Site Review

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Anaplan Developer

Dit ga je doen What are you going to do: Picking up Stories: Design planning had, how are we going to build it in Anaplan; Talking to the end user to build a forecasting model; Having contact with the data team about which data is needed; Being able to convert an Excel sheet into a 3, 4 or 5 dimensional modeling environment; Giving knowledge sessions about Anaplan; Solving incidents; Making instructional videos on how teams should read forecasts; Writing blogs about forecasting. Hier ga je werken We are looking for an Anaplan Builder to deliver end-to-end solutions within a big

Bekijk vacature »

Fullstack Developer TOTO

Do you want to work with the latest technologies on the development of new systems and applications? Get moving and strengthen Nederlandse Loterij as a Fullstack Developer TOTO. Thanks to your efforts, complex business critical applications are always running smoothly. In this way, you directly contribute to a happy, healthy and sporty Netherlands. As a Fullstack Developer you score by: Taking ownership of the development cycle of an application in a large scale, high availability, geo redundant landscape Coaching your peer developers and safeguarding code quality Integrating the application with other components of the system using the available API’s Managing

Bekijk vacature »

SAP HANA Cloud Application Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Werklocatie: Veldhoven Vacature ID: 12662 Introductie HANA Cloud Application Developer at a High Tech company. The company is the world's leading provider of lithography systems for the semiconductor industry, manufacturing complex machines that are critical to the production of integrated circuits or chips. Our purpose is “unlocking the potential of people and society by pushing technology to new limits”. We do this guided by the principles “Challenge”, “Collaborate” and “Care”. This role is situated in the Big Data Analytics (BDA) Domain. The teams have mixture of young talent and senior specialists and have a

Bekijk vacature »

Full-stack Developer

As a Full-stack developer at KUBUS, you will develop the (web)applications and services of BIMcollab. You will work on both the front- and back-end. As a software company, KUBUS is in a unique position. We build our own products that are used by tens of thousands of users worldwide. Our company is just the right size: big enough to make a real impact in the market, but small enough that as an individual developer you can have an impact and really make a difference. Our development team consists of over 40 developers, testers, scrum masters and product owners, divided over

Bekijk vacature »

Medior/senior Back-end developer wanted!

Functie Because of the growth within the company, we are looking for reinforcement in the devlopmenttean. As a back-end developer you build the company software that helps us with the primary processes. A fun (internal) project in which you continuously develop the software! You will work in a small team, we have daily stand-ups and a scrum session every fortnight, led by our Scrum Master. During these sessions, you get the opportunity to present your ideas and discuss them with your fellow developers and the Product Owner. Within the development teams, we use Trello, Gitlab, Jiira, Confluence and Boockstack. They

Bekijk vacature »

Junior .NET Developer

Dit ga je doen Als junior .NET Developer lever je met jouw oplossingen direct een bijdrage aan de bedrijfsprocessen van de klanten. Werkzaamheden waar jij je zoal mee bezig houdt zijn; Het ontwikkelen, onderhouden en optimaliseren van de draaiende platforms van de klanten; Softwareontwikkeling middels C#, .NET; Klantcontact om de wensen te bespreken en uit te werken; Optimaliseren van de (huidige) bedrijfsprocessen; De IT-afdeling bestaat uit 30 personen verdeeld over 3 teams. Het team waar je in terecht komt bestaat uit ongeveer tien man. Het is een team wat bestaat uit betrokken collega’s, waar iedereen bereidt is om elkaar te

Bekijk vacature »

.NET developer

Wat ga je doen als Full stack .NET developer Microsoft 365? Je stelt je op als sparringpartner voor het team en PO over toekomstige functionaliteiten, architectuur en mogelijke nieuwe producten. Je bent mede-verantwoordelijk voor het vertalen en omzetten van een user story in een passend technisch design. Je implementeert functionaliteiten op basis van een technisch design en user story. Je bent mede-verantwoordelijk voor het beheer van Azure DevOps, waaronder het beheer van GIT, Build Pipelines, Release Pipelines en geautomatiseerde testen. Hier herken jij jezelf in Hbo werk- en denkniveau of hoger aangevuld met relevante certificeringen en/of cursussen; Minimaal 3 jaar

Bekijk vacature »

Top Low-Code Developer Gezocht!

Bedrijfsomschrijving Unieke Kansen, Uitstekende Arbeidsvoorwaarden & Inspirerend Team Wij zijn een toonaangevende, internationale organisatie die de toekomst van technologie vormgeeft door het creëren van innovatieve en baanbrekende oplossingen. Ons succes is gebaseerd op een hecht en gepassioneerd team van professionals die altijd streven naar het overtreffen van verwachtingen. Als jij deel wilt uitmaken van een dynamische, vooruitstrevende en inspirerende werkomgeving, dan is dit de perfecte kans voor jou! Functieomschrijving Als Low-Code Developer ben je een cruciaal onderdeel van ons team. Je werkt samen met collega's uit verschillende disciplines om geavanceerde applicaties te ontwikkelen en te optimaliseren met behulp van Low-code

Bekijk vacature »

PHP Developer Symfony

Dit ga je doen Ontwikkelen van Product Informatie Management (PIM) systemen; Werken aan zowel grotere als kleine projecten voor toonaangevende klanten binnen o.a. de retail. Hier ga je werken Als PHP Developer kom je te werken binnen een vooruitstrevende organisatie die Product Informatie Management (PIM) systemen levert aan hun klanten. Hun klanten zijn toonaangevende bedrijven binnen o.a. de retail. De organisatie zit gevestigd in regio Zwolle en bestaat uit zo'n 35 medewerkers, waarvan 30 IT. Je komt te werken binnen één van de zelfsturende development teams welke ieder verantwoordelijk zijn voor hun 'eigen' klanten. Jouw team bestaat uit 6 backend

Bekijk vacature »

Trainee pega developer

Wil jij een mooie stap maken in jouw carrière? Mooi! Bij De Mandemakers Groep haal je binnen 6 maanden je CSA- en CSSA-certificaten, waarna jij aan de slag kan als Pega-developer in ons IT-team. Achter de schermen zorg jij ervoor dat collega’s efficiënt werken en klanten iedere dag beter geholpen worden. Wil jij daaraan bijdragen? En jouw ICT-skills ontwikkelen? Lees dan snel verder en solliciteer vandaag nog als trainee Pega-developer. Wat ga je doen? Als trainee Pega developer leiden wij je op tot gecertificeerd software developer voor het low-code platform PegaSystems. In de training ben je verantwoordelijk voor een te

Bekijk vacature »

Fullstack developer

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Wil jij werken als Senior Developer en werken aan een applicatie die duizenden marketingcampagnes automatisch aanstuurt? Dit is je kans! Kom werken voor onze opdrachtgever en in deze rol zul je veel vrijheid en verantwoordelijkheid krijgen om gezamenlijk de applicatie naar een hoger plan te tillen. Wat ga je verder doen: Optimaliseren, beheren en uitbreiden van onze applicatie; Het bouwen van aansluitingen op de systemen van partners middels API’s; Meedenken over de technische/ontwikkel-standaarden; Proactief verbeterpunten voorstellen. Bedrijfsprofiel Het is een organisatie die met een team van verschillende developers én marketeers

Bekijk vacature »

Developer Angular & Kotlin

Dit ga je doen Het (door)ontwikkelen van mobiele apps en webapplicaties; Het opstellen van technisch ontwerp en het bespreken van ontwerpen met de software architect; Het uitvoeren van werkzaamheden op het gebied van technisch testen; Het in de gaten houden van nieuwe ontwikkelingen op jouw vakgebied en het adviseren van de organisatie hierover. Hier ga je werken Het gaat om een bekend internationaal handelsbedrijf met ruim 800 medewerkers, verdeeld over verschillende deelbedrijven. Deze organisatie is van oorsprong een familiebedrijf, er wordt hard gewerkt, er heerst een no nonsense en doeners mentaliteit, een informele sfeer en er is een mix van

Bekijk vacature »

Medior/senior Python developer

Functie Bedrijven komen bij deze organisatie om technische vraagstukken op te lossen en hierin ook tot oplossingen te komen waar ze zelf misschien niet aan gedacht hadden. Jij gaat vanuit je ervaring dus niet alleen hands-on aan de slag met het ontwikkelen, maar zult ook zeker adviseren en proactief meedenken met de klant. Er zijn meerdere lange en/of korte projecten en het type klanten is heel uiteenlopend. Zo kun je terecht komen in een multidisciplinair scrumteam waarin je als Python developer meewerkt, of juist voor een kleiner (Greenfield) project aan de slag gaan waarin je veel breder bezig bent. Door

Bekijk vacature »

Senior PHP Developer

Als Senior PHP Developer bij Coolblue zorg je ervoor dat onze webshops elke dag een beetje beter zijn en coach je andere developers op de hard en soft skills. Wat doe je als Senior PHP Developer bij Coolblue? Als PHP Developer werk je met andere development teams samen om onze webshop zo optimaal mogelijk te laten werken en onze klanten blij te maken. Hoewel je een PHP Developer bent, sta je open om C# of Typescript in te zetten of te leren. Ook PHP Developer worden bij Coolblue? Lees hieronder of het bij je past. Dit vind je leuk om

Bekijk vacature »

C# .NET Developer IoT SQL Server

Samengevat: Wij ontwikkelen innovatieve oplossingen om apparaten en bezittingen op een eenvoudige en flexibele manier te beveiligen. Ben jij een C# .NET developer? Heb jij ervaring met C# en SQL server? Vaste baan: C# .NET Developer IoT HBO €3.200 - €4.500 Deze werkgever is gespecialiseerd in hoogwaardige GSM/GPRS alarm- en telemetrietechnologie. Met een eigen productlijn en klantspecifieke ontwikkelingen biedt deze werkgever oplossingen om op afstand te meten, melden, loggen en aansturen, ook op plaatsen zonder stroomvoorziening. Onze producten worden gekarakteriseerd door flexibiliteit in de configuratie, betrouwbaarheid en een extreem laag stroomverbruik. Zij werken voor MKB klanten. Deze werkgever heeft veel

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 volgende »

JanWillem BlaBla

JanWillem BlaBla

10/08/2010 22:32:00
Quote Anchor link
Ik heb mijn site af en ik zou graag weten wat jullie er van vinden..
Als je fouten ziet of andere opmerkingen hebt hoor ik het graag
Mijn site: http://vvhunsingo.nl/
 
PHP hulp

PHP hulp

24/04/2024 03:43:23
 
Milo S

Milo S

10/08/2010 22:40:09
Quote Anchor link
Eerlijk..?

Ik vind het een rommeltje, en de kleur rood is ook niet echt mooi.

Geef het menu wat meer ruimte, maak een mooie header en verander de kleur..

Gr,
 
JanWillem BlaBla

JanWillem BlaBla

10/08/2010 22:41:28
Quote Anchor link
Ik heb het rood gedaan omdat het de clubkleuren zijn..dus dat leek me wel logisch
 
Marijn kok

marijn kok

10/08/2010 22:47:09
Quote Anchor link
de opbouw van de website vind ik wel mooi.
alleen ik zou de kleuren veranderen.
die vind ik saai en lelijk.

verder vind ik hem mooi

kleuren tips:
als alleen rood de kleur is moet je dat laten
maar dan moet je de achter grond een kleur/plaatje geven waar door dat rood wel mooi word
en gebruik een andere rood
 
- SanThe -

- SanThe -

10/08/2010 22:54:56
Quote Anchor link
Bij mij staat er een foto links en rechts een kolom laatste nieuws.

Afbeelding

Dan kan ik minstens een heel beeld naar rechts scrollen en daar zie ik reclame en de laatste verslagen.

Afbeelding

W3C: Result: 11 Errors, 5 warning(s)
CSS: Fouten (49) Waarschuwingen (251)
Gewijzigd op 10/08/2010 23:01:07 door - SanThe -
 
JanWillem BlaBla

JanWillem BlaBla

10/08/2010 23:04:00
Quote Anchor link
O, zo ziet het er bij mij helemaal niet uit :D
Hoe kan ik zien wat al die fouten zijn dan?
 
- SanThe -

- SanThe -

10/08/2010 23:09:54
Quote Anchor link
JanWillem DieHard op 10/08/2010 23:04:00:
O, zo ziet het er bij mij helemaal niet uit :D
Hoe kan ik zien wat al die fouten zijn dan?


W3C en CSS.
 
Hipska BE

Hipska BE

10/08/2010 23:11:07
Quote Anchor link
Ik zit met hetzelfde probleem: clubkleuren van basketploeg zijn rood met witte letters. Ik zit dus ook met het design in de knoei met de letters :-(

Iemand nog tips wat we aan die kleuren kunnen doen. Ik wil graag toch een deel van die kleuren in de website verwerken.
 
Milo S

Milo S

10/08/2010 23:46:47
Quote Anchor link
Een andere tint rood? Al zal de club dat neit leuk vinden... misschien toch maar bij neerleggen dan?
Gewijzigd op 10/08/2010 23:47:29 door Milo S
 
Wim E

Wim E

10/08/2010 23:57:20
Quote Anchor link
Misschien moet je het voornaamste kleuren wit en grijs nemen en in kleine details het rode laten terug komen. Zo komt het logo ook mooier naar buiten.

Verder review op de site:
Site ziet in eerste oogopslag er leuk uit.
Door de verschillende lettertypes minder sterk overkomen en in mijn opinie storend.
De reklame loopt zo schokkerig waarbij ik het idee krijg dat de website gewoon te zwaar is of nog aan het laden is. Ik zou hierin kiezen voor 1. scherpere logo's van sponsoren en 2. benutten van volledige ruimte dus logo als slider door laten gaan ipv ombuigen.

Wat betreft de kleuren is het belangrijk, psychologisch(ff wijs klinken:P) is rood een harde kleur wat stuk aggressie op wekt. Probeer dit in de site dus te voorkomen. De balken zijn nu rood met witte letters, dit laat het nu misschien ook heftig over komen.

Het plaatje van die techniek training is afschuwelijk om eerlijk te zijn. Als je het meer op nette wijze wil laten opvallen zou ik hier toch echt kiezen voor tekst en dit evt ondersteunen met plaatjes. Dit doet de website geen goed.

Rechts boven in heb je de uitslagen van de wedstrijden te zien. Wanneer je over de button dames heen gaat wordt hierin het dames schema geladen. echter is dit netjes en duidelijk terwijl de heren kant een table met border heeft. Hier zou ik toch meer 1 geheel van maken.

Als laatste wat over het overzicht. Het ziet er allemaal vrij duidelijk uit maar misschien moet je nog even aan de linkerkant kijken bij die blokjes. Wat het eerste zichtbaar is, is het nieuws, daaronder staat wie online is, dan teletekst, dan zoeken en dan login. Misschien moet je je even afvragen wat je waar wilt hebben. Ik zou verwachten dat login belangrijker is als hoeveel mensen er online zijn. Daarnaast vind ik het jammer dat er wel een agenda staat, maar eigelijk dit niet wordt gebruikt. Tevens zou ik verwachten, indien die in gebruik nog komt, dat deze belangrijker is als de aantal bezoeken.

Al met al, dus vormgeving en dus ook nog stukje uitwerking van W3C en CSS veel succes!
 
Www JdeRuijterNL

www JdeRuijterNL

11/08/2010 06:45:31
Quote Anchor link
wat is dit? /overbodig
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
    <div class="art-sheet-tl"></div>
    <div class="art-sheet-tr"></div>

    <div class="art-sheet-bl"></div>
    <div class="art-sheet-br"></div>
    <div class="art-sheet-tc"></div>
    <div class="art-sheet-bc"></div>
    <div class="art-sheet-cl"></div>
    <div class="art-sheet-cr"></div>
    <div class="art-sheet-cc"></div>


en waarom heb je zoveel .css bestanden, is 1 niet voldoende?
WYSIWYG ecitor zeker :/

En de indeling kan veel netter.
Gewoon mee blijven spelen en oefenen.

DieHard? bouw dat eens op.
Gewijzigd op 11/08/2010 06:47:28 door www JdeRuijterNL
 
Milo S

Milo S

11/08/2010 11:21:29
Quote Anchor link
@ Overdatum puntNL
Die eerste snap ik niet helemaal net als jij maar uit je tweede punt kan ik wel komen... Ik zelf heb ook graag aparte stylesheets voor aparte pagina's en vaak voor me menu ook een aparte. Werkt gewoon makkelijk.

Ik denk dat Wim wel een goede oplossing heeft voor je Rode kleur. Maak bijvoorbeeld met grijs / wit nette kopjes, doe daar met donkergrijs je tekst in, en zet daar een rood bolletje voor.
Zo houd je wel je rode kleur er in maar is het minder heftig.

Weet je wat het voordeel is als je aan de zijkant zo'n menuutje maakt met css? Je maakt een keer zo class aan en kan hem gebruiken tot je een ons weegt, en dus zonder tabellen :D.
 
Www JdeRuijterNL

www JdeRuijterNL

11/08/2010 12:53:30
Quote Anchor link
Milo S op 11/08/2010 11:21:29:
@ Overdatum puntNL
Die eerste snap ik niet helemaal net als jij maar uit je tweede punt kan ik wel komen... Ik zelf heb ook graag aparte stylesheets voor aparte pagina's en vaak voor me menu ook een aparte. Werkt gewoon makkelijk.

dat kan met classes / id's ook. Scheelt je weer een paar HTTP-requests.
 
Tobias Tobias

Tobias Tobias

11/08/2010 13:01:08
Quote Anchor link
Opmaak is niet overal even netjes.
alle items in de linkerkolom zetten tegen elkaar aan, behalve "laatste nieuws", het vakje daarnaast is iets groter, die daarnaast "laatste verslagen" is weer kleiner.

Verder qua indeling en overzichtelijkheid: beetje druk, maar is te doen. Rood is niet mijn favoriete kleur, maar dat is smaak, ikzelf zou gaan voor witte vlakken met rode letters.
 
Jonathan de Vries

Jonathan de Vries

11/08/2010 13:29:09
Quote Anchor link
Zoals andere ook al aangegeven hebben, is de kleur keuze hier niet echt bevorderend voor je site.
Nu kan ik er bij inkomen dat je de kleuren van de club aan wil houden.
Ben het daarom ook wel Wim eens over hoe je het op kan lossen.

Verder geeft de site mij een nogal op elkaar gesmeten indruk,
Zo is het menu voor het oog te klein.. is de slideshow met foto's heel erg tegen het menu aangedrukt.
Het gedeelte met 'laatste nieuws & uitslagen' staat daar ook weer strak onder...

Geef dit allen wat meer ruimte en vrijheid, dit maakt je site wat prettiger om naar te kijken en 'zeker' gebruiksvriendelijker.

Verder heb je om je main_content wel netjes een ronde border maar om je linker menu bijvoorbeeld niet... dit geeft ook een beetje een slordige indruk.
Maak je site als een geheel, gebruik of overal ronde borders of houd het wat rechthoekiger als je dat mooier vind staan.

Daarbuiten nog over de werking van de site...
Let op cross-browser werking... zo kan ik niet in elke browser de uitslag van de dames bekijken omdat die uitslag slechts 1 sec. weer word gegeven en dan weer terug gaat naar de uitslag van de heren.

Daarbuiten is de banner met de reclame echt een verschrikking om te zien.
Geef dit ook eventjes een netter uiterlijk en zeker een beter verloop.
Rustig in en uit laten faden bijv.

Daarbuiten is het plaatje zoals Wim ook al zei: dat plaatje onderaan voor de techniek past er totaal niet bij...kan veel mooier.

Succes verder!
 
JanWillem BlaBla

JanWillem BlaBla

11/08/2010 13:38:42
Quote Anchor link
Dat plaatje heb ik zelf ook niet gemaakt, ik vind het zelf ook verschrikkelijk maar het bestuur wou dat ik het erop zette:D
 
Www JdeRuijterNL

www JdeRuijterNL

11/08/2010 17:42:19
Quote Anchor link
JanWillem DieHard op 11/08/2010 13:38:42:
Dat plaatje heb ik zelf ook niet gemaakt, ik vind het zelf ook verschrikkelijk maar het bestuur wou dat ik het erop zette:D


http://www.alistapart.com/articles/no-one-nos-learning-to-say-no-to-bad-ideas/
 
Jordy nvt

Jordy nvt

11/08/2010 20:01:51
Quote Anchor link
- De diavoorstelling iets sneller van foto laten wisselen.
- De dropdown menu's lijken wat ouderwets, maak ze wat moderner. Zoiets als http://www.sucrestudio.cn/upload/Blog/soft-gradient-dropdown-menu.png of http://aboutblog.net/Images/Wordpress/semi-flat-gradient-dropdown-menu.png
 
Mark L

Mark L

11/08/2010 20:41:58
Quote Anchor link
Ik zou zelf 'We hebben * gasten online ' onder het kopje Bezoekers doen. En ik zou geen apart Kopje 'Teletekstpagina 628' met een link maken, maar deze zou ik ergens anders plaatsen. Misschien tussen 'Nieuws'
 
JanWillem BlaBla

JanWillem BlaBla

11/08/2010 23:48:23
Quote Anchor link
Ziet dit er beter uit qua design? http://vvhunsingo.nl/images/site.png
Gewijzigd op 11/08/2010 23:48:46 door JanWillem BlaBla
 
Wim E

Wim E

12/08/2010 00:09:59
Quote Anchor link
JanWillem DieHard op 11/08/2010 13:38:42:
Dat plaatje heb ik zelf ook niet gemaakt, ik vind het zelf ook verschrikkelijk maar het bestuur wou dat ik het erop zette:D


Als je het zelf al niet mooi vind, moet je toch voor jou werk staan en zeggen, wacht ik maak er wat mooiers van?

Wat betreft de nieuwe lay-out, stukken beter.
Oogt stuk rustiger en duidelijker overzicht. Ik zou de banner misschien met "VV Hunsingo" iets mooier erin verwerken maar dat is stukje detail.

Ik zou eventueel nog kijken naar mogelijkheden om die rode knop Home weg te laten of toch meer in geheel te plaatsen, bijv. hou gewoon grijs.

Inlogblokje zou je evt op de plek van het logo kunnen doen. Ik kwam deze site tegen op sitedeals, gaat even om het diee en niet om over te nemen Afbeelding hierin zie je perfecte combinatie van gebruik van rood in stukje rust. kijk evt eens naar de indeling van de site.

Rechten voor deze foto blijven bij Tomas Groot en koper Rian O.
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.