Site Review

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Fasttrack learning & development voor Java dev

Wat je gaat doen: Wij zoeken enthousiaste en ambitieuze junior en medior ontwikkelaars die toe zijn aan de volgende stap in hun carrière. Wij helpen je op je pad naar senior ontwikkelaar door ons fasttrack learning en development programma. Na een kort en intensief programma ga jij aan de slag bij klanten van DPA. Daarnaast krijg je veel ruimte om je te ontwikkelen als persoon en als specialist. De eerste maand gaan we aan de slag om je certificeringen te behalen waaronder OCP (Oracle Certified Professional). Daarnaast nemen we een deepdive in Spring Boot. Ook laten we je kennismaken met

Bekijk vacature »

Junior .NET Developer

Dit ga je doen Ontwikkelprocessen verder optimaliseren en verder ontwikkelen met C#; CI/CD-pipelines automatiseren; Ontwikkelen van herbruikbare componenten; Front-end pagina's gebruiksvriendelijk maken. Hier ga je werken Als junior .NET Developer kom je terecht binnen een grote en internationale organisatie. Zij streven naar een positieve impact op de mens, milieu en maatschappij. Het bedrijf is oorspronkelijk een familiebedrijf en werkt aan de productie van hoogwaardige en technische systemen voor de gezondheidszorg. Momenteel willen zij betere ontwikkelprocessen creëren op internationaal gebied en staat kwaliteit en veiligheid voor hun op nummer 1! Als junior .NET Developer werk je aan het ontwikkelen van verbeterde

Bekijk vacature »

Ontwikkelaar MS Dynamics 365 Projecten

Samengevat: Deze werkgever is de kwaliteitsdienst in de tuinbouwsector. Ben jij een ervaren ontwikkelaar? Heb jij ervaring met Ms Dynamics 365 BC? Vaste baan: Ontwikkelaar Ms Dynamics 365 BC ICT MBO 3.500 - 5.000 Ontwikkelaar Ms Dynamics 365 BC Ons bedrijf bewaakt en bevordert de kwaliteit van producten, processen en ketens in de tuinbouw. Wij kenmerken zich door openheid, ruimte voor initiatief, collegialiteit en zelfontplooiing. Deze werkgever is een veelzijdige organisatie. Je werkt voor de eigen IT organisatie. Zij werken met moderne technologie en staan open voor innovatie. Functie: Voor de vacature als Ontwikkelaar Ms Dynamics 365 BC Roelofarendsveen MBO

Bekijk vacature »

Software Developer C# .NET

Functie omschrijving Zoek jij een nieuwe uitdaging binnen development waar je komt te werken binnen een flexibel, jong en ondernemend bedrijf? Wij zijn voor deze functie op zoek naar een C# .NET Developer die enthousiast wordt van het aansluiten en begeleiden van (complexe) nieuwe klanten. Verder begeleid je complexe projecten, ben jij iemand die altijd kansen ziet? Dan zoeken wij jou! Verder ga jij je bezighouden met: Het verbeteren van functionaliteiten binnen het dataplatform; Meedenken in oplossingsrichtingen; Werken aan de architectuur; Ontwikkelen van nieuwe technologieën. Bedrijfsprofiel Waar ga je werken? De organisatie waar je voor gaat werken heeft een onafhankelijk

Bekijk vacature »

Front-end developer (Vue.js) gezocht!

Functie Als Front-end developer is het jouw doel om efficiënte en effectieve frontend code te ontwerpen, ontwikkelen en onderhouden die goed aansluit bij de functionele behoefte vanuit de klant. Je zorgt voor optimale SEO-resultaten, sitespeed en frontend security. You build it, you run it, you own it! Je maakt deel uit van een DevOps Scrum team en werkt samen met back-end developers, test-engineers, interaction designers en een projectmanager. Er zijn verschillende groepen Scrum teams. Een roadmap team is jouw ‘’thuisbasis’’, daar wordt gewerkt aan doorontwikkeling van bestaande omgevingen voor een aantal klanten. Hiernaast zijn er projectteams waar nieuwe omgevingen worden

Bekijk vacature »

Software Programmeur

Functie omschrijving Voor onze opdrachtgever in omgeving Rotterdam zijn wij opzoek naar een software programmeur die goed kan schrijven in de talen C of C++ en die het leuk vind om te werken met Linux! Werkzaamheden Programmeur Je bent bezig met het ontwikkelen van software en webapplicaties. Je kunt technische klussen uitvoeren op locatie. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een project goed verloopt. Je zult klanten ondersteunen. Verder zul je technische ontwerpen en gebruikersdocumentaties schrijven en deze onderhouden. Bedrijfsprofiel Dit bedrijf wil de klanten een volledige oplossing kunnen bieden, waarbij ze een

Bekijk vacature »

Low code Developer

Dit ga je doen Je richt je op het doorontwikkelen van bestaande applicaties en het geheel van scratch af aan opzetten van nieuwe applicaties binnen een low code platform; Je beoordeelt technisch ontwerpen en maakt de vertaalslag naar de technische oplossingen binnen het platform; Je voert testwerkzaamheden uit; Je adviseert de organisatie op jouw vakgebied; Je schakelt met business analisten en de architect om tot mooie oplossingen te komen; Je lost bugs op en denkt mee over een structurele oplossing. Hier ga je werken Het gaat om een bekend internationaal handelsbedrijf met ruim 800 medewerkers, verdeeld over verschillende deelbedrijven. Deze

Bekijk vacature »

Front-end Developer

Dit ga je doen Doorontwikkelen van software; Ontwikkelen en testen van nieuwe functionaliteiten; Implementaties van nieuwe functionaliteiten en updates; Verzorgen van technische migraties naar nieuwe frameworks; Verwerken van incidenten. Hier ga je werken Onze klant, gevestigd in de regio Amsterdam, draagt bij aan het verbeteren van de veiligheid en efficiëntie van de Nederlandse infrastructuur door het ontwikkelen van afgemeten software oplossingen. Zo passen zij location intelligence toe om onderhoud en reparaties efficiënt te laten verlopen. Verder zorgen deze systemen dat incidenten zo snel mogelijk worden opgelost. Als Front-end Developer ben jij samen met je team betrokken met het (door)ontwikkelen van

Bekijk vacature »

Senior/Lead Python developer

Functie Samen met je team, bestaande uit een senior, 2 mediors en één junior ontwikkelaar ga je op een Agile-gebaseerde aanpak werken aan hun software. Je hebt oog voor kwaliteit, risico’s en klantbelang. Communicatie met je collega’s en waar nodig ook met klanten speelt een belangrijke rol in het bereiken van een succesvol resultaat. Als persoon ben je slim, krijg je dingen voor elkaar en ga je resultaatgericht te werk. Binnen het development team is er veel zelfstandigheid, los van de stand-up (10:00 uur) en zo nu en dan pair-programming sessies. Technieken die zij gebruiken zijn o.a. Python, Django, MySQL,

Bekijk vacature »

Low Code Developer voor o.a. overheidsprojecten!

Bedrijfsomschrijving Wil jij ook behoren tot de specialist in Low Code? Dan zou ik zeker aanraden om verder te lezen. Deze organisatie is ooit opgericht door twee studenten en is inmiddels uitgegroeid tot een serieuze werkgever met een groot aanzien op Low Code projecten. De sfeer is echter niet veranderd, er heerst een informele sfeer met een open deuren beleid, en hierin mag de eigen bar natuurlijk niet ontbreken. Momenteel maakt deze organisatie een flinke groei door en hier kan jij natuurlijk niet bij ontbreken. Daarom ben ik op zoek naar Low Code Developers met een degelijke technische achtergrond. Kennis

Bekijk vacature »

Software Developer

Functie omschrijving Veel begeleiding en de kans om je verder te ontwikkelen als software developer. Dat kunnen wij jou bieden bij deelname aan deze leuke traineeship. Je krijgt een mentor toegewezen die jou alle kneepjes van het vak leert. Heb jij al wat ervaring als software developer? Daar worden wij heel blij van! Lees snel verder! Bedrijfsprofiel Als software developer neem je deel aan een trainings programma in de omgeving van Haarlem waar je persoonlijk wordt begeleidt, zodat je alle kneepjes van het vak leert. Aan de hand van jouw kennis en ervaring krijg je een persoonlijk opleidingstraject. Je gaat

Bekijk vacature »

Medior/Senior Front-end Developers gezocht (Utrech

Functie Het team bestaat uit 10+ gespecialiseerde (veel senior) front-end ontwikkelaars en ontwerpers die werken aan projecten voor klanten van verschillende groottes (kan twee jaar bezig zijn met 1 klant). Je helpt klanten met ingewikkelde front-end vraagstukken, hierbij kun je denken aan: UX/UI design, CI/CD, architectuur en integratie met back-end systemen. De werkzaamheden verricht je op locatie bij de klant, dit is vaak in de Randstad. De organisatiestructuur is plat en er heerst een informele sfeer, zo kun je met vragen dus terecht bij de directie. Er wordt veel nadruk gelegd op het bevorderen van persoonlijke ontwikkeling door middel van

Bekijk vacature »

Full Stack .NET Developer

Dit ga je doen Als developer nieuwe gave features ontwikkelen; Werken met technieken als C#, Angular 12 en Javascript,; Maken van technische keuzes en beslissingen over de architectuur; Junior collega's coachen; Initiatief nemen voor nieuwe technische mogelijkheden; Je bent een belangrijke schakel - en vindt het leuk - om te schakelen met de business. Hier ga je werken In een team van 7 professionals ben je als Full Stack .NET Developer verantwoordelijk voor het ontwikkelen van applicaties voor het grootste inhouse product: een applicatie voor alles omtrent hypotheken. De programmeertaal die je hierbij beheerst is C#. Wil je van meerwaarde

Bekijk vacature »

Medior/senior front end developer React Sportsoftw

Functie Voor deze functie ben ik op zoek naar een enthousiaste front end developer die communicatief vaardig is. Jij wordt onderdeel van een enthousiast jong team dat werkt aan grote websites. Binnen jouw rol ben jij diegene die de vertaling maakt van design naar functionele code en zorg jij voor goede experience op meerdere platformen. Dit doe je natuurlijk door gebruik te maken van onze stack; Javascript, HTML, CSS en React. Daarnaast wordt er gebruik gemaakt van Webcomponents en verschillende authenticatie tools. Doordat er hier gestreefd wordt naar de beste gebruikerservaringen, wordt het product constant doorontwikkeld. Hierdoor blijven ze voor

Bekijk vacature »

PHP Developer Symfony

Dit ga je doen Ontwikkelen van Product Informatie Management (PIM) systemen; Werken aan zowel grotere als kleine projecten voor toonaangevende klanten binnen o.a. de retail. Hier ga je werken Als PHP Developer kom je te werken binnen een vooruitstrevende organisatie die Product Informatie Management (PIM) systemen levert aan hun klanten. Hun klanten zijn toonaangevende bedrijven binnen o.a. de retail. De organisatie zit gevestigd in regio Zwolle en bestaat uit zo'n 35 medewerkers, waarvan 30 IT. Je komt te werken binnen één van de zelfsturende development teams welke ieder verantwoordelijk zijn voor hun 'eigen' klanten. Jouw team bestaat uit 6 backend

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 volgende »

JanWillem BlaBla

JanWillem BlaBla

10/08/2010 22:32:00
Quote Anchor link
Ik heb mijn site af en ik zou graag weten wat jullie er van vinden..
Als je fouten ziet of andere opmerkingen hebt hoor ik het graag
Mijn site: http://vvhunsingo.nl/
 
PHP hulp

PHP hulp

29/03/2024 15:44:00
 
Milo S

Milo S

10/08/2010 22:40:09
Quote Anchor link
Eerlijk..?

Ik vind het een rommeltje, en de kleur rood is ook niet echt mooi.

Geef het menu wat meer ruimte, maak een mooie header en verander de kleur..

Gr,
 
JanWillem BlaBla

JanWillem BlaBla

10/08/2010 22:41:28
Quote Anchor link
Ik heb het rood gedaan omdat het de clubkleuren zijn..dus dat leek me wel logisch
 
Marijn kok

marijn kok

10/08/2010 22:47:09
Quote Anchor link
de opbouw van de website vind ik wel mooi.
alleen ik zou de kleuren veranderen.
die vind ik saai en lelijk.

verder vind ik hem mooi

kleuren tips:
als alleen rood de kleur is moet je dat laten
maar dan moet je de achter grond een kleur/plaatje geven waar door dat rood wel mooi word
en gebruik een andere rood
 
- SanThe -

- SanThe -

10/08/2010 22:54:56
Quote Anchor link
Bij mij staat er een foto links en rechts een kolom laatste nieuws.

Afbeelding

Dan kan ik minstens een heel beeld naar rechts scrollen en daar zie ik reclame en de laatste verslagen.

Afbeelding

W3C: Result: 11 Errors, 5 warning(s)
CSS: Fouten (49) Waarschuwingen (251)
Gewijzigd op 10/08/2010 23:01:07 door - SanThe -
 
JanWillem BlaBla

JanWillem BlaBla

10/08/2010 23:04:00
Quote Anchor link
O, zo ziet het er bij mij helemaal niet uit :D
Hoe kan ik zien wat al die fouten zijn dan?
 
- SanThe -

- SanThe -

10/08/2010 23:09:54
Quote Anchor link
JanWillem DieHard op 10/08/2010 23:04:00:
O, zo ziet het er bij mij helemaal niet uit :D
Hoe kan ik zien wat al die fouten zijn dan?


W3C en CSS.
 
Hipska BE

Hipska BE

10/08/2010 23:11:07
Quote Anchor link
Ik zit met hetzelfde probleem: clubkleuren van basketploeg zijn rood met witte letters. Ik zit dus ook met het design in de knoei met de letters :-(

Iemand nog tips wat we aan die kleuren kunnen doen. Ik wil graag toch een deel van die kleuren in de website verwerken.
 
Milo S

Milo S

10/08/2010 23:46:47
Quote Anchor link
Een andere tint rood? Al zal de club dat neit leuk vinden... misschien toch maar bij neerleggen dan?
Gewijzigd op 10/08/2010 23:47:29 door Milo S
 
Wim E

Wim E

10/08/2010 23:57:20
Quote Anchor link
Misschien moet je het voornaamste kleuren wit en grijs nemen en in kleine details het rode laten terug komen. Zo komt het logo ook mooier naar buiten.

Verder review op de site:
Site ziet in eerste oogopslag er leuk uit.
Door de verschillende lettertypes minder sterk overkomen en in mijn opinie storend.
De reklame loopt zo schokkerig waarbij ik het idee krijg dat de website gewoon te zwaar is of nog aan het laden is. Ik zou hierin kiezen voor 1. scherpere logo's van sponsoren en 2. benutten van volledige ruimte dus logo als slider door laten gaan ipv ombuigen.

Wat betreft de kleuren is het belangrijk, psychologisch(ff wijs klinken:P) is rood een harde kleur wat stuk aggressie op wekt. Probeer dit in de site dus te voorkomen. De balken zijn nu rood met witte letters, dit laat het nu misschien ook heftig over komen.

Het plaatje van die techniek training is afschuwelijk om eerlijk te zijn. Als je het meer op nette wijze wil laten opvallen zou ik hier toch echt kiezen voor tekst en dit evt ondersteunen met plaatjes. Dit doet de website geen goed.

Rechts boven in heb je de uitslagen van de wedstrijden te zien. Wanneer je over de button dames heen gaat wordt hierin het dames schema geladen. echter is dit netjes en duidelijk terwijl de heren kant een table met border heeft. Hier zou ik toch meer 1 geheel van maken.

Als laatste wat over het overzicht. Het ziet er allemaal vrij duidelijk uit maar misschien moet je nog even aan de linkerkant kijken bij die blokjes. Wat het eerste zichtbaar is, is het nieuws, daaronder staat wie online is, dan teletekst, dan zoeken en dan login. Misschien moet je je even afvragen wat je waar wilt hebben. Ik zou verwachten dat login belangrijker is als hoeveel mensen er online zijn. Daarnaast vind ik het jammer dat er wel een agenda staat, maar eigelijk dit niet wordt gebruikt. Tevens zou ik verwachten, indien die in gebruik nog komt, dat deze belangrijker is als de aantal bezoeken.

Al met al, dus vormgeving en dus ook nog stukje uitwerking van W3C en CSS veel succes!
 
Www JdeRuijterNL

www JdeRuijterNL

11/08/2010 06:45:31
Quote Anchor link
wat is dit? /overbodig
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
    <div class="art-sheet-tl"></div>
    <div class="art-sheet-tr"></div>

    <div class="art-sheet-bl"></div>
    <div class="art-sheet-br"></div>
    <div class="art-sheet-tc"></div>
    <div class="art-sheet-bc"></div>
    <div class="art-sheet-cl"></div>
    <div class="art-sheet-cr"></div>
    <div class="art-sheet-cc"></div>


en waarom heb je zoveel .css bestanden, is 1 niet voldoende?
WYSIWYG ecitor zeker :/

En de indeling kan veel netter.
Gewoon mee blijven spelen en oefenen.

DieHard? bouw dat eens op.
Gewijzigd op 11/08/2010 06:47:28 door www JdeRuijterNL
 
Milo S

Milo S

11/08/2010 11:21:29
Quote Anchor link
@ Overdatum puntNL
Die eerste snap ik niet helemaal net als jij maar uit je tweede punt kan ik wel komen... Ik zelf heb ook graag aparte stylesheets voor aparte pagina's en vaak voor me menu ook een aparte. Werkt gewoon makkelijk.

Ik denk dat Wim wel een goede oplossing heeft voor je Rode kleur. Maak bijvoorbeeld met grijs / wit nette kopjes, doe daar met donkergrijs je tekst in, en zet daar een rood bolletje voor.
Zo houd je wel je rode kleur er in maar is het minder heftig.

Weet je wat het voordeel is als je aan de zijkant zo'n menuutje maakt met css? Je maakt een keer zo class aan en kan hem gebruiken tot je een ons weegt, en dus zonder tabellen :D.
 
Www JdeRuijterNL

www JdeRuijterNL

11/08/2010 12:53:30
Quote Anchor link
Milo S op 11/08/2010 11:21:29:
@ Overdatum puntNL
Die eerste snap ik niet helemaal net als jij maar uit je tweede punt kan ik wel komen... Ik zelf heb ook graag aparte stylesheets voor aparte pagina's en vaak voor me menu ook een aparte. Werkt gewoon makkelijk.

dat kan met classes / id's ook. Scheelt je weer een paar HTTP-requests.
 
Tobias Tobias

Tobias Tobias

11/08/2010 13:01:08
Quote Anchor link
Opmaak is niet overal even netjes.
alle items in de linkerkolom zetten tegen elkaar aan, behalve "laatste nieuws", het vakje daarnaast is iets groter, die daarnaast "laatste verslagen" is weer kleiner.

Verder qua indeling en overzichtelijkheid: beetje druk, maar is te doen. Rood is niet mijn favoriete kleur, maar dat is smaak, ikzelf zou gaan voor witte vlakken met rode letters.
 
Jonathan de Vries

Jonathan de Vries

11/08/2010 13:29:09
Quote Anchor link
Zoals andere ook al aangegeven hebben, is de kleur keuze hier niet echt bevorderend voor je site.
Nu kan ik er bij inkomen dat je de kleuren van de club aan wil houden.
Ben het daarom ook wel Wim eens over hoe je het op kan lossen.

Verder geeft de site mij een nogal op elkaar gesmeten indruk,
Zo is het menu voor het oog te klein.. is de slideshow met foto's heel erg tegen het menu aangedrukt.
Het gedeelte met 'laatste nieuws & uitslagen' staat daar ook weer strak onder...

Geef dit allen wat meer ruimte en vrijheid, dit maakt je site wat prettiger om naar te kijken en 'zeker' gebruiksvriendelijker.

Verder heb je om je main_content wel netjes een ronde border maar om je linker menu bijvoorbeeld niet... dit geeft ook een beetje een slordige indruk.
Maak je site als een geheel, gebruik of overal ronde borders of houd het wat rechthoekiger als je dat mooier vind staan.

Daarbuiten nog over de werking van de site...
Let op cross-browser werking... zo kan ik niet in elke browser de uitslag van de dames bekijken omdat die uitslag slechts 1 sec. weer word gegeven en dan weer terug gaat naar de uitslag van de heren.

Daarbuiten is de banner met de reclame echt een verschrikking om te zien.
Geef dit ook eventjes een netter uiterlijk en zeker een beter verloop.
Rustig in en uit laten faden bijv.

Daarbuiten is het plaatje zoals Wim ook al zei: dat plaatje onderaan voor de techniek past er totaal niet bij...kan veel mooier.

Succes verder!
 
JanWillem BlaBla

JanWillem BlaBla

11/08/2010 13:38:42
Quote Anchor link
Dat plaatje heb ik zelf ook niet gemaakt, ik vind het zelf ook verschrikkelijk maar het bestuur wou dat ik het erop zette:D
 
Www JdeRuijterNL

www JdeRuijterNL

11/08/2010 17:42:19
Quote Anchor link
JanWillem DieHard op 11/08/2010 13:38:42:
Dat plaatje heb ik zelf ook niet gemaakt, ik vind het zelf ook verschrikkelijk maar het bestuur wou dat ik het erop zette:D


http://www.alistapart.com/articles/no-one-nos-learning-to-say-no-to-bad-ideas/
 
Jordy nvt

Jordy nvt

11/08/2010 20:01:51
Quote Anchor link
- De diavoorstelling iets sneller van foto laten wisselen.
- De dropdown menu's lijken wat ouderwets, maak ze wat moderner. Zoiets als http://www.sucrestudio.cn/upload/Blog/soft-gradient-dropdown-menu.png of http://aboutblog.net/Images/Wordpress/semi-flat-gradient-dropdown-menu.png
 
Mark L

Mark L

11/08/2010 20:41:58
Quote Anchor link
Ik zou zelf 'We hebben * gasten online ' onder het kopje Bezoekers doen. En ik zou geen apart Kopje 'Teletekstpagina 628' met een link maken, maar deze zou ik ergens anders plaatsen. Misschien tussen 'Nieuws'
 
JanWillem BlaBla

JanWillem BlaBla

11/08/2010 23:48:23
Quote Anchor link
Ziet dit er beter uit qua design? http://vvhunsingo.nl/images/site.png
Gewijzigd op 11/08/2010 23:48:46 door JanWillem BlaBla
 
Wim E

Wim E

12/08/2010 00:09:59
Quote Anchor link
JanWillem DieHard op 11/08/2010 13:38:42:
Dat plaatje heb ik zelf ook niet gemaakt, ik vind het zelf ook verschrikkelijk maar het bestuur wou dat ik het erop zette:D


Als je het zelf al niet mooi vind, moet je toch voor jou werk staan en zeggen, wacht ik maak er wat mooiers van?

Wat betreft de nieuwe lay-out, stukken beter.
Oogt stuk rustiger en duidelijker overzicht. Ik zou de banner misschien met "VV Hunsingo" iets mooier erin verwerken maar dat is stukje detail.

Ik zou eventueel nog kijken naar mogelijkheden om die rode knop Home weg te laten of toch meer in geheel te plaatsen, bijv. hou gewoon grijs.

Inlogblokje zou je evt op de plek van het logo kunnen doen. Ik kwam deze site tegen op sitedeals, gaat even om het diee en niet om over te nemen Afbeelding hierin zie je perfecte combinatie van gebruik van rood in stukje rust. kijk evt eens naar de indeling van de site.

Rechten voor deze foto blijven bij Tomas Groot en koper Rian O.
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.