Site Review AndriesLouw.tk

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

C# .NET Ontwikkelaar ASP.NET

Samengevat: Deze werkgever is een inkooporganisatie. Ben jij een ervaren .Net ontwikkelaar? Heb je ervaring met .Net en C#? Vaste baan: C# .NET Developer .Net MBO HBO €3.100 - €4.300 Onze missie is: “Een essentiële bijdrage leveren aan het verlagen van de integrale kostprijs van de aangesloten groothandels, middels het bundelen van inkoopvolume en het creëren van synergie met en tussen de groothandels en leveranciers, met scherpe inkoopprijzen, goede handelscondities en gerichte dienstverlening als resultaat” Zij werken voor MKB klanten. Deze werkgever heeft veel verschillende projecten. Houd jij van afwisseling? Dan zit je bij hun goed! De branche van dit

Bekijk vacature »

Medior/Senior Software Developers gezocht in de Ra

Functie Op dit moment staan er posities open voor de volgende functies: Front-end, Back-End & Fullstack software developer. Als Front-End software developer werk je met JavaScript en de bijbehorende technologieën zoals TypeScript, Angular, React, Vue en Svelte. Als Back-End software developer ben je bezig in NodeJS en doe je dit met behulp van AWS, NoSQL, REST en GraphQL. Je krijgt leuke en uitdagende opdrachten met een gemiddelde duur van anderhalf jaar. Hier werk je in een team met andere IT’ers aan het ontwikkelen en verbeteren van software. Je wordt begeleid door een accountmanager die fungeert als jouw aanspreekpunt. Het team

Bekijk vacature »

C++ Developer

Functieomschrijving Ben jij als software engineer toe aan een nieuwe uitdaging? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor het maken van de procesbesturingsoftware gebruiken onze projectteams een in C++ en C# geschreven tool. Dit is een gedistribueerd object framework wat alle kernfuncties biedt voor een procesautomatisering. Verder zullen jouw werkzaamheden o.a. bestaan uit: Analyseren van vragen en wensen van gebruikers en deze vertalen naar een functioneel ontwerp; Ontwerpen, programmeren en testen van productaanpassingen; Implementeren van nieuwe productreleases in de projectteams; Continu toetsen van het effect van nieuwe releases op andere tools en processen; Inzichtelijk maken van voortgang omtrent softwarewerkzaamheden,

Bekijk vacature »

Senior Full Stack developer

Bedrijfsomschrijving tbd Functieomschrijving Full Stack Java Development bij Randstad Groep Nederland (HQ) Er is een vacature in het Corporate Client Solutions (CCS) team. Dit team is met een ander team net begonnen aan het project ‘Grip op Inhuur’. Het doel van dit project is de tevredenheid van onze leveranciers te verhogen en de efficiëntie van onze administratie te verbeteren. Onderdeel daarvan is een ‘Mijn-omgeving’ voor ZZP’ers en leveranciers. Naast dit nieuwe project werkt het team ook aan het onderhoud en verbeteren van een digitaal vacature management systeem waarmee dagelijks vele vacatures worden voorzien. Het team ontwikkelt zo veel mogelijk zelf

Bekijk vacature »

Junior .NET Developer

Dit ga je doen Ontwikkelprocessen verder optimaliseren en verder ontwikkelen met C#; CI/CD-pipelines automatiseren; Ontwikkelen van herbruikbare componenten; Front-end pagina's gebruiksvriendelijk maken. Hier ga je werken Als junior .NET Developer kom je terecht binnen een grote en internationale organisatie. Zij streven naar een positieve impact op de mens, milieu en maatschappij. Het bedrijf is oorspronkelijk een familiebedrijf en werkt aan de productie van hoogwaardige en technische systemen voor de gezondheidszorg. Momenteel willen zij betere ontwikkelprocessen creëren op internationaal gebied en staat kwaliteit en veiligheid voor hun op nummer 1! Als junior .NET Developer werk je aan het ontwikkelen van verbeterde

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Traineeship Java Developer

Functie Wat ga je doen als Java Developer? Jij start via ons bij deze opdrachtgever als Trainee Java ontwikkelaar, tijdens het traineeship ga je in 1 jaar van de basis naar professioneel Java ontwikkelaar. Je start samen met een groep trainees, volgt de aangeboden cursussen en gaat aan de slag bij één van onze opdrachtgevers. Na een aantal maanden volgt de volgende opdracht. Door de groei in jouw rol kom je op steeds complexere opdrachten terecht. Veel afwisseling dus. Collega’s met ervaring helpen je bij deze groei en samen met jouw coach ga je een persoonlijke leerplan opzetten om jou

Bekijk vacature »

IoT Software Developer PHP

Functie omschrijving Voor een klein softwarebedrijf in Breda, zijn wij op zoek naar een IoT software developer met kennis van PHP. In deze rol wordt je verantwoordelijk voor het vernieuwen van het multimedia platform van een super tof bedrijf in Breda. Je gebruikt PHP als programmeerlaag, en bent in staat om de helicopterview te pakken / projectmatig te werken. Jouw werkzaamheden zien er als volgt uit: Je gaat aan de slag met de ontwikkeling en vernieuwing van het "intern" ontwikkelde multimedia platform. Je neemt de lead in het moderniseren van het platform door het deels opnieuw op te zetten of

Bekijk vacature »

Traineeship Fullstack developer (WO, 0 tot 3 jaar

Functie Zoals beschreven ga je vanaf start aan de slag bij een passende opdrachtgever, hierbij kijken ze echt naar jouw wensen, kennis/ervaring maar ook de reisafstand. Momenteel hebben ze meerdere klanten waarbij ze groepen hebben opgezet wat maakt dat er diverse uitdagende kansen liggen. Naast het werken bij de opdrachtgever, en het volgen van de masterclasses, zul je regelmatig met de andere trainees in contact zijn. Niet alleen op professioneel vlak maar juist ook bij de borrels en kwartaaluitjes! Kortom; een jaar lang hard aan jezelf werken in combinatie met gezelligheid en plezier. Spreek dit jou aan? Dan komen we

Bekijk vacature »

Back end developer PHP

Functie Heb jij altijd al eens bij een bedrijf willen werken waar jij géén nummertje bent, die alleen maar uitvoerend werk doet? Dan zou je hier perfect passen! Tuurlijk, je werkt aan projecten voor grote of kleine bedrijven… Het enige verschil hier is, jouw mening telt hier écht. Jouw inbreng wordt gewaardeerd, serieus genomen en gebruikt. En vergeet niet, je werkt niet alleen aan deze projecten. Er werken in totaal ruim 25 developers en designers, onderverdeeld over 3 development teams. Voornamelijk bestaande uit Medior en Senior developers, die samen voor een inspirerende en ambitieuze omgeving zorgen. Hun visie is namelijk

Bekijk vacature »

C# developer

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Ik ben op zoek naar een back-end developer, die met name kennis & ervaring heeft van de programmeertaal C#. Jij gaat aan de slag bij een topspeler in de logistieke sector, die zich behalve met logistiek, ook bezig houdt met softwareontwikkeling. Welke taken komen hierbij kijken? Je gaat desktop- en webapplicaties onderhouden en optimaliseren, waarin je werkt met o.a. C#, ASP.NET, SQL Server en T-SQL. Je hebt regelmatig klantcontact om de wensen in kaart te brengen en te evalueren over de huidige draaiende applicaties. Je implementeert nieuwe functionaliteiten toe aan

Bekijk vacature »

Junior Low-code ontwikkelaar gezocht omgeving Arnh

Bedrijfsomschrijving Wij zijn een dynamisch IT-bedrijf dat zich richt op het stroomlijnen van bedrijfsprocessen en het creëren van ondersteunende applicaties. Onze kracht ligt in het combineren van zakelijk inzicht met IT-expertise via gestroomlijnde procesontwerpen en wendbare applicatieontwikkeling met behulp van Low-code technologieën. Als jonge professional krijg je de kans om samen te werken met een team van 15 deskundige collega's, verspreid over nationale en internationale locaties. We bieden je een leerzame omgeving waar je je vaardigheden kunt ontwikkelen en groeien in je rol als Low-code ontwikkelaar. Word jij onze nieuwe Junior Low-code Ontwikkelaar (OutSystems)? Versterk ons team en draag bij

Bekijk vacature »

C# developer

Sogeti is een organisatie met een goede werksfeer en zo min mogelijk hiërarchische verhoudingen. Ga je bij ons als C# Developer aan de slag? Dan werk je dagelijks met collega’s aan de mooiste IT-projecten. Deze snelgroeiende groep collega’s krijgt energie van hun vak en dat merk je op de werkvloer. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je te certificeren. We organiseren regelmatig technische Meet-ups en doen we veel aan kennisdeling. Mede hierdoor zij wij dit jaar Microsoft Partner of the Year geworden. Sogetisten staan klaar voor elkaar, hebben lol met elkaar en daarmee behalen we de mooiste resultaten! Werken bij Sogeti

Bekijk vacature »

Junior Software developer

Functie Als junior .NET ontwikkelaar start jij in een compact team met drie ervaren .NET ontwikkelaars. Wij werken op projectbasis en begeleiden zelf het hele traject van A tot Z. Wij bieden jou dan ook een brede functie aan met veel technische uitdaging! Ons traject ziet er als volgt uit: 1) Wij analyseren de behoefte van onze klant 2) Wij werken de behoefte uit en vertalen dit naar technische werkzaamheden en maken een uren/kosten schatting; 3) Wij gaan aan de slag met het ontwikkelen van het product met directe feedback van de klant, zodat datgene gerealiseerd wordt, wat gewenst is;

Bekijk vacature »

C# .NET Software Ontwikkelaar

Functie omschrijving Gezocht: Software Developer C# .NET voor een dynamische organisatie! Ben je onlangs afgestudeerd of ben je toe aan de volgende stap in je professionele carrière? Lees dan verder! We zijn momenteel op zoek naar een Software Developer die klaar is voor een nieuwe uitdaging en die onze eindklant in de regio Arnhem kan versterken. In deze functie werk je aan verschillende projecten en bezoek je vaak klanten. Je kunt een rol verwachten met veel uitdaging, diversiteit en verantwoordelijkheid. Bedrijfsprofiel Binnen welke organisatie ga je aan de slag? Je gaat werken bij een organisatie die zich specialiseert in het

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 volgende »

Andries Louw Wolthuizen

Andries Louw Wolthuizen

15/04/2006 22:22:00
Quote Anchor link
Ik heb de laatste tijd geprobeerd mijn site door vele validators te halen, en zou nou graag willen weten wat jullie denken dat er eventueel verbeterd kan worden.

Het betreft de index pagina (Met de vlaggen), en de pagina's die daarop volgen.

link: http://www.andrieslouw.nl/

p.s. Als jullie gebruik willen maken van de inlog:

Username: test
Password: test
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Andries Louw Wolthuizen
 
PHP hulp

PHP hulp

19/04/2024 10:19:13
 
Andries Louw Wolthuizen

Andries Louw Wolthuizen

15/04/2006 22:37:00
Quote Anchor link
Schijnbaar laat mijn pagina traag... :p
In ieder geval: Alvast Bedankt..
 
Eris -

Eris -

15/04/2006 22:41:00
Quote Anchor link
Nee. Te blauw. Te standaard en te gewoon..

Daarnaast kun je een rekening van verwachten van brein voor het hebben van illegale downloads (muziek bestanden_
 
JvG G

JvG G

15/04/2006 22:42:00
Quote Anchor link
Je login werkt niet, tenminste ik kan wel inloggen maar als ik daarna op download druk krijg ik vervolgens weer login.

TIP: gebruik div's in plaats van frames
 
Frank -

Frank -

15/04/2006 22:44:00
Quote Anchor link
Heel verstandig om mp3's aan te bieden. Jij betaalt zeker ook voor de auteursrechten? Dus de BUMA/STEMRA ? Het zou mij verbazen...

Verder is een keuze-pagina voor een taal wel heel erg achterhaald en onhandig. Op basis van mijn browser kun je al met 99% zekerheid achterhalen welke taal ik wil hebben. En geef mij vervolgens de mogelijk om een andere taal te kiezen, veel gebruikersvriendelijker.
 
Andries Louw Wolthuizen

Andries Louw Wolthuizen

15/04/2006 22:45:00
Quote Anchor link
Ok, die inlog kan kloppen probeer eerst eens gewoon in te loggen op http://login.andrieslouw.tk/

div's zal ik me eens in verdiepen, en de kleur keuze, tja, daar heb ik te weinig over nagedacht.

Bedankt in ieder geval
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Andries Louw Wolthuizen
 
Andries Louw Wolthuizen

Andries Louw Wolthuizen

15/04/2006 22:46:00
Quote Anchor link
Die taal dat heb ik al geprobeerd met een script, dat werkt niet altijd op mijn server... En die mp3's zal ik verminderen, naar liedjes die iets minder bekent zijn :p
 
PHP Newbie

PHP Newbie

15/04/2006 22:50:00
Quote Anchor link
mijn eerste indruk:

-beetje leeg

verder:

-De text op de buttons vind ik een beetje van erop-geplakt-en-dat-was-het.

-Gastenboek ziet er netjes uit, misschien een idee om het posten van een bericht onderaan de pagina te zetten i.p.v. een aparte pagina

-Die gele copyright text mag wel in een ander kleurtje ;-)

- Als ik op een pagina kom waar ik voor ingelogd moet zijn, krijg ik het inlogschermpje, en heb ik er dus 2 staan (ook 1 in het menu). Misschien een ideetje om er een textje van te maken, in de tint van: om deze pagina te bekijken....

- Bij inloggen is het wel makkelijk als bij een klik in het textvak, de tekst 'gebruikersnaam' en 'wachtwoord' automatisch verdwijnt

- PM gedeelte, en mail check ziet er wel strak uit met dat laadbalkje

- Ik kan als test mijn e-mail en wachtwoord niet wijzigen, kan ik me voorstellen vanwege de test account, maar iedere andere user kan dit wel neem ik aan ;-)

- Het zou wel mooi zijn dat als ik op uiloggen klik, dit in de main tabel wordt weergeven ;-)

Al met al een mooie site, alles werkt, misschien een headertje erbij, en iets meer opvulling dan alleen dit blauw.

Ik hoop dat je er wat aan hebt

Greetz

edit:

enters.... ;-)
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door PHP Newbie
 
Andries Louw Wolthuizen

Andries Louw Wolthuizen

15/04/2006 22:53:00
Quote Anchor link
@PHP Newbie:

Kijk daar heb ik wat aan, bedankt voor die tips!

Textbuttons: Ga ik wijzigen (moet toch in div's :p), ik had ze zo gemaakt om de bezoekers niet al te veel plaatjes op te shotelen (laadtijd)

Gastenboek: Daar zit ik een beetje mee, een aparte pagina vind ik persoonlijk handig i.v.m. de errors als de bezoeker iets vergeet in te vullen

Copyright: wat stel jij voor?

Inloggen: Komt voor elkaar, bedankt nogmaals!

PM: Bedankt! Ik heb hem zelf gemaakt.. toch wel aardig..

Test account: Andere user kunnen dit idd wel..

Uitloggen: als ik me paginas met divs maak, kan ik dat ook wel doen, of ik moet de login.andrieslouw.tk de hele tijd refreshen om te zien of een gebruiker nog ingelogd is..
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Andries Louw Wolthuizen
 
Andries Louw Wolthuizen

Andries Louw Wolthuizen

15/04/2006 23:11:00
Quote Anchor link
Inloggen is nu gedaan, uitloggen kijk ik nu naar..

Update: Uitloggen ook gefixed :p
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Andries Louw Wolthuizen
 
PHP Newbie

PHP Newbie

15/04/2006 23:28:00
Quote Anchor link
hmm, uitloggen werkt nog niet bij mij ;-)

hetzelfde geld natuurlijk voor het verkeerd invullen van de gebruikersnaam ;-)

misschien ook blauw, de copyright, maar jah, dan wordt alles wel heel blauw, oranje of rood kan natuurlijk ook...
 
Andries Louw Wolthuizen

Andries Louw Wolthuizen

15/04/2006 23:31:00
Quote Anchor link
Uitloggen moet nu werken, en inloggen ook, die formulieren wissen in FF en in IE, maar JavaScript MOET in beide gevallen aanstaan (Mis heb je NoScript? :p)
 
PHP Newbie

PHP Newbie

15/04/2006 23:33:00
Quote Anchor link
FF 1.5.02 javascrip enabled
 
Andries Louw Wolthuizen

Andries Louw Wolthuizen

15/04/2006 23:34:00
Quote Anchor link
Idem dito hier.. refresh de hele pagina eens..

Wat werkt er trouwens niet? Die inlog? of de uitlog...
 
Alfred -

Alfred -

15/04/2006 23:36:00
Quote Anchor link
Je inlogsysteem, onthouden, met cookies.
Je set het user_id, en het wachtwoord?
Wachtwoord in een cookie zetten is onveilig :) Je kan beter controleren met andere dingen :)
 
Andries Louw Wolthuizen

Andries Louw Wolthuizen

15/04/2006 23:39:00
Quote Anchor link
Hmm, login systeem == gemodificeerde PhpMyLogon, wordt het w8woord letterlijk in een cookie gezet? of encrypted?

Edit: Effe nagekeken, er wordt een random waarde in de cookie en in de db gezet, dus niet een encrypted pass ofzo..
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Andries Louw Wolthuizen
 
PHP Newbie

PHP Newbie

15/04/2006 23:42:00
Quote Anchor link
laat maar, we werkte naast elkaar volgens mij ;-)
 
Andries Louw Wolthuizen

Andries Louw Wolthuizen

15/04/2006 23:43:00
Quote Anchor link
Toch nogmaals: Hartelijk bedankt voor je hulp/tips PHP Newbie.
 
Onbekend Onbekend

Onbekend Onbekend

16/04/2006 08:28:00
Quote Anchor link
ik geloof dat ik blind word;)
 
Andries Louw Wolthuizen

Andries Louw Wolthuizen

16/04/2006 09:26:00
Quote Anchor link
Hoezo Tdr93? Mijn kleurkeuze zekers? :p
 
Erik Rijk

Erik Rijk

16/04/2006 09:35:00
Quote Anchor link
ik kan nog steeds niet inloggen
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.