Site Registratie

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Medior C# Developer

You'll build modern applications for Coolblue's back office. We have a lot of friends, and they crave well-structured data and user-friendly, task-focused applications. How do I become a Medior C# Developer at Coolblue? You regularly participate in brainstorm sessions about user experience, data, and task flow with the UX Designer, Product Owner, and Data Scientists in your team. Besides that you will create disconnected, highly congruent, and testable code that can easily be maintained and is future-proof. Want to become C# Developer at Coolblue? Read below if the job suits you. You enjoy doing this Working with various types of

Bekijk vacature »

Belastingdienst - Freelance Senior Cobol Applicati

Startdatum: 01.06.2023 Richttarief: €65,00 - €75,00 Duur van de opdracht: 7 maanden Uren per week: 36 Taal: Nederlands vereist! Gelieve in het Nederlands te solliciteren. Functieomschrijving: In de applicatie ETM zijn nu de inningsvoorzieningen voor ongeveer 25 aangifte- en aanslagmiddelen opgenomen. ETM is een extern aangeschafte service en het huidige contract met leverancier Oracle loopt af op 31-12-2022. Het programma uitfaseren ETM heeft als doel om vervanging te realiseren waarmee alle nu in gebruik zijnde ETM ondersteuning wordt overgenomen in nieuwe Inningsvoorzieningen om de continuïteit van de inningsprocessen te waarborgen. Eén van de inningsvoorzieningen die voor het einde van 31-12-2022

Bekijk vacature »

Ambitieuze medior developer

Wat je gaat doen: Heb jij al een paar jaar ervaring als developer maar wil jij naar the next level? In ons NextLevelDev Programma helpen wij jou om de volgende stap te zetten: een mooi programma aan trainingen op het gebied van Java, hippe frameworks, Agile/Scrum, OCP-certificering en optioneel: andere JVM-talen als Kotlin en Scala; Cloud (AWS, Azure, GCP) Soc Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Medior/senior Back-end developer gezocht!

Functie Vanwege de groei binnen het bedrijf zijn we op zoek naar versterking in het devlopmenttean. Als back-end developer bouw je aan de bedrijfssoftware die ons helpt bij de primaire processen. Een leuk (intern) project dus waarbij je de software continu doorontwikkeld! Je werkt in een klein team, we hebben dagelijks stand-ups en iedere twee weken een scrum-sessie, begeleid door onze Scrum Master. Hierin krijg je uitgebreid de kans om je ideeën te presenteren, en te overleggen met je mede-ontwikkelaars en de Product Owner. Binnen de ontwikkelteams gebruiken we Trello, Gitlab, Jiira, Confluence en Boockstack. Hiernaast werken ze met de

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

PHP Developer

As a PHP Developer at Coolblue, you ensure that our webshops work as optimal as possible. How do I become a PHP Developer at Coolblue? As a PHP Developer you work together with other development teams to make our webshop work as optimal as possible and to make our customers happy. Although you are a PHP Developer, you are not averse to a little TypeScript or other technologies that might be used. Would you also like to become a PHP Developer at Coolblue? Read below if the job suits you. You enjoy doing this Writing vanilla PHP code. Working with

Bekijk vacature »

PHP Developer

Functie omschrijving Voor een bedrijf in Den Bosch zoek ik een PHP Developer, die al wat werkervaring heeft. Jij gaat aan de slag met de verdere professionalisering van de interne applicaties en software. In de functie ga je verder: Verdere ontwikkeling eigen CRM systeem, vooral middels PHP; Bouwen van verschillende API's & koppelingen; Meedenken om de software/applicaties te verbeteren/optimaliseren; Aan de slag met de interne tooling. Bedrijfsprofiel Dit bedrijf is actief binnen de telecombranche. Het hoofdkantoor zit in regio van Den Bosch en er werken ruim 70 medewerkers, verdeeld over verschillende afdelingen. De afdeling Development bestaat uit vijf collega's, onder

Bekijk vacature »

Starter/junior PHP developer

Functie Momenteel zijn ze op zoek naar een junior PHP developer om het team te versterken. Als back-end developer bouw je de enterprise software die hun bedrijf helpt bij haar primaire processen. Afhankelijk van de omvang van het project werk je in een klein team aan een project. Ze hebben dagelijkse stand-ups en elke twee weken een scrumsessie, begeleid door de Scrum Master, waar je je ideeën kunt presenteren en samen met de Product Owner kunt werken aan het beste product. Ze vertrouwen enorm op hun eigen bedrijfssoftware. Dit geeft hun een groot voordeel ten opzichte van hun concurrentie. Zo

Bekijk vacature »

Robot Programmeur

Een verantwoordelijke baan met leuke uitdagingen. Heb jij ervaring met het programmeren van robots? Kan jij goed samenwerken met collega's die verschillende specialisaties hebben? Ben je oplossingsgericht, analytisch en flexibel? Ga dan aan de slag als Robot Programmeur bij Gibas in Nijkerk! Als Robot Programmeur kom je te werken bij Gibas. Dat betekent dat je gegarandeerd meewerkt aan unieke oplossingen in productieprocessen. Bij elk project moet er opnieuw geëngineerd en geprogrammeerd worden. Dat maakt jouw werk uitdagend! Voordat je robots gaat programmeren komt er het volgende bij kijken: De opdracht gaat van de afdeling Sales naar de afdeling Operations door

Bekijk vacature »

Back-end PHP Developer

Dit ga je doen Her- en uitbouwen van het inhouse softwareplatform dmv PHP; Onderhouden van bovengenoemd platform in PHP; Sparren met het team; Meedenken over nieuwe functionaliteiten, security etc; Jouw input leveren aan het proces door op de hoogte te blijven van nieuwe ontwikkelingen etc. Hier ga je werken Onze klant, gevestigd in de omgeving van Alkmaar, levert wereldwijd oplossingen op het gebied van IT. Dag in dag uit werken zij met veel passie aan hun product waarmee ze streven naar verbeteringen binnen zorg. Voor onze klant zijn we op zoek naar een medior PHP Developer. Je komt te werken

Bekijk vacature »

App Developer

Samen werken aan een gezonder Nederland en toekomstbestendige zorg voor iedereen. Dat is de impact die jij kan hebben als App Developer bij VGZ. Wil jij een bijdrage leveren aan een maatschappij waarin iedereen zich thuis voelt? Bekijk dan de vacature. Uit onderzoek van Computable is VGZ verkozen tot ‘beste niet-ICT werkgever voor ICT’ers van Nederland’ Hoe ook jij het verschil maakt Als App developer werk jij aan het belangrijkste communicatiekanaal van VGZ, namelijk de App! Als App developer bij VGZ maak je onderdeel uit van een van onze App-teams. Met een goede mix van kennis en ervaring zet je

Bekijk vacature »

Software Developer

Functie omschrijving In deze functie ga je aan de slag met het door ontwikkelen van de interne software. Zij maken gebruik van een CRM, wat door de hele organisatie gebruikt wordt. Andere taken: Je gaat het CRM-systeem door middel van PHP verder ontwikkelen; Verder bouw je verschillende API's en koppelingen tussen systemen; Ook ga je collega's ondersteunen bij vragen over de software en applicaties; Deelnemen aan overleggen met het development team; Bij interesse is er de mogelijkheid om junioren te gaan begeleiden. Bedrijfsprofiel Dit bedrijf is actief binnen de telecombranche. Het hoofdkantoor zit in regio van Den Bosch en er

Bekijk vacature »

Medior Front-end Developer

Sogeti is een organisatie met een goede werksfeer en zo min mogelijk hiërarchische verhoudingen. Ga je bij ons als Medior Front-end Developer aan de slag? Dan werk je dagelijks met collega’s aan de mooiste IT-projecten. Deze snelgroeiende groep collega’s krijgt energie van hun vak en dat merk je op de werkvloer. Onze klantenkring is groot en divers, dat vraagt om flexibiliteit van jou. Tegelijkertijd betekent dit dagelijks nieuwe dingen leren én dat geen werkdag hetzelfde is. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je te certificeren. We organiseren regelmatig technische Meet-ups en doen we veel aan kennisdeling waarbij iedereen welkom is, zowel

Bekijk vacature »

Front end developer Zorgplatform

Functie Jij als Front end ontwikkelen zult komen te werken samen met 1 PHP ontwikkelaar, 1 Python developer en een flexibele schil aan ontwikkelaars . Samen ga je ervoor zorgen dat de huidige producten doorontwikkeld worden. De Marketplace is geschreven in PHP Laravel en in de front end React. De roostersoftware is ontwikkeld in Python in combinatie met React in de front end. Jij zult als Front ender dus voornamelijk bezig zijn met het verbeteren van onze interfaces op onze verschillende producten. Momenteel ligt de uitdaging in het feit dat de roostersoftware breder schaalbaar moet worden zodat het voor meerdere

Bekijk vacature »
Danny

Danny

05/10/2008 17:05:00
Quote Anchor link
Ik ben bezig een nieuwe site te maken, ben nu bij mijn registratie gedeelte aangekomen. Heb dit script ergens vandaan en een beetje aangepast.

Nu is mijn vraag hoe kan ik er voor zorgen dat er niet 2x de zelfde gebruikersnaam word geregistreerd? En ik wil dat er word gecontroleerd bij email adres of er wel een @ en een . in zitten.

Ook is het makkelijk als hij bij profielfoto kijkt of het wel begint met http://.

Hier mijn code:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
<?php
if(isset($_POST['submit'])){
    $voornaam = $_POST['voornaam'];
    $tussenvoegsel = $_POST['tussenvoegsel'];
    $achternaam = $_POST['achternaam'];
    $gebruikersnaam = $_POST['gebruikersnaam'];
    $emailadres = $_POST['emailadres'];
    $wachtwoord1 = $_POST['wachtwoord1'];
    $wachtwoord2 = $_POST['wachtwoord2'];
    $profielfoto = $_POST['profielfoto'];
if($_POST['voornaam'] && $_POST['achternaam'] && $_POST['gebruikersnaam'] && $_POST['emailadres'] && $_POST['wachtwoord1'] && $_POST['wachtwoord2'] && $_POST['profielfoto']){
if($wachtwoord1 == $wachtwoord2){
require "connect.php";
if(mysql_num_rows(mysql_query("SELECT emailadres FROM leden WHERE emailadres='$emailadres'"))==0){
    mysql_query("INSERT INTO leden (id, voornaam, tussenvoegsel, achternaam, gebruikersnaam, emailadres, wachtwoord, profielfoto) VALUES ('', '$voornaam', '$tussenvoegsel', '$achternaam', '$gebruikersnaam', '$emailadres', '$wachtwoord1', '$profielfoto')");
    echo "<center>Welkom $voornaam, u bent nu geregistreerd<br><a href='index.php?pagina=login'>klik hier om in te loggen</a></center>";
}
else{
    echo "<center>Dit email adres is al geregistreerd.<br><a href='javascript:history.back()'>klik hier om terug te gaan</a></center>";
}
}
else{
    echo "<center>Wachtwoorden komen niet overeen<br><a href='javascript:history.back()'>klik hier om terug te gaan</a></center>";
}
}
else{
echo "Niet alle velden ingevuld<br><a href='javascript:history.back()'>klik hier om terug te gaan</a>";
}
}
else{
?>

      <?php
      if(isset($_SESSION['login'])){
    echo "je bent al ingelogd<br><a href='index.php?pagina=loguit'>klik hier om uit te loggen</a>";
        }
else{
        ?>
</center>
<form name="form1" method="post" action="<?php $_SERVER['PHP_SELF']; ?>">
<center>
  <h4>Registratie</h4><br>
   <br>
  <table width="410" border="0">
  <tr>
    <td width="160"> Voornaam: </td>
    <td width="240"><input name="voornaam" type="text" size="40" maxlength="30"></td>
  </tr>
  <tr>
    <td> Tussenvoegsel: </td>
    <td><input name="tussenvoegsel" type="text" size="40" maxlength="10"></td>
  </tr>
  <tr>
    <td> Achternaam: </td>
    <td><input name="achternaam" type="text"size="40" maxlength="30"></td>
  </tr>
  <tr>
    <td>&nbsp;</td>
    <td>&nbsp;</td>
  </tr>
  <tr>
    <td> Gebruikersnaam: </td>
    <td><input name="gebruikersnaam" type="text" id="gebruikersnaam" size="40" maxlength="12"></td>
  </tr>
  <tr>
    <td> Email Adres: </td>
    <td><input name="emailadres" type="text" size="40" maxlength="80"></td>
  </tr>
  <tr>
    <td> Wachtwoord: </td>
    <td><input name="wachtwoord1" type="password" size="40" maxlength="20"></td>
  </tr>
  <tr>
    <td> Wachtwoord herhalen: </td>
    <td><input name="wachtwoord2" type="password" size="40" maxlength="20"></td>
  </tr>
    <tr>
    <td>&nbsp;</td>
    <td>&nbsp;</td>
  </tr>
    <tr>
    <td> Profielfoto <i>(http://)</i>:  </td>
    <td><input name="profielfoto" type="text"size="40" maxlength="200"></td>
  </tr>
    <tr>
    <td>&nbsp;</td>
    <td>&nbsp;</td>
  </tr>
  <tr>
    <td>&nbsp;</td>
    <td><input type="submit" name="submit" value="Registreer"></td>
  </tr>
</table>
</form>

<?php
}
}

?>
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Danny
 
PHP hulp

PHP hulp

25/04/2024 22:50:14
 

05/10/2008 17:10:00
Quote Anchor link
Zet eens en tags om je code heen.
 
Ivo K

Ivo K

05/10/2008 17:36:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
<?php

if(!strstr($email, "@"))
{

//geen @ in email
}

?>

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<?php

// die van Paradox is beter

?>
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Ivo K
 
Wouter De Schuyter

Wouter De Schuyter

05/10/2008 17:40:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
<?php

    $checkNameQuery
= mysql_query("SELECT username FROM users WHERE username='" . $_POST['username'] . "'");
    $NameFound = mysql_num_rows($checkNameQuery);

    if($NameFound == 1) {
        echo "<p>This username already exists in our database..</p>";
    }

?>
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Wouter De Schuyter
 
- SanThe -

- SanThe -

05/10/2008 17:52:00
Quote Anchor link
Je maakt uiteraard het veld username UNIQUE in de database.
 
Danny

Danny

05/10/2008 18:27:00
Quote Anchor link
Bedankt ivo en paradox voor jullie reactie.
Ik heb geexperimenteerd met jullie reacties alleen krijg ik het niet helemaal voor elkaar.

Waar in mijn code moet ik dit precies invoegen?
 
--

--

05/10/2008 18:29:00
Quote Anchor link
Hier even kijken dan maar?
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.