior Software Developer C++

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Vacature ID: 13342 Introductie Do you want to work for one of the most innovative companies located in the region of Eindhoven. Currently Due to growth we are looking for a Senior Software Developer. Our client is a high-tech company with international roots and can provide you with a challenging opportunity. Functieomschrijving Responsibilities: Design, develop, and maintain high-quality software applications in C++ Collaborate with other engineers, product managers, and stakeholders to understand requirements and develop solutions Write clean, maintainable, and efficient code Conduct thorough testing and debugging to ensure high-quality software Optimize applications for

Bekijk vacature »

Junior Outsystems developer

Functie Als junior Outsystems developer wordt jij onderdeel van een multidisciplinair team van 23 software engineers. Ons team werkt agile en termen als Continuous Integration en Continuous Delivery zijn bij ons dagelijkse koek. Wij werken aan uitdagende en afwisselende projecten met als doel onze klanten een totaal oplossing aan te bieden. Als junior Outsystems developer krijg jij bij ons de kans om jezelf te ontwikkelen naar een volwaardige ervaren en gecertificeerde Outsystems developer. Jij een team met ervaren mensen (10+ ervaring) om je heen. Zo heb jij niet het gevoel dat jij meteen in het diepe wordt gegooid en uiteraard

Bekijk vacature »

Belastingdienst - Freelance Applicatieontwikkelaar

Startdatum: 01.06.2023 Richttarief: €65,00 - €75,00 Duur van de opdracht: 6 maanden Uren per week: 36 Taal: Nederlands vereist! Gelieve in het Nederlands te solliciteren. Hybride. Kantoordagen in Utrecht, incidenteel in Apeldoorn Functieomschrijving: De afdeling IV – Generieke Voorzieningen – Interactie Online is onderdeel van de keten Interactie. De missie van de keten is: “het faciliteren van de interactie met alle burgers, bedrijven en hun vertegenwoordigers om hen in staat te stellen aan hun fiscale verplichtingen te voldoen en aanspraak te maken op hun rechten.” De afdeling Interactie Online heeft een belangrijke bijdrage binnen deze keten. Dit door het ontwikkelen

Bekijk vacature »

Front end developer

Functie Jij als ervaren Front end developer bent een expert het gebied van Javascript en React. Je wordt onderdeel van een multidisciplinair team bestaande uit een PO, twee Front end developers, een DevOps/Back end developer, een UX/UI designer en een projectmanager. Verder is er iemand verantwoordelijk voor de HR en is de algemeen directeur nauw betrokken bij alle projecten. Dagelijks hou jij je bezig met de verschillende projecten die zijn opgenomen in de sprint. Daarnaast denk je mee over mogelijke oplossingen om de behoefte van de klant op de beste manier in te vullen. Verder spar jij intern met collega’s

Bekijk vacature »

Junior Fullstack Developer

Functie omschrijving Heb jij je universitair diploma Informatica afgerond en ben jij op zoek naar een startersfunctie waar jouw ontwikkeling in een hoog vaandel staat? Voor een softwarebedrijf in Amsterdam zijn wij op zoek naar een Junior Fullstack Developer. Je begint met een op maat gemaakte training om de kennis bij te spijkeren die jij nog mist. Uiteraard leer je het meeste tijdens je werk, maar de training geeft je hiervoor alvast de juiste handvatten. Je kunt het volgende verwachten! Jij ontwikkelt in technieken als Java, Javascript en SQL. Je werkt hierbij volgens de Agile/Scrum methode; Na het afronden van

Bekijk vacature »

REMOTE - Front-end Angular developer

Functie Het IT-team bestaat momenteel uit de IT Manager, 2 back-end developers, 1 fullstack developer, 1 designer en een DevOps engineer. Ze zijn momenteel op zoek naar een ervaren Front-end developer die autonoom en gedisciplineerd aan de slag gaat, en bij aanvang als enige developer met hun Front-end applicaties bezig is. Wel hebben ze de ambitie om hier snel een 2e developer bij te vinden die jij dan ook zal kunnen aansturen/begeleiden. Je zult aan de slag gaan met het doorontwikkelen van hun bestaande UI in Angular. Maar ook het ontwikkelen van een mobiele app. Hierbij hechten ze veel waarde

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar C# .NET

Functie omschrijving Startende Software Ontwikkelaar gezocht met kennis van C# .NET! Ben jij net klaar met je opleiding en ben je op zoek naar je eerste echte werkervaring? Of heb jij al enige werkervaring maar ben toe aan iets nieuws? Dan is dit de perfecte kans voor jou! Wij zoeken namelijk een Junior Software Ontwikkelaar die klaar is voor een nieuwe uitdaging bij een leuke werkgeven in de regio Zeist. In deze functie werk jij vaak aan verschillende projecten en ga je bij klanten op bezoek. Ben jij op zoek naar een functie met uitdaging, diversiteit en verantwoordelijkheid? Dan is

Bekijk vacature »

Developer Low-code

Dit ga je doen Low-code ontwikkeling van software voor landelijk bekende organisaties; Opleveren van mooie eindproducten, middels de Agile methodiek; Samenwerken in een team van 10 collega's; Direct contact met de eindklant over de gewenste oplossingen. Hier ga je werken Als Developer kom je te werken in de regio van Lelystad bij een organisatie die met toonaangevende klanten uit heel Nederland samen werkt. De producten en diensten van de organisatie bereiken miljoenen Nederlanders. Hierbij komt een grote hoeveelheid informatie kijken en deze moet discreet en veilig verwerkt worden. De processen die hierbij horen worden door het IT team vormgegeven. De

Bekijk vacature »

Traineeship Fullstack developer (WO, 0 tot 3 jaar

Functie Zoals beschreven ga je vanaf start aan de slag bij een passende opdrachtgever, hierbij kijken ze echt naar jouw wensen, kennis/ervaring maar ook de reisafstand. Momenteel hebben ze meerdere klanten waarbij ze groepen hebben opgezet wat maakt dat er diverse uitdagende kansen liggen. Naast het werken bij de opdrachtgever, en het volgen van de masterclasses, zul je regelmatig met de andere trainees in contact zijn. Niet alleen op professioneel vlak maar juist ook bij de borrels en kwartaaluitjes! Kortom; een jaar lang hard aan jezelf werken in combinatie met gezelligheid en plezier. Spreek dit jou aan? Dan komen we

Bekijk vacature »
Danny

Danny

05/10/2008 17:05:00
Quote Anchor link
Ik ben bezig een nieuwe site te maken, ben nu bij mijn registratie gedeelte aangekomen. Heb dit script ergens vandaan en een beetje aangepast.

Nu is mijn vraag hoe kan ik er voor zorgen dat er niet 2x de zelfde gebruikersnaam word geregistreerd? En ik wil dat er word gecontroleerd bij email adres of er wel een @ en een . in zitten.

Ook is het makkelijk als hij bij profielfoto kijkt of het wel begint met http://.

Hier mijn code:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
<?php
if(isset($_POST['submit'])){
    $voornaam = $_POST['voornaam'];
    $tussenvoegsel = $_POST['tussenvoegsel'];
    $achternaam = $_POST['achternaam'];
    $gebruikersnaam = $_POST['gebruikersnaam'];
    $emailadres = $_POST['emailadres'];
    $wachtwoord1 = $_POST['wachtwoord1'];
    $wachtwoord2 = $_POST['wachtwoord2'];
    $profielfoto = $_POST['profielfoto'];
if($_POST['voornaam'] && $_POST['achternaam'] && $_POST['gebruikersnaam'] && $_POST['emailadres'] && $_POST['wachtwoord1'] && $_POST['wachtwoord2'] && $_POST['profielfoto']){
if($wachtwoord1 == $wachtwoord2){
require "connect.php";
if(mysql_num_rows(mysql_query("SELECT emailadres FROM leden WHERE emailadres='$emailadres'"))==0){
    mysql_query("INSERT INTO leden (id, voornaam, tussenvoegsel, achternaam, gebruikersnaam, emailadres, wachtwoord, profielfoto) VALUES ('', '$voornaam', '$tussenvoegsel', '$achternaam', '$gebruikersnaam', '$emailadres', '$wachtwoord1', '$profielfoto')");
    echo "<center>Welkom $voornaam, u bent nu geregistreerd<br><a href='index.php?pagina=login'>klik hier om in te loggen</a></center>";
}
else{
    echo "<center>Dit email adres is al geregistreerd.<br><a href='javascript:history.back()'>klik hier om terug te gaan</a></center>";
}
}
else{
    echo "<center>Wachtwoorden komen niet overeen<br><a href='javascript:history.back()'>klik hier om terug te gaan</a></center>";
}
}
else{
echo "Niet alle velden ingevuld<br><a href='javascript:history.back()'>klik hier om terug te gaan</a>";
}
}
else{
?>

      <?php
      if(isset($_SESSION['login'])){
    echo "je bent al ingelogd<br><a href='index.php?pagina=loguit'>klik hier om uit te loggen</a>";
        }
else{
        ?>
</center>
<form name="form1" method="post" action="<?php $_SERVER['PHP_SELF']; ?>">
<center>
  <h4>Registratie</h4><br>
   <br>
  <table width="410" border="0">
  <tr>
    <td width="160"> Voornaam: </td>
    <td width="240"><input name="voornaam" type="text" size="40" maxlength="30"></td>
  </tr>
  <tr>
    <td> Tussenvoegsel: </td>
    <td><input name="tussenvoegsel" type="text" size="40" maxlength="10"></td>
  </tr>
  <tr>
    <td> Achternaam: </td>
    <td><input name="achternaam" type="text"size="40" maxlength="30"></td>
  </tr>
  <tr>
    <td>&nbsp;</td>
    <td>&nbsp;</td>
  </tr>
  <tr>
    <td> Gebruikersnaam: </td>
    <td><input name="gebruikersnaam" type="text" id="gebruikersnaam" size="40" maxlength="12"></td>
  </tr>
  <tr>
    <td> Email Adres: </td>
    <td><input name="emailadres" type="text" size="40" maxlength="80"></td>
  </tr>
  <tr>
    <td> Wachtwoord: </td>
    <td><input name="wachtwoord1" type="password" size="40" maxlength="20"></td>
  </tr>
  <tr>
    <td> Wachtwoord herhalen: </td>
    <td><input name="wachtwoord2" type="password" size="40" maxlength="20"></td>
  </tr>
    <tr>
    <td>&nbsp;</td>
    <td>&nbsp;</td>
  </tr>
    <tr>
    <td> Profielfoto <i>(http://)</i>:  </td>
    <td><input name="profielfoto" type="text"size="40" maxlength="200"></td>
  </tr>
    <tr>
    <td>&nbsp;</td>
    <td>&nbsp;</td>
  </tr>
  <tr>
    <td>&nbsp;</td>
    <td><input type="submit" name="submit" value="Registreer"></td>
  </tr>
</table>
</form>

<?php
}
}

?>
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Danny
 
PHP hulp

PHP hulp

25/04/2024 23:56:18
 

05/10/2008 17:10:00
Quote Anchor link
Zet eens en tags om je code heen.
 
Ivo K

Ivo K

05/10/2008 17:36:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
<?php

if(!strstr($email, "@"))
{

//geen @ in email
}

?>

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<?php

// die van Paradox is beter

?>
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Ivo K
 
Wouter De Schuyter

Wouter De Schuyter

05/10/2008 17:40:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
<?php

    $checkNameQuery
= mysql_query("SELECT username FROM users WHERE username='" . $_POST['username'] . "'");
    $NameFound = mysql_num_rows($checkNameQuery);

    if($NameFound == 1) {
        echo "<p>This username already exists in our database..</p>";
    }

?>
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Wouter De Schuyter
 
- SanThe -

- SanThe -

05/10/2008 17:52:00
Quote Anchor link
Je maakt uiteraard het veld username UNIQUE in de database.
 
Danny

Danny

05/10/2008 18:27:00
Quote Anchor link
Bedankt ivo en paradox voor jullie reactie.
Ik heb geexperimenteerd met jullie reacties alleen krijg ik het niet helemaal voor elkaar.

Waar in mijn code moet ik dit precies invoegen?
 
--

--

05/10/2008 18:29:00
Quote Anchor link
Hier even kijken dan maar?
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.