site van het jaar 2010

Overzicht

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Advanced Mendix Developer Order Management Systeme

Advanced Mendix Developer Order Management Systemen (NL) Den Haag HBO/WO IT Professional "Als Advanced Mendix Developer impact maken op de groeiende e-commerce markt? Je doet dit bij PostNL door met je DevOps team onze Mendix applicaties verder te ontwikkelen, waarbij je complexe logistieke business processen vertaalt naar applicaties die ons primaire proces ondersteunen". Wat ga je doen? PostNL wordt een postal tech company We nemen de ontwikkeling van onze IT applicaties in eigen hand door onze eigen software-ontwikkel-capability op te zetten. Als Advanced Mendix Developer ben je onderdeel van een multidisciplinair, agile werkend Business-IT-team. Samen met dit team bouw je onze logistieke IT-applicaties verder

Bekijk vacature »

Didier mercier

didier mercier

24/11/2010 11:51:34
Anchor link
Hello,

twee jaar geleden, zijn mijn vrouw en ik begonnen met een website over goedkope recepten. Op ons grote verrassing, zijn wij dit jaar tussen de genomineerde voor 'site van het jaar 2010 (België weliswaar)'.
Het was onze eerste php ervaring en toe was ik regelmatig op phphulp om tips en antwoorden te vinden voor sommige scripts.
Daarom, stel ik even onze site voor (url verwijderd) en misschien vinden sommigen onder jullie het goed en serieus genoeg om onze een steun in de rug te geven door een stem uit te brengen..

Alvast bedankt
Gewijzigd op 24/11/2010 14:33:15 door Bas IJzelendoorn
 
PHP hulp

PHP hulp

08/05/2021 06:56:07
 
Bas IJzelendoorn
Beheerder

Bas IJzelendoorn

24/11/2010 12:01:27
Anchor link
The Dutch Guy:
Topic gesloten. Er mogen op PHPhulp geen advertenties worden geplaatst.
 
 

Dit topic is gesloten.Overzicht

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.